Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-27@03:48:29 GMT

مشارکت مردمی؛ ضرورت مقابله با کرونا‌ویروس

تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۰۳۴۳۵

مشارکت مردمی؛ ضرورت مقابله با کرونا‌ویروس

مقابله با پدیده‌های ناشناخته یا کمتر شناخته شده، بستگی تام به میزان همکاری و همیاری عموم مردم و شکل‌گیری نوعی مشارکت و همبستگی اجتماعی و افزایش تاب‌آوری عمومی علیه عنصر مهاجم است.

صرف نظر از فرضیات متفاوت در خصوص نحوه شکل‌گیری این ویروس کمتر شناخته شده، آنچه اهمیت دارد، رفتار بشدت تهاجمی آن است که لازم است با احتیاط و هوشیاری کامل به جنگ آن رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اولین سنگر در مقابل این مهاجم، خانه و منزل است. پاکسازی از خانه و منزل باید صورت گیرد و نقش بانوان به‌عنوان محور و کانون خانه و خانواده، نقش فرماندهی در این سنگر است. همه افراد خانواده می‌بایست تحت امر فرمانده عمل نمایند و بهداشت فردی و خانوادگی از این جا آغاز شود.
دومین سنگر، محله است. محل و محله در فرهنگ ایرانی و اسلامی سابقه طولانی دارد. محله، محل زیست جمعی تعداد زیادی از خانواده‌ها است؛ لذا تشکیل کمیته‌های همیاری محلی با حضور اعضای شورایاری‌های محلی، سرای محله، خانه بهداشت، اعضای تشکل‌های مردمی محله، بسیج، هیأت امنای مساجد، خیرین محله و شخصیت‌های علمی، فرهنگی و... ساکن در محله در جهت اولاً آموزش هم محلی‌ها، ثانیاً حفظ بهداشت محیط محله، رسیدگی به خانواده‌های نیازمند، کمک‌های بهداشتی و درمانی و... امری ضروری و مؤثر است. همچنین با وجود شبکه‌های اجتماعی و کانال‌ها و گروه‌های اجتماعی در فضای مجازی، احتیاجی به حضور در جلسات و هماهنگی رو در رو وجود ندارد. ایجاد امید به کار جمعی حتی در فضاهای مجازی، شرط مهمی در شکست این ویروس مهاجم است.
گسترش روحیه جمعی، تقویت همبستگی و جلوگیری از اقدامات خطرآفرین و ترس کاذب، خروجی مبارک این اقدام خواهد بود.سومین سنگر، شهر است و در نهایت، سنگر آخر، کشور عزیزمان ایران است. بی‌تردید، پیروزی ما در کشور، مستلزم پیروزی در شهرها و پیروزی در شهرها مستلزم موفقیت در محلات و منازل خواهد بود. قطعاً ستاد ملی مقابله با ویروس کرونا، استانداری‌ها، فرمانداری‌ها و بخشداری‌های سراسر کشور، پشتیبان این اقدام اسلامی، انسانی و ملی خواهند بود.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۰۳۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرنوشت بچه گمشده محله مولوی تهران چه شد؟

عصر چهارشنبه ۵ اردیبهشت امسال خانواده‌ای با تماس با کلانتری ۱۱۶ مولوی از ربوده شدن کودک ۳ ساله شان توسط یک زوج موتورسوار خبر دادند.

با توجه به حساسیت موضوع تیمی از کاراگاهان اداره یازدهم پلیس آگاهی تهران برای ردیابی و تحقیقات ویژه وارد عمل شدند. کاراگاهان در گام نخست تحقیقات به سراغ برادر هشت ساله کودک ربوده شده رفتند، پسربچه به ماموران گفت: همراه برادرم به مغازه سوپرمارکتی رفته بودم برادرم بیرون از مغازه بود و زمانی که از مغازه خارج شدم اثری از برادرم نبود و فقط در آن لحظه یک زن و مرد موتورسوار را دیدم که به سرعت از من دور شدند که احتمال می‌دهم آنها برادرم را ربوده باشند.

کاراگاهان در این مرحله با توجه به ادعای هشت سالعه دوربین‌های مدار بسته را مورد بازبینی قرار دادند و تصویر پسر بچه ۳ ساله به دست آمد و در پایش‌های دوربین به دوربین به زن جوانی در منطقه راه آهن رسیدند که به سراغ این پسر بچه ۳ ساله می‌روند.

ماموران در ادامه با اقدامات پلیسی موفق به شناسایی زن جوان شده و زمانی که به سراغ وی می‌رود عنوان می‌کند که این کودک ۳ ساله در حالی که گریه می‌کرد در خیابان دیدم و متوجه شدم خانه شان را گم کرده است و، چون آدرسی از خانه همراهش نبود او را تحویل کلانتری رازی دادم.

همین سرنخ کافی بود تا کودک گم شده که عنوان شده بود ربوده شده است در کلانتری رازی شناسایی و به آغوش گرم خانواده بازگردد.

سرهنگ نثاری معاون دایره جنایی تهران با تائید این خبر به رکنا گفت: ماجرا کودک ربایی در جنوب تهران ادعایی اشتباهی از سوی کودک هشت ساله بوده و هیچ آدم ربایی صورت نگرفته و پسر بچه سه ساله گم شده بود که با تلاش همکاران ما در پلیس آگاهی تهران به آغوش خانواده بازگردانده شد.

منبع: رکنا

tags # اخبار حوادث سایر اخبار آیا قدرت‌های فوق‌بشری واقعیت دارند؟ چطور انسان به این قدرت‌ می‌رسد؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • سرنوشت بچه گمشده محله مولوی تهران چه شد؟
  • حذف انتقال محلی مالاریا در خوزستان در ۱۰ سال اخیر
  • ضرورت تامین روشنایی محله های بی دفاع شهری
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • ۶ خانه فرهنگی ایران در پاکستان فعال می‌شود
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران