Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-05-05@11:08:58 GMT

شوخی کاربران با احتمال برخورد یک شهاب سنگ به زمین

تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۰۳۲۶۷

صراط:

اخیرا یک شهاب سنگ تحت نظارت ناسا قرار گرفته است تا مسیر آینده آن شناسایی شود. این شهاب سنگ که نام رسمی مطابق با ۵۲۷۶۸ دارد، به اندازه ۴.۱ کیلومتر وسعت دارد. یک شئ فضایی به این ابعاد، در صورت برخورد به کره زمین می‌تواند تمام نسل بشر را به پایان خود برساند.

آفتاب یزد نوشت: حالا سازمان ناسا اعلام کرده که این شهاب سنگ با سرعت ۸.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۷ کیلومتر بر ثانیه، یا ۳۱۳۲۰کیلومتر بر ساعت در حال نزدیک شدن به زمین است. با شرایط فعلی این شهاب سنگ تا تاریخ ۲۹ آپریل (اردیبهشت) به زمین می‌رسد.

بر طبق گفته ناسا، این شئ از نزدیکی زمین خواهد گذشت و احتمال دارد با کره زمین برخورد نکند.

 احتمال انقراض بشریت
بر طبق گزارشات سازمان جامعه نجومی، هر شهاب سنگی که از ۱ کیلومتر وسیع‌تر باشد می‌تواند در صورت برخورد نسل بشریت را نابود کند.

ستاره شناسان تخمین زده‌اند که امکان برخورد چنین شهاب سنگی با زمین یک در پانصد هزار در طی صد سال است. سازمان جامعه نجومی همچنین تاثیرات برخورد شهاب سنگ با زمین را این چنین خواندند: «دهانه‌ای به وسعت ۱۰ کیلومتر یا بیشتر که به ویرانی جهانی و فروپاشی احتمالی تمدن ختم خواهد شد».

همچنین در ادامه بروس بتز، یکی از اخترشناسان گروه بین‌المللی گفت: «شهاب سنگ‌های کوچک مکررا به زمین برخورد می‌کنند و ضرر‌های بسیار کمی را به ما می‌زنند. یک شهاب سنگ به نام چلیابینسک که سال ۲۰۱۳ با وسعت ۲۰ متر به زمین خورد، باعث شد تا موج بزرگی شکل بگیرد و شیشه‌ها بشکنند.

شهاب سنگی که در سال ۱۹۰۸ به وسعت ۴۰ متر در سیبری به زمین برخورد کرد می‌توانست یک شهر را نابود کند و یا سیل بزرگی را در پی داشته باشد. هر شئ بزرگ‌تر از این نمونه‌ها می‌تواند یک فاجعه جهانی به دنبال داشته باشد».

گفتنی است که احتمال وقوع چنین فاجعه‌ای از سال ۲۰۱۸ بررسی شده بود. سازمان جهانی علم و فناوری در گذشته اعلام کرده بود که هر جسم بزرگ‌تر از یک کیلومتر می‌تواند فاجعه بین‌المللی ایجاد کند. گفتنی است که شهاب سنگی که باور دارند باعث شد دایناسور‌ها از بین بروند وسعتی مطابق با ۱۰ کیلومتر داشته است.

واکنش کاربران
اکنون این پیش‌بینی ناسا مورد توجه کاربران شبکه‌های اجتماعی قرار گرفته و واکنش‌های آن‌ها که گا‌ها طنز آمیز است را در پی داشته است.

یکی از کاربران در این مورد نوشته است: «اگه قراره با شهاب سنگ بمیریم دیگه دستامونو نشوریم.»

کاربر دیگری نوشته است: «داشتم انقراض بشریت توسط بیماریو تصور می‌کردم که خب خدارو شکر انگار قراره شهاب سنگ بخوره زمین و یه انقراض جذاب رو رقم بزنه.»

دیگری نوشت: «ناسا گفته ۱۰ اردیبهشت ۹۹ ممکنه یه شهاب سنگ زمینو نابود کنه؟ هیچی دیگه مرحله آخر هم مشخص شد. اگر بخوام هرکاری که دلم می‌خواد انجام بدم بازم وقت کم میارم.»

یکی دیگر از کاربران گفته است: «باید بگم امکان برخورد شهاب سنگ با زمین یک در هفت هزار و امکان مرگ بر اثر کرونا ۲--درصده؛ پس پاشو دستتو بشور هموطن»

کاربران دیگر نوشته‌اند: «شوخی شوخی رسیدیم به مرحله شوخی با شهاب سنگ»، «به‌نظرم برخورد شهاب‌سنگ به زمین و نابود شدن حیات، زیباترین پایانیه که می‌شه برای دنیا متصور بود. همه با هم می‌میریم.»

بدون رنج فقدانِ کسی. هیاهوی هستی ناگهان به سکوتِ هیچ بدل می‌شه»، «مردن بدلیل برخورد شهاب سنگ با زمین خیلی هیجان انگیزتر و با کلاس‌تر از مردن به خاطر ویروس کروناس که دلیلش خوردن سوپ خفاشه»، «عکس العمل مردم وقتی خبر ناسا رو میشنون که قراره شهاب سنگ با زمین برخورد کنه اینکه میرن مسافرت شمال»، «از خوبی‌های شهاب سنگ اینه که همه همزمان می‌میریم»، «دوستانی که از مرحله کرونا عبور کردن، بدنشون رو گرم نگه دارن که مرحله بعدی برخورد شهاب سنگ به زمینه»، «فکر می‌کردم آخرین بلایای باقی‌مانده برامون، زلزله و فعال شدن آتشفشان دماوند باشه که دوستان لطف کردند گفتند ممکنه شهاب سنگ بیاد»، «این شهاب سنگ هر وقت با هر سرعتی هم بخواد با زمین برخورد کنه یه پرشیا سفید پیدا میشه بیفته پشت سرش بهش چراغ بده»، «اوضاع داره یه جوری میشه که اگه الان برم سر کوچه ببینم دوتا دایناسور دارن دستاشونو با الکل ضد عفونی میکنن اصلا تعجب نمی‌کنم»، «واسه کرونا تو خونه قرنطینه شدیم واسه شهاب سنگ باید اینقدر زمین رو بِکَنیم که به مواد مذاب برسیم اونجا در امانیم»

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: شهاب سنگ کاربران شبکه های اجتماعی پیش بینی ناسا صراط شهاب سنگ با زمین برخورد شهاب سنگ شهاب سنگ زمین برخورد شهاب سنگ شهاب سنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۰۳۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیمایش چهارگانه ۲۶۲ هزار کیلومتر از سطح کشور در برنامه هفتم توسعه به روش ژئوفیزیک هوابرد

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور، رضا جدیدی اظهار داشت: پیشرفت ۴۰ درصدی برنامه تحول زمین‌شناسی و اکتشاف ذخایر معدنی کشور تا پایان سال جاری، اجرای ۴۰۰ پروژه حوزه‌های زمین‌شناسی و اجرای طرح تحول در بلوک «قم، مرکزی و اصفهان» و استان «یزد»، از جمله برنامه‌های این سازمان در سال جاری است.

وی گفت: برنامه ما برای توسعه اکتشاف در سال گذشته نزدیک‌به ۲ هزار میلیارد تومان بوده که از این میزان حدود ۶۰۰ میلیارد تومان به ما اختصاص داده شد که این عدد بسیار ناچیز است.

جدیدی بیان‌داشت: با توجه به نامگذاری سال ۱۴۰۳ از سوی رهبر معظم انقلاب به «جهش تولید با مشارکت مردم»، رئوس برنامه‌های ما در سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور که رویکرد تحولی و جهشی دارد، مشتمل بر برنامه‌های تحول زمین‌شناسی و اکتشاف ذخایر معدنی است که هدف کلی آن تسریع در روند تولید اطلاعات پایه زمین‌شناسی- اکتشافی و شناسایی ذخایر معدنی جدید در کشور است.

وی، این رویکرد را منجر به افزایش تولید و رونق بخش معدن کشور دانست و ادامه‌داد: اکتشاف حلقه آغازین فعالیت‌های بخش معدن است و طرح تحول زمین‌شناسی از آغاز دولت سیزدهم و در سال ۱۴۰۰ در حال اجراست.

تولید اطلاعات پایه در محیط‌های ساحلی و دریایی

این مقام مسئول افزود: علاوه بر اجرای عملیات چهارگانه زمین‌شناسی و اکتشافی، برنامه دیگری در حوزه زمین‌شناسی دریایی در دستور کار داریم که رویکرد اصلی آن شامل مواردی، چون توسعه زیرساخت‌های ساحلی و دریایی، تولید اطلاعات پایه و توسعه اقتصاد دریامحور است و طی آن قرار است نسبت به تولید اطلاعات پایه در محیط‌های ساحلی و دریایی اقدام شود.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی، فناوری و بودجه سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور با تاکید بر اینکه این برنامه از سال گذشته آغاز شده و در حال تکمیل آن هستیم، خاطرنشان‌کرد: در حوزه زمین‌شناسی دریایی، تولید اطلاعات رسوب‌شناسی، ژئوشیمیایی و آلاینده‌های زیست‌محیطی و ژئومورفولوژی را در دستور کار داریم که منجر به تحولی بسزا در حوزه توسعه دریا محور کشور خواهد شد.

وی اظهار داشت: در کنار اینها رویکرد جدید شناسایی و پیجویی منابع معدنی در محیط‌های ساحلی و دریایی را مورد توجه قرار داده‌ایم.

جدیدی اضافه‌کرد: برنامه تحول زمین‌شناسی و اکتشاف ذخایر معدنی کشور در دو سال و نیم گذشته دارای پیشرفت ۲۵ درصدی بوده است، به این معنا که به یک چهارم از اهداف خود در این طرح رسیده‌ایم و این میزان پیشرفت، عدد خوبی است و پیش‌بینی می‌شود روند جهش و بهره‌وری و افزایش تولید را با انتظار پیشرفت ۴۰ درصدی این طرح تا پایان سال جاری داشته باشیم.

برنامه‌های جدید سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور در ۱۴۰۳

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی، فناوری و بودجه سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور از اجرای برنامه‌های جدید در این سازمان خبر داد و گفت: تقریبا ۴۰۰ پروژه در حال اجرا و جدید داریم که امیدواریم با پشتیبانی هدفمند و تخصیص مناسب منابع مالی و انسانی به اهداف خود نایل شویم.

وی، تکمیل طرح تحول زمین‌شناسی و اکتشاف ذخایر معدنی در آذربایجان غربی، بلوک «قم، مرکزی و اصفهان» و استان «یزد» را از دیگر برنامه‌های این سازمان دانست و یادآور شد: علاوه بر آن مراسم اختتامیه طرح تحول زمین‌شناسی و اکتشاف ذخایرمعدنی را در استان کردستان داریم که طی آن قرار است کلیه اطلاعات آن ارائه شود.

این مسئول با بیان این‌که مراسم اختتامیه طرح تحول زمین‌شناسی و اکتشاف ذخایرمعدنی استان کردستان تا پایان اردیبهشت سال جاری برگزار خواهد شد، افزود: پروژه استان کردستان از خرداد ماه ۱۴۰۱ آغاز شد و در بهمن ماه سال ۱۴۰۲ به پایان رسیده است.

جدیدی با اشاره به دستاورد‌های اجرای طرح تحول استان کردستان گفت: یکی از دستاورد‌های ما در این پروژه شناسایی و کشف ذخایر قابل توجه مواد معدنی فلزی مانند طلا، آهن و مس بوده که این ذخایر برای اولین بار در کشور شناسایی شدند و این دستاورد ما را در اجرای طرح تحول امیدوار کرده است.

خراسان‌رضوی و اصفهان، هدف دیگر طرح تحول زمین‌شناسی

وی از دیگر برنامه‌های مصوب این سازمان در سال ۱۴۰۳ را تهیه اطلاعات پایه در بلوک جدید استان خراسان‌رضوی در منطقه «بردسکن- سبزوار- کاشمر» عنوان کرد و افزود: در سال جدید بلوک «نائین» نیز مورد پیمایش قرار خواهد گرفت.

جدیدی اضافه کرد: با توجه به حجم عملیاتی که در سال ۱۴۰۳ آغاز کردیم، انتظار داریم پیشرفت طرح تحول بالغ بر ۴۰ درصد (افزایش ۱۵ درصدی پیشرفت) شود، ولی رسیدن به این میزان پیشرفت نیازمند پشتیبانی هدفمند در حوزه منابع مالی و انسانی است و نظام برنامه‌ریزی کشور و افزایش همراهی مسؤولان از این طرح ملی است.

جدیدی تاکید کرد: تولید اطلاعات نیاز کشور برای توسعه است، ضمن آنکه این اطلاعات برای حوزه‌های معدنکاری، عمران، مدیریت بحران، زیر ساخت و منشأیابی و پایش مخاطرات طبیعی زمین‌شناختی بسیار حیاتی است.

وی اضافه کرد: در دولت‌های قبلی روند تولید اطلاعات پایه آن طور که باید و شاید انتظارات کشور را برآورده نکرده است و یا تولید آنها با کندی رخ داده و ما سعی کردیم با اجرای طرح تحول، این نیاز را در زمان مناسب پاسخ دهیم.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی، فناوری و بودجه سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور اضافه کرد: یکی از برنامه‌های مؤثری که سال جاری سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور با همکاری مؤلفه‌های دولتی بخش معدنی وزارت صمت شامل ایمیدرو و معاونت معادن و فرآوری مواد در دستور کار دارد، ایجاد پایگاه جامع داده‌های علوم زمین کشور است.

وی با بیان اینکه سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور نزدیک به دو دهه است که پایگاه ملی داده‌های علوم‌زمین را راه‌اندازی کرده، گفت: با توجه به تکلیف این سازمان در بند ۲ ماده ۴۸ برنامه هفتم پیشرفت در خصوص تجمیع و انتشار داده‌های اکتشاف و زمین‌شناسی کشور، برنامه‌ای را مبنی بر ایجاد پایگاه جامع علوم داده‌های زمین به تایید وزیر صمت رساندیم.

جدیدی اظهار کرد: این پایگاه در وزارت صمت ماهیت هیات امنایی دارد و هدف آن تجمیع اطلاعات زمین‌شناسی و اکتشافی کشور و انتشار آن برای متخصصان و سرمایه‌گذاران در این حوزه است و بر اساس آن هر اطلاعاتی که ما تولید می‌کنیم از جمله اطلاعاتی که در طرح تحول زمین‌شناسی و اکتشاف ذخایرمعدنی کشور، در این پایگاه جامع بارگذاری خواهد شد.

وی تاکید کرد: تا پایان سال جاری این پایگاه به‌طور کامل مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد و سعی خواهد شد در این زمینه اطلاع‌رسانی جامعی انجام دهیم.

جدیدی تاکید کرد: تزریق منابع مالی پیش شرط افزایش روند پیشرفت تولید اطلاعات پایه زمین‌شناسی و اجرای برنامه‌های اکتشاف حاکمیتی کشور است.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی، فناوری و بودجه سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور در خصوص اعتبارات این سازمان برای تولید اطلاعات پایه زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی افزود: اجرای طرح تحول زمین‌شناسی به منابع حقوق دولتی معادن وابسته است؛ با توجه به برنامه‌ای که هر ساله در کمیته مشترک راهبری توافقنامه سه جانبه بخش معدن اعلام می‌کنیم، در دو سال گذشته منابع متوسطی در اختیار ما قرار گرفت و تقریبا بین ۳۰ تا ۵۰ درصد منابع به ما تخصیص داده شد.

وی ادامه‌داد: کل اعتباراتی که برای طرح تحول و ژئوفیزیک هوایی در سال مالی ۱۴۰۲ دریافت شده حدود ۶۰۰ میلیارد تومان بوده و در سال مالی ۱۴۰۱ این میزان حدود ۳۲۰ میلیارد تومان بوده و این اعداد اصلا قابل مقایسه با ظرفیت‌های کشور در حوزه زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی نیست و سرمایه‌گذاری دولت در این زمینه ناچیز است.

جدیدی، با بیان اینکه ظرفیت‌های سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور از نظر نیرو‌های انسانی متخصص و تجهیزات فنی بسیار بیشتر از این میزان اعتبارات است، خاطرنشان کرد: برنامه ما برای توسعه اکتشاف در سال گذشته حدود ۲ هزار میلیارد تومان بوده که از این میزان حدود ۶۰۰ میلیارد تومان به ما اختصاص داده شد که این عدد بسیار ناچیز است.

وی ابراز امیدواری کرد که در سال جاری با برنامه‌های اجرایی در حوزه زمین‌شناسی و اکتشاف، از محل حقوق دولتی معادن، اعتبارات خوبی به این سازمان اختصاص داده شود تا بتوانیم رونق اکتشاف معدنی را در کشور شاهد باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیمایش چهارگانه ۲۶۲ هزار کیلومتر از سطح کشور در برنامه هفتم توسعه به روش ژئوفیزیک هوابرد
  • ساماندهی ۴۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های استان اصفهان
  • تصویر روز ناسا: تلسکوپ‌های کمکی زیر آسمان پرستاره جنوب
  • یک مقام مسئول: ۳۰ درصد مساحت خوزستان تحت تاثیر فرونشست زمین قرار دارد
  • برخورد پژو با ستون پل در جاده خدابنده ۲ فوتی داشت
  • ۳۰ درصد مساحت خوزستان تحت تاثیر فرونشست زمین قرار دارد
  • فیلم|گل فوق العاده شهاب زاهدی مقابل گامبا اوزاکا از زمین خودی/گل مهاجم ایرانی نامزد جایزه پوشکاش
  • سوپرگل فوق العاده دیدنی شهاب زاهدی مقابل گامبا اوساکا از زمین خودی (فیلم)
  • سوپرگل دیدنی شهاب زاهدی از میانه زمین خودی مقابل گامبا اوزاکا (فوکوئوکا 1-0 گامبا اوزاکا)
  • سوپرگل فوق‌العاده شهاب زاهدی مقابل گامبا اوساکا از زمین خودی + ویدئو