Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی ارتش، ، امیر سرتیپ دوم بهزاد موذنی رئیس اداره بهداشت و درمان نیروی زمینی ارتش با اشاره به اقدامات صورت گرفته از سوی نیروی زمینی برای مقابله با گسترش ویروس کرونا و درمان بیماران مبتلا به این ویروس، اظهار داشت: از زمان ورود بیماری کرونا به کشور، ارتش جمهوری اسلامی بخصوص نیروی زمینی با تشکیل قرارگاه زیستی و در جلسات متعدد تمام دستورالعمل‌های مبارزه با کرونا، پیشگیری و درمان را در دستورکار قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: براساس اعلام نیاز مرکز ملی مبارزه با کرونا در وزارت بهداشت از ستاد کل نیروهای مسلح درخواست شد که ما در شهر قم به کمک تیم‌های درمانی برویم و بر همین اساس بیمارستان ۵۰ تخته خوابی صحرایی در شهرک پردیسان قم برپا کردیم. در این بیمارستان متخصصان عفونی، عمومی، تب اورژانس و متخصصین بهداشت محیط، همچنین کادر پرستاری و کادر درمانی حضور دارند و آماده پذیرش بیماران هستند.


رئیس اداره بهداشت و امداد نیروی زمینی ارتش خاطرنشان کرد: در سایر شهرها نیروی زمینی آمادگی کمک به شبکه بهداشت و درمان را دارد اما به صورت رسمی بیمارستان‌ خانواده و بیمارستان هاجر نیروی زمینی ارتش در تهران به بیماران مبتلا به ویروس کرونا اختصاص یافته‌اند که مردم می‌توانند مراجعه کنند.


امیر موذنی اضافه کرد: البته دیگر بیمارستان‌های نیروی زمینی ارتش نیز در سایر نقاط کشور پذیرنده بیماران مشکوک به کرونا هستند و اگر مشخص شود که این افراد به کرونا مبتلا هستند به مراکز اعلام شده از سوی وزارت بهداشت ارجاع داده می‌شوند.


وی درباره آخرین آمار بیماران بستری شده در بیمارستان‌های نیروی زمینی ارتش نیز، گفت: بر اساس آخرین آمار ۱۲ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان خانواده ارتش و هشت نفر در بیمارستان هاجر بستری هستند، البته مراجعات بسیاری داشته‌ایم که با انجام معاینه مشخص شده که مبتلا به کرونا نبوده و پس از سپری شدن دوره درمان مرخص شده‌اند.


رئیس اداره بهداشت و امداد نیروی زمینی ارتش با اشاره به آمادگی نیروی زمینی ارتش برای برپایی بیمارستان صحرایی در دیگر استان‌های کشور، گفت: نیروی زمینی ارتش آمادگی کامل دارد تا در صورت نیاز و اعلام ستاد ملی مبارزه با بیماری کرونا در دیگر مناطق مورد نیاز نیز بیمارستان‌های صحرایی برپا کند.


امیر موذنی با تاکید بر اینکه تاکنون هیچ مورد مبتلا به کرونا در پادگان‌ها و مراکز آموزشی نیروی زمینی ارتش نداشته‌ایم، افزود: در هیچ پادگانی هیچ مورد مشکوکی نداشته ایم و هر شخصی که علائمی داشته مورد معاینه قرار گرفته و کلاً دو بیمار نظامی بستری داشتیم که حالشان خوب است، چون در ورودی پادگان‌ها از ورود افراد مشکوک جلوگیری می‌کنیم.


وی تصریح کرد: نیروی وظیفه و پایور در بسیاری از قسمتها کاهش یافته و آسایشگاه‌های مجزا برای آنها در نظر گرفته شده است، افرادی که کمترین علائمی داشته باشند از سایرین جدا و تا زمانی که سلامتشان مشخص نشود با افراد دیگر در تماس نخواهند بود و نگرانی در این خصوص وجود ندارد. کارکنان وظیفه، امانتی هستند که جانشان برای ما بسیار اهمیت دارد و مراقبشان هستیم.


رئیس اداره بهداشت و امداد نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه طبق دستورالعمل‌ها با مواد شوینده، به صورت دستگاه‌های مه پاش و فردی آسایشگاه‌ها و خودروها را ضد عفونی می‌کنیم، اظهار داشت: در بیمارستان هاجر که پذیرنده بیماران کرونایی است آمبولانس‌ها و خودروها قبل از خروج ضد عفونی کامل می‌شوند و از سلامت خودرو مطمئن می‌شویم و بعد خودرو می‌تواند از بیمارستان خارج شود.


امیر موذنی گفت: از روز اول تولید لباس‌های یکبار مصرف محافظتی کارکنان، ماسک و مواد شوینده و ضدعفونی برای ضدعفونی کردن آسایشگاه‌ها و پادگان‌ها آغاز کرده‌ایم بنابراین دستورالعمل‌های مراقبتی برای افرادی که وارد ارگان‌های نظامی می‌شوند اجرا می‌شود.


وی با بیان اینکه در ورودی پادگان‌ها و خانه‌های سازمانی، هر فردی که علائم مثبت داشته باشد از ورود او ممانعت به عمل می‌آید، افزود: علاوه بر آن به صورت وسیع بحث رفع آلودگی‌ها را در سطح مراکز عمومی و شهرها انجام می‌دهیم.
رئیس اداره بهداشت نیروی زمینی ارتش تاکید کرد: تلاش داریم نگرانی و ترس مردم را با اطلاع رسانی و آموزش تبدیل به آگاهی کنیم، زیرا ترس و استرس سیستم ایمنی بدن را ضعیف‌تر کرده و افراد را مستعد بیماری می‌کند.


امیر موذنی تصریح کرد: توصیه من به هموطنان عزیز این است در این هفته که در اوج این بیماری هستیم از منازل خود خارج نشوند و در منزل اصول بهداشتی را رعایت کنند زیرا هر ترددی می‌تواند تعداد زیادی را به این ویروس مبتلا کند.
وی گفت: هموطنان عزیز ترسی از این بیماری نداشته باشند و مطمئن باشند اگر بهداشت فردی را در منازل رعایت کنند و ترددهای غیرضروری را کنار بگذارند بیشترین کمک را به خود و شبکه بهداشت کشور کرده‌اند.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: رئیس اداره بهداشت نیروی زمینی ارتش پادگان ها داشته ایم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۸۶۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس عبادی گفت: در شرایط کنونی، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیروهای مسلح مشغول خدمت هستند.

وی افزود: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیروهای طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت بوده و تعداد محدودی از همکاران ما در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند.

معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا و…، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.

عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یک چالش عمومی جهانی است و کشور ما نیز از این موضوع مستثنی نیست، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

کد خبر 6088263 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم
  • اعتراض باشگاه نیروی زمینی به همزمان نبودن ساعت بازی‌ها
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • استخدام نیروی زمینی ارتش