Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-04-30@08:45:03 GMT

نقاط مهم بدن که نیاز به مراقبت دارند

تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۸۸۳۸۷

نقاط مهم بدن که نیاز به مراقبت دارند

رویداد۲۴ سهل انگاری در شستشو و مراقبت از بعضی بخش های بدن می تواند منجر به بروز مشکلات جسمانی جدی ای شود. اگر دست های خود را نشوییم دچار بیماری های تنفسی و اسهال خواهیم شد. اما علاوه بر آن، قسمت های دیگری از بدن هم هستند که بیشتر از آنچه فکرش را می کنید به رعایت بهداشت و توجه نیاز دارند.

در ادامه به ۷ نقطه ی مهم بدن می پردازیم که احتمالاً آنطور که باید از آن ها مراقبت نمی کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

1- ناف


به این فکر کنید که تا به حال چند بار ناف خود را تمیز کرده اید. در واقع، این قسمت از بدن بعد از حمام هم کثیف باقی می ماند. شاید کمی ترسناک باشد اما محققان می گویند ۶۷ نوع باکتری مختلف در یک ناف عادی وجود دارد.

چطور از آن مراقبت کنیم؟

سعی کنید هفته ای یک بار آن را تمیز کنید.

برای تمیز کردن ناف خود از یک گوش پاک کن استفاده کنید. گوش پاک کن را به الکل آغشته کنید و آن را به آرامی روی سطوح درون ناف بکشید. از یک تکه پد پنبه ای خیس برای پاک کردن الکل از ناف خود استفاده کنید.

2- کوتیکول ناخن

بعضی خانم ها فکر می کنند برای داشتن یک مانیکور خوب باید کوتیکول ناخن های خود را بچینند، اما وجود کوتیکول ها بی دلیل نیست. آن ها محافظ ناخن های شما هستند. اگر کوتیکولی نداشتید، روی ناخن هایتان لکه ها و خطوط سفید رنگ ظاهر می شد. به علاوه، هر چه بیشتر آن ها را بچینید، بخش بیشتری از آن ها از ناخن تان جدا می شود.

چطور از آن مراقبت کنیم؟

کوتیکول های خود را مرطوب کنید و از خشک شدن آن ها جلوگیری کنید.

از مانیکوریست خود بخواهید هنگام کار روی ناخن هایتان با این قسمت با دقت و به آرامی رفتار کند.

3- زیربغل

یک نوع باکتری خاص وجود دارد که عامل بوی بد زیربغل است. نکته ی جالب آنکه محققان در بررسی های خود متوجه شده اند هر چه بیشتر از مام و محصولات مشابه استفاده کنید، باکتری های مختلف تری در قسمت زیربغل رشد می کند.

چطور از آن مراقبت کنیم؟

اگر زیربغل هایتان بو نمی دهند در استفاده از مام و محصولات مشابه زیاده روی نکنید.

لباس های جنس پلی استر نپوشید.

هنگام ورزش از لباس های ورزشی مخصوصی استفاده کنید که به نفس کشیدن پوست کمک می کنند.

نحوه ی شستن لباس هم مهم است؛ اگر دمای آب ۳۰ درجه ی سانتیگراد باشد و از شوینده کم استفاده کنید، باکتری ها می توانند کماکان روی لباس باقی بمانند.

4- زبان

نه فقط دندان ها، بلکه زبان هم به مراقبت ویژه نیاز دارد. دانشمندان می گویند تمیز کردن منظم زبان می تواند تجمع پلاک های دندانی که مهم ترین عامل پوسیدگی هستند و همینطور دیگر مشکلات دهانی و دندانی را کاهش دهد.

چطور از آن مراقبت کنیم؟

زبان شورهای مخصوصی وجود دارد که مؤثرتر از مسواک هستند.

از یک مسواک نرم هم می توانید برای زبان خود استفاده کنید.

گهگاه هنگام مسواک زدن، زبان خود را هم تمیز کنید.

برای تمیز کردن زبان، مسواک یا زبان شور را روی آن جلو و عقب بکشید.

5- نوک سینه ها

هم مردان و هم زنان می توانند دچار مشکلاتی در ناحیه ی نوک سینه شوند چون این قسمت از بدن بسیار حساس است. حتماً هفته ای یک بار آن ها را چک کنید تا اگر تغییری در آن ها رخ داد متوجه شوید و تحت نظر داشته باشید.

چطور از آن مراقبت کنیم؟

هرگز به نشانه هایی مثل ترشح، تغییر پوست، برآمدگی ها و درد غیر عادی، بو یا خارش بی توجه نباشید.

اگر متوجه هر گونه نشانه ی هشدار دهنده ای شدید فوراً به پزشک مراجعه کنید.

6- پشت گوش ها

ما گوش های خود را از جرم هایش پاک می کنیم اما قسمت دیگری از گوش هست که عموماً مورد غلفت قرار می گیرد. این قسمت پشت گوش ها است. اگر به پشت گوش هایتان توجه نداشته باشید، هم بوی بدی خواهند گرفت و هم دچار مشکلات پوستی خواهد شد.

چطور از آن مراقبت کنیم؟

کافی است با آب گرم و صابون این قسمت را بشویید.

قبل از خواب گوشواره های خود را درآورید.

7- مفصل ها

درد مفاصل یکی از مشکلات بسیار شایع است و زنان بیشتر از مردان به این مشکل دچار می شوند. مفصل های بدن می توانند بسیار آسیب پذیر باشند و به توجه ویژه نیاز دارند.

چطور از آن مراقبت کنیم؟

با مصرف مواد غذایی مناسب، بدن خود را از کلاژن بهره مند کنید. این ماده به کاهش دردهای مفصلی کمک می کند و جلوی از بین رفتن استخوان ها را می گیرد.

بیشتر بخوانید: ۱۱ توصیه تغذیه‌ای وزارت بهداشت برای روز‌های کرونایی

جوراب واریس بپوشید. این جوراب ها این روزها تنوع زیادی پیدا کرده اند و ظاهری عیناً مثل جوراب های معمولی دارند. پوشیدن جوراب واریس از ورم پاها هم جلوگیری می کند.



منبع: سلامت نیوز لینک کوتاه: www.rouydad24.ir/000rqt خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 اخبار سلامت سلامت پوست استفاده کنید گوش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۸۸۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراقبت کنید طرح هادی درزمین‌های مرغوب کشاورزی و روستایی اجرا نشود

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدعلی نیکبخت، وزیر جهاد کشاورزی در نشست شورای معاونان و روسای سازمان‌های جهاد کشاورزی سراسر کشور با بیان اینکه نهاده‌های مورد نیاز کشور تا پایان شهریور ماه تامین است، گفت: در حالی که برای آرامش بازار و تامین نیاز مردم بیش از ۱۰۰ هزار تن از ذخایر گوشت و مرغ کشور در عید سال ۱۴۰۲ به بازار عرضه شده بود، از تیر ماه همان سال در ذخایر استراتژیک کنجاله، گوشت و مرغ به صفر رسیده بودیم اما با تلاش توانستیم مشکلات را پشت سر گذاشته و امروز با یک تجربه موفقیت‌آمیز می‌توانیم سال ۱۴۰۳ را با شرایط بسیار خوبی پیش ببریم.

وی افزود: امسال اجرای طرح‌های آبخیزداری و طرح‌های کوچک تامین آب، اولویت نخست و اجرای طرح‌های آب و خاک اولویت دوم برنامه‌های وزارتخانه است.

وی خطاب به روسای سازمان جهاد کشاورزی استان‌های سراسر کشور، گفت: مشارکت مردم را جدی بگیرید تا فعالیت‌های آبخیزداری و طرح‌های آب و خاک تقویت شود، آبخیزداری یعنی تولید آب و حفاظت از خاک و با توجه به اینکه دانش و اجرای طرح‌های آبخیزداری در حال حاضر در کشور بومی شده با ایجاد بستر مناسب برای مشارکت مردم، می‌توانیم به موفقیت‌های خوبی دست یابیم.

نیکبخت از اجرای طرح‌های شیلاتی شامل صید و صیادی، آبزی‌پروری، پرورش ماهی در قفس، پرورش میگو و ماهیان سردآبی و گرمابی، به عنوان حوزه مناسب دیگری برای جذب سرمایه‌گذاری نام برد و تصریح کرد: توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی و صنایع غذایی از راهکارهای اصلی جلوگیری از ضایعات مواد غذایی است که با فرآوری و تبدیل محصولات درجه ۳ و ۴، علاوه بر ایجاد ارزش افزوده، می‌توان چرخه بازرگانی را به حرکت درآورد.

وی، همچنین به نقش و اهمیت توسعه گلخانه‌ها با توجه به محدودیت منابع آبی کشور و نیز عملکرد تولید و بهره‌وری غیرقابل مقایسه گلخانه‌ها با تولید در فضای باز اشاره و بر تسریع در صدور مجوزها و برداشتن موانع احداث گلخانه‌ها از پیش پای سرمایه‌گذاران و مردم تاکید کرد.

وزیر جهاد کشاورزی، از صنعت دام و طیور به عنوان چهارمین فرصت طلایی برای سرمایه‌گذاری و تولید محصولات صادراتی نام برد و گفت: در سال جهش تولید وظیفه داریم در محصولات کشاورزی به ویژه محصولات اساسی تولید حداکثری داشته باشیم.

وی با بیان اینکه نقش موسسه‌های علمی و دانش‌بنیان نخبگان و دانشجویان در طراحی و اجرای الگوهای مناسب کشت با توجه به اقلیم ۴ فصل کشور مهم است، افزود: در این راستا کارشناسان سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی وظیفه خطیری برعهده دارند و تلاش می‌کنند با کمک تولیدکنندگان و کشاورزان، جهش تولید براساس علم و دانش پیش رود.

نیکبخت، حداکثرسازی تولید را راهبرد وزارت جهاد کشاورزی برشمرد و گفت: ما هیچ محدودیت و توقفی در تولید نداریم، هم باید بتوانیم ذخایر استراتژیک را از محل تولید داخل تامین کنیم و هم باید مراقبت کرد که حلقه‌های فرآیند تولید تا صادرات با حداقل نوسان، حفظ شود.

به گفته وی، در این مسیر جذب سرمایه و ثروت مردم به عنوان سرمایه‌گذاران اصلی می‌تواند راهگشا باشد، بنابراین نباید این اندیشه وجود داشته باشد که صرفاً با تامین اعتبار از سوی سازمان برنامه و بودجه و تسهیلات بانکی می‌توان کشاورزی را توسعه داد که اگر این نگاه را داشته باشیم دچار انفعال و ایستایی خواهیم شد.

مقام‌عالی وزارت تاکید کرد: باید بستر جذب سرمایه‌های مردمی و بخش خصوصی را فراهم کنیم و با رفع محدودیت‌ها و موانع، صدور مجوزها را سرعت بخشیم.

وزیر جهاد کشاورزی شکل‌گیری واحدهای کوچک روستایی با محوریت تولید را مهم خواند و گفت: مراقبت کنید طرح هادی در زمین‌های مرغوب کشاورزی و روستایی اجرا نشود.

وی از خرید بیش از ۶۰ هزار تن دانه‌های روغنی تا کنون در کشور خبر داد و گفت: کالایی که در سال ۱۴۰۲ توسط وزارتخانه خرید می‌شد، امروز توسط کارخانه‌های روغن‌کشی و واردکنندگان روغن خام خریداری می‌شود و این یعنی صنعت در خدمت تولیدکننده قرار گرفته است.

کد خبر 6092322

دیگر خبرها

  • خصوصی‌سازی سرخابی‌ها نیاز به مراقبت بیشتری دارد/ بهترین نسخه اقتصادی برای فوتبال ایران رقم خورد
  • مراقبت از جایگاه وکلا و کارشناسان دادگستری ضروری است
  • مراقبت کنید طرح هادی درزمین‌های مرغوب کشاورزی و روستایی اجرا نشود
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • نقاط حادثه‌خیز شهر قم اصلاح شود/ لزوم احداث پارکینگ مورد نیاز
  • آیا زنان پزشکان بهتری هستند؟
  • داستان شفافیت؛ قسمت اول
  • پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار
  • مزایای بیمارستان سیار در موقعیت های بحرانی و اضطراری
  • نگاهی به مسائل اجتماعی و فرهنگی در مجموعه «خط روی خط»