Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، علی سملیان صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: نظام آموزشی کشور به مدارسی نیاز دارد که با بهره‌گیری از فناوری اطلاعات و ارتباطات، امکان یادگیری پیوسته را فراهم کرده و فرصت‌های نوین را در اختیار دانش آموزان برای تجربه زندگی در جامعه اطلاعاتی قرار دهد.

وی گفت: فناوری اطلاعات و ارتباطات نه به عنوان ابزار، بلکه در قالب زیرساخت توانمندساز برای آموزش الکترونیکی در مدارس شهری و روستایی استان بوشهر محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات بوشهر گفت: مدارس روستایی هوشمند در استان بوشهر از جمله نیازمندی‌های کلیدی برای سیستم آموزشی دانش بنیان استان است و رویکردهای توسعه‌ی مهارت‌های دانشی و کارآفرینی دانش آموزان را دنبال می‌کند.

هوشمندسازی مدارس ۲۹۵ روستا

وی ادامه داد: در همین راستا طرح هوشمندسازی مدارس روستایی استان بوشهر توسط اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان در حال اجرا است که در مرحله اول مدارس ۲۹۵ روستا هوشمندسازی می‌شود و سرویس اینترنت با سرعت ۲ مگابیت بر ثانیه و حجم ۳۰ گیگ به مدارس روستایی استان واگذار می‌شود.

 سملیان افزود: زیرساخت توسعه یافته فناوری اطلاعات از الزامات فرآیند هوشمندسازی مدارس روستایی استان بوشهر است و باید توجه کرد زیرساخت به نحوی توسعه یابد که نیازمندی‌های استفاده از محتوای الکترونیکی در فرآیند یاددهی و یادگیری را پوشش دهد.

وی مهم‌ترین مزایای هوشمند سازی مدارس را رشد همه جانبه دانش آموزان و تربیت نیروی انسانی متفکر و آشنا به فن آوری اعلام کرد و بیان داشت: در طرح مدارس هوشمند از یادگیری الکترونیک استفاده می‌شود که نشان دهنده یادگیری نوین است.

حرکت دانش‌آموزان به سمت پژوهش

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات بوشهر خاطرنشان کرد: هدف این مدارس ایجاد یک ساختار منطقی و مناسب برای تلفیق فناوری اطلاعات و محتوای دروس به صورت هوشمند است به نحوی که فناوری اطلاعات و ارتباطات به صورت اساسی مبنای یادگیری قرار گیرد.

وی اضافه کرد: در مدارس هوشمند، تاکید نظام آموزشی بیشتر بر روی دانش آموز محور بودن است، این بدان معنا است که دانش آموزان می‌توانند در هر مبحثی از دروس وارد شده و نقش یک پژوهش گر را ایفا کنند.

سملیان افزود: معلمین نیز قادرند با استفاده از منابع نرم افزاری و اینترنت به تدریس دروس جدید مرتبط با علایق دانش آموزان بپردازند ما باید زیر ساخت مناسب فناوری اطلاعات و ارتباطات را برای مدارس شهری و روستایی استان بوشهر فراهم کنیم.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر اینترنت فناوری اطلاعات و ارتباطات نیروی انسانی بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی فناوری اطلاعات و ارتباطات مدارس روستایی استان روستایی استان بوشهر هوشمندسازی مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۹۵۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود

همشهری آنلاین- سمیرا باباجانپور : دانش آموزان تهرانی از وقتی پای مدرسه به شهر باز شد با پای مبارک به مدرسه می‌رفتند؛ یعنی مسیر خانه تا مدرسه و بالعکس را پیاده گز می‌کردند. بااین‌حال با رشد مدارس نوین و رونق گرفتن مدارس متوسطه کم‌کم بحث جابه‌جایی دانش آموزان جدی شد؛ به‌خصوص جابه‌جایی دانش‌آموزانی که از مسیرهای طولانی باید به شهر می‌آمدند و درس می‌خواندند.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

«داریوش شهبازی» مولف و محقق، درباره نخستین سرویس‌های مدارس تهران می‌گوید: «سیستم تحصیلی در تهران بیشتر بر روی محله‌ها متمرکز بود؛ یعنی هر محله یا روستایی مکتب‌خانه خودش را داشت. بعد از اینکه مدارس دبستانی توسعه پیدا کرد به علت کمبود مدرسه، بچه‌ها پیاده باید مسیرهای طولانی را برای رسیدن به مدرسه طی می‌کردند. یادم می‌آید وقتی ۷ سالم بود در مدرسه‌ای در محله زرگنده تحصیل می‌کردم. آن روزها برخی خانواده‌های پولدار شمرونی بچه‌هایشان را با ماشین شخصی و راننده به مدرسه می‌فرستادند که نوعی سرویس خصوصی بود.»

شهبازی می‌افزاید: «تقریباً اواخر دوره پهلوی دوم بحث سرویس‌های مدارس در تهران جدی شد. در حقیقت رونق سرویس‌های مدارس با توسعه شهر تهران و مشکلات تصادف، ایمنی و امنیت دانش‌آموزان گره خورده بود. دورانی که ما درس می‌خواندیم تنها خطری که دانش آموزان را تهدید می‌کرد گرگ‌های بیابان و سگ‌های ولگرد بودند!»

«عباس حسینی» نویسنده کتاب معروف «این اتولی که من داشتم...» درباره نخستین سرویس‌های مدارس شهر تهران می‌گوید: «در دوران پهلوی دوم برخی از مدارس بزرگ تهران برای دانش آموزان سرویس مدرسه راه‌اندازی کردند. اتوبوس‌های خاص که زردرنگ هم بودند. مدرسه هدف و مدرسه ایران و کالج (البرز) در تهران سرویس مدرسه داشتند مخصوص دختران دانش‌آموز بیشتر از سرویس استفاده می‌کردند.»

اولین اداره و قوانین راهنمایی و رانندگی | سرعت بالای ۱۵ کیلومتر در ساعت ممنوع! روایت‌هایی از نخستین شرکت‌های مسافربری | وقتی گاریخانه‌ها به گاراژ تبدیل شدند

کد خبر 849180 برچسب‌ها هویت شهری همشهری محله

دیگر خبرها

  • برنامه ریزی برای ایجاد ۲۰ میلیون پورت فیبر نوری در کشور
  • باشگاه خبرنگاران پلیس در اردبیل راه اندازی شد
  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • طرح «هر مدرسه یک نهالستان» در دماوند اجرا شد
  • اجرای پروژۀ فیبر نوری در هرمزگان تسریع می‌شود
  • رتبه اول کشوری در زمینه انجام تکالیف قانونی صدور مجوز
  • وزارت ارتباطات در تکالیف قانونی صدور مجوز اول شد
  • هزینه تحصیل رایگان ۴ دهک اول در مدارس سمپاد پرداخت نشده است
  • اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران موجب رشد پایدار اقتصاد دیجیتال است