Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت:تصمیم اخیر FATF موجب تشدید التهاب بازار ارز شد. البته تأثیر واقعی تصمیم FATF در قرار دادن ایران در لیست سیاه در اقتصاد کشور تأثیر محسوسی نیست.

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، پورابراهیمی نماینده مجلس درباره وضعیت بازار ارز گفت: وضعیت بازار ارز نشان دهنده این است که بانک مرکزی تا حدی توانسته بر اوضاع تسلط داشته باشد و بازار را در بحث عرضه و تقاضا مدیریت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: ما با سخت‌ترین تحریم‌های دشمن روبرو هستیم و آمریکایی‌ها اجازه نمی‌دهند یک دلار مراودات اقتصادی ایران با کشورهای مختلف انجام شود. بعد از خروج آمریکایی‌ها از برجام و شرایط جدیدی که در اقتصاد کشور پیش آمد، شرایط سختی بر اقتصاد ایران تحمیل شد.

وی گفت: در طول یک سال گذشته حدود 80 میلیارد دلار مراودات اقتصادی ایران در بخش صادرات و واردات انجام شده است، لذا تلاش آمریکایی‌ها برای توقف اقتصاد ایران شکست خورد. البته محدودیت‌هایی در این خصوص وجود دارد.

پورابراهیمی در خصوص علت تشدید التهابات ارزی تصریح کرد: تصمیم اخیر FATF موجب تشدید التهاب بازار ارز شد. البته تأثیر واقعی تصمیم FATF در قرار دادن ایران در لیست سیاه در اقتصاد کشور تأثیر محسوسی نیست.

وی اظهار داشت: قبل از اینکه ایران در لیست سیاه FATF قرار بگیرد، عملاً هیچ مراوده علنی اقتصادی بین ایران و کشورهای مختلف انجام نمی‌شد، لذا قرار گرفتن ایران در بلک لیست هیچ تأثیری در نظام ارزی ما نداشت اما اعلام این خبر تأثیر روانی بر بازار ارز گذاشت.

پورابرهیمی اظهار داشت: زمانی که آمریکایی‌ها برجام را امضا کردند، FATF هیچ گونه همکاری ارزی با جمهوری اسلامی نداشت و اجازه ندادند حتی جمهوری اسلامی به صورت رسمی اعتبارات اندک ارزی را در مبادلات جابه جا کند.

وی تصریح کرد: تصمیم اخیر FATF نشان دهنده تأیید رفتار اروپا و آمریکا علیه ایران است. قبل از این تصمیم نیز، جمهوری اسلامی با دور زدن تحریم‌ها اقتصاد کشور را پیش می‌برد و الان هم همان مسیر را ادامه می‌دهد. فضای روانی کوتاه مدتی در بازار ارز حاکم است و موجب التهابات این بازار شده است اما دولت باید تمام تلاش خود را به کار بندد که صادرات غیرنفتی خود را افزایش دهد.

نماینده مردم کرمان ادامه داد: از یک سو کالاهایی که قبلاً به کشور وارد می‌شدند از طریق ساماندهی تولید در داخل تولید می‌شوند و از سوی دیگر صادرات غیرنفتی روند خوبی دارد، لذا علی رغم همه تحریم‌ها و مشکلات اقتصادی، تراز بازرگانی ما مثبت است.

وی افزود: البته باید سیاست‌های ارزی متناسب با شرایط سال آینده اصلاح شود، ما از اقدامات بانک مرکزی حمایت می‌کنیم. با توجه به اینکه امسال به دلیل شرایط بیماری کرونا تقاضاها برای ارز جهت خروج از کشور کاهش یافته است، بانک مرکزی می‌تواند با تعادل بخشی به بازار، التهاب بازار ارز را مدیریت کند.

پورابراهیمی در پایان به مردم توصیه کرد: به بازار ارز به عنوان بازار سرمایه گذاری نگاه نکنند. کسانی که در تابستان 97 ارز را به نرخ 17 هزار تومان خریدند، مجبور شدند همان ارز را با نرخ 11 هزار تومان به فروش برسانند. در حال حاضر امن‌ترین بازار برای سرمایه گذاری بازار بورس و سرمایه است که بازده بسیار بالایی دارد.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

منبع: آنا

کلیدواژه: کمیسیون اقتصادی صادرات غیرنفتی آمریکایی ها اقتصاد کشور بازار ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۹۲۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان ایفای تعهدات صادراتی، از طریق بانک سامان

همزمان با برگزاری نمایشگاه ایران اکسپو که به معرفی توانمندی‌های صادراتی ایران می‌پردازد، بانک سامان به عنوان یک بانک پیشرو در ارائه خدمات به تجار کشور، حضوری فعال و پررنگ در این نمایشگاه دارد.

به نقل از سامان رسانه، هاله حسین‌زاده معاون بین‌‎الملل بانک سامان در گفتگویی، با بیان اینکه بانک سامان به منظور معرفی خدمات خود به صادرکنندگان کشور، حضوری پررنگ در نمایشگاه ایران اکسپو دارد، عنوان کرد: در حال حاضر با توجه به شرایط و محدودیت‌های بین المللی، یکی از بزرگترین دغدغه‌های صادرکنندگان ایرانی نحوه وصول عواید صادراتی است. از این‌رو بانک سامان با توجه به شبکه گسترده و قوی کارگزاری از یک‌سو و از سویی دیگر تیم حرفه‌ایی و توانمند خود، توانسته نقش موثر و بسزایی در راحتی، سرعت و امنیت صادرات و وصول درآمد‌های حاصله در حوزه‌های مختلف داشته باشد.

معاون بین‌الملل بانک سامان سپس ادامه داد: در همین حال باید گفت که با توجه به جایگاه بسیار خوب بانک سامان در شبکه بانکی کشور، که طی چندین سال گذشته همواره در میان سه بانک اول کشور از لحاظ حجم عملیات ارزی در حوزه واردات بوده، «بازار تقاضای» خوبی برای خرید ارز حاصل از صادرات در اختیار دارد که صادرکنندگان با اتکا بر توانمندی بانک سامان در این حوزه می‌توانند با سرعت و راحتی، تعهدات صادراتی خود را از طریق بانک سامان ایفا کنند.
حسین‌زاده در بخش دیگری از این گفتگو اظهار کرد: با توجه به سیاست بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و سایر ارگان‌های متولی مبنی بر ایجاد ابزار‌های تشویقی و حمایتی در توسعه صادرات کشور و همچنین ایجاد بستری امن و راحت از طریق سیستم بانکی به منظور هدایت منابع ارزی واصله به سمت واردات مورد نیاز کشور، در آینده نزدیک نقش بانک‌ها به عنوان بازو‌های اجرایی بانک مرکزی در این فرایند پررنگ‌تر خواهد شد. از این رو، بانک سامان همانند گذشته، با تمام توان و قدرت آماده است تا در کنار فعالان اقتصادی کشور اعم از واردکنندگان و صادرکنندگان به عنوان حلقه واسط تسهیل‌گر حضور داشته باشد تا با شنیدن دغدغه‌ها و نیازهایشان به ارائه راه حل و راهکار‌های متناسب با آن‌ها بپردازد.

معاون بین‌الملل بانک سامان با اشاره به مزیت این بانک نسبت به سایر بانک‌های کشور در حوزه ارزی، عنوان کرد: همانطور که پیش‌تر اشاره کردم بانک سامان، طی چند سال گذشته همواره بین سه بانک نخست کشور از لحاظ حجم عملیات ارزی بوده که بی شک این مهم، نتیجه رضایت و خشنودی مشتریان از ارائه خدمات بانک سامان است و خود گویای مزیت بالای بانک سامان در شبکه بانکی کشور است.

هاله حسین‌زاده در پایان از تجار و فعالان حوزه واردات و صادرات کشور دعوت کرد تا در تمامی اوقات سال برای دریافت اطلاعات و آگاهی از خدمات قابل ارائه به همکاران بانک سامان در شعب ارزی و یا همکاران بانکداری شرکتی بانک سامان و یا صرافی سامان مراجعه کنند.

دیگر خبرها

  • ۵۰ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی در کشور انجام شد
  • مشکل تورم با افزایش تولید از بن بست خارج می‌شود
  • راهکار توسعه اقتصادی و تقویت منابع ارزی؛ تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • امکان ایفای تعهدات صادراتی، از طریق بانک سامان
  • تصمیم عرب‌ها درمورد تهران و تل آویو چیست؟
  • سیاست‌گذاری هوشمندانه حوزه انرژی، توسعه درآمدهای ارزی کشور در شرایط تحریم را میسر کرد
  • کالا‌های اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • پیش‌بینی مرتضی افقه از تاثیر انتخابات آمریکا بر بازار ارز/ منتظر این تغییر باشید
  • مجلس آتش‌بیار معرکه است!
  • افزایش ۴۶ درصدی ارزش دلاری صادارت غیرنفتی از گمرکات استان گلستان