Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-30@03:51:46 GMT

۱۳ مرز زمینی کشور برای تجارت باز است

تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۸۴۹۴۷

۱۳ مرز زمینی کشور برای تجارت باز است

به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، روح الله لطیفی سخنگوی گمرک جمهوری اسلامی ایران گفت: بیشتر تجارت کشور از طریق دریا صورت می‌گیرد و نگرانی زیادی در این زمینه وجود ندارد غیر از کشور‌های که نزدیک ایران هستند مثل کویت بطور کامل محدودیت ایجاد کرده است، قطر کالا‌های شناور‌های یخچال دار را می‌پذیرد و امارات هم سخت گیری‌های زیادی هم برای خدمه شناور‌ها و هم کالا‌هایی که وارد می‌شود سر راه صادر کنندگان ایرانی قرار می‌دهد، ولی برای مسیر‌های دورتر چه در دریای خزر به روسیه وکشور‌های آسیای میانه و چه در جنوب برای کشور‌های دورتر مثل شرق آسیا، اروپا و حتی آمریکای لاتین مشکلی در مرز‌های آبی وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی گمرک جمهوری اسلامی ایران گفت: مرز‌های جاده‌ای مربوط به حوزه کشور عراق بجزء اقلیم کردستان بر اساس مصوبه هیئت وزرای دولت عراق از فردا (یکشنبه) به مدت یک هفته بسته خواهد شد، ولی اقلیم کردستان عراق همچنان باز و کالای ایرانی صادر می‌شود.

او افزود: مرز ترکمنستان همچنان بسته، اما جمهوری آذربایجان کالا‌های ایرانی را با یک روش خاص یعنی تخلیه در مرز و بارگیری با کامیون‌های آذری می‌پذیرد.

لطیفی با بیان اینکه در مسیر ترانزیتی کامیون‌های ایرانی به روسیه مشکلی وجود ندارد، اظهارداشت: پاکستان هم امروز مرز خود را پس از چندین روز توقف باز کرد و کامیون‌های ایرانی از مرز میرجاوه وارد پاکستان شدند. مرز‌های افغانستان اعم از مسافری و تجاری بطور کامل باز است در ضمن مشکل خاصی در سایر مرز‌ها غیر از ترکیه وجود ندارد.

سخنگوی گمرک جمهوری اسلامی ایران یادآورشد: ترکیه هم به کامیون‌های ایرانی اجازه ورود نمی‌دهد و همینطور کامیون‌های ترک وارد کشور نمی‌شوند فقط کامیون‌های برگشتی هستند که چه در سمت ترکیه و چه در سمت ایران مورد تبادل قرار می‌گیرند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: راه و شهرسازی اخبار اقتصادی وجود ندارد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۸۴۹۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور

گمرک ایران اعلام کرد: واردات قهوه در سال ۱۴۰۲ با رشد ۷۵ درصدی به رقم ۱۴۸ میلیون دلار رسید.

به گزارش ایرنا از گمرک ایران، میزان وزنی قهوه وارداتی در این مدت ۴۹ هزار تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۸.۵۵ درصد افزایش داشته است.

این گزارش با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۲ کشورهای امارات متحده عربی، ویتنام، هند، اندونزی و اوگاندا ۵ کشور عمده طرف معامله واردات قهوه با ایران بودند، می افزاید: ۹۵ درصد از ارزش قهوه وارداتی به کشور از طریق ۵ کشور مذکور انجام گرفته است.

بر اساس این گزارش، در این میان کشور امارات متحده عربی با ۷۸ میلیون دلار، ۵۲.۸۹ درصد از سهم واردات قهوه ایران به لحاظ ارزشی را به خود اختصاص داد.

این گزارش می‌افزاید: تشریفات گمرکی حدود ۸۲ درصد از وزن و ارزش واردات قهوه از طریق گمرک شهید رجایی انجام گرفته است و پس از آن گمرکات مشهد، بوشهر، بندرلنگه و تهران در رده بعدی قرار گرفتند.

بر اساس این گزارش، در سال ۱۴۰۲ این میزان قهوه وارداتی از سوی ۱۲۱ شخص و شرکت انجام گرفته است. شایان ذکر است، تجارت جهانی قهوه در سال ۲۰۲۲ به میزان ۴۵.۵ میلیارد دلار بوده که بزرگترین صادرکنندگان قهوه، کشورهای برزیل کلمبیا و ویتنام و بزرگترین واردکنندگان قهوه آمریکا، آلمان و بلژیک بودند. سهم قهوه از تجارت جهانی در سال ۲۰۲۲ به میزان ۱۹ صدم درصد از تجارت جهانی بوده است.

دیگر خبرها

  • کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان، متشکل از چند شرکت خصوصی ایرانی است!
  • فرمانده نیروی دریایی ارتش : کشتی‌ های ایرانی را در خلیج عدن و اقیانوس اطلس اسکورت می‌کنیم
  • اسکله نظامی آمریکا در غزه ۳۲۰ میلیون دلار هزینه دارد
  • موافقت با درخواست کوبا برای استفاده از کشتی‌های ایرانی
  • عراقی‌ ها کدام کالاهای ایرانی را می‌ خرند؟
  • هدف‌گذاری رشد ۲۰ میلیارد‌دلاری تجارت
  • آفریقا، اقیانوس فرصت‌ها برای تجار و بازرگانان ایرانی/ضرورت صادرات برای تحقق جهش تولید
  • آفریقا، اقیانوس فرصت‌ها برای تجار و بازگانان ایرانی/ضرورت صادرات برای تحقق جهش تولید
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور
  • قنادزاده: نگاه ایران به آفریقا نگاهی دو طرفه است