Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-26@09:10:00 GMT

تداخل برنامه پیشنهادی AFC با تقویم فیفا

تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۹۵۴۷۸

تداخل برنامه پیشنهادی AFC با تقویم فیفا

به گزارش گروه ورزشی ایسکانیوز، کنفدراسیون فوتبال آسیا در خلال برگزاری 2 نشست اضطراری خود با نمایندگان فدراسیون‌های فوتبال ایران، قطر، عراق، عربستان، امارات و ازبکستان پیشنهاد برگزاری بازی‌های به تعویق افتاده هفته‌های چهارم و پنجم لیگ قهرمانان در ماه می (خرداد و تیر 99) را ارائه داده است.

بر اساس گزارش روزنامه الریاضیه عربستان، فدراسیون فوتبال عربستان در نشست امارات با پیشنهاد کنفدراسیون فوتبال آسیا برای برگزاری بازی‌ها در ماه ژوئن به خاطر تداخل با روزهای فیفا و برگزاری بازی‌های دوستانه ملی مخالفت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فدراسیون خواهان برگزاری بازی‌های لیگ قهرمانان در ماه می (اردیبهشت و خرداد) شد.

همچنین کنفدراسیون فوتبال آسیا به خاطر زمان پایان قراردادش با شرکت بازاریابی لیگ قهرمانان که در ماه دسامبر 2020 خواهد بود با دشواری زیادی برای برگزاری رقابت‌های فصل جاری تا سال 2021 است.

فدراسیون فوتبال عربستان در پیشنهادی دیگری خواهان دادن مجوز به تیم‌های لیگ قهرمانان برای ثبت بازیکنان جدید در ماه آگوست با توجه به تعویق افتادن رقابت‌ها به خاطر شیوع ویروس کرونا شد.

104 / 351 فیفا کرونا در ورزش لیگ قهرمانان آسیا استقلال پرسپولیس سپاهان شهرخودرو ای اف سی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: فیفا کرونا در ورزش لیگ قهرمانان آسیا استقلال پرسپولیس سپاهان شهرخودرو ای اف سی فدراسیون فوتبال لیگ قهرمانان برگزاری بازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۹۵۴۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فوتبال تاجیکستان ۵ ستاره می‌شود؟ + جدول

موفقیت نمایندگان فوتبال تاجیکستان بیشتر از اینکه شگفتی باشد، نتیجه زحمات و سرمایه‌گذاری فدراسیون فوتبال این کشور است. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، شانس و اقبال شاید بعضی وقت‌ها در خانه‌ای را بکوبد، اما موفقیت ادامه‌دار نیاز به برنامه‌ریزی دارد، به ویژه در ورزش‌های گروهی. دیروز (سه‌شنبه) وقتی تیم ملی فوتسال ژاپن در چارچوب جام ملت‌های آسیا، مقابل تاجیکستان قرار گرفت، مدافعان عنوان قهرمانی اگرچه روی کاغذ شانس بیشتری داشتند، اما با تساوی مقابل تیم پارسی زبان با جام وداع کردند. پیش از این تاجیک‌ها موفق شده بودند تا مرحله یک چهارم نهایی جام ملت‌های فوتبال آسیا برسند، اتفاقی تاریخی در فوتبال این کشور.

تاجیکستانی‌ها در حوزه فوتبال پایه هم حسابی مشغول تلاش هستند. پیشرفت فوتبال در این کشور به دو بخش رونما و زیربنا تقسیم شده است. در بخش رونما عملکردشان در مسابقات است. آنها در سال‌های 2016، 2018 و 2020 به مسابقات قهرمانی جوانان آسیا رسیدند و حتی موفق به صعود از مرحله گروهی هم شدند. تاجیک‌ها در سال 2018 با نایب قهرمانی جوانان آسیا توانستند به مسابقات جام جهانی این رده سنی صعود کنند. وقتی در آن مسابقات جوانان تاجیکستان از سد کامرون عبور کردند، نشان دادند چقدر در مسیر پیشرفت قرار دارند.

اما در بخش زیربنایی اتکای آنها به پروژه‌های توسعه‌ای فیفا و تأمین بودجه از طریق همین نهاد است. آکادمی فوتبال این کشور از ژوئن 2016 شروع به کار کرد و تمرکزش روی آموزش و رشد بازیکنان بااستعداد اما کم سن و سال از تمام مناطق کشور مذکور است. در حال حاضر سه گروه سنی زیر 15، 16 و 17 سال در آکادمی فوتبال تاجیکستان زندگی و تمرین می‌کنند و 70 بازیکن استعدادیابی شده در این آکادمی حضور دارند. فدراسیون فوتبال در کنار وضعیت ورزشی استعدادهایش،  پیگیر مسائل تحصیلی آنها هم هست. به همین در لیست 40 نفره کارمند آکادمی مذکور معلم و آموزگار هم وجود دارد. نباید فراموش کرد که آنها از طریق بودجه فیفا، در سال‌های اخیر لیگ‌ رده‌های سنی زیر 15 و 17 سال خود را به‌صورت مسابقات رفت و برگشتی راه‌اندازی کردند.

این در حالی است که پیش از آن کوهستانی بودن کشور مذکور و محدودیت بودجه‌ای این امکان را از جوانان تاجیکستانی دریغ کرده بود. فیفا با تأمین هزینه‌های تیم داوری و رفت و آمد مدارس و تیم‌های پایه سعی بر حل مشکل داشته است. تیم‌های برتر بخش فوتبال پایه، در ورزشگاه ملی تاجیکستان و در حضور تماشاگران زیاد که متشکل از خانواده آنهاست، جوایز خود را دریافت می‌کنند تا از نظر روحی و روانی بازیکنان موفق مورد حمایت قرار بگیرند. در سال 2018، طبق آمار 33 هزار بازیکن جوان (دختر و پسر) زیر نظر فدراسیون در مسابقات پایه‌ها شرکت کردند.

برنامه توسعه باشگاه‌های تاجیکستانی
برنامه توسعه‌ای فیفا در سطح باشگاه‌های حرفه‌ای تاجیکستان، به تأمین هزینه بازسازی رختکن، چارچوب دروازه، پوشاک تیم‌ها، تهیه اتوبوس و کمک به برگزاری کمپ‌های آموزشی اختصاص یافته است. با این دست فرمان و سرمایه‌گذاری که در سطح پایه و حرفه‌ای فوتبال تاجیک‌ها انجام شده است، در آینده بعید نیست که به پیشرفت‌هایی قابل توجه هم برسند.

فدراسیون فوتبال تاجیکستان طبق برنامه‌ریزی 10 ساله‌ای که انجام داده است قصد دارد فوتبال را به ورزش اول این کشور تبدیل کند. یکی از مهمترین اهداف این برنامه توسعه‌ای تاجیک‌ها که با عنوان پروژه آرزو از آن یاد می‌شود، کسب مجوز صعود به جام جهانی 2026 است.  آنها در حال حاضر مشغول اجرای شش پروژه توسعه‌ای با بودجه ارائه شده از سوی فیفا هستند. بعد از اجرای دقیق پروژه‌های انجام شده بعید نیست که فدراسیون تاجیکستان جزو برترین فدراسیون‌های آسیا رده‌بندی و پنج ستاره تلقی شود.

حالا بعد از بیان تلاش‌ها و سرمایه‌گذاری فدراسیون فوتبال تاجیکستان در پایان، نتایج نمایندگان این کشور در رقابت‌های مختلف آسیایی را مرور می‌کنیم:

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انگیزه سرمربی الهلال: فرصت جدید برای موفقیت!
  • عربستان اسپانسر فیفا شد!‏
  • یوفا تهدید کرد: احتمال محرومیت اسپانیا از یورو
  • کیومرث هاشمی: معافیت‌هایی برای نفر سوم جهان و دوم و سوم آسیا در راهند
  • صحبت‌های جالب مجید جلالی درباره برنامه ۱۲ ساله
  • ایراد تازه کنفدراسیون فوتبال آسیا از استقلال و پرسپولیس
  • رد پای پرسپولیس در شکست پروژه بزرگ فوتبالی عربستان!
  • الهلال از رسیدن به فینال آسیا بازماند
  • استقلال به لیگ قهرمانان نزدیک شد/ معرفی مالک جدید به کنفدراسیون فوتبال آسیا
  • فوتبال تاجیکستان ۵ ستاره می‌شود؟ + جدول