Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس مجمع کارگران تهران گفت: در صورتی که کالای ایرانی به بازار‌های جهانی عرضه شود تولید افزایش و در نهایت وضعیت معاش کارگران بهبود می‌یابد. تاریخ انتشار: 00:30 - 19 اسفند 1398 - کد خبر: ۶۰۲۲۱۲ محمدرضا تاجیک رییس مجمع کارگران تهران در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان در خصوص تاثیر تجارت خارجی بر وضعیت معاش کارگران اظهار کرد: عرضه کالای ایرانی در بازار‌های جهانی تاثیر بسیار زیادی در بهبود وضعیت معاش کارگران و امنیت شغلی این افراد دارد که این مهم به حمایت‌های دولت بستگی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: حمایت‌های دولت باید هم از کارگران و هم از کارفرمایان باشد و در صورتی که این دو بخش از حمایت‌های دولت غافل باشند کالای ایرانی نمی‌تواند جایگاه خوبی در بازار‌های جهانی پیدا کند.

رئیس مجمع کارگران تهران با اشاره به مراحل عرضه کالای ایرانی در بازار‌های جهانی بیان کرد: برای انجام این کار در ابتدا باید کالای ایرانی را برندسازی و برند‌های ایرانی را در بازار‌های جهانی با توجه به نیاز آن‌ها تبلیغ کنیم، انجام این کار می‌تواند برای کالای ایرانی خریداران بین المللی پیدا کند.   تاجیک ادامه داد: پس از افزایش تقاضا نسبت به کالای ایرانی، دولت باید با حمایت از کارگران و کارفرمایان میزان تولیدات داخلی را افزایش دهد تا ضمن تامین نیاز‌های داخل به تقاضا‌های خارجی نیز بتوان پاسخ داد.

وی تصریح کرد: دولت در راستای حمایت از تولیدکننده نباید به حمایت تسهیلاتی و مالی کفایت کند، هم اکنون بسیاری از تولید کنندگان با مشکلاتی در امور بیمه و مالیات مواجه هستند که دولت با رفع مشکلات آن‌ها در این زمینه‌ها می‌تواند حمایت بزرگی از خود به جا بگذارد.

رئیس مجمع کارگران تهران خاطرنشان کرد: برخی از تولیدکنندگان برای واردات تجهیزات و برخی مواد اولیه با مشکلات متعددی در گمرک مواجه هستند و در صورتی که دولت این مشکلات تولیدکنندگان را رفع کند، ظرفیت تولید در کشور افزایش قابل توجهی پیدا می‌کند.

تاجیک افزود: با تمام این تفاسیر دولت اولین و مهم‌ترین عامل برای حمایت از تولیدکننده و عرضه کالای ایرانی در بازار‌های جهانی است، که در این صورت می‌توان وضعیت معاش کارگران را تا حدودی بهبود داد.

وی تصریح کرد: با بهبود وضعیت معیشت کارگران و افزایش درآمد آنها، امنیت شغلی کارگران تضمین می‌شود و با خیالی آسوده‌تر به انجام وظایف خود می‌پردازند. بیشتر بخوانید: دستمزد کارگران چه میزان از سبد معیشت را پوشش می‌دهد؟ انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: معاش اخبار اقتصادی وزارت تعاون حقوق و دستمزد مجمع کارگران تهران وضعیت معاش کارگران بازار های جهانی کالای ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۸۹۰۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش بین المللی فرصت های صادراتی شرکت های فناور و دانش بنیان در کشورهای آسیای میانه به‌ویژه ازبکستان به میزبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و همکاری اتاق بازرگانی ایران و ازبکستان، امروز در سالن جابرحیان دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

 امید رضایی‌فر، مدیرکل سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و توسعه فناوری وزارت علوم درباره ظرفیت های نظام دانشگاهی کشور در حوزه فناوری گفت: نظام دانشگاهی ایران به‌عنوان یک حلقه متصل به حوزه صنعت و فناوری، موفق به تربیت نیروی انسانی متخصص بسیاری در جهان فناوری شده است.

وی ادامه داد: درحال حاضر، حدود بیش از ۳ میلیون دانشجو، در‌حوزه‌های مختلف درحال تحصیل هستند. از این میان حدود ۱۰۰ هزار نفر دانشجوی خارجی از کشورهای مختلف جهان در‌ ایران تحصیل می‌کنند.

رضایی‌فر به اهمیت پارک‌های علم و فناوری در کشور اشاره کرد ‌و گفت: حدود ۶۰ پارک علم و فناوری در کشور درحال فعالیت هستند که در این پارک‌ها، ۱۲ هزار شرکت فناور در این فضا مستقر شده شده‌اند.

وی درخصوص گام‌های توسعه‌ای اکوسیستم فناوری در ایران توضیح داد: در حال حاضر به دنبال آن هستیم که بتوانیم تاثیرگذاری دانش در اقتصاد را در فضاهای فناورانه ایران توسعه بدهیم.

وی ادامه داد: منظور از توسعه دانش در حوزه اقتصادی، اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان ایرانی به بازار و اقتصاد داخلی و بین‌المللی است.

وی اضافه کرد: به‌طور حتم، حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در کشورهای مختلف با اهداف مشترک بسیار مثمرثمر خواهد بود.

رضایی‌فر در پایان گفت: درحال حاضر به‌دنبال تشکیل اتاق مشترک بازرگانی و دبیرخانه‌ای برای اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی به بازار کشور های آسیای میانه از جمله کشور ازبکستان هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اختصاص سهمیه ۳۰۰ نفری بیمه برای کارگران ساختمانی کردستان
  • رئیسی: دشمن حتماً در عرصه اقتصادی ناکام خواهد ماند / باید همه حمایت‌های حقوقی، مالی و اجتماعی از کار و کارگر انجام شود
  • رئیسی: دشمن حتماً در عرصه اقتصادی ناکام خواهند ماند / باید همه حمایت‌های حقوقی، مالی و اجتماعی از کار و کارگر انجام شود
  • راه‌های تشخیص کالای تقلبی از اصلی در بازار لوازم یدکی خودرو | علامت استاندارد تقلبی یا اصل؟
  • درآمد ترید در فارکس چقدر است؟
  • رفع چاله‌های بزرگ مسکن مهر در دولت سیزدهم
  • کشف بوته‌های خشخاش در شهرستان خاتم
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • چه داروهایی ارز ترجیحی می‌گیرند؟ + بخشنامه
  • چه داروهایی ارز ترجیحی می‌گیرند؟+بخشنامه