Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-02@10:32:57 GMT

پلیس هند باید امنیت مسلمانان را تأمین کند

تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۰۳۰۶۳

پلیس هند باید امنیت مسلمانان را تأمین کند

کارشناس حوزه هند و پاکستان در خصوص کشتار مسلمانان در هندوستان گفت: اگر پلیس هند امنیت مسلمانان را تأمین نکند مسلمانان خود با اقدام مسلحانه در صدد تأمین امنیت خود بر می‌آیند که در این صورت زمینه ورود گروه های تروریستی به هندوستان فراهم می‌شود.

پیرمحمد ملازهی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در مشهد، در خصوص کشتار مسلمانان در هندوستان و دست‌های پشت پرده در این کشتار اظهار کرد: دولت فعلی هند ارتباطات زیادی با رژیم صهیونیستی دارد اما فرضیه دخالت و دست داشتن رژیم صهیونیستی در موضوع خشونت علیه مسلمانان در حال بررسی بوده و تا کنون به اثبات نرسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این کارشناس حوزه هند و پاکستان افزود: هند یک کشور بزرگ و پهناور بوده و دارای اعتبار بین‌المللی و منطقه‌ای است و به‌نظر نمی‌رسد دیکته قدرت‌های دیگر را بپذیرد اما ممکن است سیاست‌هایی در هر کشوری پیاده شود که همسو با سیاست‌های برخز از جریان‌ها و دولت‌ها در منطقه باشد. 

وی با بیان اینکه هندی‌ها حساسیت خاصی درباره دخالت در مسائل داخلی خود دارند، گفت: مردم این کشور هیچگاه دخالت مستقیم کشورها و قدرت‌های دیگر در کشور خود را نمی‌پذیرند و اجازه ورود و دخالت دیگران به این حوزه‌ها را نمی‌دهند. 

ملازهی در ادامه تصریح کرد: مشکلی که در هند پیش آمده ناشی از دو قانونی است که حزب بی.جی.پی تهیه و به پارلمان ارسال کرده است و با توجه به اینکه اکثریت پارلمان در دست این حزب است، هر دو طرح تصویب شدند. 

این کارشناس حوزه هند و پاکستان با بیان اینکه یکی از این طرح‌ها لغو ماده 370 قانون اساسی هند درخصوص خودمختاری کشمیر است، عنوان کرد: در پارلمان هند خودمختاری هند لغو و کشمیر به‌عنوان یکی از ایالت‌های هند معرفی شد که این قوانین شرایط را به ضرر مسلمان‌ها تغییر می‌دهد. 

وی ضمن تشریح طرح دوم گفت: طرح دوم اصلاح قانون شهروندی است که هویت ملی و تاریخی مسلمانان ساکن در مناطق مرزی هند در مرز کشورهای پاکستان، بنگلادش و میانمار را به‌خطر انداخت و موجب واکنش مسلمانان شده است. 

ملازهی با یادآوری این نکته که این دو طرح به ریشه‌های تاریخی تضاد مسلمانان و هندوها دامن می‌زند، تصریح کرد: طبق این قانون مسلمانانی که در ایالت بنگال هند سکونت دارند بنگلادشی محسوب می‌شوند یا اگر در مرزهای پاکستان باشند آن‌ها پاکستانی نامیده می‌شوند و به‌نوعی این قانون صریحا به‌دنبال سلب تابعیت از مسلمانان است که این تصمیم بسیار خطرناکی است. 

این کارشناس حوزه هند و پاکستان افزود: به‌نظر می‌رسد تصمیماتی که در این خصوص از سوی دولت هند مصوب شده است مورد سوءاستفاده هندوهای افرطی و متعصب قرار گرفته و این عده از هواداران دولت و حزب بی.جی.پی هستند. 

وی بیان کرد:‌ تردیدی نیست که این گروه‌های افراطی در حقیقت احساسات ضدمسلمانی دارند و همین‌ها هستند که امروز به مسلمانان به صورت وحشیانه حمله می‌کنند و مغازه‌ها، محل کار و زندگی آنها را آتش می‌زنند. 

پلیس هند در تأمین امنیت مسلمانان کوتاهی می‌کند 

ملازهی افزود: نیروهای امنیتی و پلیس هند مسئولیت دفاع از شهروندان مسلمانان را برعهده دارند ولی نه تنها به مسئولیتشان عمل نکردند بلکه به نوعی از مهاجمان هندو حمایت هم می‌کنند این موضوع بسیار خطرناکی است و ممکن است هندوستان را به یک درگیریهای گسترده‌تری بکشاند که این امر با منافع ملی و امنیت ملی هند همخوانی ندارد. 

این کارشناس حوزه هند و پاکستان با بیان اینکه در اینکه همه مسلمانان در وضعیتی که در هند پیش آمده دارای منافع مشترک هستند تردیدی نیست، گفت: یک مسئله وجود دارد و آن هم اینکه مسلمانان به لحاظ جغرافیایی در هندوستان بسیار پراکنده هستند، بخشی از آن‌ها در مناطق شهری، بخشی در مناطق روستایی و بخشی دیگر در مناطق دورافتاده زندگی می‌کنند که این پراکندگی از موانع انسجام مسلمانان در هند بوده است. 

پراکندگی مسلمانان مانع اتحاد آن‌ها شده است 

وی افزود: به غیر از ایالت کشمیر، مسلمانان در سایر ایالت‌های هند به‌شدت در اقلیت هستند و بیشتر ساکن روستاهای دورافتاده هستند و این ضعف موجب می‌شود نتوانند موضع منسجم و مشخصی در قبال این کشتار بگیرند. 

ملازهی گفت: البته قشر شهری و تحصیلکرده مسلمان‌ها که تا حدودی با شرایط و وضعیت سیاسی آشنا هستند پتانسیل مثبتی به‌شمار می‌روند که بتوانند این انسجام میان مسلمانان را محقق سازند اما نخبگان مسلمان هم هر کدام در احزاب متفاوتی عضو بوده و فعالیت دارند تا جایی که حتی برخی از آن‌ها به همین حزب افراطی بی.جی.پی که عامل فشار بر مسلمانان هست وابسته هستند.  

این کارشناس حوزه هند و پاکستان با بیان اینکه اگر واقع‌بینانه بنگریم مسلمانان هند در حال حاضر در موقعیتی نیستند که بتوانند یک تشکیلات و حزب قدرتمند و مؤثری تشکیل بدهند، عنوان کرد: مسلمانان در هندوستان ضعف رهبری هم داشته و هر کدام یک دیدگاه متفاوتی دارند، نخبگان و حتی روحانیت و علمای بزرگ مسلمانان هم هر کدام به‌نوعی به احزاب موجود وابستگی دارند و نتوانسته‌اند انسجام میان مسلمانان را پدید آورند. 

وی با یادآوری دوران وحدت مسلمانان در هندوستان گفت: در گذشته مسلمانان حزب کنگره ملی مسلمانان را در هند تشکیل داند و فعالیت‌های آن‌ها به تجزیه هندوستان و شکل‌گیری پاکستان منتهی شد. 

ملازهی با اشاره به انتخابات پیش رو در هندوستان گفت: از آنجایی که در هند سازوکار دموکراسی و چرخه قدرت وجود دارد، در انتخابات آینده چه انتخابات سراسری چه انتخابات ایالتی اگر حزب بی.جی.پی شکست بخورد این مشکلات کاهش پیدا می‌کند. 

این کارشناس حوزه هند و پاکستان گفت: فضای هندوستان اینگونه نیست که تمام احزاب هندو در قبال مسلمانان با حزب بی.جی.پی هم نظر باشند به‌عنوان مثال حزب کنگره کاملا مخالف این افراطی‌گری‌ها بوده و این خشونت‌ها علیه مسلمانان را محکوم کرده است و یا احزاب چپ و کمونیستی و مخالف این وضعیت هستند. 

وی تصریح کرد: به نظر می رسد هدف مودی در اجرای این طرح، تحریک احساسات هندوها و جلب رأی آن‌ها در راستای انتخابات ایالتی پیش رو بوده است، وضعیت موجود تابع معادلات سیاسی هند است و اگر بی.جی.پی در این دو انتخابات شکست بخورد هم این دو طرح (قانون شهروندی و لغو خودمختاری کشمیر) لغو خواهد شد و هم موقعیت مسلمانان بهتر خواهد شد. 
 
نادیده گرفتن مسلمانان، هند را با چالش‌های زیادی روبه‌رو می‌کند 

ملازهی با اشاره به جمعیت مسلمانان در هندوستان گفت: به هر حال نادیده گرفتن حقوق 200 میلیون مسلمان هندی در طولانی مدت مسلمانان را ناگزیر به ورود به حرکت‌های مسلحانه برای دفاع از خود می‌کند و چنین اقدامی بستری برای حضور گروهک‌های تکفیری القاعده و داعش در هند به‌وجود می‌آورد که به ضرر امنیت و اقتصاد این کشور است. 

این کارشناس حوزه هند و پاکستان تصریح کرد: امیدواریم رهبران کنونی هند به چنین مسأله‌ای توجه داشته باشند و آینده‌نگری آن‌ها تضادها میان مسلمانان و هندوهای افراطی را کنترل و مدیریت کند.

انتهای پیام/ 70051

منبع: فارس

کلیدواژه: دولت هند خشونت علیه مسلمانان مسلمانان در هندوستان هندوستان گفت مسلمانان در هند پلیس هند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۰۳۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شمش‌های مسی قاچاق در ساری توقیف شد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، سردار حسن مفخمی شهرستانی فرمانده انتظامی مازندران گفت: در پی کسب خبری مبنی بر قاچاق شمش‌های مسی در شهرستان ساری، موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس امنیت اقتصادی استان قرار گرفت.

او افزود: ماموران با انجام اقدامات اطلاعاتی و تحقیقات پلیسی موفق به شناسایی یکی از متهمان به قاچاق شمش‌های مسی شدند و با هماهنگی قضائی در بازرسی از محل فعالیت این فرد بیش از ۱۸۰ قطعه شمش مسی کشف کردند.

فرمانده انتظامی مازندران گفت: برابر اعلام کارشناسان پلیس امنیت اقتصادی ارزش ریالی شمش‌های مسی که از یکی از کشور‌های همسایه به داخل کشور قاچاق شده ۴۵ میلیارد ریال برآورد شد.

سردار مفخمی از تلاش برای شناسایی و دستگیری متهم دیگر این پرونده خبر داد و افزود: پلیس در راستای مقابله با قاچاق کالا و ارز از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد کرد.

دیگر خبرها

  • اعلام تحریم های ایران علیه افراد و نهادهای آمریکایی و انگلیسی/  نامه ایران به شورای امنیت در رد اتهامات اسرائیل/ حمله آمریکا و انگلیس به شمال یمن/ اعلام برگزاری رزمایش نظامی آمریکا و پاکستان
  • شمش‌های مسی قاچاق در ساری توقیف شد
  • فیلم‌ های سینمایی امروز تلویزیون + جدول فیلم‌ های امروز، پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت
  • نقش جامعه کارگری در دوران دفاع مقدس بسیار پررنگ بوده است
  • کشف ۲۴ میلیارد پوشاک قاچاق در رودبار
  • عزاداری شیعیان هندوستان در مسجد کوفه
  • وظیفه یگان‌های تکاوری در مناطق کویری، تامین امنیت است
  • وزیر امور خارجه: امنیت خلیج فارس فقط با مشارکت کشورهای ساحلی تأمین می‌شود
  • امیر آشتیانی: راهبرد نیروهای مسلح تأمین امنیت خلیج فارس و تنگه هرمز است
  • راهبرد نیروهای مسلح تأمین امنیت خلیج فارس و تنگه هرمز است