Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-05@02:25:43 GMT

افراد دارای علائم کرونا حق ورزش ندارند

تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۰۴۳۶۰

افراد دارای علائم کرونا حق ورزش ندارند

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، ساناز کبیری، مسئول بهداشت و ایمنی فدراسیون پزشکی ورزشی در ارتباط با اینکه با شیوع ویروس کرونا، ۵۲۰۰ مکان ورزشی با تعطیلی روبرو شده است و لزوم انجام فعالیت بدنی و ورزش در چنین مقطع زمانی چقدر است، اظهار کرد: پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در این مقطع زمانی از هر مساله دیگری مهم‌تر است و باید در چنین وضعیتی به فعالیت فیزیکی توجه جدی داشت که در کنار تغذیه مناسب از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تقسیم بندی افراد به ۲ دسته دارای بیماری زمینه‌ای و سالم

وی ادامه داد: در این راستا افراد را به دو دسته تقسیم می‌کنیم؛ آنهایی که هیچ بیماری زمینه‌ای نداشته و ندارند و از قبل ورزش کرده و در حال حاضر نیز قصد دارند ورزش را ادامه دهند و آنهایی که دارای علائم و عفونت در دستگاه تنفسی هستند.

ورزش کردن مشروط افراد سالم

مسئول واحد بهداشت و ایمنی فدراسیون پزشکی ورزشی با اشاره به دسته اول، عنوان کرد: ورزش کردن این دسته از افراد با رعایت نکات بهداشتی و دستورالعمل های صادر شده در خصوص پیشگیری از شیوع کرونا ایرادی ندارد اما باید به تهویه هوا، ضدعفونی تجهیزات، رعایت فاصله دو متری با دیگر ورزشکاران، پرهیز از ورزش شدید و طولانی مدت توجه داشته باشند و در این برهه زمانی مصرف مایعات را افزایش داده و به علائم هشدار دهنده توجه داشته و اگر دچار تنگی نفس، درد عضلانی، ضعف بدن و درد در ناحیه قفسه سینه شدند ورزش را رها کرده و به پزشک مراجعه کنند.

نحوه ورزش برای افراد با علائم زمینه‌ای

کبیری در مورد آنهایی که بیماری زمینه‌ای دارند و با عفونت در ناحیه دستگاه تنفسی دست و پنجه نرم می‌کنند، گفت: پرسش این است که آیا این دسته از افراد نیز می‌توانند ورزش خود را ادامه دهند؟ قرار نیست هر عفونتی در دستگاه تنفسی ویروس کرونا محسوب شود. برخی افراد علائمی مانند آبریزش بینی و گلودرد مختصر دارند و تب‌دار نیستند اما افرادی نیز علائم جدی و تب دارند، سرفه می‌کنند و درد و ضعف عضلانی نیز دارند.

میزان ورزش افراد با علائم مختصر هشدار دهنده

وی افزود: آنهایی که علائم مختصر دارند به شرط رعایت بهداشت فردی و پیروی از دستورالعمل‌های صادره می‌تواند به صورت خفیف و متوسط به میزان کمتر از ۵۰ درصد ورزش کردن در دوره‌های قبلی ورزش کنند و به طور حتم انجام ورزش برای این دسته افراد مفید است.

مسئول واحد بهداشت و ایمنی فدراسیون پزشکی ورزشی با بیان اینکه ورزش کردن به دو دسته هوازی و قدرتی تقسیم می‌شود، اظهار کرد: پیاده روی، دویدن و شنا، ورزش‌های هوازی هستند و برای اینکه بدانیم افراد با چه شدتی ورزش می‌کنند می‌توان از آزمون صحبت کردن استفاده کرد، بدین معنا که در زمان ورزش اگر فرد بتواند به راحتی صحبت کند و آواز بخواند شدت ورزش کردن خفیف است اما اگر در زمان ورزش نتواند آواز بخواند ولی بتواند صحبت کند، شدت متوسط و اگر نتواند در زمان ورزش به راحتی صحبت کند، ورزش شدید است.

استاندارد ورزش هفتگی

کبیری با اشاره به اینکه ۱۵۰ دقیقه ورزش در هفته به میزان روزانه ۳۰ دقیقه توصیه می‌شود، گفت: حداقل این میزان ورزش در روز باید دو بخش ۱۵ دقیقه‌ای باشد.

وی همچنین در مورد افرادی که دارای علائم هشدار دهنده نظیر تب بالا، تنگی نفس، سرفه و ... هستند، خاطرنشان کرد: این دسته افراد تا زمانی که به بهبودی کامل نرسیده‌اند نباید ورزش کنند چرا که ضعف ایمنی شدیدتر شده و دچار عارضه‌های شدید می‌شوند.

مسئول واحد بهداشت و ایمنی فدراسیون پزشکی ورزشی در خصوص مقوله تغذیه مناسب برای ورزشکاران نیز، عنوان کرد: تغذیه مناسب روی سیستم ایمنی بدن تاثیر مطلوب دارد و آنچه اثبات شده این است که برخی ویتامین‌ها در کارکرد مطلوب سیستم ایمنی بدن نقش موثرند.

چه ویتامین‌هایی برای بهبود سیستم ایمنی بدن لازم است؟

کبیری با بیان اینکه ویتامین A، ویتامین B، ویتامین C، ویتامین D، ویتامین E، زینک و امگا ۳ به عنوان ویتامین‌های موثر در بهبود سیستم ایمنی بدن تلقی می‌شوند، گفت: همواره تاکید بر این است که چنین ویتامین‌هایی از طریق مواد غذایی به بدن منتقل شود و مردم نباید به مکمل‌ها روی بیاورند.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: سیستم ایمنی بدن ورزش کرونا ورزش هفتگی سیستم ایمنی بدن ورزش کردن زمینه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۰۴۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کد یکتا برای واحدهای صنفی اجباری است

به گزارش خبرگزاری مهر، حمیدرضا رستگار رئیس اتاق اصناف در مصاحبه رادیویی، گفت: یکی از سیاست‌های دولت، خدمات الکترونیک است. یعنی یک سری خدمات نهادهای دولتی باید در بستر الکترونیکی انجام شود. یک سری مجوزها از سوی درگاه مجوزها اعطا شده و در ادامه نیز بحث الکترونیکی شدن روی داد که در دستور کار دولت است.

رستگار تاکید کرد: الکترونیکی کردن مجوزها نیازمند آن است که تمام کسانی که دارای مجوز کسب و کار هستند برای دریافت تسهیلاتی که دولت ارائه می‌دهد باید کد یکتا را داشته باشند.

وی گفت: کد یکتا متصل به حساب بانکی افرادی می‌شود که فعالیت اقتصادی دارند. بیشتر افراد باید جسم مجوز را با خود می‌بردند و یا استعلامی از نهادهای ذیربط انجام می‌شد تا اعتبار پروانه کسب بررسی می‌شد. با الکترونیکی شدن و ایجاد کد یکتا نیازی نیست که اشخاص حقیقی و حقوقی که دارای پروانه کسب هستند مجوز را با خود ببرند.

این مقام صنفی یادآور شد: مهمترین موضوعی که اتاق اصناف و اتحادیه‌ها دنبال می‌کنند آن است که همه فعالان اقتصادی باید پروانه کسب داشته باشند. سپس آنکه این مجوزها مورد تأیید درگاه ملی مجوزها باشد. با کد یکتایی که افراد دریافت می‌کنند هم افرادی که مجوز دارند و یا مجوز قدیمی دارند و نیازمند به روز شدن هستند، عملیات به روز رسانی خود را انجام می‌دهند.

وی گفت: تهران دارای ۱۳۵ اتحادیه و نزدیک به ۵۰۰ هزار واحد صنفی دارای پروانه هستند و همه آنها باید کد یکتا را دریافت کنند. افرادی که پروانه کسب ندارند حتماً باید با این کد یکتا مجوز کسب و کار را دریافت کنند.

رئیس اتاق اصناف تهران خاطرنشان کرد: یکی از موضوعات مهم این است که همه مردم تا پایان این ماه باید برای دریافت کد یکتا به آدرس الکترونیکی اقدام کنند. غیر از آن افراد صنفی می‌توانند به اتحادیه مرتبط مراجعه کنند و اتحادیه‌ها نیز این کد را ارائه می‌کنند.

کد خبر 6095507

دیگر خبرها

  • ویدیو/ تفاوت ورزش ۱۵ دقیقه‌ای با ورزش ۳۰ دقیقه‌ای روی بدن
  • مصرف بیش از حد ویتامین D این عوارض را دارد
  • این علائم نشان دهنده کمبود ویتامین B۱ است
  • همه واحدهای صنفی باید شناسه یکتا دریافت کنند
  • کد یکتا برای واحدهای صنفی اجباری است
  • علائم فشار خون بالا
  • خدمات بهزیستی البرز به افراد دارای اختلال اتیسم
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • علائم فشار خون بالا را بشناسید
  • آن چه علم به تازگی درباره قاعدگی زنان کشف کرده است