Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-30@14:29:26 GMT

آلوده‌ترین وسایل شخصی در روز‌های کرونایی

تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۹۳۱۴۴

آلوده‌ترین وسایل شخصی در روز‌های کرونایی

آلوده‌ترین در روز‌های کرونایی کرونا ویروس جدید؛ ویروس اسرار آمیزی که این روز‌ها جهان را به خود مشغول کرده است. کارشناسان معتقدند که این ویروس تنفسی از طریق تنفس، لمس سطوح آلوده توسط دست‌ها و سپس تماس دست با بینی، چشم یا دهان منتقل شده و سرعت انتشار بالایی هم دارد. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، تاکنون حدود ۱۰۵ هزار نفر در سراسر جهان به بیماری کووید-۱۹ مبتلا شده و حدود ۳۵۰۰ نفر هم به دلیل ابتلا به این بیماری جان‌باخته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرچند که هنوز اطلاعات دانشمندان درباره این ویروس کامل نیست و راه درمان قطعی هم برای آن کشف نشده، اما بار‌ها و بار‌ها تاکید شده که با رعایت اصول بهداشتی مانند شست‌وشوی مداوم دست‌ها، پرهیز از دست دادن، روبوسی و در آغوش کشیدن دیگران و حفظ فاصله یک متری با سایر افراد می‌توان از انتقال کرونا ویروس جدید پیشگیری کرد.

در عین حال توصیه می‌شود که افراد حتما سطوحی را که با آن سروکار دارند، ضدعفونی کنند؛ چراکه این ویروس می‌تواند بر روی سطوح تا ساعت‌ها زنده بماند.

ممکن است فکر کنید که فقط سطوحی در معرض کرونایی شدن هستند که در بیرون از منزل با آن‌ها سروکار دارید؛ این درحالیست که برخی وسایل شخصی شما نه‌تن‌ها از شَر کروناویروس در امان نیستند، بلکه می‌توانند بیش از سطوح دیگر شما را در معرض ابتلا به این بیماری قرار دهند؛ بنابراین لازم است که آلوده‌ترین وسایل شخصی‌تان را بشناسید که شامل موبایل و هندزفری، کلید و سوییچ ماشین، کیف، کیف پول و کارت‌های بانکی، ساعت مچی و زیورآلاتی، چون انگشتر و دستبند و فندک و پاکت سیگار است.

بنابر اعلام ستاد مقابله با کرونا در کلان شهر تهران، بنابراین باید روزانه چندین بار این وسایل را ضدعفونی کنیم. در عین حال به هیچ عنوان از وسایل شخصی دیگران نیز استفاده نکنید.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: روزهای کرونایی بیمار روبوسی کویید 19 وسایل شخصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۹۳۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای نوبت اول طرح ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیمین دخت بیات رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت با اعلام این خبر گفت: در مرحله اول این عملیات ضمن مراجعه به 27هزار و  298خانوار، تعداد 37هزار و 692 کودک زیر پنج سال واکسینه شدند.   

به گفته بیات نوبت اول اجرای این طرح از دوم تا چهارم اردیبهشت ماه سال جاری به شکل مراجعه خانه به خانه منازل و جستجوی کودکان زیر پنج سال در مناطق پرخطر اجرا شد.

وی هدف این برنامه را توقف گردش ویروس فلج اطفال در مناطق پرخطر (نقاط کانونی و وارده) عنوان کرد.

بیات افزود: با توجه به انتقال ویروس وحشی فلج اطفال در دو قاره آسیا و آفریقا و بومی بودن بیماری در کشورهای همسایه شرقی ایران(افغانستان و پاکستان) عملیات ایمن‌سازی تکمیلی سالانه، برای حفظ موقعیت عاری از ویروس فلج اطفال در کشورمان الزامی است.

به گفته وی این مرحله به عنوان مرحله نهایی قبل از ریشه کنی جهانی ویروس اطفال محسوب می‌شود.

رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت یادآور شد: گروه هدف این طرح، کودکان پنج سال(صفر تا 59) ماهه بودند که بدون توجه به سابقه ایمن‌سازی قبلی دو قطره واکسن خوراکی فلج اطفال دریافت کردند.

به گفته وی تمامی کودکان زیر پنج سال که در محل‌های تجمع مهاجران خارجی سکونت داشتند، کودکان ساکن مناطقی با احتمال پوشش واکسیناسیون کمتر از 95 درصد، کودکان ساکن مناطق تحت پوشش تیم های سیار و کودکان اتباع ساکن در مناطق تابعه دانشگاه تحت پوشش این طرح قرارگرفتند.

رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت در خاتمه سخنان خود خاطرنشان کرد: مرحله دوم طرح از 30 اردیبهشت تا یکم خردادماه سال جاری اجرا خواهد شد.  

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عملیات امحای مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • عملیات امحاء مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • اجرای نوبت اول طرح ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • رشته‌ها و سطوح برگزاری المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی اعلام شد
  • رشته‌ها و سطوح المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی اعلام شد
  • طرح ضربتی مقابله با قاچاق سوخت و کشف ۸۰ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در بندرعباس