Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-05@02:13:28 GMT

ابتلای جهانی از مرز ١٠٧‌هزار مورد گذشت

تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۹۶۳۹۹

ابتلای جهانی از مرز ١٠٧‌هزار مورد گذشت

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از شهروند، هنوز مشخص نیست که این قرنطینه از چه زمانی آغاز خواهد شد. این حکم پس از آن اعلام شد که روز شنبه ابتلای بیش از ١٢٠٠ نفر در یک روز به کرونا تأیید شد. حالا تعداد کل مبتلایان در ایتالیا به ٥هزارو٨٨٣ و مرگ‌ومیر آنها به ٢٣٣ نفر رسیده است. این بیشترین تعداد تلفات بر اثر کرونا خارج از خاک چین و بیشترین شیوع در اروپاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش رویترز، نخست‌وزیر ایتالیا همچنین اعلام کرده: «برای افرادی که وارد مناطق شیوع بیماری خواهند شد یا از این مناطق خارج می‌شوند، اجبارهایی وجود خواهد داشت تا از هرگونه رفت‌وآمد در این مناطق جلوگیری شود. حتی در این مناطق هم سفرهای داخل شهری صرفا باید به خاطر انجام کار ضروری یا دلایل پزشکی باشد.»

در حالی که قرنطینه فقط در شمال ایتالیا صورت می‌گیرد، اقدامات دیگری هم برای سایر نقاط کشور صورت انجام خواهد شد؛ به‌عنوان مثال بسته‌شدن تمام مدرسه‌ها، دانشگاه‌ها، سالن‌های تئاتر و سینما، کلوب‌ها و تعلیق هرگونه مراسم ورزشی، مذهبی و تشییع جنازه.

با افزایش شمار بیماران در سایر نقاط اروپا نیز این کشورها در حال مقابله با کووید-١٩ هستند. روز شنبه، جروم سالومون، مدیرکل بهداشت فرانسه مرگ ١٦ نفر و ابتلای ٩٤٩ نفر را درون این کشور و آلمان نیز ابتلای ٧٩٥ مورد را تأیید کرده است. وزیر بهداشت بریتانیا نیز مرگ دومین نفر را بر اثر کرونا ثبت کرده، در حالی‌که بیماری دست‌کم ٢٠٦ نفر در بریتانیا قطعی است.

سازمان بهداشت جهانی از همه کشورها خواسته تا برای محدود‌کردن شیوع این بیماری و مقابله با گسترش آن، همه تلاش خود را انجام دهند. در بیانیه سازمان بهداشت جهانی آمده است: «مقابله با شیوع بیماری، برای دولت‌ها یک انتخاب نیست (بلکه یک الزام است)؛ چراکه این بیماری نه‌تنها به شهروندان آن کشور بلکه به همه کشورهای دیگر هم آسیب می‌رساند.»

با این حال در چین گر چه تلاش‌های این کشور در مقابله با گسترش بیماری بسیار موثر واقع شده، همچنان اقدامات لازم صورت می‌گیرد و تلاش‌ها ادامه دارد؛ به‌عنوان مثال برای درک بهتر موفقیت چین در مهار بیماری نگاهی به آمارها بیندازید. روز گذشته ٥٠ مورد جدید در چین تأیید شد؛ در حالی‌ که در کره جنوبی بیماری ٢٧٢ نفر دیگر ثبت شد و در ایران نیز ٧٤٣ مورد جدید پیدا شد. در این میان اما اتفاق ناگواری در چین افتاد:   فروریختن یک هتل که مرکز نگهداری و قرنطینه بیماران بود. تلاش‌ها برای نجات افرادی که زیر آوار گرفتار شده‌اند، ادامه دارد. در زمان فروریختن این هتل ٨٠ نفر داخل آن بودند. تاکنون ٤ نفر کشته شده و یک نفر هم در شرایط بحرانی به سر می‌برد.

دولت متفاوت ترامپ

تعداد کل بیماران در جهان به ١٠٧‌هزار نفر رسیده و کشته‌ها نیز ٣هزارو٦٦٠ نفر شده‌اند. در میان کشورهای جهان کره‌جنوبی پس از چین بیشترین شیوع را دارد. تعداد مبتلایان به کرونا در این کشور مرز ٧‌هزار نفر را پشت ‌سر گذاشته است.

شرایط این کشور همچنان مهارناپذیر به نظر می‌رسد؛ اما برخی معتقدند که کره‌جنوبی به نقطه پیک شیوع رسیده است. در ایالات متحده آمریکا اما اوضاع متفاوت است؛ ٤٤٧ مورد ابتلا با ١٩ مرگ ثبت‌شده در این کشور حاکی از این است که شیوع بیماری در این کشور تازه در اول راه است. برخی از خبرگزاری‌ها مثل سی‌ان‌ان هم گزارش داده‌اند که دلیل پایین‌بودن آمار موارد ابتلا به کرونا کم‌بودن تعداد کیت‌های آزمایش در این کشور است. به گزارش این خبرگزاری، قرار است تا آخر هفته، یک‌میلیون کیت آزمایش وارد آمریکا شود و همین مسأله باعث رشد ناگهانی تعداد مبتلایان در این کشور در هفته آینده خواهد شد.

با این حال دونالد ترامپ گفته که دولتش هیچ کارزار انتخاباتی را متوقف نخواهد کرد: «ما کارزارهای بزرگ و شگرفی خواهیم داشت و خیلی خوب کارمان را انجام می‌دهیم. کار ما با نظر به موضوع ویروس فوق‌العاده بوده است.»

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ایتالیا چین خاک ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۹۶۳۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ واردات لوکوموتیو آری یا خیر؟

تین نیوز

تولیدکنندگان لوکوموتیو داخلی می گویند قادر به تامین لوکوموتیو مورد نیاز کشور هستند و نیازی به واردات لوکوموتیو نیست.

به گزارش تین نیوز، در مناظره ای تلویزیونی که بین مهدی اسلامی مدیرعامل مپنا لکوموتیو و رضا  رستمی رئیس کمیسیون حمل و نقل اتاق بازرگانی ایران و دبیر  کانون شرکت های حمل و نقل کالای کشور صورت گرفت، موضوع واردات لوکوموتیو بررسی شد.

مهدی اسلامی در این گفت و گو عنوان کرد که در حال حاضر نیاز کشور به لوکوموتیو از طریق تولیدکنندگان داخلی برطرف می شود.

وی گفت: ما در دو سال گذشته حدود ۵۰ دستگاه لوکوموتیو به ناوگان ریلی کشور اضافه کردیم و این اقدام ادامه دار نیز است.

اسلامی نیاز فعلی کشور را به لوکوموتیو جدید در بخش حمل و نقل ریلی در صورت تعمیر و نگهداری لوکوموتیوهای موجود ۲۵ تا ۳۰ دستگاه دانست که ظرفیت تولیدکنندگان داخلی برای تولید این تعداد لوکوموتیو کفایت می کند. 

به گفته وی در بخش مسافری نیز فعلا لوکوموتیوهای موجود در صورتی که همه لوکوموتیوها به ناوگان وارد شود، کافی است.

اسلامی در مورد اظهارات دولتمردان به نیاز کشور به واردات ۹۰۰ تا ۱۰۰۰ دستگاه لوکوموتیو گفت: در حال حاضر تعداد کل لوکوموتیوهای بخش خصوصی و دولتی ۵۰۶ دستگاه است که با همین تعداد طبق گفته مدیرعامل راه آهن رکورد ترانزیت بار ریلی شکسته شده است.

او افزود: اکنون ما می خواهیم این تعداد را دو برابر کنیم که این سوال مطرح است آیا برا این تعداد لوکوموتیو بار موجود است.

اسلامی تاکید کرد: برای این تعداد لوکوموتیو حتی لوکوموتیوران هم موجود نیست. برای هر لوکوموتیو چندین نیروی انسانی نیاز هست که هریک از آنها هم باید حداقل پنج سال آموزش ببینند.

برای دیدن فیلم کامل مناظره اینجا کلیک کنید.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ورزش و کاهش وزن نخستین اقدام برای درمان کبد چرب
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۵
  • گندم‌کاران مراقب شیوع بیماری زنگ زرد باشند
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۵ |برنت ۸۲ دلار و ۹۶ سنت شد
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • (اینفوگرافیک) کدام کشور‌ها در سال ۲۰۲۴ بیشترین تعداد میلیاردر‌های جهان را دارند؟
  • سازمان جهانی بهداشت: حمله به رفح منجر به یک فاجعه انسانی می‌شود
  • ◄ واردات لوکوموتیو آری یا خیر؟
  • بیماری مخفی هیتلر / لحظه انفجار تنها نبردناو انگلیسی در جنگ جهانی / خاکسپاری امیلیانو زاپاتا قهرمان مکزیک / تصاویری از زندگی و اعدام موسولینی
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند