Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: علی‌رغم جو ایران هراسی که دشمنان ما ایجاد کرده اند، کشورمان در زمینه پزشکی به مرجعیت علمی دست یافته و مورد اعتماد مردم منطقه و سایر کشورهاست.

به گزارش گروه آموزش خبرگزاری برنا، علی اکبر حقدوست معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و جمعی از مدیران این معاونت با حضور در دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی با سعید رضا عاملی دیدار و گفتگو کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عاملی در این جلسه طی سخنانی گفت: ارائه گزارش عملکرد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی احتیاج به فرصت مبسوط و گسترده تری دارد.

  وی افزود: این جای خوشبختی است که علی‌رغم جو ایران هراسی که دشمنان ما ایجاد کرده اند، کشورمان در زمینه پزشکی به مرجعیت علمی دست یافته و مورد اعتماد مردم منطقه و سایر کشورهاست.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به مطالعات میان رشته‌‎ای در فضای علمی جهان ادامه داد: در این زمینه جداسازی آموزش پزشکی از بدنه آموزش عالی کشور، ما را در رتبه بندی آموزشی دچار مشکل کرده است و ضمنا ارتباط علوم پزشکی با سایر رشته‌های علمی را نیز با اختلال مواجه کرده است، می‌توان مسیر‌های میانه‌ای را برای تقویت همکاری بین رشته‌ای فراهم آورد.

عاملی با اشاره به تجربه دانشگاه‌های مطرح جهان در این زمینه گفت: تغییر ساختاری در این موضوع هرچند مشکل است، ولی غیر ممکن نیست.

وی با تاکید بر لزوم توجه به نقش فناوری‌های جدید در علوم پزشکی افزود: این فناوری‌ها، علوم پزشکی را متحول کرده و بخش عمده‌ای از این تحولات در حوزه سایر علوم مانند علوم رایانه و... شکل گرفته است.

رئیس ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور ادامه داد: متاسفانه جایگاه کشورمان در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی علمی در برخی حوزه‌ها چندان جالب نیست که این موضوع باید اصلاح شود.

پزشکی با توجه به دوفضایی شدن جهان دچار تحولات جدی شده است

استاد گروه ارتباطات دانشگاه تهران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به موضوع "دوفضایی شدن جهان" گفت: صنایع مختلف و از جمله پزشکی با توجه به این دوفضایی شدن دچار تحولات جدی شده است.

وی با اشاره به تفاهم‌نامه همکاری میان دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی و مرکز ملی فضای مجازی افزود: با توجه به تاثیر فناوری‌های نوین در میرایی رشته‌های درسی، موضوع رشته‌های نوین و تاثیر پیشرفت‌های فناوری و از جمله فناوری‌های فضای مجازی از موضوعاتی است که باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

تاکید بر اهمیت امنیت و ظرفیت پایگاه‌های داده‌ها

دکتر عاملی در ادامه سخنان خود با تاکید بر اهمیت ظرفیت "پایگاه‌های داده‌ها" «DATA CENTER» ادامه داد: افزایش ظرفیت "پایگاه داده‌ها" و توجه به امنیت این پایگاه‌ها برای نگهداری اطلاعات حوزه علوم پزشکی لازم است.

رئیس ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور با اشاره به ظرفیت "پایگاه علوم استنادی جهان اسلام" «ISC» گفت: این مرکز مهم علمی توانسته است تا با گسترش و تعمیق ارتباطات بین‌المللی علمی، روابط علمی به ویژه در جهان اسلام را تسهیل کند و وزارت بهداشت می‌تواند از این ظرفیت استفاده بیشتری داشته باشد.

عاملی با اشاره به لزوم استفاده از تجربه منطقه بندی آموزش پزشکی افزود: تلاش‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در زمینه منطقه بندی آموزش پزشکی، با توجه به ظرفیت‌ها و ماموریت‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی یک الگوی مفید و قابل استفاده است.

وی همچنین در پایان سخنان خود با اشاره به موضوع «پرونده الکترونیک سلامت» و «توزیع مناسب پزشک در کشور» بر لزوم استفاده از ظرفیت فضای مجازی در این زمینه نیز تاکید کرد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پزشکی شورای عالی انقلاب فرهنگی وزارت بهداشت آموزش پزشکی علوم پزشکی فناوری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۹۶۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، غلامرضا حسن زاده، استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی، ضمن معرفی برنامه «طراحی، اجرا و ارزشیابی، برنامه جامع عدالت، تعالی و بهره وری در آموزش علوم پزشکی» گفت: در این برنامه بر اساس اسناد بالادستی در معاونت آموزشی وزارت بهداشت برای ارتقا، بهره وری و تعالی آموزش در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برنامه ریزی شد. بر این اساس ده کارگروه در نظر گرفته و برای هرکدام شاخص‌هایی طراحی شد تا در دانشگاه‌ها و کلان مناطق آمایش سرزمینی اجرایی شوند.

وی با اشاره به اجرای این برنامه در دانشگاه‌ها گفت: این برنامه در سال ۱۴۰۲ مورد ارزیابی و پایش قرار گرفت و نتایج آن به کلان مناطق ابلاغ شد.

حسن زاده، یکی از مشکلات دانشگاه‌ها را عدم استفاده بهینه از منابع موجود خواند و تصریح کرد: متاسفانه منابع موجود به صورت منطقی و درست استفاده نمی‌شود و گاهی این مسئله موجب می‌شود تا بهره وری در سیستم کاهش پیدا کند؛ لذا اگر بتوانیم انگیزه و نگرش مناسب را در دانشگاه‌ها ایجاد کنیم می‌توانیم کارایی را در آنها افزایش دهیم.

دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی، ارتقای کارایی و اثربخشی را موجب ارتقاء بهره وری دانست و یادآور شد: در این شرایط هم کیفیت کار افزایش و هم هزینه‌های سیستم کاهش می‌یابد.

وی طرح ایده‌ها و برنامه‌های جدید در جشنواره امسال را از نقاط قوت آن ارزیابی کرد و گفت: جشنواره امسال تمرکز خود را بر کار‌های جدید معطوف کرده بود. نحوه پذیرش فرآیند‌ها نیز بسیار خوب و منطقی بود و امیدوارم که فرآیند‌های خوب بتوانند اجرایی شوند. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغازهمایش بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود
  • ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت
  • حرکت جدی بنیاد ملی علم ایران به سوی مرجعیت علمی 
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • ایران می‌تواند توانمندی خود در حوزه صنعت دارو را به کشورهای دیگر ارائه دهد
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشورهای آفریقایی
  • مدیر امور بین‌الملل سازمان غذا و دارو عنوان کرد: ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات‌پزشکی به ۲۰ کشور آفریقایی
  • ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات به ۲۰ کشور آفریقایی
  • احیای جایگاه مرجعیت علمی اهل‌ بیت در مکتب امام صادق (ع)