Web Analytics Made Easy - Statcounter

پزشکان بوشهری با اشاره به سرعت بالای شیوع ویروس کرونا، ماندن در خانه را موثرترین راه برای قطع زنجیره انتقال بیماری می دانند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل سپاس ؛ پزشکان بوشهری در گفتگو با خبرنگار سپاس با اشاره به سرعت بالای شیوع ویروس کرونا، ماندن در خانه را موثرترین راه برای قطع زنجیره انتقال بیماری می دانند اما به رغم تعطیلی مدارس و دانشگاهها، معلمان مدارس، کارمندان دانشگاه‌ها و در کل کارمندان مجموعه‌ های دولتی و غیردولتی فقط از موهبت کاهش ساعت کاری بهره منده شده اند، ولی رفت و آمدشان در سطح شهر‌ها ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رفت و آمدی که به نوعی تدابیر اتخاذ شده برای مدارس و دانشگاه‌ها را هم تحت الشعاع قرار داده است.

به عبارتی، با ادامه فعالیت ادارات، شرکت‌ها و… عملا برخی از اعضای خانواده در معرض انتقال کرونا به منازل هستند، انتقال به پناهگاههایی که تاکید می‌شود امن هستند، اما برای تامین امنیت شان اقدامی در دستور کار قرار نگرفته است.

از این رو، هرچند تعطیلی ادارات و شرکت ها یا کاهش روزهای فعالیت آنها نیازمند تصمیماتی در سطح کلان است (کما اینکه تصمیم استانداری های تهران و البرز برای تعطیلی روز شنبه که بین التعطیلی است توسط وزارت کشور وتو شد) اما قطعا اجرای دورکاری و نگه داشتن کارمندان در منازل از اختیارات استاندار به عنوان رییس شورای اداری استان است.

استاندار می تواند تا عادی شدن شرایط (دست کم تا ۱۵ فروردین)، به استناد قانون دورکاری، با جدیت از مدیران کل بخواهد حضور کارمندان را در ادارات کاهش داده و صرفا نیروهایی که حضور فیزیکی شان لازم است با رعایت اصول بهداشتی فعال باشند (مشابه ایام نوروز که حضور نوبتی یا کشیک کارمندان اعمال می شود).

در مقابل کارمندان نیز در منزل بسیاری از وظایف که عمدتا کارشناسی یا مطالعه پرونده هاست را انجام دهند و با توجه به ظرفیت اتوماسیون اداری و دولت الکترونیک، می توان ارباب رجوع را بصورت غیرحضوری در جریان کار قرار دارد. همچنین با توجه به نظارت مدیران دستگاهها بر روال دورکاری نیروهای خود، نگرانی مسئولان کشوری از اینکه تعطیلی ها باعث مسافرت بیشتر می شود، مرتفع می گردد.

اقدام دیگر برای مدیریت کرونا در بوشهر، ممنوعیت ورود مسافران به استان است، موضوعی که با تاخیر بسیار زیاد در استان های درگیر مثل گیلان، مازندران، قزوین و…، از جمعه اجرایی شده، ولی اجرای سریع تر آن در بوشهر، می تواند مانع از رسیدن این استان به شرایط خطرناک مناطقی مثل گیلان شود.

از این رو، انتشار تصاویری در شبکه های اجتماعی از پلاک خودروهای مسافرانی که در نقاط ساحلی بوشهر و سایر مناطق استان توقف کرده اند، بوشهری ها را از بی توجهی نسبت به کنترل سفت و سخت ورودی استان عصبانی کرده و احتمال درگیری بومیان با مسافران را پیش آورده که خوشایند نیست.

در همین راستا باید تا اطلاع ثانوی ورودی های استان بوشهر را بست. (جز موارد بسیار ضروری که قابل احصا است و خودروهای دارای مواد فاسدشدنی و سوخت).

صرفا دلخوش کردن به تست های تب سنجی از مسافران ورودی استان آنهم بصورت مقطعی (که به دلیل دوره کمون بیماری، نمی تواند اطمینان ۱۰۰ درصدی از شناسایی بیماران دهد) و بی تفاوتی نسبت به تردد آزادانه خودروهای مسافران سایر استان ها، سطح درگیری بوشهر با کرونا را از شرایط فعلی وخیم تر خواهد کرد و مسئولیت عواقب جانی و مالی تاخیر در این تصمیم با مسئولان استان است.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۸۴۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز مبرم به تأسیس ۵ پایگاه امداد دریایی در بوشهر

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر استقرار پایگاه‌های امداد و نجات دریایی در نقاط مختلف ساحلی استان را یک ضرورت دانست و گفت: ساخت ۵ پایگاه امداد دریایی در نوار ساحلی استان بوشهر نیاز به توجه ویژه است. - اخبار استانها -

احسان ایزدپناه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهربا اشاره به فعالیت 20 پایگاه امداد هلال احمر در بخش‌های مختلف در استان بوشهر اظهار داشت: اکنون پایگاه‌های امداد جاده‌ای، کوهستان، سگ‌های جستجو و نجات آنست، امداد دریایی فعال است.

وی خانه‌های هلال در استان بوشهر را 134 مورد بیان و خاطرنشان کرد: از 134 خانه هلال استان 52 مورد در نقاط شهری و 82 خانه هلال در روستاها مستقر است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر نقش خانه‌های هلال در عرصه آموزش و رسیدگی به حوادث را بسیار مهم دانست و بیان کرد: اکنون 2 هزار و 581 نفر در استان بوشهر عضو خانه‌های هلال هستند بر اساس برنامه باید یک ششم روستاهای استان بوشهر دارای خانه هلال باشند که آمادگی لازم برای این مهم وجود دارد.

ایزدپناه راه‌اندازی بانک امانات تجهیزات در خانه‌های هلال را مورد اشاره قرار داد و گفت: 4 خانه هلال استان برای راه‌اندازی بانک امانات تجهیزات پزشکی پیش قدم هستند و اکنون مناطق انارستان، سعدآباد، بندر ریگ و خیارزار از این مرکز بهره‌مند هستند.

وی وضعیت پایگاه امداد ساحلی در استان بوشهر را نامطلوب دانست و تأکید کرد: نوار ساحلی شهرستان گناوه که همیشه پذیرای حجم بالایی از مسافرین و گردشگران در فصول مختلف سال است ولی از پایگاه امداد ساحلی بی‌بهره است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر با اشاره به وجود قایق، تجهیزات غواصی، نیروی انسانی امدادی مجرب و امکانات لازم برای خدمات‌رسانی در امداد دریایی در گناوه ولی پایگاه امدادی هلال احمر در گناوه وجود ندارد. با وجود نبود پایگاه امداد دریایی در گناوه ولی نجات‌گران در سال گذشته در 31 عملیات 39 نفر از غرق‌شدگی نجات دادند.

وی زمین ایجاد پایگاه دریایی امدادی در گناوه را در بستر دریا دانست و بیان کرد: در شهر ساحلی بوشهر هم با وجود استقرار تجهیزات لازم امدادی ولی پایگاه امدادی وجود ندارد که انتظار می‌رود به این مطالبه مهم توجه ویژه شود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر امداد پایگاه دریایی در شهر ساحلی دیر را هم نامساعد دانست و گفت: در شهر کنگان زمین لازم اختصاص یافته ولی بودجه لازم برای ساخت پایگاه امداد دریایی تخصیص نیافته است.

ایزدپناه با بیان اینکه پایگاه امداد دریایی در ساحل دلوار وضعیت نامناسبی ندارد، اضافه کرد: ساخت 5 پایگاه امداد دریایی در نوار ساحلی استان بوشهر نیاز به توجه ویژه است.

وی یکی از دیگر مشکلات مهم استان بوشهر امداد هوایی دانست و تصریح کرد: با وجود مجوز برای راه‌اندازی امداد هوایی هلال احمر، ولی اکنون بیش از 4 سال ساخت آشیانه بالگرد هلال احمر متوقف شده است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر اعتبار مصوب برای ساخت آشیانه بالگرد هلال احمر را 4 میلیارد تومان دانست و گفت: تاکنون 130 میلیون تومان آن تخصیص یافته که جوابگوی طرح مورد نظر نیست.

ایزدپناه از نبود پایگاه امدادی هلال احمر در شهرستان عسلویه خبر داد و بیان کرد: ساخت نخستین پایگاه امدادی هلال احمر در منطقه بنود عسلویه امسال اجرایی می‌شود.

وی از آمادگی ایجاد مرکز آموزش امداد دریایی جنوب کشور در بوشهر خبر داد و تصریح کرد: با توجه به وجود امکانات از جمله تجهیزات و نیروی انسانی مجرب زمینه لازم برای راه‌اندازی مرکز آموزش امداد دریایی جنوب کشور در بوشهر فراهم است.

انتهای پیام/190

دیگر خبرها

  • آمار بالای حیوان گزیدگی در اردبیل
  • تعیین تکلیف پساب تصفیه خانه یزد
  • بالاترین آمار حیوان گزیدگی در کشور را این استان دارد | بیشترین گزیدگی ها مربوط به کدام حیوان است؟
  • کتاب «خانه زیر آب و جوجه لاک پشت ها» منتشر شد
  • تعداد پایگاه‌های امداد دریایی در استان بوشهر باید افزایش یابد
  • نیاز مبرم به تأسیس ۵ پایگاه امداد دریایی در بوشهر
  • بیش از ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در استان بوشهر تولید می‌شود
  • همایش سراسری توجیهی آموزشی زائران خانه خدا -بوشهر
  • اعزام ۹۲۸ زائر حج تمتع از استان بوشهر به جده
  • آغاز تولید ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در بوشهر + فیلم