Web Analytics Made Easy - Statcounter

ستاد ویژه فناوری نانو شرایط شرکت در چهارمین دوره نانو استارت‌آپ به عنوان یک برنامه حمایتی برای راه‌اندازی کسب‌وکار‌های فناورانه را اعلام کرد. به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، نانواستارت‌آپ از جمله برنامه‌های حمایتی ستاد ویژه فناوری نانو است که هر ساله با هدف رشد علاقه‌مندان در مسیر توسعه فناوری و راه‌اندازی کسب‌وکار برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چهارمین دوره این برنامه از مردادماه ۱۳۹۹ آغاز می‌شود. علاقه‌مندان به شرکت در این برنامه باید در دهمین مسابقه ملی فناوری نانو شرکت کنند و در ارزیابی اولیه نانواستارت‌آپ جزو ۱۲۰ برگزیده اول برنامه شوند. این افراد پس از انتخاب ایده خود و نگارش پیشنهاده پژوهشی از حمایت‌های مادی و معنوی برنامه بهره‌مند می‌شوند.

نانواستارت‌آپ با هدف رشد و پرورش تیم‌های توانمند و رساندن ایده‌های مبتنی بر فناوری نانو به پروتوتایپ (نمونه اولیه) در قالب برنامه‌ای یک‌ساله اجرا می‌شود که در آن تیم‌ها به ارائه ایده‌های خود در قالب حل یک چالش فناورانه می‌پردازند. این برنامه تسهیلات مادی و معنوی موردنیاز یک تیم برای توسعه ایده خود را تا حد امکان تامین خواهد کرد و در نهایت تیم را به سایر برنامه‌های حمایتی، سرمایه‌گذار یا مشتری متصل می‌کند. این برنامه به دنبال حمایت از تمامی تیم‌های فناور حائزشرایط است و رویکرد رقابتی در آن حاکم نیست. کلیه تیم‌های علاقه‌مند می‌توانند مسیر رشد خود را به کمک نانواستارت‌آپ شناسایی کنند و کسب‌وکار نوپای خود را توسعه دهند.

علاقه‌مندان به شرکت در نانواستارت‌آپ، برای دریافت پکیج حمایتی برنامه در سال ۱۳۹۹ باید مراحل زیر را طی کنند:

۱- تنها افرادی مجاز به ثبت‌نام در چهارمین دوره نانواستارت‌آپ هستند که در دهمین مسابقه ملی فناوری نانو شرکت کرده باشند و در جلسه آزمون حاضر باشند.

۲- علاقه‌مندان باید در جلسه آزمون به سوال دو گزینه‌ای مبنی بر تمایل افراد به حضور در نانواستارت‌آپ پاسخ دهند. در غیر این صورت فارغ از رتبه مسابقه ملی نانو، مجوز ورود به برنامه نانواستارت‌آپ را کسب نخواهند کرد.

۳- پس از برگزاری مسابقه ملی فناوری نانو، فرمی به صورت آنلاین در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌گیرد تا نسبت به تکمیل آن در زمان مشخص اقدام کنند. این فرم در کنار نمره فرد در مسابقه ملی فناوری نانو، امتیازش را برای شرکت در نانواستارت‌آپ مشخص می‌کند. تکمیل این فرم به منزله ثبت‌نام علاقه‌مندان در چهارمین دوره نانواستارت‌آپ است.

۴- پس از ارزیابی فرم‌های ارسالی، امتیاز کلیه ثبت‌نام‌کنندگان منتشر می‌شود و از ۱۲۰ نفر اول به عنوان پذیرفته‌شدگان اولیه برنامه دعوت می‌شود تا در افتتاحیه نانواستارت‌آپ (مردادماه ۹۹) شرکت کنند. در جریان افتتاحیه، توضیحات تکمیلی در خصوص برنامه و روال اجرایی آن به اطلاع افراد می‌رسد و دوره‌های آموزشی برای آشنایی بیشتر آنان با کارآفرینی و توسعه فناوری برگزار می‌شود.

۵- لیست چالش‌های صنعتی مرتبط با تم موضوعی نانواستارت‌آپ در اختیار پذیرفته‌شدگان اولیه قرار می‌گیرد. در کنار این لیست، علاقه‌مندان می‌توانند چالش‌ها یا نیاز‌های صنعتی مدنظر خود را نیز به نانواستارت‌آپ اعلام کنند. (شهریور-مهر ۹۹) پس از آن افراد برای ورود به برنامه و دریافت حمایت‌های کامل نانواستارت‌آپ باید مراحل زیر را طی کنند:

-ارسال فرم ارائه ایده و اخذ تاییدیه برنامه (تمپلیت مربوطه در اختیار پذیرفته‌شدگان اولیه قرار خواهند گرفت)
-تشکیل تیم و گروه خود (حداقل تیم ۲ نفره)
-تکمیل و ارسال پیشنهاده پژوهشی طرح و فایل ارائه (تمپلیت مربوطه در اختیار پذیرفته‌شدگان اولیه قرار خواهند گرفت)
-شرکت در جلسه ارزیابی حضوری و اخذ تاییدیه برنامه (آبان‌ماه ۹۹)   شایان ذکر است در مسیر بالا، تیم‌ها از برخی حمایت‌های معنوی نانواستارت‌آپ از قبیل: مشاوره، دوره‌های آموزشی، منتورینگ در راستای اصلاح ایده/ پیشنهاده پژوهشی بهره‌مند خواهند شد.

نکته ۱. نمره داوطلب در مسابقه ملی فناوری نانو تنها ۲۵ درصد امتیاز را برای ورود به نانواستارت‌آپ تشکیل می‌دهد و ۷۵ درصد امتیاز به سایر عوامل از قبیل: سابقه پژوهشی فرد و … بستگی دارد. این موارد طی اطلاعیه‌ای پس از برگزاری دهمین مسابقه ملی فناوری نانو به اطلاع علاقه‌مندان خواهد رسید.

نکته ۲. تم موضوعی چهارمین دوره نانواستارت‌آپ «حوزه آب‌رسانی و تامین آب، فاضلاب، مدیریت پسماند، بازیافت مواد، پاکسازی محیط‌زیست (آب، خاک، هوا و صدا) و سایر فعالیت‌های مرتبط» است. این حوزه اقتصادی مطابق با تقسیم‌بندی فعالیت‌های اقتصادی ISIC-Rev ۴ انتخاب شده است. جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص دسته‌ها و گروه‌های این تقسیم‌بندی در ایران به اینجا مراجعه کنید. اگرچه این گزارش دید خوبی را به افراد می‌دهد، اما جامع و کامل نیست. ممکن است فعالیت‌های اقتصادی بیشتری در حوزه آب و محیط‌زیست در ایران وجود داشته باشد که نیاز به بررسی‌های میدانی بیشتری توسط پذیرفته‌شدگان اولیه دارد.

نکته ۳. ممکن است پذیرفته‌شدگان اولیه برنامه، سابقه پژوهشی لازم را در حوزه آب و محیط‌زیست نداشته باشند و به ایده/ چالش مناسبی در این زمینه دست نیابند. اگر این افراد ایده توجیه‌پذیر و آماده‌ای را در سایر حوزه‌های فناورانه تا مرحله اثبات عملکرد یا نمونه آزمایشگاهی جلو برده باشند و در آن حوزه سابقه کاری و پژوهشی مناسبی داشته باشند، نانواستارت‌آپ امکان توسعه آن ایده را برایشان فراهم می‌سازد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فناوری نانو کسب و کارهای نوپا مسابقه ملی فناوری نانو چهارمین دوره نانو پذیرفته شدگان اولیه علاقه مندان تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۸۶۹۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۶۰ درصدی مصرف ازن با بهره‌گیری از سامانه نانو حباب در فرایند تصفیه آب

در حالی که استفاده از روش‌های ازن‌زنی برای تصفیه آب کارایی پایینی دارند و سبب هدررفت حجم عظیمی از گاز ازن می‌شوند، استفاده از سامانه‌های نانو حباب، کاهش مصرف ازن تا ۶۰ درصد و عدم نیاز به خطوط انتقال ازن را در پی دارد.

به گزارش ایسنا، پس از استفاده از فناوری نانوحباب ازن توسط یکی از شرکت‌های فناور در تصفیه‌خانه‌ آب ساوه، سوالاتی پیرامون اهمیت نانوحباب ازن در تصفیه آب مطرح شد و همچنین جایگزینی کلر با نانوحباب ازن در جامعه علمی و دانشگاهی بیشتر مورد توجه قرار گرفت. 

به نقل از ستاد نانو معمولا در تصفیه فاضلاب نیاز به استفاده از ترکیبات ضدعفونی‌کننده و گندزدا است و کلر یکی از رایج‌ترین مواد برای گندزایی در تاسیسات تصفیه آب و فاضلاب است. با این حال گزینه‌ دیگری یعنی ازن وجود دارد.

مطالعه‌ای در سال ۱۹۷۰ نشان داد که کلر با مواد آلی واکنش می‌دهد و محصولات جانبی ضدعفونی(DBPs) ایجاد کند که می‌توانند بر سلامت عمومی و زندگی آبزیان منطقه تأثیر منفی بگذارند. همچنین فاضلاب شهری حاوی کلر، در صورت ورود به آب‌ دریاچه‌ها و رودخانه‌ها منجر به کشتن ماهی‌ها می‌شود. از این رو آژانس حفاظت از محیط زیست آمریکا "ازن" را به عنوان فناوری ضد عفونی جایگزین معرفی کرد؛ چرا که معتقد است ضد عفونی آب کلید جلوگیری از گسترش بیماری در مصرف‌کنندگان و همچنین کاهش آلودگی محیط زیست است.

تفاوت‌های ازن و کلر به این شرح است:

۱) ازن در تصفیه آب بیش از ۳۰۰۰ برابر سریع‌تر از کلر عمل می‌کند.

۲) بر خلاف کلر، ازن هیچ محصول جانبی مضری در آب باقی نمی‌گذارد، ازن در صورت عدم استفاده به سرعت به اکسیژن خالص تبدیل می‌شود.

۳) تصفیه آب با کلر اثرات شیمیایی طولانی مدت بر جای می‌گذارد و بر محیط زیست نیز تاثیرات منفی دارد. در حالی که در مورد اُزن اینطور نیست.

۴) ازن قوی‌ترین و سریع‌ترین، ضدعفونی‌کننده و اکسیدکننده تجاری موجود برای تصفیه آب است. کپک، و اکثر آلاینده‌های آلی و معدنی به سادگی با ازن از بین می‌روند.

۵) ازن در دوزهای مناسب می‌تواند تمام پاتوژن‌های منتقل‌شوند از طریق آب را حذف کند، در حالی که کلر نمی‌تواند چنین اثربخشی داشته باشد.

۶) ازن در محل تولید می‌شود و نیازی به ذخیره‌سازی ندارد.

۷) هیچ‌گاه شاهد غلظت بیش از حد ازن استفاده نشده در آب نیستیم، وقتی ازن بیش از دوز مورد نظر در آب وارد شود، مقدار ازن استفاده نشده از آب خارج می‌شود و دوباره به اکسیژن باز تبدیل می‌شود.

۸) ازن بدون طعم و بوی نامطبوع شیمیایی می‌تواند به طور قابل توجهی سطوح مواد شیمیایی خطرناک مانند کلر و محصولات جانبی آن را کاهش دهد.

۹) ازن حل شده در آب باعث تحریک پوست، بینی یا گوش نشده و خشکی پوست را به دنبال ندارد.

۱۰) اثربخشی ازن را می‌توان با یک ORP متر ساده اندازه‌گیری کرد.

۱۱) ازن کمتر از کلر موجود در آب خورنده است.

روش‌های مرسوم ازن‌ زنی که معمولا متکی به اجکتور و دیفیوزر هستند، کارایی پایینی دارند و سبب هدررفت حجم عظیمی از گاز ازن می‌شوند. این درحالی است که فناوری‌نانوحباب می‌تواند مانع از این هدر رفت شده و همچنین اثربخشی ازن را در تصفیه آب افزایش دهد. از مهم‌ترین مزایای استفاده از سامانه‌های نانو ازن می‌توان به کاهش مصرف ازن تا ۶۰ درصد، عدم نیاز به خطوط انتقال ازن و دیفیوزر، عدم نیاز به مخازن ازن‌زنی، عدم نیاز به تخریب‌کننده ازن و در نتیجه کاهش هزینه‌های سرمایه‌گذاری و بهره‌برداری تا ۵۰ درصد اشاره کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چهل و چهارمین دوره مسابقات بین المللی کشتی جام تختی در زنجان برگزار می شود
  • چهارمین جشنواره گردشگری گولاچ روستای بیابانک برگزار شد
  • بیست و چهارمین دوره ساخت و مدیریت برند Brand MBA 
  • لزوم تلفیق نظام‌های تربیتی و فناوری در دانشگاه‌ها
  • آغاز چهارمین جشنواره گل و گلاب در بوستان آب و آتش
  • گفتگو با مجری و کارشناس ورزشی در خصوص زنده یاد مسعود اسکویی
  • کاهش ۶۰ درصدی مصرف ازن با بهره‌گیری از سامانه نانو حباب در فرایند تصفیه آب
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی 
  • شهرداری اصفهان باید فصل وصل سرمایه‌گذاری مخاطره‌پذیر با شرکت‌های دانش‌بنیان باشد