Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: معاون هماهنگی و امور اقتصادی استانداری قم گفت: جهاد دانشگاهی قم در تامین کیت‌های تشخیص کرونا و تجهیزات مورد نیاز در سطح استان، اعلام آمادگی کرده است.
به گزارش خرداد ،مهرداد غضنفری امروز در ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان در سالن کرامت استانداری قم اظهار کرد: در تامین تجهیزات سه مسیر در تولید داخل استان، منابع ملی و واردات پیش روی ما قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون استاندار افزود: در داخل استان ظرفیت محدودی در تولید تجهیزات وجود داشت و دستگاههایی را جهت تولید مواد ضدعفونی کننده مستقر کردیم که در هلال احمر روزانه 15 هزار بطری تولید می‌شود و دستگاه های دیگری درحال تولید آزمایشی محلول ضد عفونی هستند.وی بیان کرد: بخشی از واحدها در وارد شدن به چرخه تولید نیاز به مجوز بهداشتی دارند که در این باره چنددستگاه در خصوص تولید با رعایت الزامات بهداشتی اعلام آمادگی کرده‌اند که باید موانع سریع‌تر رفع شود.غضنفری تصریح کرد: مسیر دوم استفاده از منابع ملی است که در این باره یک میلیون ماسک در استان قم توزیع شد و در این میان 800 هزار ماسک در قم تامین شده بود و 600 هزار ماسک نیز از ظرفیت صادرات بود و 65 هزار عدد نیز کشفیات بود، اما هنوز سهم خود را از منابع ملی نگرفته‌ایم.وی خاطرنشان کرد: مجتمع بعثت براساس قرارداد روزانه 800 دست لباس تولید می‌کند که باید تولید خود را به 1000 دست برساند و در 30 روز، 50 هزار لباس تولید کنند.معاون استاندار عنوان کرد: باید سهم ماسک را به زودی تامین کنیم، در مجتمع بعثت ماسک شیمیایی تولید می‌شود که کاربرد عادی ندارد و ورازت دفاع مجوزهایی در این زمینه گرفته است.وی بیان کرد: همچنین مسیر سوم واردات است که باید در تامین ارز و تعرفه صفر اقداماتی صورت پذیرد، البته مقررات رفع شد و ابلاغیه برای واردات آمده است و دستگاه‌های استانی ثبت سفارش می دهند.غضنفری اظهار کرد: باید تولیدات داخلی وارد فاز اقتصادی شود، علی رغم محدودیت‌ها 800 هزار ماسک در استان تولید شده است و قابلیت‌های دیگری وجود دارد.معاون استاندار در خصوص اعلام آمادگی جهاد دانشگاهی قم در تامین کیت‌های تشخیص کرونا گفت: جهاد دانشگاهی با پیگری، کیت تشخیص را از مرکز می گیرند و خودشان نیز دستگاه استفاده کننده را در استان دارند.وی بیان کرد: از ریاست جهاددانشگاهی تقاضا کردیم مکاتبه‌ای با علوم پزشکی انجام شود و مراجعین علوم پزشکی در جهت استفاده از خدمات به رویان هدایت شوند و موضوع تامین کیت‌ها توسط جهاد نیز مورد پیگیری دقیق قرار بگیرد. برچسب ها: مهرداد غضنفری ، قم ، کرونا

منبع: خرداد

کلیدواژه: قم کرونا اعلام آمادگی تامین کیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۰۱۸۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه ‌اندازی برات الکترونیک برای تامین مالی تولید

معاون بانک مرکزی گفت: برات الکترونیک ابزار قدرتمند تامین مالی تولید در زمان سیاستهای انقباضی است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مهران محرمیان معاون بانک مرکزی در مراسم رونمایی از برات الکترونیک در وزارت اقتصاد، گفت: در راستای برنامه کنترل تورم از طریق کنترل مقداری ترازنامه بانکها مدیریت خلق نقدینگی در دستور کار قرار گرفته است.

محرمیان افزود: گفت: یگ‌نگرانی در این مسیر موضوع تامین مالی تولید است. پروژه برات الکترونیکی در زمان سیاستهای انقباضی پول به عنوان یک ابزار بسیار کارا مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

وی افزود، شبکه بانکی برای پیاده سازی این پروژه آمادگی کامل دارند، اداره تامین مالی زنجیره تولید و حوزه فناوری های نوین موارد فنی و جزییات را به خوبی پیش برده اند.

محرمیان گفت: هماهنگی خیلی خوبی در میان وزارت اقتصاد و بانک مرکزی ایجاد شد و امروز شاهد رونمایی از سامانه برات الکترونیک هستیم.

معاون فناوریهای نوین بانک مرکزی در خاتمه گفت: وزارت ارتباطات در سامانه تعامل پذیری، شرکت خدمات انفورماتیک و.... نیز در نهایی سازی این پروژه مشارکت داشتند.

در این نشست معاون اقتصادی وزارت اقتصاد تاکید کرد، برات الکترونیک ابزار مکمل اوراق گام است و یک ابزار مهم برای تامین مالی تولید محسوب میشود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد
  • گامِ مهم «جهاددانشگاهی» برای رشد اقتصادی کرمانشاه
  • برات الکترونیکی رونمایی شد | جزئیات و اعلام آمادگی دو بانک برای استفاده از برات الکترونیکی
  • آمادگی بانک‌ها برای استفاده از برات الکترونیکی
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»
  • ‌ کتاب «طراحی مدارهای منطقی» در جهاددانشگاهی قزوین منتشر شد
  • راه ‌اندازی برات الکترونیک برای تامین مالی تولید
  • ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید
  • مانور نظارت بر مراکز تامین، تولید و توزیع کالا‌های اساسی در شهرستان یزد
  • آمادگی هند برای تولید کتاب‌های صوتی با هوش مصنوعی