Web Analytics Made Easy - Statcounter

قدوسی در خصوص وضعیت بدهی های سرخپوشان توضیحات لازم را داد.

طرفداری- روابط عمومی پرسپولیس آخرین وضعیت یازده پرونده ایمن باشگاه در فیفا را تشریح کرد.

حسین قدوسی، مدیر روابط عمومی پرسپولیس در گفت و گو با سایت رسمی باشگاه، در خصوص مشکلات مالی و بدهی های سرخپوشان گفت:

دو‌ جلسه چند ساعته کمیته ویژه حقوقی ‌با حضور مدیرعامل جمعه شب‌ و دیشب تشکیل شد که در جریان آن، ضمن مطالعه آرای صادره در پرونده‌های بین‌المللی، درباره تنظیم لوایح و دیگر اقدام‌های حقوقی تصمیم‌گیری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جمعه شب کمیته ویژه رسیدگی به پرونده‌های حقوقی با حضور محمدحسن انصاریفرد، مهدی خواجوند، وکیل، باختر، امیرعلی حسینی و بنده تشکیل شد. این جلسه ۵،۶ ساعته تا ساعت ۲۳ به طول انجامید‌ و‌ ‌دیشب نیز جلسه دیگری برگزار شد. در هفته گذشته نیز جلساتی برگزار شد و بخش حقوقی و بین الملل مدام در حال بررسی شکایات و اقدامات لازم هستند و روزهای پرکاری را پشت سر می گذارند. آقای انصاری فرد هم‌ با توجه به اهمیت موضوع در اغلب جلسات حضور دارند و موارد به هیات مدیره نیز گزارش می شود.

قدوسی گفت:

در حین برگزاری جلسه رای شکایت آقایان برانکو ایوانکوویچ و پانادیچ که از سوی فیفا صادر و ایمیل شده بود، دریافت و ترجمه و بررسی اجمالی شد. درباره پرونده های گابریل کالدرون، فرناندو گابریل، نیلسون، ماریو بودیمیر و سرتن چوک نیز مباحثی مطرح شد و مقرر شد مکاتباتی با استوکس و نماینده ایشان انجام شود.

مدیر روابط عمومی پرسپولیس با تشریح آخرین وضعیت پرونده ها عنوان کرد:

محور اصلی جلسه شب گذشته بررسی موارد قابل طرح در لایحه دفاعیه پرونده کالدرون و همکاران ایشان بود. به همین منظور دیروز و از ساعت ۱۶:۳۰ جلسه ای دیگر تشکیل شده تا در نهایت لایحه باشگاه به فیفا ارسال شود. آقای کالدرون پس از فسخ یکطرفه در اول ژانویه تا دو هفته بعد و چهار روز قبل از نقل و انتقالات با باشگاه مذاکراتی از طریق تماس یا ارسال پیشنهادات از طریق واتساپ ‌به مدیر برنامه های ایرانی خود داشتند و اکنون مبالغی را مطالبه کرده اند و باشگاه نیز دفاعیات و مستندات خود را ارسال می کند. هنوز در پرونده ایشان و دستیاران شان رایی از سوی فیفا صادر نشده و فقط شکایت وی و دو دستیارش وصول است.

وی افزود:

باشگاه با اقدام‌ آقایان‌ خواجه وند و حسینی در مهلت‌ قانونی و چند‌روز قبل در مورد پرونده بودیمیر توضیحات و مشروح کامل رای (گراند) را از فیفا درخواست کرده و پس از مطالعه مشروح رای برای درخواست تجدید نظرخواهی اقدام خواهد شد.

مشاور مدیرعامل و مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس اظهار داشت:

در پرونده گابریل هم مقرر شد که مطالبه ۲۳ هزار دلاری ایشان پرداخت شود. مدیر امور بین‌الملل در این باره با بازیکن برزیلی سابق سرخپوشان در ارتباط است. گابریل که علاقه مندی خود به پرسپولیس را همواره نشان داده، گفته نمی دانم وکیلم مصالحه صورت گرفته در دبی با فرجه زمانی ۴۵ روزه برای پرداخت بدهی ۲۳ هزار دلاری را به فیفا ارسال کرده یا خیر اما با توجه به حکم فیفا با همین مبلغ و سود پنج درصدی، حواسم‌ هست و دست به اقدامی نمی زنم که منجر به بروز مشکل برای باشگاه شود. امیدوارم باشگاه نیز این بدهی را زودتر تسویه کند چرا که بنده قبلا با نادیده گرفتن رای فیفا اقدام به مصالحه و دریافت قسطی مطالباتم کردم و به همین دلیل هنوز با بنده تسویه نشده است.

قدوسی درباره حکم‌ صادره در پرونده برانکو گفت:

رای صادره از سوی فیفا در ارتباط با آقایان ایوانکوویچ و ایگور پانادیچ مطالعه شد. تنظیم لایحه دفاعیه باشگاه بعد از ارسال لایحه دفاعیه پرونده آقای کالدرون در دستور کار وکلا و بخش حقوقی قرار خواهد گرفت. آقای برانکو یک میلیون و ۷۲۰ هزار یورو مطالبه کردند که فیفا با توضیحات و دفاعیه باشگاه رای یک میلیون و ۵۵ هزار یورویی صادر شده و فرصت تجدید نظر خواهی رای پس از دریافت مشروح رای وجود دارد. فیفا هنوز رای پرونده شکایت آقایان زلاتکو ایوانکوویچ و مارکو را صادر نکرده اما چون‌ این پرونده ها همزمان‌‌در فیفا طرح و بررسی شده. قطعا همین‌روزها رای شکایت این‌‌دو مربی هم صادر و به باشگاه ابلاغ خواهد شد.

وی درباره پرونده نیلسون و چوک گفت:

آقای چوک‌ده هزار دلار طلب دارند و با فیفا مکاتبه داشته اند و رای هم صادر شده و باید پرداخت شود. جزییات بیشتر رای برای آگاهی هواداران و رسانه ها متعاقبا اعلام خواهد شد. برای نیلسون هم مدتها قبل فیفا رای داده بود و چون مثل گابریل با باشگاه پس از رای فیفا مصالحه کردند، مجددا برای وصول مطالبات حدود یک میلیارد تومانی خود با فیفا مکاتبه کرده اما رای هنوز صادر نشده است.

مدیر روابط عمومی باشگاه گفت:

یازده پرونده و شاکی در فیفا دارد که شامل شکایت برانکو و دستیارانش (پانادیچ، زلاتکو و مارکو)، کالدرون‌ و دستیارانش (خواگین و‌ والنسیا)، نیلسون، بودیمیر، گابریل و چوک‌ دستیار سابق آقای برانکو‌‌ است. با توجه به تعدد پرونده ها و لزوم‌بررسی همه جانبه و سرعت دادن در تنظیم لوایح در موعد مقرر با تصمیم و جمع بندی آقایان انصاری فرد و خواجه وند از نظرات آقایان وکیل و باختر که تجربیاتی در حقوق بین‌ الملل و‌ورزش دارند در جلسات بهره خواهیم برد و آقای دکتر عبدالصمد  ابراهیمی هم مشاوره هایی خواهند داد‌. علاوه بر این آقای خواجه وند نظرات برخی وکلای دیگر مسلط به حقوق ورزش را دریافت و در جلسات با مدیرعامل و‌ مشاورین حقوقی مطرح خواهند کرد تا پس از جمع بندی نهایی لوایح تنظیم و ارسال شود.

منبع: طرفداری

کلیدواژه: مدیر روابط عمومی پرونده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۸۳۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح روند انتخاب استادان نمونه کشوری

 علیرضا حیدری در سی و یکمین آیین نکوداشت استاد برگزیده کشوری که امروز در سازمان پژوهشی‌های علمی و صنعتی درحال برگزاری است، گزارشی از روند انتخاب استادان نمونه اشاره کرد و گفت: در ابتدای سال تحصیلی بخشنامه انتخاب عضو هیئت علمی برجسته به همه دانشگاه‌ها ارسال و مدتی به آنها فرصت داده شد تا افراد واجد شرایط را به دبیرخانه معرفی کنند.

وی در ادامه تصریح کرد:  ابتدا تا ۳۰ دی ماه فرصت داشتند ولی تا فروردین هم پرونده‌هایی دریافت شد، بهتر است در دوره بعد بازه زمانی را رعایت کنیم. در نهایت حدود ۱۵۰ پرونده بعد از داوری اولیه در دانشگاه‌ها به دبیرخانه رسید.

معاون مرکز هیئت‌های امنا و هیئت‌های ممیزه وزارت علوم تأکید کرد: تعدادی از پرونده‌ها حداقل امتیازهای تعیین کننده را نداشتند و بقیه پرونده‌ها غربالگری شدند و در نهایت ۸۷ پرونده به دست آمد که انتخاب کار دشواری بود.

حیدری در پایان اظهار کرد: با توجه به برخی معیارها مانند توجه به گستره جغرافیایی، گروه‌های آموزشی یعنی ۶ گروه علوم پایه، علوم انسانی، فنی و مهندسی، کشاورزی، دامپزشکی و هنر و معماری ۶۵ عضو هیئت علمی از ۳۱ دانشگاه به این عنوان دست یافتند.

معاون مرکز هیئت‌های امنا و هیئت های ممیزه وزارت علوم خاطرنشان کرد: امسال تعداد اعضای هیئت علمی نمونه کشوری در مقایسه با سال گذشته ۱۰ نفر بیشتر شده است و ۶ نفر از استادان نمونه خانم هستند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • حکم اعدام بابک زنجانی نقض شد/ تشکیل پرونده برای چهره‌هایی که اهمیت عملیات وعده صادق را به مخاطره انداخته بودند/ تشریح آخرین وضعیت پرونده باغ ازگل/ کشف جرم جدید در پرونده چای دبش
  • تشریح روند انتخاب استادان نمونه کشوری
  • روند انتخاب اساتید نمونه کشوری تشریح شد
  • تشریح وضعیت بیرانوند از زبان پزشک معالج | گلر پرسپولیس به سپاهان می رسد؟
  • تشریح وضعیت بیرانوند از زبان پزشک معالج
  • تشریح وضعیت علیرضا بیرانوند از زبان پزشک معالجش
  • واکنش تند مدیر روابط عمومی بانک مرکزی به انتقاد میرسلیم
  • تشریح آخرین وضعیت دو پروژه سرمایه‌گذاری خارجی
  • مدیر روابط عمومی وزارت بهداشت تغییر کرد
  • برنامه های شاخص ساینا در سال مالی جدید تشریح شد