Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده»،  جبار کوچکی‌نژاد نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با تأکید بر اینکه باید رئیس جمهور در رأس قرارگاه مبارزه با کرونا قرار گیرد تا ظرفیت تمام دستگاه‌ها مورد استفاده قرار گیرد، گفت: ما شاهد آن هستیم که تعدادی از استان‌ها مانند قم، گیلان، اصفهان، تهران و مازندران با بحران شیوع کرونا مواجه شده‌اند که باید بدانیم کنترل این بحران فقط در حوزه وزارت بهداشت محسوب نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: باید همه بخش‌های کشور و نهادهای غیروابسته به قوه مجریه هم موظف هستند برای مبارزه با شیوع کرونا وارد میدان شوند.

نماینده رشت در مجلس گفت: متأسفانه در طول چند روز گذشته از سوی قرارگاه مرکزی مبارزه با کرونا چندین سیاست و ابلاغیه و بخشنامه صادر شده است که هر کدام از آنها آسیب‌هایی را در پی داشته است.

**وزیر بهداشت مدیریت و کنترل بازار را بر عهده ندارد

کوچکی‌نژاد بیان داشت: ما در بازار آزاد شاهد آن هستیم که ماسک، دستکش و مواد ضدعفونی‌کننده وجود ندارد و یا اینکه کمیاب بوده و یا احتکار شده است. این در حالی است که همین ستاد مرکزی کرونا دستور داده است تا این اقلام در اختیار عموم مردم نباشد تا خودش بتواند آن را توزیع کند.

وی گفت: با آنکه همه ظرفیت کارخانه‌ها و تولیدکنندگان ماسک،‌ دستکش و محلول‌های ضدعفونی‌کننده فعال بوده و محصولات نهایی خود را به وزارت بهداشت می‌دادند اما ما شاهد آن هستیم که این محصولات در اختیار بازار قرار نمی‌گیرد. 

نماینده رشت در مجلس ادامه داد: وزارت بهداشت و قرارگاه مرکزی مبارزه با کرونا توانایی مدیریت و کنترل بازار را بر عهده نداشته و نمی‌تواند به آنها دستور دهد که به نظر می‌رسد که مدیریت و اعمال‌نظر در بخش‌های مختلف کشور فراتر از یک وزارتخانه است و به همین دلیل از رئیس جمهور به عنوان رئیس هیأت دولت و رئیس شورای عالی امنیت ملی می‌خواهم رأساً مسئولیت مدیریت قرارگاه مرکزی کرونا را بر عهده گرفته تا بتواند دستورات لازم را صادر کند.

** تعارضات در خروجی قرارگاه کرونا زیاد است

کوچکی‌نژاد تصریح کرد: قرارگاه مرکزی کرونا حالت انفرادی داشته و مدیریت آن فقط بر عهده وزیر بهداشت است در حالی که می‌طلبد رئیس جمهور این کار را انجام دهد.

وی گفت: رئیس جمهور باید با پذیرش مسؤولیت مدیریت قرارگاه مرکزی کرونا به هر وزارتخانه مسؤولیت جداگانه دهد چرا که همگان می‌دانیم که مدیریت تولید و توزیع در کشور بر عهده وزارت صمت است و موضوعات امنیتی بر عهده وزارت اطلاعات؛ ای کاش هر کدام از این وزارتخانه‌ها به میدان می‌آمدند تا کارها با سرعت و جدیت بیشتری دنبال می‌شد.

نماینده رشت در مجلس تصریح کرد: یکی از تعارضات صورت گرفته در بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های قرارگاه مرکزی کرونا در مورد توزیع ماسک،‌ دستکش و محلول‌های ضدعفونی‌کننده است چرا که ما شاهد آن بودیم که یک روز ممنوعیت توزیع اقلام صادر می‌شد و چند روز بعد لغو این ممنوعیت.

کوچکی‌نژاد گفت: من معتقدم که همه بخش‌های مختلف نظام باید در میدان مبارزه با کرونا حاضر شوند و حتی معتقدم که مجلس شورای اسلامی هم نباید تعطیل می‌شد و کمیسیون‌های مختلف با بررسی جوانب متعدد اجازه ندهند که کرونا شیوع پیدا کند.

** وزارت بهداشت امکان تعطیلی مراکز تولیدی و موضوعات اجتماعی را ندارد

وی گفت: مردم هم اکنون نگران آذوقه، امنیت، بهداشت و شغل خود هستند این در حالی است که ما شاهد آن هستیم که تعداد زیادی از مراکز تولیدی و کارخانجات به دلیل بحران اخیر شیوع کرونا دچار مشکلات اساسی شده‌اند این در حالی است که برخی افراد دستور تعطیلی آن مراکز را داده‌اند در حالی که هیچ کس عواقب این دستورات را بررسی نکرده است که چه عوارضی در پی دارد.

نماینده رشت در مجلس افزود: چون در جامعه همه وظایف تعریف شده است وزارت بهداشت امکان تعطیلی مراکز تولیدی و موضوعات اجتماعی را ندارد. 

کوچکی‌نژاد خاطرنشان کرد: رئیس جمهور باید با حضور در رأس قرارگاه مرکزی مبارزه با کرونا بحران را مدیریت کند.

منبع: نماینده

کلیدواژه: کرونا مجلس نماینده قرارگاه مرکزی کرونا نماینده رشت در مجلس شاهد آن هستیم مبارزه با کرونا وزارت بهداشت کوچکی نژاد رئیس جمهور بر عهده ما شاهد آن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۹۱۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران

سرپرست مدیریت حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران از اجرای طرح مدیریت تلفیقی (ICM) در سه هزار هکتار شالیزار مازندران به منظور تولید برنج سالم خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، فرید بیگی، امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت_ در جلسه ستاد گیاه پزشکی استان مازندران در ساری از اجرای روش مدیریت تلفیقی (ICM) در اراضی کشاورزی مازندران خبر داد و اظهار کرد: این روش با اهداف حاصل‌خیزی خاک، مدیریت آفات و بیماری‌ها، مدیریت آب، تناوب زراعی، کنترل علف‌های هرز و استفاده بهینه از نهاده‌های کشاورزی است.

وی افزود: برای تولید محصول سالم برنج به روش مدیریت تلفیقی (ICM)، مصرف بهینه کود، استفاده از تله‌نوری و مبارزه مکانیکی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

سرپرست مدیریت حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران از اجرای این طرح در سه هزار هکتار اراضی شالیزاری استان به‌منظور تولید برنج سالم خبر داد و گفت: این برنامه سال گذشته در ۱۴۰ هکتار اراضی شالیزاری مازندران اجرا شد.

بیگی با اشاره به اینکه بیماری زنگ زرد از جمله بیماری‌های مهم مزارع گندم است، تصریح کرد: تاکنون با بیماری زنگ زرد در ۱۹ هزار هکتار مزارع گندم استان مبارزه شیمیایی شد.

وی با تاکید بر اهمیت مبارزه با آفت شپشک توت روی کیوی یادآور شد: به لزوم مبارزه با این آفت و دریافت گواهی ارتقای سلامت کیوی (کد QR) دستور کار قرار گرفت که وجود این آفت مانع صادرات کیوی به خارج از کشور می‌شود.

این مسئول با بیان اینکه با توجه به شرایط مناسب آب و هوایی سال گذشته برای فعالیت آفت مگس مدیترانه‌ای و شکار آفت در سال قبل و ادامه این شرایط مطلوب در سال جاری، مبارزه با مگس میوه با اولویت کانون‌کوبی مورد تاکید است، عنوان کرد: سال گذشته مبارزه شیمیایی با مگس میوه در ۵۰ هزار هکتار و مبارزه غیرشیمیایی با این آفت نیز در ۱۰۱ هزار هکتار از باغ‌های استان انجام و ۱۳۷ هزار مگس به‌وسیله تله‌های فرمونی و جلب‌شونده در ایستگاه‌های پیش‌آگاهی استان شکار شد.

کد خبر 749095

دیگر خبرها

  • استقبال فرمانده‌ی قرارگاه اقتصادی وزارت دفاع از مدل اقتصاد تعاونی پیشگامان
  • استقبال فرمانده قرارگاه اقتصادی وزارت دفاع از مدل اقتصاد تعاونی پیشگامان یزد
  • کاظمی قمی: افغانستان شریک ما در مبارزه مشترک با تروریسم است
  • هشدار بیمه مرکزی به خودروهای فاقد بیمه شخص ثالث
  • کارت سوخت رانندگان باطل می شود!
  • اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران
  • کارت سوخت این خودروها باطل می‌شود
  • ابطال ۲۳ هزار کارت سوخت تاکسی فاقد بیمه شخص ثالث
  • نگاهی به تمام جنجال‌های کریمی قدوسی | گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • درخواست کریمی قدوسی از دولت افغانستان برای بررسی رگ و ریشه اش /سخنگوی سپاه ادعای جنجالی را تکذیب کرد /گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟