Web Analytics Made Easy - Statcounter

فاضل زاده از همکاری مشترک کانون مرکزی خادمیاری رضوی قائم شهر با مرکز بهداشت این شهرستان برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در میان اقشار مختلف مردم به ویژه نیازمندان خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان ازساری، «صادق فاضل زاده» امروز(20اسفند) در دیدار با «محمد گران» رئیس شبکه و مرکز بهداشت و مدیر کانون بسیج جامعه‌ی پزشکی شهرستان قائم‌شهر  ضمن قدردانی از کلیه دست اندرکاران و کارکنان بخش بهداشت و درمان که در خط اول مبارزه با بیماری کرونا به طور شبانه روزی در تلاشند، به ظرفیت های موجود برای اقدامات موثر در جهت افزایش بهداشت و سلامت اقشار محروم اشاره کرد و از آمادگی کانون سلامت خادمیاران رضوی شهرستان قائم‌شهر  برای هرگونه همکاری با مرکز بهداشت این شهرستان، خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر کانون مرکزی خادمیاران رضوی شهرستان قائم شهر گفت: خادمیاران کانون سلامت این شهرستان، خدمات بهداشتی خود را برای مبارزه با این بیماری منحوس، با استمداد از خداوند متعال و به نیت خوشنودی حضرت رضا(ع) به مردم ارائه می‌دهند.

« محمد گران» نیز در این نشست صمیمی با اشاره به اقدامات انجام شده در این مدت برای پیشگیری از شیوع بیماری‌های حاد تنفسی و کرونا ویروس و معرفی شش بیمارستان استان مازندران در رابطه با کنترل و درمان این بیماری گفت: بیمارستان رازی قائم‌شهر از جمله بیمارستان هایی است که کادر تلاشگر آن به طور شبانه روزی در حال خدمت رسانی به مراجعین هستند .

 

رئیس شبکه و مرکز بهداشت و مدیر کانون بسیج جامعه‌ی پزشکی شهرستان قائم‌شهر آموزش رعایت اصول بهداشت فردی و اجتماعی را مهم‌ترین عامل پیشگیری از ابتلا و انتقال این ویروس دانست و از اعلام همکاری کانون سلامت خادمیاران رضوی استقبال و برای اعزام کارشناس مرکز بهداشت در جهت آموزش خادمیاران و محرومین، اعلام آمادگی کرد .

پایان پیام/286

منبع: شبستان

کلیدواژه: پیشگیری از کرونا خادمیاران رضوی شهرستان قائم شهر خادمیاران رضوی مرکز بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۰۵۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خوزستان عاری از بیماری مالاریا

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، همایون امیری با اشاره به ۲۵ آوریل روز جهانی مالاریا گفت: سازمان جهانی بهداشت با نامگذاری روزی به نام روز جهانی مالاریا، بر مبارزه جمعی و آگاهانه با هدف جهانی عاری از مالاریا، تاکید می‌کند. شعار سازمان جهانی بهداشت برای روز جهانی مالاریا در سال ۲۰۲۴، «پیاده‌سازی استراتژی‌های جدید و اقدامات نوآورانه در حذف مالاریا به ویژه در مناطق محروم» تعیین شده است.

وی افزود: مالاریا یکی از قدیمی‌ترین بیماری‌های عفونی شناخته شده در جهان است و هنوز در بسیاری از کشور‌ها از مشکلات مهم بهداشتی است. انگل این بیماری توسط نیش پشه‌های آنوفل آلوده، از فرد بیمار به فرد سالم منتقل و موجب بروز بیماری می‌شود. پشه آنوفل بومی ایران است.

امیری با بیان اینکه در تمام مناطق کشور، گونه‌های مختلف این پشه وجود دارد، ادامه داد: استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان و جنوب کرمان بیشترین موارد مالاریا بومی کشور را به خود اختصاص داده‌اند.

مهمترین علائم بیماری شامل تب، لرز، تهوع و استفراغ، خستگی و رنگ پریدگی است.

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت خوزستان اضافه کرد: با توجه به اهمیت این بیماری، بسیاری از کشور‌های جهان از جمله ایران برنامه حذف مالاریا را در دستور کار خود قرار داده‌اند.

وی می‌گوید: در خوزستان با انجام اقداماتی مانند بیماریابی فعال، اجرای نظام مراقبت سندرمیک و اجرای مراقبت حشره‌شناسی، در ۱۰ سال اخیر هیچ موردی از «انتقال محلی» بیماری مالاریا مشاهده نشده و همه بیماران شناسایی‌شده، در خارج از خوزستان آلوده شده‌اند و این روند موجب شده است خوزستان به هدف حذف مالاریا دست یابد.

همایون امیری افزود: بیماریابی فعال در جمعیت‌های هدف به منظور پیشگیری از انتقال بیماری انجام می‌شود و پرسنل بهداشت علاوه بر اینکه در طول ماه در مناطق مختلف کار شناسایی این بیماری را از طریق نمونه‌گیری از افراد مشکوک و بررسی آب‌های راکد رصد می‌کنند، در صورت شناسایی یک فرد مبتلا، اخذ نمونه از اطرافیان وی و همچنین درمان و پیگیری مبتلایان را نیز بر عهده دارند.

به گفته مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت خوزستان؛ همه مراکز، پایگاه‌ها و خانه‌های بهداشت آمادگی ارائه خدمات بیماریابی و درمان مالاریا را دارند.  

دیگر خبرها

  • کشف و ضبط بیش از ۴ تن لبنیات سنتی غیربهداشتی در کرمانشاه
  • چند خبر کوتاه از شهرستان های سبزوار و سرخس
  • احداث نخستین مرکز تخصصی نجوم چهارمحال و بختیاری
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد اختصاص یافت
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • چهارهزار نفر در اردستان مبتلا به دیابت هستند
  • استرس یکی از مهمترین عوامل از بین رفتن آرامش در کانون خانواده است
  • اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد
  • خوزستان عاری از بیماری مالاریا