Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- مقامات محلی در آمریکا تعداد قربانیان بیماری کووید-19 در این کشور را 21 تن اعلام کردند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری آریا، مقامات محلی در آمریکا با بیان اینکه دست کم در هشت ایالت این کشور وضعیت فوق العاده اعلام شده است، اظهار کردند: شمار تلفات بیماری کووید-19 به 21 تن رسیده است.
بنابر گزارش اسپوتنیک نیوز و به نقل از مقامات محلی آمریکا در هشت ایالت از جمله نیویورک، واشنگتن، کالیفرنیا و فلوریدا به دلیل شیوع کروناویروس وضعیت فوق‌العاده اعلام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


همچنین شبکه خبری سی ان ان در گزارشی به نقل از مرکز پیشگیری و کنترل بیماریها اعلام کرد تعداد افراد آلوده به کروناویروس در آمریکا به 564 مورد رسیده است.

افزایش ناگهانی سرعت شیوع بیماری کرونا در آمریکا
تارنمای خبری یواس‌ای‌تودی گزارش داد که گستره شیوع ویروس کووید19 در آمریکا به 34 ایالت و منطقه کلمبیا رسیده و آمار مبتلایان قطعی به این بیماری به 547 نفر افزایش یافته است.
تاکنون 21 نفر در آمریکا بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده‌اند که 18 مورد از این آمار در ایالت واشنگتن، دو مورد در ایالت فلوریدا و یک مورد در ایالت کالیفرنیا بوده است.
سرعت شیوع بیماری کرونا در آمریکا در هفته گذشته ناگهان افزایش یافته به طوری که روز شنبه 117 مورد و در روز گذشته 107 مورد جدید ابتلا گزارش شده است.

قرنطینه خانگی سناتور تد کروز
کروز می‌گوید هیچ نشانه‌ای از بیماری ناشی از کرونا را ندارد.
به گزارش سی‌ان‌ان، سناتور تد کروز از حزب جمهوری‌خواه می‌گوید به‌دلیل این‌که با یک فرد مبتلا به ویروس کرونا در جریان یک گردهمایی سیاسی دست داده و با وجود آن‌که خطر ابتلا به ویروس بسیار پایین برآورد شده، خود را در قرنطینه خانگی قرار می‌دهد.
سناتور کروز یادآوری کرده که گردهمایی «اقدام سیاسی محافظه‌کاران» (سیپک) 10 روز پیش صورت گرفته و او «بسیار کم‌تر از یک دقیقه» نزدیک به فرد مبتلا به ویروس کرونا بوده، اما «برای رعایت احتیاط» خود را در قرنطینه خانگی قرار می‌دهد.
کروز می‌گوید او هیچ نشانه‌ای از بیماری ناشی از کروناویروس جدید را ندارد و مقام‌های بهداشتی و پزشکی نیز می‌گویند احتمال سرایت ویروس بسیار اندک است.
با این حال این سناتور جمهوری‌خواه تاکید کرده به‌دلیل آن‌که شهروندان در حوزه انتخابی‌اش با او در تماس هستند و برای احتیاط، بهتر می‌داند مدت باقی‌مانده زمان لازم برای قرنطینه را در خانه بماند.
البته از آن‌جایی که نشست «سیپک» 10 روز پیش صورت گرفته بود و مدت لازم برای قرنطینه 14 روز است، سناتور کروز حدود یک هفته دیگر در خانه خواهد ماند.
تد کروز از جمله شرکت‌کنندگان در گردهمایی «اقدام سیاسی محافظه‌کاران» آمریکا در واشینگتن بود که در پایان ماه فوریه برگزار شد.

کرونا، دشمن نامرئی ترامپ
نیویورک تایمز در مقاله‌ای به قلم پیتر بیکر نوشت رئیس جمهور آمریکا در مقام دفاع از انتقاد‌هایی که از وی در زمینه نوع برخورد با مسئله شیوع ویروس کرونا مطرح شده است چند روز قبل گفت اصلا نمی‌توان انتظار داشت وی برای چنین بحران غیرمنتظره‌ای آمادگی داشته باشد.
ترامپ در جریان بازدید از مرکز پیشگیری و کنترل بیماری‌ها که مسئول پاسخ دولت آمریکا به این شیوع مرگبار است گفت ”چه کسی فکرش را می‌کرد؟ چه کسی فکرش را می‌کرد که ما حتی با این مسئله روبرو شویم؟ “
در واقع کمتر کسی بود که به چنین مسئله‌ای فکر کرده باشد. همانگونه که در سال 2018 و در زمان همه گیری آنفلوانزا نیز افراد زیادی از جمله مقامات کاخ سفید تحت کنترل ترامپ که مسئول آمادگی در برابر چنین همه گیری بودند به این مسئله فکر نکردند و مجبور شدند ادارات خود را تعطیل کنند. یکی از مقامات دو سال قبل و یک روز قبل از شیوع آنفلوآنزا گفت ” تهدید ناشی از همه گیری آنفلوانزا نگرانی امنیتی شماره یک در بخش بهداشت است. آیا ما برای واکنش در برابر آن آمادگی داریم؟ متاسفانه باید بگویم که نه. “
برای رئیس جمهوری که در لحظه حال زندگی می‌کند و به ندرت برای آینده برنامه ریزی می‌کند، ویروس کرونا چالشی در زمینه رهبری است که وی برای آن آمادگی ندارد.
شیوع ویروس کرونا که کشور را به لرزه در آورده است با ابزار‌های محبوب ترامپ در زمینه اعمال قدرت تناسب ندارد یعنی نمی‌توان آن را با پست‌های توئیتری تهدید کرد، نمی‌توان با پهپاد هدف قرار داد، نمی‌توان با تکیه به یکپارچگی حزبی بر آن غلبه کرد و یا با سردادن شعار در کمپین‌های تبلیغاتی آن را از بین برد.
ترامپ از لحاظ سیاسی زمانی در اوج قدرت خود قرار می‌گیرد که می‌خواهد به یک دشمن انسانی حمله کند به همین سبب در شرایط کنونی ظاهرا نمی‌داند که چگونه با یک قاتل نامرئی مقابله کند.
در شرایطی که ترامپ تلاش می‌کند میان نقش اطمینان بخشی به مردم و خوشبینی مفرط توازن برقرار کند‏، نقش رهبر آرامش بخش چیزی نیست که ترامپ بتواند به آسانی با آن کنار بیاید. وی پیش بینی کرده است که ویروس به خودی خود و با گرم شدن هوا به شکل معجزه آسایی ناپدید خواهد شد، حتی گفت که به زودی واکسنی پیدا خواهد شد و یا اینکه هر کسی که بخواهد می‌تواند تست کرونا بدهد، همه این اظهارنظر‌ها یا اغراق آمیز یا نادرست است.
وی هم بی اطلاعی خود را نشان داده و هم در عین حال ادعا کرده است که اطلاعات پزشکی بالایی دارد. وی این بحران را یک نبرد حزبی در نظر گرفته و در زمان بازدید از مرکز پیشگیری و کنترل بیماری‌ها کلاه ورزشی بر سر گذاشت که روی آن عبارت ”عظمت آمریکا را حفظ کنیم“ نوشته شده بود. وی فرماندار ایالتی را که بالاترین آمار مرگ و میر را دارد ”مار“ نامید.
کریستوفر مورفی سناتور دموکرات از ایالت کنتیکت روز یکشنبه در گفتگویی با شبکه سی بی اس گفت ”اگر ما می‌خواهیم واقعا درباره چیزی که باعث ایجاد هراس و اضطراب در این کشور شده است حرف بزنیم باید از دولتی صحبت کنیم که با مردم درباره دامنه این اپیدمی و تبعاتی که می‌تواند برای آمریکایی‌ها به همراه داشته باشد صداقت ندارد. “
دکتر جاناتان راینر متخصص قلب مطرح و معروف که دیک چنی معاون سابق رئیس جمهور را درمان کرده است گفت اطمینان دارد که دولت ترامپ بعد از اینکه این ویروس در چین پدیدار شد نتوانست به سمت مقابله با این بیماری حرکت کند، زیرا کاخ سفید نمی‌خواست شدت این تهدید را قبول کند.
وی روز یکشنبه نوشت ”زمانی که ماجرای ویروس کرونا نوشته شود ما خواهیم فهمید که جان ده‌ها هزار نفر به سبب تصمیم سیاسی رئیس جمهور آمریکا در معرض خطر قرار گرفت. “
ترامپ که آخر هفته خود را در اقامت گاه شخصی اش در مارالاگو در فلوریدا سپری می‌کند روز یکشنبه به این انتقاد‌ها پاسخ داد و گفت وی محدودیت‌هایی را در زمینه مسافرت علیه چین اعمال کرد و بعدا هم درباره سفر به مناطق درگیر از قبیل ایران و نیز ایتالیا و بخش‌هایی از کره جنوبی هشدار داد.
ترامپ که در ابتدا هشدار‌های وزیر بهداشت خود را درباره این ویروس، بیش از حد هراس افکنانه خوانده بود در طول دو هفته گذشته نقش علنی تری در این زمینه بر عهده گرفته و مایک پنس معاون رئیس جمهور را مسئول هدایت تلاش‌های دولت در این زمینه کرده و بار‌ها در محل‌های مختلف حاضر شده است تا نشان دهد با این مسئله به شکل جدی مقابله می‌کند.
با این حال وی درباره سایر برنامه‌های کاری خود رویکردی عادی در پیش گرفته است و حاضر نیست سخنرانی‌های تبلیغاتی خود را لغو کند آن هم در شرایطی که تجمعات بزرگ مردمی در آمریکا به سبب ویروس لغو می‌شود. وی شنبه شب در پاسخ به سئوال خبرنگاری که از وی پرسید آیا از نزدیک شدن ویروس کرونا به کاخ سفید نگران است یا نه گفت ”اصلا نگران نیستم. “
رئیس جمهور آمریکا در اقامت گاه شخصی خود در مارالاگو جشن تولدی برای کیمبرلی گیلفویل مجری سابق فاکس نیوز گرفت که نامزد پسر ترامپ است و روز دوشنبه 51 ساله می‌شود. ترامپ احتمالا ماه بعد نیز برای ملانیا همسر خود جشن تولد 50 سالگی خواهد گرفت. در میان آن‌هایی که در این جشن حضور یافته بودند افرادی نظیر پنس‏، لیندسی گراهام، رادولف جولیانی، تاکر کارلسون و مت گائرتز بودند.
ترامپ حتی به این مسئله اذعان کرده که ویروس کرونا برای وی یک مسئله آموزشی است. وی اذعان کرده است که ”من نمی‌دانستم که مردم از آنفلوآنزا می‌مردند“ در حالی که هر ساله هزاران نفر در آمریکا از آنفلوآنزا می‌میرند و حتی آنگونه که واشنگتن پست اشاره کرده است پدر بزرگ خود ترامپ در سال 1918 بر اثر اپیدمی آنفلوآنزا جان باخت.
ترامپ خود را دارای درکی ذاتی از علوم و دانش می‌داند. وی روز جمعه در مرکز پیشگیری و کنترل بیماری‌ها گفت ”من واقعا این مسائل را دوست دارم و از آن سر در می‌آورم. مردم از اینکه من این را می‌فهمم متعجب می‌شوند. حتی یکی از دکتر‌ها به من گفت ”چگونه این قدر در این زمینه اطلاعات دارید؟ “ شاید من یک توانایی ذاتی دارم. شاید بهتر بود به جای اینکه رئیس جمهور شوم این موضوع را پیگیری می‌کردم. “
واکنش بی ادبانه ترامپ به انتقاد کرونایی فرماندار نیویورک
دو عضو کنگره آمریکا در قرنطینهرئیس جمهوری آمریکا در توئیتی به صحبت‌های اندرو کومو، فرماندار ایالت نیویورک که از سردرگمی دولت فدرال در مقابله با شیوع ویروس کرونا انتقاد کرده بود واکنش نشان داد.
فرماندار ایالت نیویورک پس از اعلام وضع اضطراری گفت، من با پیام‌های سردرگم کننده‌ای که از سوی دولت فدرال می‌آید مقابله می‌کنم. پیام‌های سردرگم کننده‌ای که از ترامپ و مایک پنس، معاون وی داده می‌شود.
ترامپ در واکنش به این سخنان توئیت زد: هیچ سردرگمی وجود ندارد بلکه موضوع بهره بردای سیاسی افرادی مانند تو و برادرت است. البته ترامپ کریس کومو، برادر فرماندار نیویورک و از مجریان سرشناس سی ان ان را فردو خطاب کرد، لقبی که پیش از این جنجالی شده و معادل به کار گیری کاکا سیاه برای ایتالیایی تبار‌ها دانسته شده بود.
 

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کرونا آمریکا مرکز پیشگیری و کنترل بیماری ویروس کرونا رئیس جمهور شیوع ویروس تد کروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۹۶۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف

فرارو- این مورخ از سال ۱۹۸۴ میلادی نتیجه تمام انتخابات ریاست جمهوری برگزار شده را به درستی پیش بینی کرده است. او اعلام کرده که برای شکست بایدن در مقابل ترامپ در ماه نوامبر "اشتباهات زیادی باید رخ دهد".

به گزارش فرارو به نقل از دیلی میل، این استاد تاریخ در دانشگاه امریکایی در واشنگتن دی سی سیستمی را ابداع کرده که آن را "سیزده کلید" می‌نامد و کتابی در دهه ۱۹۸۰ میلادی نوشت که این ایده را توضیح می‌داد. او نظریه خود را با الهام از  "ولادیمیر کیلیس" دانشمند روس زلزله شناس مطرح کرده است.

کیلیس پس از وقوع یک زلزله عظیم در ژاپن و زلزله‌ای دیگر در مرکز کالیفرنیا در سال ۲۰۰۳ که در دوره زمانی پیش بینی شده توسط تیم بین المللی وی رخ داده بودند توجهات زیادی را به خود جلب کرد.

 لیچمن می‌گوید تکنیک اش او را قادر می‌سازد نتیجه آرای رای دهندگان را صرفا بر اساس عوامل تاریخی و نه با استفاده از نتایج نظرسنجی ها، تاکتیک‌ها یا رویداد‌های تبلیغاتی ترجیحی نامزد‌ها پیش بینی کند.

علیرغم نتایج نظرسنجی‌ها که نشان می‌دهند بایدن در سطح ملی با مشکل مواجه است و در چندین ایالت نوسانی عقب‌تر از نامزد رقیب اش می‌باشد لیچمن معتقد است که او کماکان رئیس جمهور باقی خواهد ماند و با چالشی جدی مواجه نخواهد بود. او می‌گوید: "برای آن که بایدن در انتخابات متحمل شکست شود خیلی مسائل باید اشتباه پیش بروند".

نظرسنجی‌هایی که نشان می‌دهند وضعیت ترامپ در سطح ملی و در ایالت‌های کلیدی در حال تغییر جدی است لیچمن را تحت تاثیر قرار نمی‌دهند. او می‌گوید: "آنان مسحور چیز‌های اشتباهی شده اند که همانا نتایج نظرسنجی‌ها است. نخست آن که نتایج نظرسنجی‌هایی که شش تا هفت ماه پیش از انتخابات پیش بینی کنند از نظر من ارزشی معادل صفر دارند. همواره ممکن است یک رویداد فاجعه آمیز به اندازه کافی خارج از محدوده کلید‌ها رخ دهد که می‌تواند بر انتخابات تاثیر بگذارد. در اینجا ما برای اولین بار نه فقط یک رئیس جمهور سابق بلکه یک نامزد اصلی حزب را داریم که محاکمه می‌شود و چه کسی می‌داند که اگر او محکوم شناخته شود که احتمال تحقق این سناریو نیز زیاد است چگونه ممکن است همه چیز تغییر کند".

لیچمن می‌گوید پاندمی کووید – ۱۹ یک رویداد تاریخی بود که او را وادار کرد پیروزی بایدن در انتخابات سال ۲۰۲۰ را پیش بینی کند. او می‌افزاید: "ترامپ فکر می‌کرد کارزار انتخاباتی اولویت و اهمیت بیش تری دارد و به طور اساسی با پاندمی کووید مقابله نکرد. همین موضوع باعث باخت اش شد".

با این وجود، برخی از "کلید"ها به نفع ترامپ عمل می‌کنند. یکی از آن کلید‌ها وجود نامزد سوم است که ممکن است "رابرت اف کندی جونیور" نقش آفرین اصلی ان در رقابت انتخاباتی باشد. دو کلید دیگر مربوط به اقتصاد هستند. علیرغم آن که برخی از اعداد و آمار‌های اقتصادی ممکن است به نفع بایدن باشند، اما او از این نظر هنوز با بهبود رتبه در زمینه محخبوبیت مواجه نبوده است. ناآرامی‌های اجتماعی کلید دیگری می‌باشد که علیه بایدن عمل می‌کند. بسیاری از دانشجویان معترض ضد اسرائیل بایدن را به دلیل حمایت از اقدامات اسرائیل علیه مردم غزه، "جو نسل کُش" خطاب می‌کنند. هم جذابیت رئیس جمهور فعلی و هم کاریزمای رقیب نیز به عنوان یک کلید در نظر گرفته می‌شود و در حالی که بسیاری احساس می‌کنند هر دو نامزد بسیار پیر هستند به نظر می‌رسد سن بیش‌تر بایدن در مقایسه با ترامپ عاملی به ضرر بایدن باشد.

البته لیچمن در سال ۲۰۰۰ میلادی از نظر فنی نتیجه انتخابات امریکا را اشتباه پیش بینی کرد او پیش بینی کرده بود که "ال گور" برنده انتخابات می‌شود. البته لیچمن خود معتقد است که نتیجه آن انتخابات "به سرقت رفت" و می‌گوید ال گور رای مردم را کسب کرده بود. او می‌افزاید: "افراد زیادی هستند که دوست دارند شکست من را ببینند. واقعیت آن است که من یک انسان هستم. در نتیجه، نمی‌توان گفت که سیستم پیش بینی من هرگز دچار خطا نمی‌شود. هیچ چیز در دنیای انسانی کامل و قطعی نیست".

از جمله کلید‌ها در سیستم پیش بینی لیچمن می‌توان به این عوامل اشاره کرد: ماموریت حزب، رقابت، رئیس جمهور مستقر، نامزد سوم، وضعیت اقتصاد در کوتاه مدت، وضعیت اقتصاد در بلند مدت، تغییر سیاست، ناآرامی اجتماعی، رسوایی، شکست نظامی یا شکست در عرصه سیاست خارجی، موفقیت خارجی یا موققیت نظامی، کاریزمای مقام فعلی و کاریزمای رقیب.


دیگر خبرها

  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف
  • سناتور آمریکایی ارزیابی دولت از جنگ غزه را زیر سئوال برد
  • سناتور آمریکایی: اقدامات اسرائیل در غزه قطعا نسل‌کشی است / حمایت مالی آمریکا متوقف شود
  • سناتور آمریکایی: اقدامات اسرائیل در غزه قطعا نسل‌کشی است
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • خطا روی کریستیانو رونالدو توسط بازیکن نامرئی! / فیلم
  • پرچم ایران در دست تظاهرکنندگان ایالت اوتاوا آمریکا
  • وقوع گردباد‌ های قدرتمند در ایالت‌ های آمریکا (فیلم)
  • وقوع گردباد‌های قدرتمند در ایالت‌های آمریکا + فیلم
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!