Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت که امروز نمایندگان در جلسه فوق‌العاده کمیسیون بهداشت بر ضرورت اختصاص یارانه برای رفع مشکلات اقتصادی اقشار آسیب‌پذیر و تامین بی درنگ تجهیزات درمانی و بیمارستانی تاکید کردند.

به گزارش ایسنا، ابوالفضل سروش در مطلبی در کانال تلگرامی خود به ارائه توضیحاتی درباره جلسه فوق العاده کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی با حضور رئیس مجلس و وزیر بهداشت درباره کرونا پرداخت؛ جلسه‌ای که در محل برگزاری جلسات علنی مجلس تشکیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی توضیح داد: در این نشست سه ساعته با حضور  بیش از 50 نماینده اقدامات انجام شده برای پیشگیری از شیوع کرونا مورد بحث و بررسی قرار گرفت و 20 نفر از نمایندگان دغدغه‌هایشان را درباره مقابله با شیوع کرونا مطرح کردند.

وی با بیان اینکه نمکی وزیر بهداشت و درمان و رئیس ستاد ملی مبارزه با کرونا گزارشی از روند اقدامات انجام شده ارائه کرد، افزود: در این جلسه نمایندگان پیشنهادات متنوعی را مطرح کردند که از جمله آن درخواست قرنطینه مراکز پرآلوده همچون استان‌های گیلان، مازندران، قم و تهران است.

سروش درخواست ارتقای فرماندهی ستاد مقابله با کرونا از سطح وزیر بهداشت به رییس‌جمهوری، ضرورت تامین بی درنگ تجهیزات درمانی و بیمارستانی برای کادر درمان به عنوان سربازان خط مقدم مقابله علیه کرونا، ارائه بسته تشویقی برای کادر درمان و پرستاران و استفاده از منابع مالی شستا، ستاد اجرایی فرمان امام، بنیاد مستضعفان و هلدینگ‌های پتروشیمی، برای تهیه و توزیع ماسک، لباس، عینک و سایر ملزومات کادر درمانی را از جمله پیشنهادات نمایندگان در این جلسه عنوان کرد.

نماینده تهران ادامه داد: همچنین در این جلسه نمایندگان پیشنهادات دیگری همچون اختصاص و پیش‌بینی یارانه کرونا برای رفع مشکلات اقتصادی قشر آسیب‌پذیر، ارایه طرح دو فوریتی برای ارتقای بودجه بهداشت، درمان و سلامت، تشکیل کمیته ویژه ای در کمیسیون بهداشت و درمان برای پیگیری و نظارت بر روند اقدامات صورت گرفته، تامین هزینه‌های مادی مقابله با کرونا از محل صندوق ذخیره ارزی یا ورود سران قوا در نشست شورای هماهنگی اقتصاد به بحث تامین هزینه‌های مقابله با کرونا و فعال شدن دپیلماسی پارلمان برای برقرار روابط بیشتر با کشورهای دنیا برای دریافت تجارب آنها در زمینه مبارزه با کرونا و تامین تجهیزات درمانی و بهداشتی از جمله الکل، ماسک و سایر اقلام ضروری را مطرح کردند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس کمیسیون بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۰۱۷۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین اعتبارات محرومیت‌زدایی استانی در لایحه بودجه ۱۴۰۳

نمایندگان مجلس در جلسه علنی امروز با اکثریت آرا با کلیات گزارش کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۳ درباره جدول ۱۰ در مورد تملک دارایی‌های سرمایه‌ای موافقت کردند. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، ادامه رسیدگی به بخش دوم لایحه بودجه سال 1403 (جداول بودجه) در دستورکار نمایندگان در جلسه علنی امروز (سه‌شبنه یازدهم اردیبهشت ماه) قرار دارد.

وکلای ملت پس از استماع نظرات موافقان و مخالفان با کلیات گزارش کمیسیون تلفیق در مورد جدول 10- ج درباره اعتبارات استانی از مجموع 210 نماینده حاضر در جلسه با 154 رأی موافق، 27 رأی مخالف و 8 رأی ممتنع، موافقت کردند.

حمیدرضا حاجی بابایی رئیس کمیسیون تلفیق بودجه سال 1403 در جلسه علنی در توضیح بخش درآمدی جدول 10- ج لایحه بودجه گفت: این جدول مربوط به اعتبارات استانی است که ریالی در آن بالا و پایین نشده، بخشی از آن به مناطق محروم اختصاص داده می‌شود، این جدول به بخشهای مختلفی تقسیم می‌شود، در بخشی از جدول حدود 1500 میلیارد تومان به بودجه‌های جهادی اختصاص داده شده که به طور مساوی به تمام استانها تقسیم می‌شود. هیچگونه تغییری در این جدول اعمال نشده است فقط 4 ستون به آن اضافه شده، 4 مورد آن نیز در مورد مباحث استانی است.

در ادامه داوود منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه که در جلسه علنی حضور دارد در توضیح این جدول اظهار کرد: این جدول با نظر دولت تنظیم شده، تغییرات مختصری بر آن اعمال شده که مخالفتی با آن نداریم، مبالغ عنوان شده در این جدول به صورت یک جا برای حل مسائل مدارس نیمه تمام، راه‌های روستایی و آبرسانی به مناطق محروم اختصاص داده می‌شود و همگی در یک ستون آورده می‌شود اما در ستون توازن یک سوءبرداشتی نشود، بودجه در اختیار نمایندگان است، قطعا توافق ما این نیست که بودجه را در اختیار نمایندگان بگذاریم بلکه این اعتبارات بودجه ای در اختیار شورای برنامه ریزی استان ها قرار می گیرد.

رئیس کمیسیون تلفیق در ادامه اظهار کرد: تمام بودجه با همکاری دولت و مجلس دنبال شده است، این جدول نیز براساس توافق دولت و مجلس به نتیجه رسیده است، تلاش می شود با رعایت انصاف و عدالت بودجه تقسیم شود.

همچنین در بخش دیگری از جلسه قالیباف در توضیح جدول مذکور بیان کرد: بخشی که در توازن یک آمده و در زیرمجموعه نمایندگان قرار می‌گیرد توافق بر این شده است که در سازمان برنامه، شورای برنامه ریزی آن استان در حوزه مسائل عمرانی با برنامه قرار بگیرد، با نظر دوستان در همان سیستم نیز انجام پذیرد، حتی اولویت هم باید با کارهای زیرساختی باشد، چون توافق صورت گرفته ابهامی نیز ایجاد نمی‌شود.

رئیس مجلس در ادامه یادآور شد: 1.5 همتی که برای موضوع فنی و حرفه‌ای اختصاص داده شده بود که در حوزه ملی باشد با پیشنهاد دولت در همان مبحث استانی تعلق می‌گیرد.

لازم به ذکر است که نمایندگان مجلس از روز گذشته وارد بررسی بخش دوم لایحه بودجه سال 1403 (جداول) شدند.

انتهای‌ پیام/

دیگر خبرها

  • موافقت مجلس با یارانه نان، دارو و شیرخشک
  • ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده شغل پرستاران تخصیص یافت
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده پرستاران
  • تعیین اعتبارات محرومیت‌زدایی استانی در لایحه بودجه ۱۴۰۳
  • هشدار بیمه مرکزی به خودروهای فاقد بیمه شخص ثالث
  • جمع‌آوری ۱۱۹۶ کودک کار در طرح مقابله با کلونی‌های آسیب‌پذیر
  • بررسی نقض در اجرای قانون خرید تضمینی محصولات کشاورزی در مجلس
  • آغاز جلسه علنی مجلس/ بررسی ایرادات شورای نگهبان در طرح مالیات بر سوداگری
  • کمک هزینه ۱۸ میلیاردی برای درمان مددجویان کمیته امداد هرمزگان
  • دولت و بذرپاش، نمایندگان مجلس را دور می‌زنند؟