Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران، ‌ مصرف داروهای تجویز شده به صورت منظم در زمان‌های مقرر الزامی است. حتی اگر احساس بهبودی می‌کنید مصرف داروها را تا پیش از به اتمام رسیدن دوره درمان متوقف نکنید. این داروها بر اساس شرایط جسمی و وضعیت بیماری شما برایتان تجویز شده است، پس نباید مصرف آن را به دیگران توصیه کنید.
توجه کنید در صورتی که سرفه شما بیشتر شد یا مجددا تب کردید و یا تنگی نفس دوباره به سراغ‌تان آمد، باید بلافاصله به مراکز درمانی مراجعه کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پس از ترخیص از بیمارستان باید در یک اتاق مجزا از سایر اعضای خانواده استراحت کنید. این اتاق باید یک پنجره داشته باشد تا تهویه در آن به درستی صورت گیرد. سعی کنید تعداد دفعات خروج از اتاق را به حداقل برسانید و فقط برای موارد ضروری از اتاق خارج شوید. اطمینان حاصل کنید که محل‌هایی که شما و سایر اعضای خانواده به طور مشترک از آنها استفاده می‌کنید مانند آشپزخانه و دستشویی دارای تهویه مناسب باشد.
سعی کنید تا حد امکان در اتاق مجزا باشید، اما در صورتی که منزل شما تنها یک اتاق خواب داشت سعی کنید از سایر اعضای خانواده یک متر فاصله بگیرید و محل خواب خود را با فاصله انتخاب کنید. ظرف غذا، ‌ قاشق و چنگال شما باید از سایرین مجزا باشد و پس از استفاده نیز جدا از ظروف سایر اعضای خانواده شسته شود.
تعداد کسانیکه از بیمار مراقبت می‌کنند باید محدود باشد و ترجیحا فقط یک نفر که در سلامت کامل است و بیماری زمینه‌ای ندارد، این کار را انجام دهد. به هیچ عنوان تا ۱۴ روز به کسی اجازه ندهید به عیادت شما آید.
شست‌وشوی مکرر دست‌ها، ضد عفونی کردن سطوحی که با آن در تماس هستید بویژه دستگیره‌ درب‌ها بسیار ضروری است. بهتر است پس از شست و شوی دست‌ها از دستمال کاغذی برای خشک کردن دست‌تان استفاده کنید و در صورتی که برایتان مقدور نبود از حوله شخصی استفاده کرده و به محض خیس شدن آن را جدا از سایر البسه بشویید.
لباس‌ها، ملحفه‌ها و حوله‌های حمام و دستشویی بیمار را به طور مجزا از سایر لباس‌ها با مایع یا پودر لباسشویی و با آب ۶۵-۹۵ درجه سانتیگراد بشویید و به طور کامل خشک کنید. لباس‌های کثیف فرد بیمار را داخل کیسه بگذارید و درب آنرا ببندید.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: صدای ایران کرونا ویروس سایر اعضای خانواده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۰۳۵۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است/

محمد سنادی‌زاده متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری در گفتگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم وفناوری آنا، در رابطه با پیشرفت‌های علم پزشکی در حوزه پیوند کلیه اظهار کرد: بنده اولین پیوند کلیه را در ایران با همکاری تیم پیوند کلیه در سال ۱۳۴۷ در بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی شیرازانجام داده‌ام.

وی ادامه داد: در آن سال‌ها امکانات پزشکی بسیار محدود بود، کلیه مصنوعی، آنتیژن‌های مخصوص HLL و دارو‌های جدیدی که الان در اختیار است را نداشتیم. پیشرفت علم و تجهیزات پزشکی اصلا قابل مقایسه با سال‍‌های گذشته نیست.

متخصص جراحی کلیه افزود: در گذشته سعی می‌شد کلیه را از افراد نزدیک به بیمار پیوند دهیم درحالی که اکنون روش پیوند و راه‌های دریافت کلیه تغییر کرده است. ما در بیمارستان نمازی از دو جسد کلیه گرفته و به دو بیمار که در انتظار دریافت کلیه بودند پیوند زدیم. یک بیمار حدود ۱۶ سال با همان کلیه زندگی کرده و علائم طبیعی داشت.

سنادی‌زاده گفت: حدود ۹ پیوند کلیه برای ۷ بیمار در بیمارستان نمازی شیراز و ۵۰ پیوند هم در بیمارستان شهدای تجریش تهران انجام داده‌ام.

وی به پیشرفت‌های پزشکی اشاره و مطرح کرد: خوشبختانه امکانات بسیار خوبی در اختیار جراحان پیوند کلیه قرار گرفته است. ایران جز اولین کشور‌هایی بود که جراحی پیوند کلیه را آغاز کرد. تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است که این آمار بسیار خوب نشان دهنده پیشرفت‌های کشورمان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی بخش جدید مراقبت‌های ویژه نوزادان در بیمارستان اهواز
  • آشنایی با روش‌های درمان زخم بستر در منزل
  • جوان مرگ مغزی بجنوردی جان چهار بیمار را نجات داد
  • تدوین برنامه مراقبت از راه دور نوزادان نارس بعد ازترخیص در اصفهان
  • ۲ عمل اهدای عضو در مشهد نجات بخش جان پنج بیمار شد
  • تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است/
  • نجات جان چند بیمار با اعضای بدن کارمند پست
  • ماموریت بیمار با بالگرد هوایی اورژانس از داران به اصفهان
  • جوان مرگ مغزی به ۵ بیمار در مشهد زندگی دوباره بخشید
  • حیات دوباره ۵ بیمار با اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد