Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا ،برخی از پرستاران بیمارستان امینی لنگرود در اینستاگرام و دیگر شبکه‌های مجازی  خود از نبود امکانات و تجهیزاتی مانند ماسک ،لباس مخصوص مراقبت از بیماران  و از همه مهم‌تر از نبود دارو و کیت‌های آزمایشگاهی در این بیمارستان خبر دادند و نوشتند : « در صورت ادامه  خدمت بدون تجهیزات حفاظتی مناسب و استاندارد قطعا هیچ فردی برای پرستاری از بیماران در بیمارستان امینی لنگرود باقی نمی ماند و همه  پرستاران مبتلا خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

همچنین برپایه گزارش های رسیده به ایلنا از رشت‌  وسایر شهرهای گیلان شنیده‌ها  وفیلم‌ها  از نبود امکانات  و تجهیزات درمانی برای مقابله با این بیماری همه‌گیر خبر می دهند. به طوری که یکی از پرستاران بیمارستان قائم رشت  از مردم خواست ضمن حفظ آرامش خود ،از هر گونه تجمع مقابل مراکز درمانی  و یا درخواست برای ملاقات با بیماران‌شان خودداری کنند.

این پرستار که نخواست نامش فاش شود وضعیت روحی مردم  رشت را بسیار آسیب‌پذیر دانست و از مسئولان خواست که  با افزایش امکانات بخصوص کیت ‌های آزمایشگاهی و دارو و تجهیزات...خیال مردم را حداقل از این جهت راحت کنند. زیرا به اندازه کافی کیت در استان  نیست و با توجه حجم بالای مراجعان این اندازه از امکانات پاسخگوی بیماران نیست؛مسئولان اگر تجهیزات ندارند و یا نمی خواهند بدهند  اقلا واقعیات را به مردم بگویند. 

به گفته او مردم  علاوه بر آنکه مجبورند درد و رنج عزیزان‌شان را تحمل کنند  مدام باید از این داروخانه به آن بیمارستان و مراکز درمانی دنبال دوا و درمان  و تخت خالی بگردند که طبیعی است در این شرایط از لحاظ روحی به هم ریخته و داد و فریادشان را بر سر بیمارستان خالی می ‌کنند.

به کادر درمان اعتماد کنید

فرزاد کمک تکنسین بیهوشی بیمارستان محمد رسول الله  رشت هم از مردم می خواهد که صبوری کنند تا با آرامش این روزهای سیاه از آسمان گیلان برود و خورشید مهربانی دوباره بر آن بتابد.

به گفته فرزاد بسیاری از مردم هنوز نمی دانند که در صورت بروز این بیماری در خود و یا عزیزانشان باید بیشتر از هر کس دیگری بهداشت را رعایت کنند هر چند ماسک ودستکش پیدا  نمی شود اما حداقل دست های خود را مرتب بشویندو وقتی بیمارشان را به ما سپردند به ما اعتماد کنند.

این کادر درمانی بیمارستان مشکل دیگر را در نبود تخت خالی برای بستری کردن بیماران می‌داند  می گوید ای کاش مسئولان بجای تعلل در اعلام این موضوع در رسانه ها و بخصوص در صدا و سیمای محلی زودتر  به فکر ساخت بیمارستان صحرایی و ... می شدند تا این فاجعه در گیلان به بار نیاید. اما نه تنها این کار را نکردند که هنوز راههای مواصلاتی گیلان باز است  و مسافران بی فکر به استان رفت وآمد می‌کنند.

فرزاد در ادامه با تاکید براینکه مردم باید  در خانه هایشان بمانند و از تردد بی خود در سطح شهر پرهیز کنند، می گوید : نمی دانم چرا برخی می گویند که در خانه حوصله مان سر می رود در صورتی که تا چندی پیش هم دلشان می خواست در خانه بمانند. حرف زد‌ن با همدیگر ، بازی و گذراندان وقت با بچه‌ها،انجام بسیاری ازکارها‌ی خانه از جمله خانه تکانی در  این روزهای آخر سال و آشپزی ، کتابخوانی دستجمعی و دیدن فیلم و سریال بهترین دارو برای مقابله با کرونا است.

همسرم با هیچکس ارتباطی نداشت

احمد .ش یکی از همراهان بیماری در بیمارستان قائم رشت هم از معطل ماندن بیمارش به مدت ۵ساعت  در اورژانس این بیمارستان خبر می دهد  و می گوید : تازه این بیمارستان خصوصی است که وضعیت‌اش این است وای به حال بیمارستا های دولتی. 

این مرد که کارمند گمرک انزلی است از اینکه مسئولان این اداره تا چند روز پیش  برای  تعطیلی  و یا کاهش کارکنان و  ساعت اداری این سازمان فکری نکردند به شدت عصبانی است و  ادامه می دهد : اگر مرا تعطیل می کردند شاید چنین اتفاقی برای همسرم نمی افتاد. چون او ۳ هفته بود که از خانه خارج نشده بود و با هیچ‌یک از فامیل و آشنایان نیز ارتباطی نداشت تنها راه انتقال ویروس ممکن است من باشم که اگر اجبار به حاضر شدن بر سر کار نبود هیچ موقع این بلاسر ما نمی آمد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: استان گیلان کروناویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۸۵۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در برخی از حوزه‌های پرستاری پیوست عدالت وجود ندارد

به گزارش خبرگزاری مهر، سکینه سادات پاد، ضمن اظهار امیدواری نسبت به تصویب این لایحه و احقاق حقوق پرستاران، گفت: مأموریت بنده این است که به سراغ طیف‌ها و مشاغل مختلف بروم و نسبت وزارتخانه‌ها و مشاغل با حقوق مردم را بررسی کنم و برای استیفای حقوق مخاطبان وزارتخانه‌ها تلاش کنم.

وی افزود: به همین دلیل در برنامه سفرهای استانی به بیمارستان‌ها نیز مراجعه و وضعیت آن‌ها را بررسی می‌کنم و ارتباطم با پرستاران در این سفرها، من را ترغیب کرد که بررسی بیشتری در خصوص وضعیت پرستاران داشته باشم.

پاد با بیان اینکه پرستاران نقش کلیدی در نظام سلامت دارند، ادامه داد: وسیع‌ترین و پرحجم‌ترین شغل را پرستاران دارند اما احساس می‌شود به نسبت این میزان اثرگذاری زیاد، ناترازی‌هایی وجود دارد. پرستاران حلقه میانی پزشکان با بیمار و بیمار با خانواده‌اش هستند اما این نقش اساسی آن طور که باید مورد توجه قرار نگرفته است‌.

دستیار ویژه رئیس جمهور با اشاره به فرمایش رهبری مبنی بر لزوم وجود پیوست عدالت در همه آئین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌ها، گفت: به نظر می‌رسد در برخی حوزه‌های پرستاری پیوست عدالت وجود ندارد و در جلسه‌ای که با وزیر بهداشت داشتیم به این جمع بندی رسیدیم که باید به سراغ تدوین یک لایحه کامل برای حقوق مادی و معنوی پرستاران برویم که این لایحه تدوین و تقدیم ریاست جمهوری شد.

پاد اضافه کرد: رئیس جمهور بلافاصله دستور دادند که باید تا زمان احقاق حقوق جامعه پرستاری این پیگیری‌ها ادامه یابد. در همین راستا نیز وزیر بهداشت در زمان بسیار کوتاهی دستورات مربوطه را صادر کردند و دکتر عبادی نیز بسیار مسئولانه به پیگیری و همکاری پرداختند.

وی با اشاره به نقش مهم پرستاران در تأمین سلامت مردم، خاطرنشان کرد: شغل پرستاری انسان‌ها را منظم و مسئولیت پذیرتر می‌کند و پرستاران گوهر نظام سلامت، الگوی مهربانی، دلسوزی، ایثارگری و صبوری هستند و به همین دلیل افتخار می‌کنم که بتوانم قدم کوچکی برای استیفای حقوق پرستاران بردارم.

‌پاد با بیان اینکه فقدان توانایی انجام کار تیمی گاهی باعث می‌شود اهداف حاصل نشوند، یادآور شد: کار تیمی پرستاران بسیار ارزشمند است. در تعریفی که سازمان جهانی بهداشت از پرستار دارد او را در عین داشتن شخصیت مستقل، همکار پزشکان نیز معرفی می‌کند. حقوق بسیاری از مردم در پرتوی این که شخصیت مستقل پرستار محقق شود، تأمین می‌شود.

وی افزود: اگر به این نکات توجه نشود تا سال ۲۰۳۵ رقم کمبود پرستار در دنیا به ۹ میلیون نفر می‌رسد و اگر گام‌های خود را سریع‌تر نکنیم با مشکلات جدی مواجه خواهیم شد.

دستیار رئیس جمهور در زمینه پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی با هشدار نسبت به اینکه تمایل به مهاجرت بین پرستاران قائل توجه است، گفت: برخی پرستاران احساس می‌کنند عدالت در پرداخت در کشورهای دیگر بهتر است و این موضوع منجر به مهاجرت آن‌ها می‌شود. اما وقتی مساله و راهکار مشخص است، باید به حل آن مساله اقدام کرد و لایحه حقوق مادی و معنوی پرستاران نیز در همین راستا کمک کننده خواهد بود.

وی در پایان با اشاره به مجاهدت‌های پرستاران در ایام همه گیری کرونا بیان کرد: اولین شهدا در همه گیری کرونا از جامعه پرستاری بودند. در این همه گیری بیش از ۳۲۴ شهید پرستار داشته‌ایم و این موضوع ما را مصمم می‌کند که به احقاق حقوق پرستاران توجه بیشتری داشته باشیم.

کد خبر 6094475 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • پیشرفت ۶۰ درصدی طرح احداث محل های اسکان پرستاران بیمارستان امام حسین (ع)تربت حیدریه
  • از وضعیت اورژانسی تا مهاجرت‌های اجباری
  • پرستاری یک شغل سخت و دشوار است/ ۷۵ درصد پرستاران ایران زن هستند
  • شغل پرستاری ماهیت سخت و دشواری دارد
  • در برخی از حوزه‌های پرستاری پیوست عدالت وجود ندارد
  • پرستاران بیشترین نقش را در زمینه سلامت جامعه دارند
  • انسولین در داروخانه های هشتگرد به اندازه کافی موجود است
  • انسولین در داروخانه های هشتگرد به اندازه کافی موجود است 
  • پرستاران ۳۰ درصد از جمعیت نظام سلامت هستند
  • درخواست جذب سالانه ۱۵۰۰۰ نیروی پرستاری