Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک عضو مجمع تشکل‌ها و فعالان اقتصادی استان اصفهان گفت: رکود بازار شب عید سال ۹۹ به رغم پیش خرید محصولات مورد نیاز بازار از سوی مشاغل و کسب و کارهای خرد شهری در شرایط شیوع ویروس کرونا به ما می‌آموزد که باید برای آینده با توسعه نقش بیمه‌ها در کشور، نظام اقتصادی را ایمن تر کنیم.

قاسمعلی جباری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به شیوع ویروس کرونا در کشور و تبعات آن برای نظام اقتصادی، اظهار کرد: در همه کشورهایی که ویروس کرونا در آنها شایع شده همچون چین و کشورهایی اروپایی، شاهد بروز بحران‌های اقتصادی هستیم، البته نظام اقتصادی ایران پیش از شیوع این ویروس نیز شرایط بحرانی را سپری می‌کرد و تبعات اقتصادی ناشی از شیوع این ویروس در شرایط کنونی مزید بر بحران اقتصادی ایران شده، ضمن اینکه شرایط کشور را از وضعیت بحرانی به وضعیت سرگردانی تغییر داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: آشفتگی اقتصادی پیدا خواهیم کرد و در حقیقت هیچ‌کس نمی‌داند که چه اتفاقاتی رخ خواهد داد زیرا در زمان بحرانی شدن نظام اقتصادی می‌توانستیم از راه‌های خروج از بحران استفاده کنیم اما اکنون دچار آشفتگی و سرگردانی شده‌ایم و این معضل اقتصادی تبعات مخصوص به خود را دارد.

عضو هیئت مدیره مجمع صنایع فلزی استان اصفهان با بیان اینکه باید بر وضعیت روانی خود در این شرایط بحرانی تسلط داشته باشیم، تصریح کرد: ویروس کرونا نیز همچون سیل یا زلزله دوران بحرانی مخصوص به خود را دارد و این دوران طی خواهد شد. مشکل اینجاست که آثار روحی و روانی رویدادهای طبیعی همچون زلزله و سیل مشخص بود اما آثار روحی و روانی ناشی از شیوع کرونا تا حدودی نهفته و پنهان است.

جباری اضافه کرد: اگر همین‌طور که برخی از مسئولان به آن اشاره کردند، سعی کنیم محیط‌های شادتری ایجاد کرده و تعاملات مناسبی در حوزه قرنطینه‌های محیطی داشته باشیم، آسیب‌های کمتری از این ویروس دریافت خواهیم کرد و بی‌شک کرونا بحرانی است که بازه زمانی برطرف شدن آن می‌تواند بسیار طولانی‌تر از آنچه که پیش‌بینی می‌شود، باشد.

وی با تاکید بر همدلی در رفتارهای اجتماعی، ادامه داد: اقتصاد ما از دو بخش خصوصی و دولتی تشکیل شده و به عنوان یکی از فعالان بخش خصوصی، پیشنهاد می‌کنم تعامل با کارکنان در دستور کار همه فعالان بخش خصوصی باشد؛ باید به همان میزان که یک کارفرما احساس مسئولیت می‌کند، همکاران آن کارفرما نیز احساس مسئولیت در قبال محافظت از ویروس کرونا داشته باشند همچنین کارفرمایان باید در حد توان شرایط قرنطینه را در اولویت قرار داده و با احتساب زمان مرخصی سالیانه کارکنان، همکاری لازم برای حفظ شرایط قرنطینه با خانواده‌ها را داشته باشند.

این فعال اقتصادی خاطر نشان کرد: بخش دولتی با توجه به بودجه‌هایی که در اختیار دارد، می‌تواند قرنطینه را رعایت کند و دولت در شرایط کنونی که با کاهش درآمدها مواجه شده، راهی جز استقراض از بانک مرکزی یا افزایش میزان مالیات ندارد.

جباری با اشاره به شرایط اقتصادی حاکم بر بازار شب عید سال ۹۹، افزود: رکود بازار شب عید سال ۹۹ به رغم پیش خرید محصولات مورد نیاز بازار از سوی مشاغل و کسب و کارهای خرد شهری در شرایط شیوع ویروس کرونا به ما می‌آموزد که باید برای آینده با توسعه نقش بیمه‌ها در کشور، نظام اقتصادی را ایمن تر کنیم؛ کرونا بلایی است که وارد کشور شده و نمی‌توانیم کسی را مسئول شیوع این ویروس بدانیم تا خسارات اقتصادی ناشی از شیوع آن را جبران کند.

وی یادآور شد: بیمه‌ها وظیفه دارند با درس گرفتن از بحران کنونی در شرایط بعدی بحران با راه حل و روش‌های از پیش تعیین شده برای جبران خسارت‌های مالی کسب و کارها و کارگاه‌های کوچک اقدام کنند و تا زمانی که چنین ساز و کاری در کشور وجود نداشته باشد، خسارت دامن گیر همه کسب و کارها خواهد شد.

کد خبر 413747

منبع: ایمنا

کلیدواژه: قرنطینه بخش خصوصي سرمایه گذاری بخش خصوصی شورای گفتگوی بخش خصوصی و دولت مطالبات بخش خصوصی کرونا و اقتصاد ویروس کرونا کرونا ویروس آخرین اخبار ویروس کرونا کرونا پیشگیری از کرونا درمان کرونا شیوع کرونا انواع ویروس کرونا ابتلا به کرونا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق نظام اقتصادی ویروس کرونا بیمه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۹۶۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرمان آیدکس معرفی ظرفیت‌های مغفول برای توسعه سرمایه‌گذاری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، صمد حسن‌زاده با اشاره به عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» برای سال جاری و با توجه به مأموریت‌های اتاق ایران در راستای تحقق توسعه پایدار، گفت: مشارکت اتاق‌های سراسر کشور در مسیر برگزاری همایش‌ها و نمایشگاه‌های اقتصادی شروع شده و در تلاشیم با ایجاد یک فضای تعاملی بین دولت و بخش خصوصی به نتایج خوبی برای توسعه اقتصادی دست پیدا کنیم.

حسن زاده افزود: این همایش با هدف بسترسازی و معرفی ظرفیت‌های مغفول برای توسعه سرمایه‌گذاری، برگزار می‌شود و نمایندگانی از سایر کشورها، سفرا و روسای اتاق‌های بازرگانی کشور‌های هدف دعوت شدند تا با حضور خود، اطلاعات لازم درباره اقتصاد ایران کسب کنند.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران تاکید کرد: اتاق ایران به نمایندگی از جامعه اقتصادی کشور آمادگی دارد با برگزاری همایش‌ها و نمایشگاه‌ها، ظرفیت‌های تجاری و سرمایه‌گذاری ایران را به بهترین شکل، معرفی کند.

شناسایی و معرفی الگو‌های ملی توسعه سرمایه‌گذاری درکرمان‌آیدکس

سید مهدی طبیب‌زاده، رییس اتاق کرمان، هدف اصلی برگزاری کرمان‌آیدکس را معرفی توانمندی‌های سرمایه‌گذاری استان کرمان عنوان کرد و گفت: رویکرد این همایش ملی است و روش‌هایی را در این همایش معرفی می‌کنیم که در سطح ملی کارساز باشد. البته در همین راستا میهمانانی از منطقه بریکس، اوراسیا، اکو و شانگهای دعوت کردیم؛ چراکه معتقدیم گردش اطلاعات بین فعالان اقتصادی کشور‌ها می‌تواند به افزاش سطح مناسبات تجاری بین کشور‌ها کمک کند.

این فعال اقتصادی با بیان اینکه تلاش داریم آنچه برای ایجاد یک فضای مناسب برای جذب سرمایه‌های جدید نیاز است را در این همایش مدنظر قرار دهیم، تصریح کرد: کرمان سرزمینی با منابع و ظرفیت‌های بالایی است که باید در مسیر تولید ثروت به کار گرفته شوند.

وی تأکید کرد: قرار است شورای راهبردی معدن را در کرمان ایجاد کنیم برای همین نشست شورای عالی معدن را با مشارکت وزارت صنعت، معدن و تجارت در حاشیه همایش خواهیم داشت. در واقع به دلیل ظرفیت‌های معدنی استان کرمان، سعی داریم در همایش آیدکس تمرکز خوبی روی این حوزه داشته باشیم.طبیب‌زاده طراحی و معرفی مدل‌های توسعه اقتصادی با تکیه بر عنوان سال را از اولویت‌های همایش کرمان‌آیدکس دانست و تأکید کرد: به دنبال آن هستیم تا مدل‌های قابل استفاده در سطح کشور برای تقویت سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف را ارائه دهیم.

سرمایه‌گذاری باید در سطح جامعه نهادینه شود

محمدمهدی فداکار، استاندار کرمان نیز در این نشست، گفت: ظرفیت‌های متنوع بین شهر‌های این استان یکی از مزیت‌های آن است که موجب شده محصولات کشاورزی این منطقه و ذخایر معدنی آن بسیار متنوع باشد. از طرفی سرمایه‌گذاری‌هایی انجام شده تا شاهد تولید کل زنجیره فولاد و بخشی از زنجیره مس در استان باشیم.

وی ادامه داد: استانداری در برگزاری این همایش مشارکت کرده، چون معتقدیم که فرهنگ و ضرورت سرمایه‌گذاری باید در تمام ابعاد آن نهادینه شود و به مطالبه جامعه تبدیل شود. در مسیر سرمایه‌گذاری، بخش خصوصی یک بعد از کار را در دست دارد و باید حمایت‌های دولتی نیز وجود داشته باشد.

استاندار کرمان افزود: بخش خصوصی به خدمات دولت نیاز دارد و باید شرایط را برای سرمایه‌گذاری این بخش تسهیل کنیم. در این بین تلاش برای جلوگیری از خروج ارز و حتی بسترسازی برای جذب سرمایه‌های خارجی، موضوعی است که به جد پیگیری می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هشدار برای شیوع آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در گاو شیری
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران شیوع کرونا هستیم
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران کرونا هستیم
  • تصویب یک طرح پژوهشی با موضوع محرک‌های توسعه تکافل در کشور در شورای پژوهشی پژوهشکده بیمه
  • حسینی: مجلس نظام ارزی را بازبینی می‌کند
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • مصارف مهم مالیات در کشور به چه صورت است؟
  • کرمان آیدکس معرفی ظرفیت‌های مغفول برای توسعه سرمایه‌گذاری
  • دستاوردهای ذوب آهن اصفهان در خدمت توسعه کشور است
  • توجه به اقتصاد خلاق یکی از راه‌های جهش تولید است