Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-02@03:14:58 GMT

کتاب سیره «امیرالمومنین علی (ع)» منتشر شد

تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۸۳۱۵۷

کتاب سیره «امیرالمومنین علی (ع)» منتشر شد

خبرگزاری میزان- کتاب «سیره امیرالمومنین علی (ع)» توسط استاد محمود لطیفی ترجمه، گردآوری و تنظیم و به قصد ارائه سیره‌های دائمی و مستمر حضرت «امیرالمومنین (ع)» مجموعه‌ای از احادیث ناظر به ویژگی ها، صفات و منش‌ها و رفتار و آداب معاشرت و تعامل با خدا، خود و خلق آن امام به حق را گردآوری نموده است. تاریخ انتشار: 11:36 - 18 اسفند 1398 - کد خبر: ۶۰۳۳۲۳

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، یکی از ابعاد پیشرفت با مفهوم اسلامی عبارت است از «سبک زندگی» کردن، رفتار اجتماعی، شیوه زیستن .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..، ما اگر پیشرفت همه جانبه را به معنای «تمدن سازی نوین اسلامی» بگیریم: بخش حقیقی و اصلی تمدن آن چیز‌هایی است که متن زندگی ما را تشکیل می‌دهد که همان سبک زندگی است... مثل مسأله خانواده، سبک ازدواج، نوع مسکن و... این‌ها آن بخش‌های اصلی تمدن است که متن زندگی انسان است.

اصل قضیه این است که ما بتوانیم متن زندگی را، این بخش اصلی تمدن را اصلاح کنیم... نخبگان موظفند، حوزه، دانشگاه، رسانه‌ها و ... موظفند، یک وظیفه‌ای بر دوش همه، باید ما همگی به خودمان نهیب بزنیم، در این زمینه کار کنیم، حرکت کنیم.

بیشتر بخوانید: برای مطالعه آخرین کتاب منتشر شده  اینجا کلیک کنید


محور اساسی در «سبک زندگی اسلامی» عبودیت پروردگار یکتا است و بهترین راه برای دستیابی به الگو‌های عینی و عملی در زندگی بندگان خدا مطالعه سیره و رفتار فردی و اجتماعی اولیا الهی برگزیدگان خدا و ملاحظه تعامل مشخص آن‌ها با خدا، خود، جامعه اسلامی و انسانی و تمام هستی است. به ویژه اگر این سیره ناظر به رفتار و منش مستمر و دائمی آنان بوده و شامل مجموعه‌ای از گزاره‌هایی باشد که نشانگر تکرار یک رفتار و یا اتصاف به یک صفت ماندگار در زندگی و حیات پر برکت آنان باشد، زیرا برخی از رفتار‌های انسان و از جمله ائمه معصومین و اولیا الهی یک بار در زندگی رخ می‌دهد و در شرایط مشابه یا غیر مشابه تکرار نمی‌شود، اما برخی از رفتار‌ها عادت زندگی می‌شود و سبک زندگی انسان بر محور آن رفتار شکل می‌گیرد.

کتاب «سیره امیرالمومنین علی (ع)» توسط استاد محمود لطیفی ترجمه، گردآوری و تنظیم و به قصد ارائه سیره‌های دائمی و مستمر حضرت «امیرالمومنین (ع)» مجموعه‌ای از احادیث ناظر به ویژگی ها، صفات و منش‌ها و رفتار و آداب معاشرت و تعامل با خدا، خود و خلق آن امام به حق را گردآوری نموده است.

پژوهشکده «باقرالعلوم (ع)» با انتشار این کتاب تصمیم گرفت تا گامی در معرفی سیره پرچمدار ولایت الهی برداشته و به عنوان پژواکی بر فراخوان دلسوزانه مقام معظم رهبری انجام وظیفه نماید.

مشخصات این مجموعه
۱- احادیث موجود در این کتاب حکایتگر استمرار و تکرار عمل است.
۲- اصرار بر این بوده است که احادیث، در حد امکان به منابع اصلی و یا مشهور و مورد اعتماد ارجاع داده شود.
۳- به دلیل پرهیز از مفصل نویسی، بعضی از احادیث مفصل نیز تلخیص و یا تقطیع شده و تنها به سیره مورد نظر اکتفا و به ویژه در نقل احادیث ادعیه مفصل از ائمه علیهم السلام فقط به نقل مقدمه و بخش کوتاهی از دعا بسنده شده است.
۴- تلاش شده است تا حد امکان برای هر یک از احادیث، بیشتر از یک منبع، شناسائی شود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا اخبار ادبیات ائمه معصومین سبک زندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۸۳۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسیدن به فلسفه زندگی از راه خودشناسی

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، درگیری بیش از اندازه همه انسان‌ها به فضای مجازی و کمرنگ شدن ارتباطات میان فردی در جوامع مختلف از آن دست مسائلی است که در سالیان اخیر توجه بسیاری از تحلیلگران و جامعه‌شناسان را به خود جلب کرده است. از طرفی بسیاری از هنرمندان و نویسندگان نیز از این شرایط استفاده کرده و سوژه اصلی آثار هنری و ادبی‌شان را به مواجهه با این فضای جدید اختصاص داده‌اند. 

در سینما و ادبیات کشورمان نیز هستند هنرمندانی که به این مسئله توجه نشان دادند و آثاری را مرتبط با این فضا تولید کرده‌اند. یکی از جدیدترین آثار این ژانر در زمینه داستان‌نویسی کتاب «چشم‌ها تنها برای دیدن نیستند» است، اثری در ژانر اجتماعی و مفهومی که ۱۰۶ صفحه دارد و انتشارات سیب کال در خوزستان آن را منتشر کرده است. 

این کتاب را مصطفی عظیمی‌فر به رشته تحریر درآورده است و داستان کلی آن در رابطه با یک نویسنده است که تصمیم می‌گیرد یک روز کامل از زندگی را بصورت تحلیلی و نگاه عمیق به محیط پیرامون و جامعه سپری کند. او از ابتدای صبح تا اواخر شب به این سبک از زندگی ادامه می‌دهد. عظیمی فر در این کتاب توانسته از دل  کارهای روزمره زندگی مفهومات و پیام‌های مفیدی را بیرون بکشد. به بهانه انتشار این کتاب گفت‌وگویی با نویسنده آن ترتیب داده‌ایم. 

عظیمی‌فر در رابطه با ایده اصلی که باعث نگارش کتاب «چشم‌ها تنها برای دیدن نیستند» شد، گفت:  با توجه به فراگیر شدن دنیای مجازی و پیشرفت تکنولوژی احساس کردم آدم‌ها کمتر از گذشته‌ ( قبل از همه‌گیر شدن فضای مجازی) رای به با خود بودن و دوستی عمیق با خود می‌دهند. از این رو تصمیم گرفتم کتابی بنویسم که بتواند مخاطب را دعوت به با خود بودن و وقت گذاشتن بیشتر برای خود درونی دعوت کند.

وی در مورد چالش‌های مربوط به نوشتن کتابی با این ایده خاص هم عنوان کرد: در طول یک سالی که برای نوشتن این کتاب وقت گذاشتم با توجه به سبک کتاب مجبور بودم ارتباط‌ عمیق‌تری با خود برقرار کنم. از این رو مجبور بودم بیشتر در محیط پیرامون شنونده باشم. فرقی هم نمی‌کرد این شنیدن شامل شنیدن صحبت‌های آدم‌ها باشد یا حتی گوش دادن به صدای یک رودخانه، به هر حال برای  بهتر شدن کار باید هر چه بیشتر شنونده باشم. این سبک زندگی در طول یک سال برای من سختی‌های زیادی داشت اما خب نتیجه کار باعث شده تا خستگی از تن من تا حدودی خارج شود.

نویسنده این کتاب با اشاره به جزئیات این اثر درخصوص سخت‌ترین بخش نوشتن کتابش هم اظهار کرد: با توجه به اینکه کتاب در قالب یک داستان بلند یک پارچه طراحی شده، فکر می‌کنم مرتبط ساختن مفاهیم و موضوعات مختلف در قالب یک خط داستانی مستقیم سخت‌ترین کار هنگام نوشتن کتاب بوده است.

عظیمی‌فر در پایان سخنانش در خصوص حسی که کتاب «چشم‌ها تنها برای دیدن نیستند» در مخاطب ایجاد می‌کند نیز گفت: فکر می‌کنم مخاطب پس از مطالعه کتاب به این موضوع فکر کند که چقدر در انجام کارهای معمول روزمره فلسفه و مفهوم نهفته است و شاید خود نیز تا حدودی به این سبک از زندگی روی بیاورد و برای او جذاب باشد.

در بخش‌هایی از این کتاب آمده است: 

آنقدر غرق فکر کردن هستم که متوجه نمی‌شوم چه زمانی کنار اجاق گاز رسیده‌ام. آرام آن را خاموش می‌کنم و دوباره راهی نانوایی می‌شوم. در کودکی مسیر خانه تا نانوایی بسیار دور بود. اما در جوانی و میانسالی نزدیک است‌. ولی در دوران پیری دوباره دور خواهد شد.

این یعنی قبل از پیر شدن باید مسیرهای طولانی‌تری را طی کنم تا به مقصدهای تازه‌تر و زیباتری برسم. زیرا اگر چنین نکنم و به مسیرهای نزدیک اکتفا کنم، روزی همین مسیرها بر من چیره خواهند شد و طی کردنشان آرزویی غیر ممکن می‌شود.

بعد از چند دقیقه پیاده‌روی به نانوایی که مشتری همیشگی آن هستم می‌رسم. ولی در کمال تعجب با کرکره‌ای تا انتها پایین آمده مواجه می‌شوم! یعنی چه اتفاقی می‌تواند افتاده باشد؟ نکند امروز روز تعطیل نانوا است و من بی‌خبر هستم؟ صبر کنید صبر کنید یک پیرمرد در حال آمدن است...

کتاب «چشم‌ها تنها برای دیدن نیستند» در قطع رقعی و با کاغذ بالک (نخودی رنگ) از طرف انتشارات سیب کال منتشر شده است. بهای کتاب نیز 250 هزار تومان است. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کتاب صوتی «داستان‌های پارسی» در یونان منتشر شد
  • قرآن؛ کتاب زندگی/ قرآن، نور و رحمت و هدایت به سوی خیر و سعادت است
  • کتاب «چشم‌ها تنها برای دیدن نیستند» منتشر شد
  • کتاب «اقتصاد در هیاهوی انتظارات» منتشر شد/ اولین کتاب تخصصی انتظارات تورمی در ایران
  • فراخوان سی‌ودومین جایزه جهانی کتاب سال منتشر شد
  • کتاب «اقتصاد در هیاهوی انتظارات» منتشر شد
  • کتاب «اقتصاد در هیاهوی انتظارات» منتشر شد
  • دغدغه رهبر انقلاب پیرامون فرزندآوری و ازدواج مجرّدان
  • رسیدن به فلسفه زندگی از راه خودشناسی
  • واکاوی ابعاد جهش تولید با مشارکت مردم در «نقش ما» منتشر شد