Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سلامت صدای ایران در مدتی که میهمان ناخوانده این روز‌های کشورمان یعنی ویروس کرونا همه را خانه نشین کرده است سوال اینجاست که پزشکان با تخصص غیر مرتبط با ویروس کرونا چیکار می‌کنند؟ آیا آن‌ها هم به مسافرت شمال یا خارجه رفته اند؟ یا در خانه به استراحت می‌پردازند؟
با پیگیری خبرنگارواحد سلامت صدای ایران از چندین پزشک با تخصص‌های مختلف همگی در بیمارستان‌ها مشغول خدمت به بیماران هستند و کسانیکه دارای کلینک تخصصی می‌باشند نیز از طریق فضای مجازی در ارتباط با بیماران خود می‌باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


یکی از پزشکان خوب ما دکتر داوود محمودی جراح مغز و اعصاب و ستون فقرات، متخصص عمل‌های بسته دیسک کمر و سیاتیک می‌باشد که در این روز‌ها با زیرساخت‌هایی که از قبل در فضای مجازی فراهم کرده بودند، ارایه خدمات به صورت غیر حضوری انجام می‌دهد.
ایشان با تمام بیماران خود در فضای مجازی در ارتباط بوده و روزانه سلامتی آن‌ها را رصد می‌کند و اگر نیازی به تجویز دارو یا مراقبت‌های بعد عمل یا ورزش‌های مناسب کمردرد و سیاتیک مخصوص منزل، پاسخ به پرسش‌های بیماران و ...... باشد، از طریق سایت آموزشی کانال تلگرام آموزشی ویا صفحه اینستاگرام، اقدام به ارتباط مستقیم و آنلاین با بیماران می‌نماید.
ایشان توصیه آخری که به ما و همه مردم ایران داشتند این بود که؛ "دوستان و عزیزان؛ در شرایط حساس کنونی ایران و جهان، وظیفه همه ماست که پزشک خود و خانواده خود باشیم. پس بیایم همگی عاشقانه در خانه بمانیم، در موارد غیر ضروری از منزل خارج نشویم، توصیه‌های بهداشتی را کامل، دقیق و جدی رعایت کنیم و به صورت ویژه مراقب سالمندان باشیم. کرونا فقط مال همسایه و دیگران نیست! بلکه پشت دیوار خانه همه ما کمین کرده است ... پس همه با هم پزشک خانه خود باشیم تا انشاالله دست بدست هم کرونا را شکست دهیم. "

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: صدای ایران متخصص مغز و اعصاب ستون فقرات کرونا ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۸۵۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در سال گذشته ۸۲ هزار و ۵۲۴ بیمار خارجی در مشهد ویزیت کرده‌ایم که بابت آنها حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته‌ایم.

داوود خوش‌شکن افزود: بیشترین بیماران را بیمارستان‌های رضوی، چشم‌بینا، امام رضا (ع)، خاتم و قائم ویزیت کرده‌اند. بیماری‌های ارتوپدی و تروما، زنان و زایمان، بیماری‌های چشمی، بیماری‌های قبلی، اورلوژی و جراحی‌های عمومی به ترتیب مورد اولویت گردشگران سلامت در مشهد بوده است.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: البته در مشهد بیماران افغانستانی زیادی داریم که مدرک تبعیت کشور را ندارند، از همین رو این بیماران را گردشگر سلامت محسوب می‌کنیم. به همین دلیل مراجعه به بخش ارتوپدی و تروما بالا است. البته تعرفه‌ای که از این نوع بیماران دریافت می‌کنیم، تعرفه گردشگری است.

خوش‌شکن افزود: در سال گذشته از ۹۵ ملیت در مشهد بیمار داشتیم که نسبت به سال ۱۴۰۱ پیشرفت بیشتری داشته است. بیشترین بیماران ما از کشور‌های افغانستان، عراق، ترکمنستان، بحرین، تاجیسکتان، کویت و عربستان سعودی بوده است. رشد بیماران ترکمنستان بسیار چشمگیر بوده است.

وی در خصوص جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جذب گردشگران سلامت در کشور گفت: مشهد رتبه نخست جذب بیماران خارجی در کشور را دارد. پس از مشهد شهر‌های قم، کرمان، اصفهان و شیراز در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

 

 

دیگر خبرها

  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟
  • ارائه خدمات رایگان پزشکی در قصر قند
  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور
  • شک و تردید سالم است، اما در پزشکی می‌تواند خطرناک باشد!
  • سرمایه گذاری برای سواد سلامت خبرنگاران، دارایی عظیمی برای جامعه محسوب می‌شود
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲