Web Analytics Made Easy - Statcounter

آرش نجیمی سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، اظهارداشت:از انجایی که این روز‌ها شاهد افزایش آمار مبتلایان به ویروس کرونا در استان اصفهان هستیم باید توجه داشته باشیم که بهبودیافتگان از این ویروس نیز بسیار امید وار کننده بوده و به همین منظور دانشگاه علوم پزشکی استان برای تسریع در فرایند بهبودی بیماران مبتلا به این ویروس تمامی تسهیلات لازم را در نظر گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او افزود:خوشبختانه افزایش آمار بهبود یافتگان  ویروس کرونا در بیمارستان‌های تحت پوشش  در کاهش شدید ترس و اضطراب افراد جامعه از این ویروس بسیار موثر بوده است.

نجیمی ادامه داد: با توجه به ارائه تسهیلات و تجهیزات لازم پزشکی در بیمارستان‌های بیماران کرونایی استان پیش بینی می‌شود تعداد بهبود یافتگان از این ویروس طی روز‌های اینده افزایش یابد.

او اضافه کرد:دانشگاه علوم پزشکی استان از آغاز شیوع ویروس کرونا در استان اصفهان تا کنون اقدامات موثری را در کاهش شیوع این ویروس در سطح جامعه انجام داده است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان یاد آور شد:از مهمترین اقدامات صورت گرفته در حوزه ویروس کرونا در استان اصفهان را می‌توان به دستورالعمل ها، آموزش‌های لازم غیر حضوری کادر پزشکی استان، شناخت و آشنایی با ویروس کرونا برای پرسنل و عموم مردم جامعه، روش‌های مقابله با ویروس کرونا، تامین دارو، تهیه تجهیزات لازم پزشکی، اختصاص بیمارستان تحت عنوان بیماران کرونایی، تجهیز کلیه بیمارستان‌های استان و نگارش پروتوکول‌ها اشاره داشت. از مراجعه غیر ضروری به بیمارستان ها خودداری کنید   نجیمی در خصوص مراجعه غیر ضروری افراد مختلف جامعه به بیمارستان‌های استان اصفهان ادامه داد:افزایش شیوع ویروس کرونا در کشور و به خصوص در استان اصفهان باعث شده تا تعدادی از افراد جامعه با کوچک‌ترین علائم سرما خوردگی به بیمارستان‌های استان مراجعه کنند که این مراجعه غیر ضروری علاوه بر افزایش حجم کاری پرسنل باعث اختلال در نظم و اقدامات کادر پزشکی بیمارستان‌ها خواهد شد.

او اضافه کرد:عدم مراجعه غیر ضروری به بیمارستان‌های استان می‌تواند نقش بسزایی در افزایش خدمات دهی به بیماران کرونایی و در نتیجه بهبودی آنها دارد.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان یادآور شد:از مهم‌ترین علائم ویروس کرونا تب شدید، سرفه خشک، آبریزش بینی، ضعف بدنی و تنگی نفس است که فرد با مشاهده این علائم در درون بدن خود می‌تواند با مراجه به نزدیک‌ترین درمانگاه منطقه خود و برسی‌های اولیه نسبت به انتقال و بستری شدن در یکی از بیمارستان‌های تحت پوشش بیماران کرونایی استان اصفهان اقدام نماید.

نجیمی گفت:از بیمارستان‌های تحت پوشش بیماران کرونایی استان می‌توان به بیمارستان‌های خورشید، عیسی ابن مریم و غرضی اشاره کرد.

او افزود: خوشبختانه در حال حاضر دچار هیچ کمبود تخت و دارویی در بیمارستان‌های استان اصفهان نیستیم.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان در خصوص نحوه نگهداری از یک بیمار کرونایی در منزل گفت:با توجه به بسته‌های اموزشی که از سوی دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان به بیماران کرونایی در منزل ارائه شده است نخستین گامی که باید برای یک بیمار کرونایی در منزل انجام داد در نظر گرفتن یک فضا یا اتاقی جدا از مکان‌های دیگر منزل است که این فرصت را ایجاد می‌کند تا فرد دور از اطرافیان خانواده مراحل درمان خود را در منزل طی کند.

نجیمی اضافه کرد: فرد کرونایی در که منزل است باید ۱۴ روز در خود قرنطینگی باشد و خوب استراحت کند.

او گفت:از دیگر اقداماتی که باید برای یک بیمار کرونایی در منزل انجام داد رعایت نظافت شخصی و بهداشتی و عدم تماس مستقیم افراد خانواده با فرد بیماراست.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان ادامه داد: از مهم‌ترین اقدامی که باید برای فرد بیمار کرونایی در منزل انجام داد تعویض و گردش هوای ازاد به داخل فضا یا اتاق فرد بیمار است که این اقدام نقش موثری در کاهش الودگی و انتقال بیماری ایفا می‌کند.

نجیمی در خصوص روش‌های پیشگیری از ویروس کرنا اضافه کرد: از مهمترین روش‌های پیشگیری از مبتلا شدن به ویروس کرونا رعایت بهداشت فردی، شست و شوی مکرر دست ها، استراحت مناسب، تقویت سیستم ایمنی بدن، دوری از استری و اضطراب و استفاده از مواد غذایی سالم از جمله سبزیجات تازه است.

او افزود:امید واریم بتوانیم با رعایت نکات لازم بهداشتی نقش مهمی در ریشه کن کردن این ویروس در سطح جامعه استان و کشور داشته باشیم.   انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا کووید 19 قرنطینه خانگی سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان بیمارستان های استان مراجعه غیر ضروری بیماران کرونایی بیمارستان ها استان اصفهان ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۹۲۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند

به گزارش حوزه سایر رسانه ها خبرگزاری تقریب،بهرام بنده یزدانی روز شنبه در آیین آغاز کار ساخت مجتمع آموزشی بیمارستان خاتم الانبیای شهرستان شیروان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: متاسفانه در دوره های پیش سهمیه مناسبی برای استخدامی نیروهای بهداشت و درمان در نظر گرفته نشد و این بخش با مشکل مواجه بود.

وی افزود: رایزنی‌ها برای استخدام جدید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حال انجام است تا سهمیه مناسبی برای تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی باشد.

معاون مرکز هماهنگی امور اقتصادی وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی بیان کرد: مسیر قانونی تبدیل وضعیت ایثارگران، ۹۰۰ نفر در سال گذشته را شامل شد و این خود کمک بزرگی به امنیت شغلی کارکنان و وضعیت کیفی شاخص های استخدامی منابع انسانی کرد.

وی اضافه کرد: رایزنی های لازم برای استفاده از این ظرفیت جدید استخدامی که به زودی اعلام رسمی می شود در مدیریت منابع انسانی وزارتخانه در حال انجام است.

هزینه کرد بی‌سابقه دولت سیزدهم در خرید تجهیزات پزشکی

بنده یزدانی در ادامه اضافه کرد: هزینه های کلانی در بحث خرید تجهیزات و اقلام بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم انجام شده که اختصاص هفت میلیون و ۳۰۰ هزار یورو تجهیزات به خراسان شمالی از این موارد است.

وی افزود: اعتبارهای بیشتری برای بخش درمان خراسان شمالی در دور سوم سفرهای مسئولان وزارتخانه به این استان اختصاص می‌یابد.

۹ طرح درمانی، آموزشی و رفاهی امروز (شنبه) با حضور معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در شهرستان‌های خراسان شمالی راه اندازی و کلنگ زنی شد.

طرح های راه اندازی شده شامل بخش «ام آر آی» و «سی تی اسکن» بیمارستان امام حسن (ع) بجنورد، بخش دیالیز رازوجرگلان، بخش دیالیز فاروج، بخش «وی آی پی» بیمارستان امام خمینی(ره) شیروان، مرکز تصویربرداری دیجیتال و همراه سرای بیمارستان امام علی (ع) بجنورد است.

طرح های کلنگ زنی نیز شامل مجتمع آموزشی بیمارستان خاتم الانبیاء شیروان و طرح توسعه بیمارستان جاجرم است.

شیروان با ۱۵۷ هزار نفر جمعیت به عنوان دومین شهرستان پرجمعیت خراسان شمالی در ۶۰ کیلومتری خاور بجنورد قرار دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سرزده با دوربین روشن در درمانگاه مطهری
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ خوزستانی به بیمارستان‌ ها در پی گرد و غبار امروز
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • امدادرسانی به سه بانو حادثه غرق شدگی در اصفهان و فلاورجان
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد