Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیران سرخابی فوتبال ایران در زمان پذیرش سمت در این باشگاه‌ها، وارث بدهی‌هایی می‌شوند که هیچ‌گاه پایانی ندارند.

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، باشگاه‌های استقلال، پرسپولیس و تراکتور ایران با انبوهی از پرونده‌های بدهی خارجی مواجه هستند که اگر این بدهی‌ها در موعد مقرر پرداخت نشود، جرایم متعددی از قبیل بسته شدن پنجره نقل و انتقالاتی، کسر امتیاز و سقوط به لیگ دسته پایین‌تر آنها را تهدید می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان سؤالی که برای همگان ایجاد می‌شود، این است که در مقطع کنونی کادر مدیریت فعلی باشگاه‌ها مقصر هستند یا اینکه تقصیر بر عهده مدیران قبلی این باشگاه‌ها بوده اما واقعیتی که وجود دارد این است که باشگاه‌های ایرانی در سال‌های اخیر با بدهی‌های مختلفی مواجه بوده‌اند که از مدیری به مدیر دیگر منتقل شده و در این قضیه تمامی مدیران هر یک به سهم خود مقصر بوده‌اند.

وضعیت بهتر آبی‌ها در قیاس با سرخ‌ها

باشگاه استقلال در شرایط فعلی با چهار پرونده بدهی قطعی مواجه است که یکی از آنها مهلت پرداختش تا 48 ساعت آینده است. سرور جباروف 93 هزار دلار از باشگاه استقلال طلب دارد و باید ظرف 48 ساعت آینده بدهی وی پرداخت شود. علاوه بر جباروف، باشگاه استقلال 125 هزار دلار بابت انتقال اسماعیل گونکالوس، 42 هزار دلار گادوین منشا و 550 هزار دلار برای وینفرد شفر باید بپردازد که جمع ارقامی که آبی‌پوشان باید پرداخت کنند به 810 هزار دلار می‌رسد. ضمن اینکه در آینده آندره‌آ استراماچونی و بویان نایندوف شکایت‌هایی دارند که برای باشگاه استقلال حکمشان از سوی فیفا صادر می‌شود و مبالغ بدهی نیز مشخص خواهد شد.

بدهی سنگین سرخ‌پوشان تهران

باشگاه پرسپولیس با پرونده‌های بیشتری نسبت به استقلال مواجه است. برانکو ایوانکوویچ یک میلیون و 55 هزار یورو، گابریل کالدرون 500 هزار یورو، ایگور پانادیچ 160 هزار یورو، ماریو بودیمیر 475 هزار یورو و فرناندو گابریل 23 هزار دلار از باشگاه پرسپولیس طلب دارند که اگر واحد ارزی بدهی به گابریل را جداگانه بدانیم، باشگاه پرسپولیس باید 2 میلیون و 190 هزار یورو به دیگر طلبکاران به صورت قطعی پرداخت کند. علاوه بر این افراد، باشگاه پرسپولیس شکایت‌هایی در راه دارد که شامل نیلسون کوریا، مارکو، زلاتکو ایوانکوویچ و سرتن چوک که مبالغ آنها نیز مشخص خواهد شد.

تراکتور بالغ بر یک میلیون دلار بدهکار است

باشگاه تراکتور پس از استقلال و پرسپولیس، سومین باشگاه ایرانی است که این روزها مبالغ بدهی‌اش بسیار زیاد شده. سرخ‌پوشان تبریزی باید بابت کوین کنستانت 820 هزار دلار، آنتونی استوکس 400 هزار دلار و 100 هزار دلار بابت لی هری داروین بپردازند که جمع مبالغ بدهی باشگاه تبریزی یک میلیون و 320 هزار دلار است.

متأسفانه باشگاه‌های ایرانی در زمان عقد قرارداد با بازیکنان موارد لازم را در نظر نمی‌گیرند و چون تغییر مدیریت تبدیل به امری مادی در باشگاه‌های ایرانی شده، مدیران هر باشگاه وارث بدهی‌های مدیر قبلی هستند. در حال حاضر هم در باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس، علی فتح‌الله‌زاده و محمدحسن انصاری‌فرد باید بدهی‌های مدیران قبلی را پرداخت کنند و در باشگاه تراکتور نیز که مالک آن محمدرضا زنوزی است، وی شخصاً باید مبالغ اعلام شده از سوی فیفا را پرداخت کند تا جرائم مختلف نصیب هیچ‌کدام از این باشگاه‌ها نشود. باید این واقعیت را پذیرفت که باشگاه‌های ایرانی عادت به پرداخت بدهی دارند و نمی‌خواهند سازوکار خود را اصلاح کنند.

انتهای پیام/4048/

منبع: آنا

کلیدواژه: استقلال پرسپولیس تراکتور علی فتح الله زاده محمدرضا زنوزی محمدحسن انصاری فرد باشگاه های ایرانی باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال باشگاه ها هزار یورو هزار دلار بدهی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۹۵۶۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لغو شرط پرداخت عوارض آزادراهی برای صدور بیمه شخص ثالث

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، با ابلاغ رسمی بیمه مرکزی از ۱۷ تیرماه سال ۱۴۰۲ صدور کد یکتای بیمه‌نامه شخص ثالث منوط به مفاصاحساب عوارض آزادراهی و بزرگراهی شد و در صورت بدهی بیمه‌گذار، سامانه سنهاب کد یکتا صادر نمی کرد.

بیشتر بخوانید: شرط صدور بیمه شخص ثالث لغو شد؟

بیمه مرکزی البته تأکید کرده بود که بدهی جریمه‌های راهنمایی و رانندگی ربطی به بیمه‌ها ندارد و فقط بدهی عوارض آزادراهی و بزرگراهی در صدور بیمه‌نامه شخص ثالث بررسی می‌شود.

این بخشنامه البته واکنش های متعددی را درباره کاهش آمار بیمه شخص ثالث را به همراه داشت و نامه ‌نگاری هایی درباره لغو این شرط با وزیر اقتصاد انجام شده بود.

برهمین اساس نیز رئیس کل بیمه مرکزی در بخشنامه ای به صنعت بیمه شرط صدور بیمه نامه شخص ثالث بعد از تسویه بدهی عوارض آزادراهی را لغو و تأکید کرد: شرط اخذ مفاصاحساب بدهی‌های ناشی از عوارض آزادراهی از متقاضیان خدمات بیمه شخص ثالث توسط شرکت‌های بیمه گر لغو شد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229051 برچسب‌ها پرداخت عوارض آزاد راهی

دیگر خبرها

  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان
  • ائتلاف سرخابی‌های تراکتور علیه استقلال/ پرسپولیس برمی‌گردد؟
  • نامه سازمان خصوصی‌سازی به فدراسیون فوتبال درباره سرخابی‌ها
  • استقلالی‌ها شارژ مالی شدند
  • لغو شرط پرداخت عوارض آزادراهی برای صدور بیمه شخص ثالث
  • حذف شرط پرداخت عوارض آزادراهی برای صدور بیمه شخص ثالث
  • پرداخت ۱۷ میلیارد تومان غرامت به کشاورزان مه‌ولاتی
  • هشدار درباره وضعیت پرسپولیس و استقلال
  • چه زود زنگ خطر برای استقلال و پرسپولیس به صدا درآمد؟/ رفتارهای خریداران این دوتیم ،غیرحرفه ای است
  • استقلالی‌ها پولدار می‌شوند