Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدحسین روشنک در گفت‌وگو با ایلنا در مورد وضعیت 30 واگن مواد غذایی که در هفته‌های اخیر در مرز ترکمنستان در وضعیت بلاتکلیف قرار داشت گفت: ‌متاسفانه این 30 واگن برگشت خوردند  و به نظر می‌رسد که به دلیل ویروس کرونا مسئولان ما روحیه لازم برای پیگیری این موضوعات را ندارند و به عبارت دیگر بلاتکلیفی و سردرگمی مسئولان را شاهد هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: به هر حال اکثر کشورها با این موضوع درگیر هستند بنابراین ما نباید از کسب و کارها و اقتصاد غفلت کنیم و نیاز داریم تا چرخ اقتصاد بچرخد. مقصد صادارتی بسیاری از تولیدات ما در استان‌های خراسان، آسیای میانه است مثلا بسیاری از واحدهای تولیدکننده خمیر مایع آماده صادرات به این کشورها به ویژه قزاقستان هستند که آ‌ن نیازمند بسترسازی است.

رییس اتاق بازرگانی ایران و تاجیکستان اظهار داشت: مسئولان ما باید به دنبال تهیه پروتکلی باشند تا راهکاری برای ادامه صادرات اندیشیده شود که اگر این گونه باشد می‌توان صادرات را حداقل از طریق واگن ادامه داد. به نظر من این پروتکل باید از سوی وزارت بازرگانی تهیه می‌شد که متاسفانه ما این وزارت را نداریم و وزارت صمت هم این کار را انجام نمی‌دهد.

روشنک تصریح کرد: بدبختی ما از روزی شروع شد که وزارت بازرگانی را منحل و وزارت صمت را راه‌اندازی کردند. امروز وزارت صمت حوزه تجارت را نابود کرده است و سازمان توسعه تجارت هم اختیارات و توان لازم را ندارد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: تاجیکستان تجارت ترکمنستان مواد غذایی اتاق بازرگانی ایران وزارت صمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۸۳۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۵۶ مورد کارت بازرگانی جدید در کردستان صادر شده است

به گزارش خبرنگار مهر، طاها سمیعی ظهر دوشنبه در کمیته پالایش کارت‌های بازرگانی اظهار کرد: طی سال گذشته در مجموع از ۳۳۴ کارت بازرگانی فعال در حوزه تولیدی و غیر تولیدی در استان کردستان استفاده شده که مجموع ارزش بازگردانده شده حاصل از فعالیت این کارت‌ها، ۲۰۰ میلیون و ۷۳ هزار و ۱۶۴ یورو بوده است.

وی با بیان اینکه در این مدت بازرگانان با استفاده از کارت‌های بازرگانی، ۱۵۵ میلیون و ۴۴ هزار و ۳۴۴ یورو در بخش تولید و یک میلیارد و ۷۰۴ میلیون و ۴۵۵ هزار و ۵۲۴ یورو نیز در بخش غیر تولیدی تعهد سررسید شده ارزی ایجاد کرده‌اند، افزود: اما تنها در بخش تولیدی ۹۲ میلیون و ۶۳۷ هزار و ۹۵۷ یورو و در بخش غیر تولیدی نیز ۱۰۷۴ میلیون و ۴۳۵ هزار و ۲۰۷ یورو ارز بازگردانده شده است.

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت کردستان با اشاره به اینکه در سال گذشته ۳۵۶ مورد کارت بازرگانی جدید در کردستان صادر شده است، بیان کرد: در این مدت ۲۷۹ کارت بازرگانی نیز تمدید شده است.

سمیعی ادامه داد: از مجموع ۳۵۶ کارت صادر شده، ۳۴۲ مورد در حوزه بازرگانی، ۶ مورد در حوزه صنعت، ۲ مورد در حوزه معدن و ۶ مورد نیز در حوزه کشاورزی صادر شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن، از نظر تعداد صدور ۴۰ درصد رشد داشته است.

وی به وضعیت کلی کارت‌های بازرگانی دارای اعتبار و فاقد اعتبار در کردستان اشاره کرد و یادآور شد: در بخش اتاق بازرگانی ۸۰۸ کارت دارای اعتبار و ۳ هزار و ۳۲۶ کارت فاقد اعتبار وجود دارد.

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: در بخش اتاق تعاون نیز ۶ کارت بازرگانی فعال و ۱۳۵ کارت بازرگانی فاقد اعتبار وجود دارد و در مجموع از ۴ هزار و ۲۷۵ کارت موجود در هر ۲ بخش، ۸۱۴ کارت فعال و ۳ هزار و ۴۶۱ کارت نیز غیرفعال است.

کد خبر 6092099

دیگر خبرها

  • از کاهش زمان صدور بارنامه تا تخلیه و بارگیری به موقع برای افزایش سرعت بازرگانی
  • امنیت غذایی پایدار و رونق صادرات محور؛ نقشه راه تولیدات کشاورزی است
  • بیش از یک تن مواد غذایی غیرقابل مصرف در چناران نابود شد
  • اصفهانِ زیبا ظرفیت بالایی برای گردشگری و تجارت دارد
  • مدرسه صادرات ایران افتتاح شد
  • بخش‌خصوصی به‌شرط وجود زیرساخت‌ها، تجارت خارجی کشور را توسعه می‌دهد
  • افغانستان در راه رسیدن به خودکفایی
  • ایجاد تبادل آخرین تجارت حوزه صادرات کشور با نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • ۳۵۶ مورد کارت بازرگانی جدید در کردستان صادر شده است
  • ریل ذوب آهن اصفهان پشتیبان توسعه تجارت کشور با جهان