Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده سپاه کربلا استان مازندران گفت: چهار گروه سفیران سلامت، مدافعان سلامت، ستاد پشتیانی مدافعان سلامت و گروه ناظران برای پیشگیری و مبارزه با کرونا در سپاه کربلا برای کمک به دانشگاه علوم پزشکی مازندران راه‌اندازی شده است.

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، سردار محمدحسین بابایی در برنامه مارزونی شو شبکه تبرستان در مورد اقدامات قرارگاه پدافند زیستی سپاه کربلا مقابله با شیوع ویروس کرونا اظهار کرد: سپاه برابر رسالتی که دارد در همه صحنه‌هایی که نیاز به یک حرکت عمومی و انقلابی است باید حضور پیدا کند به همین دلیل به محض ورود این بحران، سپاه اقدامات خود را شروع کرد و با تشکیل قرارگاه پدافند زیستی در سپاه ذیل قرارگاه زیستی استان کار را شروع کرد و یک قرارگاه جهادی  بین سپاه و دانشگاه علوم پزشکی استان تشکیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی بیان کرد: موضوع کرونا جدی است که اگر به صورت جدی با آن برخورد کنیم آن را کنترل می‌کنیم اما اگر آسان بگیریم دچار مشکل می‌شویم.
 
فرمانده سپاه کربلا مازندران با بیان اینکه استانداری به صورت جهادی وارد شدند و تلاش خوبی داشتند و فرماندهان نواحی نسبت به کار توجیه شدند، خاطرنشان کرد: امروز سربازان خط مقدم ما پرستاران و بهیاران هستند که در بیمارستان‌های مختلف درگیر کار هستند.
 
بابایی افزود: ما براساس ورود سازمان یافته به این موضوع با کمک عناصر مردمی با شعار همیشگی ما که "سپاه از مردم با مردم برای مردم" است یک سازماندهی کردیم در چهار گروه سفیران سلامت، مدافعان سلامت، ستاد پشتیانی مدافعان سلامت و گروه ناظران تا بتوانیم خدمات لازم را ارائه دهیم.
 
وی افزود: گروه اول سفیران سلامت هستند که در مباحث آموزشی چهره به چهره و یا با استفاده از شبکه اجتماعی و موارد دیگر اقدام به آموزش همگانی می‌کنند.
 
فرمانده سپاه کربلا مازندران گفت: گروه دوم مدافعان سلامت هستند که ورود مستقیم به مباحث اجرایی مانند ضدعفونی و گندزدایی و کمک به بیماران و پرستاران در بیمارستان‌ها دارند و کسانی هم که خواستار حضور در این گروه هستند از طریق سپاه شهرستانی و بسیج جامعه پزشکی اقدام کنند.
 
بابایی افزود: گروه سوم ستاد پشتیبانی مدافعان سلامت است که با فعال شدن بیش از ۸۰۰ خیاط در کارگاه‌های کوچک در حال دوخت و دوز هستند تا نیازهای اولیه مانند دستکش، ماسک، لباس بیمارستانی را تهیه کنند.
 
وی تاکید کرد: گروه چهارم گروه ناظران هستند که کمک به صنعت، معدن و تجارت، نانوایی‌ها، کارگاه‌ها و یا کمک به نیروی انتظامی در مبادی ورودی استان می‌کنند.
 
بابایی درباره تهیه لوازم بهداشتی، گفت: روزی که شروع کردیم روزی ۵ هزار عدد تولید داشتیم و امروز به ۵۰ هزار عدد رسیدیم و هدفگذاری ما رسیدن به ۳۰۰ هزار عدد در روز است که در این رابطه خیرین زیادی پای کار آمدند.
 
بابایی بیان کرد: یکی از نیازهای اساسی این روزها ماسک و دستکش است که در این مدت ۵۰۰ هزار عدد از این اقلام در استان کشف شد که به دانشگاه علوم پزشکی تحویل داده شد.
 
وی در پایان خاطرنشان کرد: با هماهنگی که با دانشگاه علوم پزشکی داشتیم بخشی از تولیدات را به مراکز بهداشتی و بیمارستان‌ها می‌دهیم و بخشی را به جامعه هدف خود مانند رانندگان تاکسی، پمپ بنزین‌ها، پاکبانان، دست فروشان و نیازمندان داده می‌شود.

انتهای پیام/۸۶۰۴۱/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: سپاه استان مازندران مازندران کربلا دانشگاه علوم پزشکی مدافعان سلامت سپاه کربلا هزار عدد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۹۱۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار اعضای هیئت کشتی استان همدان با علیرضا دبیر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ علیرضا دبیر در دیدار با اعضای هیئت کشتی استان همدان افزود: همدان قطب کشتی کشور و سرشار از استعداد‌های ناب است و توقع ما برنامه‌ریزی مدون و هدفمند برای قهرمان پروری و بازگشت این استان به روز‌های اوج است.

او همچنین گفت: مسیری که هم اکنون همدان در پیش گرفته، راضی کننده است و فدراسیون کشتی هم این آمادگی را دارد که به رشد و پیشرفت بهتر و بیشتر کشتی این استان کمک کند.

سرپرست هیات کشتی استان همدان هم گفت: تعامل و همدلی خانواده بزرگ کشتی همدان در مسیر اعتلای این ورزش و بازگشت به دوران طلایی است.

سردار ولی بهاریان افزود: اعضای هیات کشتی همدان برای تحقق این هدف مهم پرتلاش هستند و برای استعدادیابی، برگزاری منظم مسابقات و اردو‌ها و ارتقا سطح دانش مربیان و داوران برنامه‌ریزی کرده ایم.

او همچنین با اشاره به برنامه‌ریزی هدفمند در رده‌های سنی پایه، گفت: کشتی همدان با استعداد‌های فراوان روز‌های درخشانی در پیش دارد.

استان همدان حدود پنج هزار کشتی گیر و مربی کشتی دارد که بیشتر در بخش کشتی آزاد فعالیت می‌کنند.

دیگر خبرها

  • فرمانده نیروی زمینی سپاه: امنیت ملی خط قرمز ماست و در تامین امنیت با کسی شوخی نداریم
  • ایجاد اشتغال برای ۲۵۶۰ نفر توسط بسیج سازندگی گیلان
  • اعزام ۹۷ گروه جهادی در هفته بسیج سازندگی به مناطق کم برخوردار/اجرای ۱۱۰ برنامه به مناسبت هفته بسیج سازندگی در کازرون
  • اجرای ۱۱۰ برنامه شاخص طی هفته بسیج سازندگی در کازرون
  • دیدار اعضای هیئت کشتی استان همدان با علیرضا دبیر
  • مطالبات کارگران مازندران پیگیری می شود
  • انجام کارهای بی‌منت در گروه داشتن تفکر بسیجی است
  • تحریم سپاه توسط غربیان گویای سلامت کار پاسداران است
  • دشوارترین عملیات نظامی در دوران جنگ با عراق /کدام فرمانده سپاه به در روز اول به شهادت رسید؟
  • از شجاعت سردارحمیدرضا هاشمی تا راه‌اندازی نخستین گرمخانه توسط گروه جهادی شهید