Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب، متن بیانیه سفارت جمهوری اسلامی ایران در کویت به شرح زیر است:
سفارت جمهوری اسلامی ایران از مواضع برادرانه و انسان دوستانه تمام مقامات کویتی و در راس آن ها مواضع شیخ صباح الاحمد الجابر الصباح ،امیر این کشور و ایستادگی وی در کنار جمهوری اسلامی ایران و همچنین از آمادگی کشور کویت برای مقابله با انتشار ویروس کرونا تقدیر و تشکر می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سفارت جمهوری اسلامی ایران همچنین از تمامی رسانه و شبکه های اجتماعی که اخبار واقعی در رابطه با انتشار ویروس کرونا منتشر کردند،تقدیر و تشکر می کند.

در سایه انتشار ویروس کرونا و شرایط سختی که ملت ایران در آن به سر می برد، اکنون نیاز مبرمی به ایجاد طمأنینه و همچنین ایجاد فضای مثبت برای از بین بردن این بلای جهانی وجود دارد.

متاسفانه برخی از دشمنان ما تمام توان خود را به کار گرفتند تا اخبار کذب منتشر کنند و در میان مردم ترس ایجاد کنند و اهداف پست و سیاسی خود را دنبال کنند. آن ها از مردم خواستند که به خیابان ها بیایند و تجمع ایجاد کنند درحالی که در این شرایط سخت و برای مقابله با انتشار ویروس کرونا عقل سلیم اقتضا می کند که مردم در خانه‌های خود بمانند.

عجیب نیست که شبکه تلویزیونی معاند و معارض که برنامه‌های خود را از خارج پخش می کنند با تمام توان تلاش کند که تصاویری غیر واقعی و هدفمند از زندگی مردم ایران منتشر کند اما مساله عجیب این است که برخی رسانه‌های منطقه‌ای بدون درنظر گرفتن جنبه‌های انسانی و به جای اعتماد به اخبار رسمی که مقامات ایران منتشر می کنند،اقدام به انتشار اخبار جعلی کردند. این درحالی است که کارشناسان سازمان بهداشت جهانی که اکنون در ایران حضور دارند و به صورت روزانه از بیمارستان های ایران بازدید می کنند تاکید کردند که ایران یکی از بهترین کشورهای منطقه از نظر بیمارستانی و مراکز درمانی است و الگویی موفق برای بسیاری از کشورهای خاورمیانه به شمار می رود.

در این روزها سختی که ملت ایران در آن به سر می برد اخلاق انسانی و مروت اسلامی اقتضا می کند که از انتشار اخبار جعلی جلوگیری شود و با همسایه خود و ملت آن همدردی کنند همانگونه که ایران در روز های سخت کنار ملت های منطقه ایستاد. امیدوارم که رسانه‌ها اخبار را از منابع رسمی خود یعنی سازمان بهداشت جهانی و وزارت بهداشت ایران منتشر کنند.
جمهوری اسلامی ایران به مردم منطقه و تمام دنیا اعلام می کند که ویروس کرونا مرز نمی شناسد و برای عبور از این بیماری خطرناک نیازمند تلاش های منطقه‌ای و بین المللی هستیم و ایجاد رعب و ترس و بزرگنمایی اخبار انتشار ویروس کرونا نه تنها بر ایران بلکه بر تمام کشورهای منطقه که نیازمند آرامش هستند،تاثیر منفی می گذارد.

در پایان تاکید می کنیم که وزارت بهداشت ایران برخلاف برخی از کشورهای منطقه از همان ساعات  اولیه که ویروس کرونا منتشر شد،خبر آن را به طور رسمی اعلام کرد و راهنمایی های لازم برای پیشگیری از این بیماری را نیز اعلام کرد و کادرهای پزشکی اکنون درحال از خودگذشتگی برای مقابله با انتشار ویروس کرونا هستند.


انتهای پیام

منبع: تقریب

کلیدواژه: انتشار ویروس کرونا جمهوری اسلامی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۸۹۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انسان چه زمانی برای اولین بار سرما خورد؟

آفتاب‌‌نیوز :

 براساس گزارش لایوساینس، اکثر مردم حداقل یک بار در سال سرما می‌خورند، اما انسان خردمند چه زمانی برای اولین بار سرماخورد؟ 

پاسخ به این سوال دشوار است، تا حدی به این دلیل که بسیاری از ویروس‌ها باعث سرماخوردگی می‌شوند و تعداد کمی از آن‌ها در بقایای انسان باقی می‌مانند. اما این امکان وجود دارد که برخی از انسان‌های خردمند حداقل ۳۰۰ هزار سال پیش سرما خورده باشند.

سرماخوردگی معمولی یک اصطلاح کلی برای گروهی از عفونت‌های تنفسی است. راینوویروس‌ها، کروناویروس‌ها و ویروس سنسیشیال تنفسی اغلب باعث این بیماری می‌شوند. اما قبل از اینکه این پاتوژن‌ها بین مردم پخش شوند، احتمالاً انسان آن‌ها را از مهره داران دیگر گرفته‌است.

جوئل ورتهایم، ویروس شناس تکاملی در دانشگاه کالیفرنیا، سن دیگو، گفت زندگی در نزدیکی حیوانات باعث ابتلا به ویروس جدید و تبدیل شدن آن به بیماری بومی بین انسان‌ها می‌شود.

معمولاً وقتی یک ویروس حیوانی به درون بدن انسان می‌رود، نمی‌تواند عفونت ایجاد کند، زیرا با میزبان جدید خود سازگار نیست. با این حال، یک ویروس گه گاه دارای مجموعه‌ای از ژن‌های مناسب برای جهش موفقیت آمیز و حتی انتشار در بین انسان‌ها می‌شود. به عنوان مثال، ویروس‌های کووید-۱۹ و آنفولانزای خوکی اینگونه پدید آمدند.

دانشمندان فرضیه‌های متفاوتی درباره زمان اولین ابتلای انسان به ویروس‌های سرماخوردگی دارند. برخی از محققان بر این باورند که ویروس‌ها می‌توانستند از حیوانات به انسان‌ها در طلوع تمدن بشری (تقریباً ۵۰۰۰ تا ۶۰۰۰ سال پیش) شروع به انتشار کنند. آن زمان انسان‌ها شروع به زندگی در محل‌هایی کردند که پاتوژن‌ها می‌توانستند به راحتی پخش شوند و سپس شروع به پرورش حیوانات پر از ویروس کردند.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • صدور بیانیه تکراری درباره میدان آرش هیچ حقی برای کویت ایجاد نمی‌کند
  • سخنگوی وزارت امور خارجه: بیانیه‌ های تکراری، هیچ حقی برای دولت کویت در مورد میدان آرش ایجاد نخواهد کرد
  • بیانیه‌های تکراری، هیچ حقی برای دولت کویت در مورد «آرش» ایجاد نخواهد کرد
  • بیانیه‌های تکراری، حقی برای کویت در مورد میدان آرش ایجاد نمی‌کند
  • بیانیه‌های تکراری، حقی برای دولت کویت در مورد «آرش» ایجاد نمی‌کند
  • واکنش ایران به بیانیه امیر کویت در سفر به مصر درباره میدان آرش
  • کنعانی: صدور بیانیه تکراری هیچ حقی برای کویت ایجاد نمی‌کند
  • درخواست ایران برای انتشار بیانیه ایپس آسیا درمحکومیت اسرائیل
  • انسان چه زمانی برای اولین بار سرما خورد؟
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟