Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: کمیته فراکسیون امید در خصوص ویروس کرونا با کمیسیون بهداشت همکاری می‌کند.

«بهروز بنیادی»، عضو کمیسیون بهداشت در مجلس شورای اسلامی، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری برنا در رابطه با «کمیته فراکسیون امید در خصوص ویروس کرونا» گفت: این کمیته در حال حاضر فعالیت درون گروهی دارد، اعضای کمیته با اعضای کمیسیون بهداشت که در قرارگاه کرونا وزارت بهداشت مامور هستند، مشترک است و کارها از طریق قرارگاه، تعقیب و نظرات دوستان اعمال می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تشکیل جلسه ممنوع است اما در فضای مجازی دوستان تبادل نظر می‌کنند و به اتفاق چند نفر از عزیزانی که جزو کمیته امید هستند و هم جزو قرارگاه کرونا، نقطه نظرات منتقل و مطرح می‌شود.

او در رابطه با مسمومیت الکلی که اخیرا رخ داده است، مطرح کرد: گزارش چند مسمومیت الکلی در اهواز داشتیم، به هر حال مسمویت با الکل اتفاق تازه ای نیست ولی می بایست پزشک قانونی گزارش مبسوط به خبرگزاری‌ها و نهادهای مسئول بدهد که آیا مسمومیت، بخاطر موضوع کروناست یا برداشت اشتباهی صورت گرفته است. البته ممکن است صداوسیما توصیه‌های اشتباهی را مطرح کرده باشد و یا بروشورها و مراکز بهداشتی اشتباهی مرتکب شده باشند زیرا در همه اخبار و رسانه‌های دیداری و شنیداری، گفته شده الکل برای ضدعفونی دست‌ها و سطوح استفاده شود اما در هیچ جا گفته نشده باید به صورت خوراکی مصرف شود. قطعا باید پزشکی قانونی و قوه قضائیه در این زمینه ورود و علت را شفاف کنند که چه کسانی دچار مسمومیت شده‌اند. آیا به خاطر اطلاع‌رسانی و آموزش اشتباه بوده است یا خیر؟ البته افراد سودجویی در فضای مجازی راهنمایی اشتباه می کنند. در این زمینه پلیس فتا باید بررسی های لازم را داشته باشد.

 بنیادی وضعیت بیمارستان‌ها و عدم پذیرش را اینگونه مطرح کرد: در بعضی از استان‌ها در اوج شیوع بیماری هستیم مانند استان تهران، قم و گیلان و بعضی از استان هم آمار رو به افزایش است که باید تمهیدات لازم فراهم شود و در جاهایی که با کمبود تخت بستری مواجه شده‌ایم، تمهیدات فراهم شده است. در تهران و گیلان بیمارستان‌های صحرایی برپا شده است بنابراین در این زمینه مردم نباید نگرانی داشته باشند اما اگر دستورالعمل‌ها رعایت نشود و عدم عبور و مرور درون شهری و برون شهری جدی تلقی نشود و بیماری جدی تلقی نشود در این شرایط باز هم دچار کمبود می‌شویم. حتی‌الامکان از مردم خواهش می کنیم از منزل تا دو هفته آینده به هیچ عنوان خارج نشوند مگر در صورت ضرور.

نماینده کاشمر در مجلس شورای اسلامی گفت: قطعا باید برنامه‌های خاص برای سفرهای نوروزی صورت گیرد و استان‌هایی که به هر حال در اوج شیوع بیماری هستند و افرادی که از آنجا خارج می‌شوند باید کنترل شوند. استان‌هایی که کمتر شیوع بیماری دارند باید همکاری کنند. اگر همکاری مردم نباشد و این بیماری را جدی تلقی نکنند کار سخت شده و زنجیره انتقال ویروس را نمی‌توانیم از بین ببریم و قطع این زنجیره، به دست مردم است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا ویروس کرونا کمیسیون بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۰۴۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلیس علیه تبلیغ‌کنندگان سلاح در فضای مجازی

رییس پلیس فتا فراجا از آغاز طرح عملیات پلیس فتا بر علیه تبلیغ کنندگان فروش سلاح و مهمات و ترویج کنندگان خشونت در فضای مجازی طی سال جاری خبر داد.

به گزارش مهر، سردار وحید مجید رئیس پلیس فتا فراجا گفت: در جهت پاکسازی و ارتقای امنیت فضای مجازی دو طرح عملیاتی ویژه پلیس فتا بر علیه تبلیغ کنندگان و فروشندگان سلاح، مهمات و اقلام ممنوعه و همچنین مقابله با پدیده ترویج خشونت و اراذل و اوباش در فضای سایبر در حال اجرا است.

این مقام ارشد سایبری خبر داد: در این راستا ۳۴ کار گروه ویژه عملیاتی و اطلاعاتی در خصوص رصد تارنما‌های مجرمانه و شناسایی مجرمان این دو حوزه که همواره پاکسازی و امنیت آن مورد درخواست هموطنان است، شروع به اجرای طرح کرده‌اند.

وی ادامه داد: بر اساس تجزیه، تحلیل و رصد‌های صورت گرفته در فضای مجازی بیش از ۹۰ درصد تبلیغات فروش و واگذاری سلاح، مهمات، افشانه و شوکر الکتریکی صرفاً یک ترفند کلاهبردارانه از سوی مجرمان سایبری به جهت کلاهبرداری مالی از متقاضیان محسوب می‌گردد و در حقیقت این افراد کلاهبردار هیچ گونه اقلامی نظیر سلاح، مهمات و ... به درخواست کنندگان واگذار نخواهند کرد.

رئیس پلیس فتا فراجا با تاکید بر عزم جدی پلیس فتا در برخورد با این دو پدیده مخل امنیت و آرامش هموطنان در فضای مجازی؛ از کاربران خواست: ضمن مشارکت با پلیس فتا در پاکسازی فضای مجازی در صورت مشاهده موارد مشکوک و مجرمانه موضوع را از طریق شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ به پلیس فتا گزارش کنند.

دیگر خبرها

  • چند واقعیت علمی که زیر پوست ما جریان دارد
  • هشدار مهم به مردم؛ افزایش احتمال مرگ‌ومیر با این عمل پرطرفدار!
  • سامانه دهک ریاست جمهوری فعال نشده است | مردم از باز کردن لینک ارسالی خودداری کنند
  • حمله سگ ولگرد به پسر بچه ۱۲ ساله در کرج
  • چند واقعیت علمی که زیر پوست ما جریان دارند
  • ذاکر : از نظر شرعی، هیچ منع قانونی یا مذهبی برای تعطیلی شنبه وجود ندارد/ اتاق بازرگانی و بخش خصوصی از تعطیلی شنبه حمایت می‌کنند + فیلم
  • پلیس علیه تبلیغ‌کنندگان سلاح در فضای مجازی
  • عضو کانال‌های فضای مجازی صداوسیمای گلستان شوید
  • بازیکنانی که قاتل پرسپولیس شدند + ویدئو
  • سوژه جدید فضای مجازی؛ اشک‌های سردار رادان در قم بعد از یک شعار! | فیلم