Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-06@10:49:52 GMT

چرا آمریکا نگران کمبود داروهای ضد کرونا است

تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۸۹۷۰۹

چرا آمریکا نگران کمبود داروهای ضد کرونا است

به گزارش همشهری آنلاین، مقامات بهداشت و سلامت آمریکا هشدار داده اند که شیوع ویروس کرونا می تواند به بروز کمبودهای دارویی منجر شود. حال سوال این است که آمریکا چقدر به محصولات چین و هند متکی است؟ شرکت های آمریکایی از دهه ۱۹۹۰ به طور فزاینده ای محصولات دارویی را از چین و هند که در آنجا مواد اولیه ارزان‌تر است و تولید، مشمول مقررات ساده‌تری است، وارد کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نتیجه، اکنون آمریکا برای تامین داروی خود به شدت به چین و هند متکی است.

بنا بر آمار «سازمان غذا و داروی آمریکا» (FDA)، چین دومین صادر کننده بزرگ دارو و و مواد اولیه ساخت دارو از منابع طبیعی به آمریکاست. نزدیک به ۸۰ درصد از ماده موثر و فعالی که در داروهای آمریکایی به کار می‌رود از چین و هند وارد می‌شود. همچنین ۹۰ درصد داروهای عمومی که مردم آمریکا استفاده می کنند هم از چین و هند وارد می‌شود. هند ۴۰ درصد از داروهایی را که می‌شود در آمریکا بدون نسخه تهیه کرد، برای مردم این کشور تامین می‌کند. با این حال مصرف کنندگان آمریکایی نباید وحشت کنند اما می‌بایست محتاط و گوش به زنگ باشند.

تاکنون سازمان غذا و داروی آمریکا فقط در خصوص کمبود ذخایر یک دارو هشدار داده و البته اسم آن را منتشر نکرده است. همچنین اعلام کرده که در حال رصد مستمر ذخایر ۲۱ داروی دیگر است و این داروها هم «غیرحیاتی» هستند. وضعیت در چین هم رو به بهبود است. کارخانه‌ها در حال بازگشایی است و تعداد موارد جدید ابتلا به ویروس کرونا رو به کاهش است و پیش‌بینی می‌شود که وضعیت تا پایان بهار تحت کنترل دربیاید. اما تعطیلی کارخانه‌های چین، روند تولید را در هند نیز با کندی مواجه کرده است که در روند تولید دارو با چین وابستگی متقابل تنگاتنگی دارند.

اخیرا دولت هند دستور داده تا صنعت داروی این کشور صادرات ۲۶ فرآورده دارویی را که عمدتا آنتی بیوتیک بوده‌اند متوقف کند. این تصمیم می‌تواند کمبود برخی اقلام دارویی خاص را در آمریکا به ویژه آنتی بیوتیک‌ها را محتمل تر کند.

هشدار جدی متخصصان آمریکایی درباره موج دوم کروناویروس اعلام وضع اضطراری در ایالت نیویورک به دلیل شیوع کرونا کرونا به ۱۵ ایالت آمریکا رسید بازار داروی آمریکا در قبضه چینی‌ها:

سازمان غذا و داروی آمریکا اعلام نکرده است که ممکن است شیوع جهانی ویروس کرونا زنجیره تامین کدام داروها را برای ایالات متحده با اختلال مواجه کند اما احتمالا در این میان بیشترین گروه داروهایی که در معرض این خطر احتمالی هستند آنتی بیوتیک‌ها و ویتامین‌ها به خصوص ویتامین C خواهد بود. بنا بر اعلام وزارت بازرگانی ایالات متحده، در سال ۲۰۱۸ میلادی، بیش از ۹۰ درصد ویتامین C، و   95 درصد «ایبوپروفن»، ۹۱ درصد «هیدروکورتیزون»، ۷۰ درصد «استامینوفن» و ۴۰ تا ۴۵ درصد «هپارین» مصرفی آمریکایی‌ها از چین وارد شده است.

در واقع، شرکت‌های دارویی چین ۹۷ درصد از بازار آنتی بیوتیک‌ها در ایالات متحده را تصرف کرده‌اند. بسیاری از و داروهایی که در آمریکا بدون نسخه به فروش می‌رسند و داروهای ژنریک مانند ضد افسردگی‌ها، داروهای ضد ایدز، ضد «اچ. ای. وی»، داروهای کنترل بارداری، شیمی درمانی، آلزایمر، دیابت، صرع و پارکینسون همگی در چین ساخته می‌شوند.  

داروهایی که از هند وارد می‌شوند عمدتا عبارتند از آنتی بیوتیک‌ها، مسکن ها، داروهای هورمونی، داروهای ضد ویروس، ویتامین ب ۱، ب۶ و ب ۱۲.

در صورت تداوم بحران جهانی ویروس کرونا کمبود ذخایر دارویی آمریکا محتمل است. تولید کنندگان دارو در آمریکا می‌توانند برای چندین ماه زنجیره تولید مواد اولیه داروها را تامین کنند اما اگر کارخانه‌های چینی برای بازه زمانی طولانی با ظرفیتی اندک تولید کنند، شرکت‌های تولید داروی آمریکایی با مشکل مواجه خواهند شد و ناچار می‌شوند برای پرکردن مجدد ذخایر خود، قیمت‌ها را به طور بالقوه افزایش دهند.

ایالات متحده می بایست برای جبران  نقصان تولید در چین و هند، افزایش ظرفیت های کارخانه هایی را که ماده اولیه و موثر دارو تولید می کنند افزایش دهد. همچنین شرکت‌های تولید کننده دارویی آمریکایی در دراز مدت می بایست زنجیره تامین مواد و تولید را مورد بازنگری قرار دهند تا از میزان وابستگی زیاد خود به تولیدکنندگان چینی و هندی کم کنند. 

منبع: کانال تلگرامی  UN & پایش آمریکا کد خبر 490402 برچسب‌ها كروناويروس آمریکا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس آمریکا آنتی بیوتیک ها ایالات متحده داروی آمریکا ویروس کرونا کارخانه ها چین و هند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۸۹۷۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است

ایتنا - سازمان جهانی بهداشت گزارشی را منتشر کرده است که تأیید می‌کند بین همه‌گیری کووید-۱۹ و افزایش نرخ چاقی کودکان ارتباط وجود دارد.
بنابر اعلام سازمان جهانی بهداشت، یافته‌های این مطالعه که روی ۵۰ هزار کودک در ۱۷ کشور اروپایی بین سال‌های ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۳ انجام شده است نشان می‌دهد شیوع کرونا منجر به زمان شرکت کودکان در فعالیت بدنی، صرف زمان بیشتر پای صفحه نمایش‌های الکترونیکی و در نتیجه افزایش چاقی کودکان در سراسر اروپا شده است.

این سازمان می‌گوید این چاقی در پسران و دختران ۷ تا ۹ ساله شایع بوده است.

این مطالعه نشان داد که در طول مدت همه‌گیری و قرنطینه‌های ناشی از آن، بیش از یک سوم از کودکان (۳۶ درصد) زمان بیشتری را برای حضور آنلاین، انجام بازی‌های کامپیوتری، استفاده از رسانه‌های اجتماعی یا تماشای تلویزیون در روزهای هفته گذرانده‌اند.

۳۴ درصد از کودکان ۷ تا ۹ ساله نیز در روزهای شنبه و یکشنبه زمان این فعالیت‌های خود را افزایش دادند.

طبق یافته‌های منتشره، تقریباً یک سوم (۲۸ درصد) از کودکان به طور قابل توجهی زمان کمتری را در فعالیت‌های خارج از منزل در طول هفته و تقریباً یک چهارم (۲۳ درصد) زمان کمتری را در تعطیلات آخر هفته در خارج از منزل گذرانده‌اند.

با این حال همه نتایج این تحقیق تلخ نیست. برخی از جنبه‌های مثبت همه‌گیری کووید-۱۹ این بوده که تقریباً یک سوم (۳۰٪) خانواده‌ها افزایش در تهیه غذاهای خانگی را گزارش کردند. امری که نشان از مصرف غذاهای سالم‌تر به جای غذاهای فرآوری شده و حاوی درصد بیشتری نمک و شکر بوده است.

 

۲۹ درصد از پاسخ دهندگان گفته‌اند که به عنوان یک خانواده با هم غذا می‌خورده‌اند و ۲۶ درصد نیز گفته‌اند هم‌اکنون نیز به برخی عادات شکل‌گرفته در طول همه‌گیری از جمله آشپزی و پختن غذا با فرزندان خود ادامه می‌دهند.

دکتر کرملین ویکراماسینگ، مشاور منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در امور تغذیه، فعالیت بدنی و چاقی، در این باره گفت: «چشم‌اندازی که این گزارش ترسیم می‌کند بسیار ظریف است؛ در برخی کشورها تغییرات مثبتی رخ داده است مانند اینکه خانواده‌ها بیشتر با هم غذا می‌خورند، اما یافته‌های نگران‌کننده‌ای نیز وجود دارد از جمله افزایش عادات غذایی ناسالم و زمان بی‌تحرکی.»

وی اضافه کرد: «ما نمی‌توانیم این روندها را نادیده بگیریم. امیدوارم این گزارش زنگ خطری را به صدا درآورد و ما را وادار به انجام اقدامات فوری برای بهبود الگوهای تغذیه و فعالیت بدنی کند.»

دکتر آنا ریتو، رئیس مرکز همکاری سازمان بهداشت جهانی برای تغذیه و چاقی کودکان، نیز گفت: «این مطالعه و یافته‌های آن اولین دیدگاه در نوع خود را از پیامدهای جسمی و روانی همه‌گیری برای کودکان مدرسه‌ای با تمرکز بر بیماری طولانی‌مدت و پرخطر چاقی به ما می‌دهد.»

وی که در تهیه این گزارش مشارکت داشته است اضافه کرد: «اطلاع‌رسانی به کشورهای عضو درباره شواهد ملموس از پیامدهای مشکل‌ساز تغییرات رفتاری مبتنی بر بیماری همه‌گیر جهانی، ما را قادر می‌سازد تا با استراتژی بهتر و همدلی بیشتری برای بحران‌های بهداشتی آینده آماده شویم.»

پیش از این نیز گزارش شده بود که کووید-۱۹ با تاخیر رشد در کودکان صفر تا ۵ ساله مرتبط است.

دیگر خبرها

  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی، بدتر از تحریم خارجی است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی بدتر از تحریم خارجی است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی در کشور بدتر از تحریم خارجی است
  • چرا «بحران وارفارین» دست از سر بیماران قلبی بر نمی‌دارد؟
  • بردن گیاهان دارویی و مواد اسیدی به عربستان ممنوع است
  • مردم نگران تامین داروی "وارفارین" نباشند
  • مردم نگران تامین داروی وارفارین نباشند
  • توزیع داروی افسردگی ترازدون پس از تایید سلامت محموله‌های وارداتی جهت رفع کمبود
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • تجویز داروی خارج از این فهرست ممنوع است