Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-26@06:46:39 GMT

رفتارهای مناسب با قرنطینه خانگی

تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۸۷۴۲۰

رفتارهای مناسب با قرنطینه خانگی

قرنطینه خانگی بهترین روش برای جلوگیری از انتقال و انتشار ویروس کرونا است؛ مشروط بر اینکه خانواده‌ها راه و رسم قرنطینه خانگی و نحوه صحیح ارتباط و رفتار مناسب با یکدیگر را بدانند.

در بسیاری از مواقع والدین هنگام برقراری ارتباط با فرزندانشان با مشکل مواجه شده‌اند.

گوهریسنا انزانی- روانشناس بالینی درباره مهارت ارتباط موثر اظهارکرد: مهارت‌های زندگی مجموعه‌ای از مهارت‌ها و شایستگی‌های فردی است که افراد را برای زیستن در کنار یکدیگر توانمند می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افرادی که این مهارت‌ها را یاد می‌گیرند علاوه بر احساس آرامش و تعادل می‌توانند با پذیرفتن مسئولیت‌های فردی روزهای خوشی را برای خود و دیگران ایجاد کنند.

وی افزود: امروزه بزرگترین مشکل و درماندگی انسان‌ها، ناتوانی در دستیابی به تفاهم با دیگران به‌ویژه اعضای خانواده است و در این روزهایی که افراد بیش از پیش در کنار یکدیگر هستند اگر مهارت ارتباط موثر را نداشته نباشند دچار مشکلاتی چون افسردگی، ترس، خشم و وسواس خواهند شد. اگرچه این روزها اعضای خانواده با یکدیگر مذاکره می‌کنند و تعامل دارند اما برقراری ارتباط موثر و سالم کار ساده‌ای نیست.

انزانی با اشاره به اینکه در جامعه امروز انسان‌ها به دو صورت کلامی و غیرکلامی با یکدیگر ارتباط برقرار می‌کنند، به چگونگی پرورش مهارت ارتباط موثر اشاره و اظهارکرد: در حال حاضر اغلب ارتباطات مردم کلامی و به‌ صورت صحبت کردن همچنین نوشتن است اما باید توجه داشت که در ارتباط کلامی محتوای کلام، نحوه جمله‌بندی، لحن کلام، نحوه عنوان کردن مطالب، ملاحظات موقعیتی و جمع‌بندی بسیار مهم است.

وی ادامه داد: در تعاملات انسانی نحوه ارتباط غیر کلامی مانند لمس کردن، تماس چشمی هنگام صحبت، حالت صورت، نحوه ایستادن یا نشستن، ظاهر عمومی، سکوت کردن و... بسیار مورد اهمیت است.

در واقع در ارتباطات غیر کلامی اجزای متفاوتی نقش دارند که هرکدام از آن‌ها بر نحوه ارتباط کلامی اثرگذار هستند. بهتر است هنگام صحبت با افراد به‌ویژه اعضای خانواده که این روزها بیش از پیش در کنار آنها هستیم این علائم را بشناسیم و سعی کنیم با تماس چشمی هم با یکدیگر هم‌کلام شویم. باید توجه کرد که هنگام صحبت با اعضای خانواده، حس اعتماد و توجه به فرد مقابل را به او نشان دهیم. 

این روانشناس ادامه داد: احساسات خود را به‌صورت مثبت بیان و مثبت‌نگر و مثبت‌گو باشیم و تلاش کنیم نیازهای یکدیگر را درک کنیم، خلاصه‌گویی کنیم و رفتارهای غیرکلامی خود را با رفتارهای کلامی هماهنگ کنیم، همدل باشیم و تعارض‌ها و مشکلات را به شیوه سازنده‌ای برطرف کنیم.

سعی کنیم تمامی احساس، افکار، انتظارات و رفتار خود را به فرد مقابل نشان دهیم. در حال حاضر با توجه به شرایط موجود که افراد اغلب اوقات خود را در خانه سپری می‌کنند، میزان اختلافات و سوءتفاهم را کاهش دهیم.

انزانی در ادامه با تاکید بر تفاوت «شنیدن» و «گوش دادن» اظهارکرد: شنیدن عملی غیرارادی است اما گوش دادن یعنی دریافت و تفسیر محرک‌های شنیداری و فعالیتی انتخابی است.

در گوش دادن فعال فرد باید به‌صورت هدفمند به صحبت‌های فرد مقابل گوش دهد. در گوش دادن فعال، زوجین و والدین باید به تماس چشمی توجه کنند و علاقه‌مندی خود را نسبت به صحبت‌های فرد مقابل بروز دهند، احساسات او را درک کنند و حین صحبت کردن فرد مقابل، کمتر صحبت کنند و تحت هیچ شرایطی در مکالمات خود سلطه‌جویی نداشته باشند.

وی افزود: عموما افراد در ارتباط با نزدیکان خود تماس چشمی برقرار نمی‌کنند، به حرف‌های فرد مقابل گوش نمی‌دهند، قضاوت، تحقیر و انتقاد می‌کنند، برچسب‌زنی می‌کنند و به جای همدلی، همدردی می‌کنند. موعظه، نصیحت‌، توصیه‌، راه‌حل‌دهی و ارزش‌یابی‌های بیش‌ از حد و اشتباه می‌کنند، فرد مقابل را با صحبت‌های خود گول می‌زنند و بیش از حد از واژه‌هایی مانند «چرا» استفاده می‌کنند این درحالیست که چنین رفتارها باعث می‌شود نتوان ارتباط مناسبی با نزدیکان خود برقرار کرد.

اما هرچقدر مهارت ارتباط موثر را در خود پرورش دهیم می‌توان با اقوام نزدیک به‌ویژه اعضای خانواده ارتباط بهتری برقرار کرد همچنین باید قبل از برقراری ارتباط افکار و احساسات خود را بشناسیم، رفتار و انتظارات خود را بدانیم. افراد هنگام برقراری ارتباط به خصوصیات فرد مقابل نیز توجه و سعی کنند اعمال و گفتارشان همسو و به لحن کلام و حرکات بدن خود بسیار دقت کنند.

این روانشناس سبک‌های برقراری ارتباط را تشریح کرد و گفت: در سبک «جغدوار» منافع خود و فرد مقابل بسیار مهم است و حل تعارض به نفع طرفین است. در این سبک شاید انرژی زیادی صرف شود اما در هر حال منجر به کاهش تنش می‌شود.

در سبک «کوسه‌وار» یا رقابت‌جویانه فرد علاقه و خواسته خود را مهمتر از دیگران می‌داند و این موضوع باعث صدمه دیدن ارتباط می‌شود.

در سبک «خرس کوچولو» افراد از علایق و خواسته‌های خود عبور می‌کنند تا فرد مقابل به خواسته‌اش برسد.

در سبک «روباه‌وار» نیز افراد به دنبال به دست آوردن علایق خود نیستند و رسیدن به برخی از خواسته‌ها برایشان کافی است.

وی تاکید کرد: باتوجه به شرایط پیش آمده ممکن است برخی افراد دچار ترس شده باشند. انسان‌ها با یکدیگر متفاوت هستند اما زمانی می‌توان برنده بود که بتوانیم مذاکره برد- برد با یکدیگر داشته باشیم، به طوری که به حداکثر نقطه مشترک برسیم.

همچنین با توجه به ترس، استرس و اضطرابی که در حال حاضر وجود دارد هرچقدر والدین بتوانند با فرزندان خود بیشتر صحبت کنند و صحبت‌های آنها را گوش دهند می‌توانند کمک کنند که راحت‌تر از این شرایط عبور کنیم./ ایسنا

در همین خصوص بخوانید:

توصیه‌های پزشک مبتلا به کرونا از قرنطینه خانگی نیازمندی‌های قرنطینه خانگی چالش‌قرنطینه خانگی با کودکان دارای اوتیسم کرونا را مغلوب زندگی کنید بایدها و نبایدهای قرنطینه خانگی پیشنهادهایی برای خانه‌نشینی‌ اجباری

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: مهارت ارتباط موثر برقراری ارتباط قرنطینه خانگی اعضای خانواده تماس چشمی فرد مقابل گوش دادن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۸۷۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افشاگری درباره رفتارهای جانی دپ سر صحنه فیلمبرداری

به گزارش همشهری آنلاین، «مایوین» فیلمساز فرانسوی در مصاحبه‌ای با ایندی‌پندنت تجارب خود را در همکاری با جانی دپ در درام تاریخی «ژان دو باری» آشکارا به اشتراک گذاشته است و صراحتاً به مسائلی از جمله دخالت در فیلمنامه، تأخیر حضور در صحنه فیلمبرداری و دیگر پیچیدگی‌های این همکاری پرداخته است.

این فیلم نخستین حضور جانی دپ را در سینما از زمان مبارزه حقوقی پر سر وصدای او با همسر سابقش «امبر هرد» را رقم زد که نمایشی جنجالی در جشنواره کن ۲۰۲۳ داشت.

«مایوین» چالش های منحصر به فردی را که در طول تولید با آن مواجه بود برجسته کرده است و با اشاره به این که دپ مکررا از فیلمنامه منحرف می‌شود و تفسیرهای خودش از فیلمنامه را مقابل دوربین می‌برد که گاهی اوقات با کارگردانی برنامه‌ریزی شده فیلم در تضاد بود، می‌گوید: «جانی با نسخه جدیدی از فیلمنامه نزد من آمد که من آن را دوست نداشتم ... بنابراین بدون ایجاد تغییراتی که او می خواست آن را فیلمبرداری کردم ... که او این کار به عنوان یک توهین تلقی کرد».

رابطه کاری بین «مایوین» و «دپ» اغلب متشنج می‌شد. این کارگردان فرانسوی توضیح می‌دهد که بسیاری از اوقات دپ به پیام‌هایی که برای او می‌فرستاد پاسخ نمی‌داد و اغلب سر موقع سر صحنه حاضر نمی‌شود. همچنین مواردی وجود داشت که او مجبور شد برخی از دیالوگ‌های دپ را حذف کند، زیرا او قادر به تمرین یا کامل کردن لهجه خود نبود.

او افزود: «زمانی برای تمرین وجود نداشت. وقت خواستم اما به هر دلیلی در دسترس نبود... او مربی داشت، اما نمی توانست از قبل با او کار کند. بنابراین متوجه شدم لهجه او کامل نیست. بنابراین چند بار تصمیم گرفتم دیالوگ‌های او را حذف کنم».

این کارگردان در مصاحبه خود کوتاه نیامد و به بیان جزئیات مشکلات کار با دپ ادامه داد، از جمله اینکه دیگر بازیگران و عوامل فیلم به درستی نمی‌دانستند چه چیزی از او انتظار داشته باشند.

او ادامه داد: «باید صادق بود. فیلمبرداری با او سخت است... همه خدمه ترسیده بودند زیرا او نوع دیگری از شوخ طبعی دارد و ما نمی دانستیم که آیا او قرار است به موقع برسد یا آیا او برای گفتن دیالوگ‌هایش مشکلی دارد یا خیر ... حتی اگه به موقع سر صحنه حاضر می‌شد، عوامل فیلم از او می‌ترسیدند. از زمان فیلمبرداری هیچ رابطه عادی بین ما وجود نداشته است. جانی از نظر من یک نابغه بزرگ است اما او در دنیای دیگری است. من نمی توانم با او ارتباط برقرار کنم».

در حالی که «مایوین» اذعان کرد که ماهیت تیره رابطه آنها در صحنه به او کمک کرد تا رابطه واقعی‌تری بین شخصیت خود و دپ در فیلم ایجاد کند، او همچنین فاش کرد که قبل از فیلمبرداری فیلم، ارتباط شخصی آنها بسیار متفاوت بوده است.

در درام تاریخی «ژان دو باری»، دپ در نقش پادشاه لوئی پانزدهم بازی می‌کند و «مایوین» علاوه بر کارگردانی در نقش اصلی ژان دوباری در کنار بازیگرانی چون «بنجامین لاورنه»، «ملویل پوپو»، «پیر ریچارد»، «پاسکال گرگوری» و «ایندیا هیر» نقش‌آفرینی کرده و داستان فیلم درباره رابطه پرفراز و نشیب لویی پانزدهم با همسرش مادام دوباری است.

تصاویر جانی دپ و شارون استون در عربستان

کد خبر 846643 منبع: ایسنا برچسب‌ها سینمای جهان خبر مهم جاني دپ بازیگران سینما و تلویزیون جهان چهره‌های مشهور

دیگر خبرها

  • سن مناسب برای فرزندآوری؛ از تصویر تا واقعیت
  • (ویدئو) قرنطینه مطلق برای طراحان سوالات کنکور
  • تخلیه غلات 101 فروند کشتی در بندر امیرآباد بهشهر
  • 14 سال پس از گلزنی آرتتا؛ اولین پیروزی خانگی اورتون مقابل لیورپول
  • نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای ۲۳ هزار تن نهاده دامی درسیستان وبلوچستان
  • کلنگ زنی احداث پست قرنطینه دامپزشکی در خانمیرزا
  • آغاز ساخت پست قرنطینه دامپزشکی در شهرستان خانمیرزا
  • نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای بر ۲۳ هزار تن نهاده دامی سیستان و بلوچستان انجام شد
  • افشاگری درباره رفتارهای جانی دپ سر صحنه فیلمبرداری
  • تجمع مقابل دیوان عالی آمریکا در حمایت از افراد بی خانمان