Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار شهرستان رفسنجان گفت: «مراکز خرید و صنوفی که با اجتماع شهروندان برای خرید مواجه بوده و ضرورتی بر دایر بودن آن‌ها در این روزها وجود ندارد تا آخر هفته‌ی جاری تعطیل می‌شوند و با صنوفی که از این مصوبه تخلف و تخطی کنند برخورد قضایی صورت گرفته و پلمپ می‌شوند».

به گزارش خبرگزاری برنا از کرمان؛ مجید فصیحی‌هرندی با اشاره به نشست شب گذشته‌ کمیته واکنش سریع مقابله با کرونای شهرستان رفسنجان، اظهار کرد: «این کمیته سه روز قبل نیز طی نشستی مصوب کرد که بازار و مراکز خرید شهرستان طی روزهای یکشنبه، دوشنبه و سه‌شنبه هفته‌ی جاری و در جهت گندزدایی و ضدعفونی این مراکز تعطیل شوند اما متاسفانه روز گذشته شاهد بودیم که برخی صنوف در بازار و مراکز خرید، بدون توجه به این مصوبه اقدام به دایر کردن صنف خود کرده که این امر موجب ازدحام و تجمع بیشتر مردم شده که امری بسیار خطرناک در گسترش ویروس کرونا است».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: «با توجه به این موضوع، شب گذشته کمیته واکنش سریع مقابله با کرونای شهرستان رفسنجان مصوب کرد که بازار، مراکز خرید و صنوفی که با اجتماع شهروندان برای خرید مواجه بوده و ضرورتی بر دایر بودن آن‌ها در این روزها وجود ندارد تا آخر هفته‌ی جاری تعطیل شوند و با صنوفی که از این مصوبه تخلف و تخطی کنند برخورد قضایی صورت گرفته و پلمپ می‌شوند».

فرماندار رفسنجان ادامه داد: تنها صنوفی که اقلام و مایحتاج مورد نیاز مردم را تامین می کنند از جمله نانوایی ها، سوپرمارکتها، میوه فروشی ها، لبنیاتی ها، داروخانه ها و مراکز عرضه مواد پروتئینی در این ایام باز بوده و به شهروندان با رعایت دستورالعمل های بهداشتی خدمت ارائه خواهند داد.

فصیحی‌هرندی اضافه کرد: «با توجه به این‌که در ایام پایانی سال قرار داریم و از سویی اصناف برای فروش آخر سال خود برنامه‌ریزی کرده بودند لذا برای حمایت از صنوف تمهیداتی از جمله جلوگیری از قطع آب و برق و همچنین عقب انداختن سررسید وام‌های آن‌ها در نظر گرفته شده تا در این شرایط اقتصادی آسیب نبینند».

وی با تاکید بر این‌که این اقدامات در جهت حفظ سلامتی مردم و خود کسبه در مقابل بیماری کرونا و قطع زنجیره‌ی انتقال این ویروس انجام می‌گیرد، خاطرنشان کرد: «با هرگونه تخلف در بخش عرضه‌ی محصولات بهداشتی و مایحتاج ضروری مردم نیز برخورد شده و در این خصوص بازرسان صنعت، معدن و تجارت و همچنین اداره تعزیرات دقت لازم را داشته باشند و با متخلفان برخورد شدید قانونی خواهد شد».

رئیس شورای تامین شهرستان رفسنجان با تاکید بر لزوم ادامه‌ی ضدعفونی کردن معابر عمومی و پرتردد مناطق شهری و روستایی در این شهرستان از سوی شهرداری‌ها و دهیاری‌ها اظهار کرد: «از سوی دیگر اجرای دستورالعمل نحوه‌ی فعالیت اصناف به خصوص نانوایی‌ها، نظارت بر تعطیلی کامل قلیان‌سراها، ارائه‌ی خدمات بهداشتی و درمانی به منظور پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در این شهرستان ضروری است».

وی افزود: «با دستفروشان و دوره‌گردان نیز که در میادین اصلی و برخی مناطق حاشیه‌ی شهر اقدام به عرضه‌ی محصولات کنند با همکاری شهرداری و نیروی انتظامی برخورد و جمع‌آوری خواهند شد».

فرماندار رفسنجان از زحمات کادر پزشکی و بخش بهداشت و درمان شهرستان در رسیدگی به مشکلات مردم و بیماران مبتلا به کرونا تقدیر کرد و افزود: «از فعالان رسانه‌ها و فضای مجازی شهرستان در خصوص آگاهی و اطلاع‌رسانی در زمینه‌ی پیشگیری‌های لازم از ابتلا به ویروس کرنا صمیمانه قدردانی می‌کنم و همکاری اصحاب رسانه در اطلاع‌رسانی خدمات و فداکاری بخش بهداشت و درمان و انعکاس هشدارهای پزشکی جهت رعایت اصول بهداشتی ضروری است».

فصیحی‌هرندی تاکید کرد: «تمام تلاش ستاد این است که از شیوع بیشتر ویروس کرونا در شهرستان جلوگیری کند، بنابراین انتظار می‌رود عموم مردم همکاری و مشارکت لازم را برای مقابله با این ویروس داشته باشند و به‌جز موارد ضروری از خانه خارج نشوند تا بتوانیم زنجیره‌ی انتقال این ویروس را قطع کرده و وارد شرایط زندگی عادی شویم».

وی همچنین از مردم خواست به اخبار ستاد آگاه‌سازی و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا که از طریق دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان منتشر می‌شود اعتماد کرده و به شایعات بی‌اساس توجه نکنند

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا در ایران کرونا در کرمان فصیحی هرندی شهرستان رفسنجان مراکز خرید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۹۵۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح ۴۰ بازار جدید میوه و تره‌بار تا پایان سال

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی بختیاری‌زاده مدیرعامل سازمان میوه و تره‌بار شهرداری تهران در جمع خبرنگاران گفت: در سال ۱۴۰۲ به صورت میانگین ۴۵ درصد قیمت محصولات میوه و تره بار با میانگین سطح شهر فاصله داشت، یعنی این اندازه کالا را ارزان‌تر به دست مردم رساندیم. برخی شاید تصور کنند که کیفیت پایین‌تر آمده، اما طبق آمار موجود، کیفیت نه تنها پایین نیامده بلکه ارتقا هم داشته است.

افزایش 30 درصدی مراجعه به میادین

وی در ادامه افزود: طبق آمار، نزدیک به سی درصد میزان مراجعات به میادین افزایش یافته و این افزایش اقبال مردم بیانگر بالا بودن کیفیت محصولات است. از سوی دیگر میزان محصولی هم که عرضه شده در سال ۱۴۰۲ بالاتر از سال قبلش بوده است. در اسفند ۱۴۰۲ برخلاف سنوات قبل که بیش از بیست درصد افزایش را داشتیم، با اقدامات به موقع سازمان میادین و تدابیر شهردار تهران هیچ افزایش قیمتی را نداشتیم.

برخورد با هر تخلف/ رضایت مندی همشهری‌ها برایمان اولویت دارد

بختیاری‌زاده با اشاره به اینکه کیفیت میوه‌ها در میادین در اکثر بازار‌ها مطلوب و یکسان است، گفت: نظارت همیشه ادامه دارد و اگر موردی خلاف این ببینیم با آن برخورد می‌شود چرا که رضایت مندی همشهری‌ها برایمان اولویت دارد. البته تلاش داریم مشارکت مردم را در نظارت بر بازار‌ها هم افزایش دهیم از جمله اقدامات دراین راه استفاده از کیوآرکد‌ها در غرفه‌ها است که مردم می‌توانند نسبت به عملکرد آن غرفه هم نظرشان را ثبت و امتیاز بدهند و این امتیاز و نظرات درباره غرفه اعمال می‌شود و نتایجش را خود مردم خواهند دید.

۴۰ بازار جدید میوه و تره بار به شهر تهران اضافه می‌شود

وی افزود: ما در حال حاضر قریب ۳۰۰ بازار و میدان میوه و تره بار در سطح شهر تهران داریم که تلاش داریم تا انتهای سال، ۴۰ بازار جدید میوه و تره بار را نیز افتتاح کنیم و سطح خدمات رسانی را در همه محلات داشته باشیم. افزایش سطح خدمت رسانی ما در اولویت با مراکز جنوبی شهر است.

بختیاری‌زاده یادآور شد: تدابیری هم برای فروش مجازی اندیشیده شده که خبر‌های آن را به زودی اعلام می‌کنیم.

وی با بیان اینکه رسالت ما خدمات رسانی به مردم است پس هر اقدامی که سبب افزایش خدمات و رضایت‌مندی مردم بشود را در دستور کار قرار می‌دهیم ، توضیح داد: یکی از این اقدامات چرخ دستی‌هایی است که در فروشگاه‌ها برای راحتی جابه جایی بار‌های مردم قرار دادیم، ما سال گذشته این کار را شروع کردیم و به یک مدل چرخ‌های بومی سازمان میادین به لحاظ استحکام و چرخ رسیدیم، تقریبا هفتصد چرخ را سال پیش اضافه کردیم و امسال هم یک تعداد دیگر در دستور کار تولید قرار دادیم و به مرور زمان اینها را افزایش می‌دهیم و چرخ‌های قدیمی را هم ترمیم می‌کنیم تا مردم استفاده کنند.

ساعت فعالیت میادین در شش ماهه دوم سال

بختیاری‌زاده افزود: ما روزانه یک میلیون تراکنش برای میادین و ۵۵۰ هزار نوبت خرید ثبت می‌کنیم. مدل این بازار‌ها با هم فرق دارد چرا که ظرفیت ساختاری و ساختمانی آنها با هم متفاوت است، برخی از این بازار‌ها صرفا میوه و تره بار هستند و برخی هم پروتئینی و کالا‌های اساسی هم دارند.

وی در بخش دیگر درباره ساعت فعالیت میادین در شش ماهه ابتدایی سال ادامه داد: ساعت‌های میوه تره بار الان از ساعت ۸ تا ۱۳ و ۱۵ تا ۲۰ فعالیت می‌کنند از روز شنبه تا پنجشنبه و روز‌های جمعه هم ۸ تا ۱۳ فعالیت دارند. روز‌های تعطیل رسمی هم از ساعت ۸ تا ۱۳ مراکز فعال هستند و خدمت رسانی می‌کنند.

تدبیر برای کنترل قیمت پیاز

وی درباره کنترل قیمت پیاز در بازار گفت: قیمت پیاز مدتی پیش به خاطر شرایط اقلیمی و مشکل از بین رفتن پیازها در مزارع افزایش بالایی داشت، بعضا قیمت تا چهل هزار تومان در سطح شهر رسید، منتها تدبیر شهردار این بود که قیمت‌ نوسانی نداشته باشد، از این رو با همکاری وزارت جهاد کشاورزی از کشاورزان مستقیم از خوزستان خرید کردیم و در بازار با قیمت حداقلی عرضه شد و به همین دلیل قیمت پیاز چهل هزارتومنی به هجده هزار و پانصد تومن رسید، همین هم سبب شد که مقابل سودجویی دلال‌هایی که دنبال التهاب بازار بودند گرفته شود و قیمت پیاز متعادل و روند کاهشی پیدا کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • افتتاح ۴۰ بازار جدید میوه و تره‌بار تا پایان سال
  • تشکیل ۱۳ پرونده قضایی برای مروجین اکاذیب در فضای مجازی کرمان
  • پیش‌بینی تولید ۱۶۰ هزار تن گندم در بیله‌سوار
  • قصور مسئولان در حادثه امام‌زاده ابراهیم شفت محرز است
  • هیچ پروژه‌ای در بابلسر نباید تعطیل شوند
  • نقش برخی مدیران ‌در آتش‌سوزی هولناک شفت ‌
  • پیش‌بینی جالب درباره قیمت طلا در هفته آینده
  • ‌قصور برخی مدیران ‌در آتش‌سوزی امامزاده ابراهیم شفت ‌محرز شد
  • منتظر کاهش قیمت دلار باشیم؟