Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزنامه آمریکایی واشنگتن پست در مطلبی با اشاره به تدابیر کشور‌های مختلف برای جلوگیری از شیوع کرونا، از کوتاهی‌های واشنگتن در این زمینه انتقاد کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ روزنامه واشنگتن پست در مطلبی نوشت دولت‌های مختلف روز یکشنبه تلاش‌های خود را برای مبارزه با شیوع جهانی ویروس کرونا افزایش دادند، به گونه‌ای که عربستان سعودی در اعمال محدودیت‌های جدید برای سفر راه ایتالیا را پیش گرفت، ایران پروازهایش به اروپا را به حال تعلیق درآورد و آمریکا، کشوری که تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در آن به ۵۰۰ نفر افزایش یافت، درباره سفر با کشتی‌های تفریحی به اتباعش هشدار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مطلب آمده است: به هر حال دستورالعمل‌های اشتباه دولت دونالد ترامپ و انتشار برخی گزارش‌ها درباره بیمارانی که به آزمایش کرونا دسترسی ندارند، به بی‌اعتمادی به تلاش‌ها برای مقابله با کرونا دامن می‌زند.

یک کشتی که گفته می‌شود برخی مسافران آن به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند، به سمت کالیفرنیا رفت تا آنجا پهلو بگیرد، تنها به این دلیل که بن کارسون، وزیر شهرسازی و مسکن دولت ترامپ، در مصاحبه تلویزیونی خود از توضیح دادن درباره جزئیات طرح واکنش دولت فدرال خودداری کرد.

کمی بعد از آن، وزارت بهداشت و خدمات انسانی اعلام کرد که بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ مسافر کشتی تفریحی گرند پرینسس که دست کم آزمایش ۲۱ نفر آن‌ها مثبت بوده است، در کالیفرنیا، تگزاس و جورجیا قرنطینه خواهند شد. برخی از مقامات کاخ سفید معتقدند که تعداد مبتلایان در ۴۸ ساعت آینده دو برابر یا بیشتر خواهد شد. تاکنون دست‌کم ۲۱ نفر جان خود را از دست داده‌اند.

به گفته آنتونی فاسی، مدیر مؤسسه ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی، با افزایش تعداد مبتلایان به این ویروس در سطح آمریکا، مقامات درمانی درک بهتری از وسعت این بحران پیدا می‌کنند. وی چشم‌انداز پیش رو را نگران کننده توصیف کرد.

عربستان سعودی هم پس از تأیید چهار مورد جدید ابتلا به این بیماری که تعداد کل مبتلایان را به ۱۱ نفر رساند، سفر به مقصد استان‌های کلیدی شرقی کشور و همچنین خارج شدن از آن‌ها را متوقف و دستور تعطیلی دفاتر تجاری و ادارات دولتی را صادر کرد.

در ایتالیا هم مقامات طرحی را برای مسدود کردن بخش‌های وسیعی از شمال کشور که بیشتر تحت تأثیر این ویروس قرار گرفته‌اند، به اجرا درآوردند.

وزارت بهداشت مصر گزارش داد اولین قربانی ویروس کرونا در این کشور روز یکشنبه جان خود را از دست داد. وی یک گردشگر آلمانی ۶۰ ساله بود. مرگ وی یک روز پس از آن روی داد که مقامات وزارت بهداشت خبر ده‌ها مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا را در یک کشتی تفریحی اعلام کردند. هنوز مشخص نیست آیا این گردشگر آلمانی هم مسافر این کشتی بوده است یا خیر.

در انتهای این مطلب آمده است: برخی گزارش‌ها از عدم دسترسی مردم آمریکا به کیت‌های تست کرونا حکایت دارد. این مشکل نتیجه تصمیم‌هایی است که در سطح محلی اتخاذ شده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۹۸۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه پارس جنوبی روزانه ۴۲ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور می‌افزاید

نخستین نشست شورای اقتصاد در سال ۱۴۰۳ به‌ریاست معاون اول رئیس ‌جمهوری برگزار و ۵ درخواست وزارت نفت برای توسعه میدان‌های نفت و گاز به‌ویژه در مناطق مشترک با کشورهای همسایه بررسی و تصمیم گیری شد.

به گزارش شانا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی معاون اول رئیس‌جمهوری، محمد مخبر در این نشست بر ضرورت اجرای هر چه سریعتر طرح‌های توسعه‌ای میدان‌های مشترک نفت و گاز تأکید کرد و در ادامه طرح «افزایش سقف اعتباری و زمانی قراردادهای طرح توسعه میدان گاز پارس جنوبی» و طرح «احداث مخزنگاه شهید مهدوی بندرعباس» تصویب شد.

همچنین کلیات طرح «توسعه و بهره‌برداری میدان‌های نفت سامان و دلاوران»، طرح «بهبود بازیافت، افزایش تولید و انجام عملیات بهره‌برداری یکپارچه میدان مشترک نفتی آزداگان» و طرح «بهبود بازیافت و افزایش تولید و بهره‌برداری میدان مشترک نفتی آذر» بررسی و مقرر شد پس از برگزاری نشست‌های مشترک وزارت نفت و سازمان برنامه و بودجه درباره جزئیات این طرح‌ها، تصمیمات نشست ابلاغ شود.

براساس این گزارش، درباره طرح توسعه میدان گاز پارس جنوبی اعلام شد که با افزایش مبلغ اعتباری تا ۳.۰۷ میلیارد دلار، ۲۱ حلقه چاه تکمیل و روزانه ۴۲ میلیون متر مکعب به ظرفیت تولید گاز کشور افزوده می‌شود.

دیگر خبرها

  • آخرین جزئیات تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو اعلام شد
  • ترامپ بایدن را به اداره دولت گشتاپو متهم کرد
  • واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ
  • ترامپ سر به سر ایران خواهد گذاشت؟ /هشدار رسانه اصلاح طلب به دولت رئیسی درباره ۲ خطر در کمین ایران
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • چرا صهیونیست‌ها جرأت مقابله با حملات یمن را ندارند؟
  • ترامپ، دولت بایدن را با گشتاپو مقایسه کرد
  • چگونه می‌توان با بیماری هلندی مقابله کرد؟
  • توسعه پارس جنوبی روزانه ۴۲ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور می‌افزاید