Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده منتخب مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به اینکه سیاست‌های فرهنگی دیربازده هستند کسی به آن توجه ندارد و بیشتر به فکر مسائل اقتصادی زودبازدهی هستند که خود را نشان می‌دهند. اساسا توجه دولتمردان، حاکمیت و مجلس نسبت به فرهنگ ضعیف است و به مسائل فرهنگی بی‌تفاوت هستند.

«بیژن نوباوه»، نماینده منتخب مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، در رابطه با برنامه‌های مدنظر خود در مجلس یازدهم به خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا گفت: باتوجه به اینکه سابقه فرهنگی دارم همه مشکلات کشور را در درجه اول از جنبه فرهنگی مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌دهم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین به نظر می‌رسد مشکلات اقتصادی و اجتماعی به نوعی ریشه در مسائل فرهنگی دارد. به عبارت دیگر مشکلات اقتصادی ناشی از مصرف بی‌رویه، سبک زندگی، اسراف و مواردی از این قبیل ریشه در مسائل فرهنگی دارند.

او افزود: درحال حاضر مشکلات اقتصادی و معیشتی افزایش پیدا کرده در مجلس یازدهم تلاش می‌کنیم بر روی مسائل اقتصادی متمرکز شویم که از طریق این بتوانیم در اعتلای فرهنگ نیز نقشی داشته باشیم. البته فرهنگ به تنهایی نقش خود را در جامعه به ما نشان نمی‌دهد. به عنوان مثال اگر نسبت به مسائل تربیتی جوانان، نسل آینده و رعایت الگوهای رفتاری صحیح، بی‌تفاوت باشیم قطعا در دیگر زمینه‌ها نمی‌توانیم موفق باشیم.

نوباوه با بیان اینکه «امروزه سیاست‌های اقتصادی زودبازده هستند» تصریح کرد: باتوجه به اینکه سیاست‌های فرهنگی دیربازده هستند کسی به آن توجه ندارد و بیشتر به فکر مسائل اقتصادی زودبازدهی هستند که خود را نشان می‌دهند. اساسا توجه دولتمردان، حاکمیت و مجلس نسبت به فرهنگ ضعیف است و به مسائل فرهنگی، بی‌تفاوت هستند.

این منتخب مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه «به دلیل توجه نکردن به مقوله فرهنگ دچار آسیب‎‌های زیادی شدیم» ادامه داد: در واقع به راحتی نمی‌شود الگوهای فرهنگی را اصلاح کرد اما نمی‌توان نسبت به آن هم بی‌توجه بود. امیدوارم در مجلس آینده نمایندگانی که وارد کمیسیون فرهنگی می‌شوند، افرادی با انگیزه باشند نه افرادی که از کمیسیون‌های دیگر بودند و به مقوله فرهنگ به عنوان مسئله دسته دو، نگاه می‌کنند.

نوباوه در پاسخ به این پرسش که آیا مجلس یازدهم می‌تواند قوه مقننه را به معنای دقیق کلمه در رأس امور قرار دهد؟ اظهار کرد: کسی که می‌گوید مجلس در راس امور نیست یا آدم احمقی است و یا آدم مقرض. قدرت مجلس بالاترین قدرت است و اگر نماینده، خوب و سالم باشد و فارغ از وابستگی سیاسی، اقتصادی و مسائلی از این قبیل باشد، قدرت قانونی آن، به اندازه‌ای زیاد است که می‌تواند، در هر مسئله‌ای نظارت، تفحص، تحقیق و برنامه‌ریزی کند.

این عضو جبهه پایداری در پایان بیان کرد: لذا افرادی که به این صورت به مجلس نگاه می‌کنند افرادی هستند که خودشان دچار مشکل هستند و نمی‌خواهند مجلس ما یک مجلس واقعی است، راهگشای مسائل کشور باشد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بیژن نوباوه جبهه پایداری مجلس یازدهم مسائل فرهنگی مجلس یازدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۸۹۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طبقه‌بندی مشاغل در واحدهای تولیدی زنجان به طور ویژه پیگیری شود

محسن افشارچی، شامگاه سه شنبه در دیدار تشکل‌های کارگری استان وضعیت کشور را خاص عنوان کرد و گفت: اصلی ترین و موثرترین نقش را در تولید کارگر بر عهده دارد به طوری که اگر کارگر نباشد انگار هیچ چیزی وجود ندارد.

وی با بیان اینکه تنظیم عرضه و تقاضا به بهبود حقوق و دستمزد جامعه کارگری کمک خواهد کرد، گفت: بنده شخصا نسبت به امور کارگری حساس هستم و امور را از طریقی حتی به تلخی دنبال می‌کنم، چنانکه اشتغال کارگران واحدهای تعطیل هم دغدغه من و تیم همراه بوده است.

افشارچی توجه به نیازهای قشر کارگری را ضروری عنوان کرد و افزود: باید متوجه بود که قشر کارگر غیر از خدا هیچ پناهی ندارد، لذا توجه به این قشر باید در دستور کار مدیران قرار گیرد.

استاندار زنجان در بخش دیگری از سخنانش با تشریح اقدامات انجام شده در ارتقای کیفیت اتوبان زنجان- قزوین گفت: سال گذشته ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال در این بخش هزینه شد و برای بخش باقی مانده هم قول سه هزار میلیارد ریال برای ادامه کار گرفته شده است.

وی با تاکید بر اینکه این پروژه جزو پروژه‌های برزمین مانده بود، اظهار کرد: اتوبان زنجان به تبریز در دست استان نیست و به بانک ملی باز می گردد که در حال رایزنی برای حل این موضوع هم هستیم.

مقام عالی دولت در استان زنجان در ادامه به محدودیت کارت‌های سوخت آزاد اشاره و تصریح کرد: این مشکلات سراسری است اما قبول دارم که در زنجان سختگیری می‌شود و باید دقت بیشتری شود.

افشارچی همچنین در خصوص اقدامات انجام شده در حل مشکلات پیش روی احداث واحدهای نهضت ملی مسکن گفت: در این رابطه اقداماتی انجام شده که یکی از مسائل موضوع کاهش اقساط بود که برای حل این معضلات باید فرآیندها را اصلاح کرد و در عین حال باید توجه کرد که انبوه‌سازی صنعتی مسکن قیمت احداث را کاهش می‌دهد.

معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان نیز در این آیین با بیان اینکه این ایام فرصتی برای دور هم جمع شدن و شنیدن است، گفت: هر چند در طول سال هم اقداماتی برای حل مشکلات انجام شده در این میان کارفرمایان هم همراهی لازم را داشته‌اند و از ابزارهای تشویقی برای افزایش راندمان کار و بهره‌وری استفاده شده است.

ابوافضل رفیعی با تاکید بر اینکه تلاش می‌شود در واحدهای تولیدی دلگرمی برای کارگران ایجاد شود، افزود: امنیت شغلی از دغدغه‌های جامعه کارگری است که پیگیری هم شده ،ولی در نهایت این قانون است که یا باید به صورت کلی اصلاح شود یا قانون بالادستی مصوب شود.

این مقام مسئول طبقه‌بندی مشاغل، بهداشت محیط و ایمنی محیط کار در بین جامعه کارگری را از دیگر مسائل پیش روی جامعه کارگری عنوان کرد و گفت: در این مورد در جلساتی با حضور نمایندگان تشکل‌های کارگری تشکیل و تصمیم‌گیری می‌شود که طرح طبقه‌بندی از جمله این مسائل است.

معاون استاندار زنجان گفت: مواردی هم در کارگروه اجتماعی پیگیری می‌شود و این مسائل به لحاظ عاطفی احساسی و انسانی قابل توجه است.

وی در خصوص موضوع زباله گردی نیز گفت: اغلب زباله‌گردها تحت پوشش نهادهای حمایتی قرار دارند با این حال گاهی برای حل مشکلات موردی زباله‌گردی می‌کنند.

وی یادآور شد: این افراد اغلب از پذیرش اشتغال به صورت موظفی استنکاف می‌کنند ولی در هر صورت تلاش می‌شود این افراد که تعداد آنها زیاد نیست، ساماندهی شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

دیگر خبرها

  • سازمان‌های بین‌المللی در ایجاد صلح و حل منازعات بین دولت‌ها نقش به‌سزایی دارند
  • رهبر انقلاب: در مسئله آموزش و پرورش مشکلات مادی، معیشتی، کاری و فضای آموزشی داریم
  • مسئولان مشکلات کارگران را مورد توجه قرار دهند
  • مجمع جهانی گفتگوی فرهنگ‌ها فرصتی برای انتقال مواضع فرهنگی ایران
  • مجمع جهانی گفتگوی فرهنگ‌ها فرصتی برای انتقال مواضع فرهنگی ایران به نخبگان
  • طبقه‌بندی مشاغل در واحدهای تولیدی زنجان به طور ویژه پیگیری شود
  • آئین گرامیداشت روز شوراها در گناوه برگزار شد
  • روحانی: پاسخ من به شورای نگهبان به زودی منتشر می‌شود تا مردم از سطح درک اعضای این شورا از مسائل حیاتی کشور مطلع شوند!
  • خسروپناه: با مکتب حاج قاسم درگیر دعواهای حزبی نمی‌شویم
  • رشد اقتصادی کشور در گرو بهبود شرایط زندگی کارگر است