Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تصمیمات اقتصادی دولت متناسب با محدودیت‌ها شیوع کرونا باید اتخاذ شود گفت: اقتصاد مقاومتی باعث شده کرونا تبعات کمتری بر اقتصاد ما داشته باشد. ۲۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۵ استانها کرمان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، محمدرضا پورابراهیمی شامگاه دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: موضوعی که امروز در کشور و بسیاری از کشورها اتفاق افتاده است بحث کرونا بوده که تبعات اقتصادی زیادی هم داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه نرخ رشد اقتصادی کشورها تحت تاثیر این ویروس قرار خواهد گرفت گفت: نیازمند تحلیلی هستیم تا تصمیمات مناسب اقتصادی اتخاذ شود چرا که تبعات اقتصاد جهان بر کشور ما نیز اثر خواهد گذاشت.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه امروز در حوزه فعالیت‌های اقتصاد مقاومتی نتایج بهتری می‌بینیم افزود: تحریم‌ها باعث شده که کشور اقتصاد شکوفاتری داشته‌ باشد.

جزئیات شیفت‌بندی فعالیت واحدهای صنفی در کرمان اعلام شدبازار کرمان در روزی که تعطیل نشد + تصاویروقتی کرونا اشک اصناف کرمانی را درآورد؛ از تعطیلی بازار کرمان در شب عید تا چک و بدهکاری

وی با بیان اینکه وضعیت کشور ما با توجه به اینکه در اقتصاد مقاومتی بودیم باعث شده تبعات ویروس نسبت به سایر کشورها کمتر اثر گذاشته شود خاطرنشان کرد: واحدهایی که تحت تاثیر ویروس کرونا قرار گرفته باید توسط دولت احصا شود.

پورابراهیمی با اشاره به اینکه در بحث گردشگری واحدهای زیادی تحت تاثیر قرار گرفتند و دولت باید کمک آنها در برنامه قرار دهد گفت: بر اساس گزارشات تیم اقتصادی دولت در حال برنامه‌ریزی برای این کمک به فعالان اقتصادی است.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: بر اساس اعلام ستاد ملی کرونا امکان برگزاری جلسات کمیسیون‌های مجلس نیست اما از طریق مختلف مشکلات کشور توسط مجلس در حال پیگیری است.

وی با عنوان اینکه روش‌های تامین مالی برای واحدهای اقتصادی و تولیدی پیگیری شده که بخش زیادی از آن توسط نظام بانکی کشور باید اجرایی شود افزود: در حوزه کسب و کارهای اقتصادی تصمیمات مالیاتی نیز موثر است.

پورابراهیمی با اشاره به اینکه امکان پرداخت مالیات کسبه و فعالان اقتصادی نیز در این شرایط سخت شده است تصریح کرد: بحث بیمه تامین اجتماعی واحدهای تولیدی و کارگاه‌ها را هم داریم که این واحدها را دچار مشکلات کرده است.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دولت باید در این سه زمینه بانکی، مالیات و بیمه واحدهای تولیدی و اقتصادی کشور را کمک کند و تصمیمات متناسب با شرایط روز اتخاذ کند گفت: در بحث مالیاتی در حوزه تاخیر در پرداخت و ارائه اظهارنامه مالیاتی باید به مودیان مالیاتی کمک ویژه شود.

وی با اشاره به اینکه هر فعالیت اقتصادی که تحت تاثیر کرونا دچار چالش شده باید توسط دولت احصا و شناسایی شود افزود: در بخش کشاورزی نیز امکان صادرات برخی محصولات کشاورزی با مشکل روبه‌رو شده است که دولت باید برای این کشاورزان برنامه داشته باشد.

پورابراهیمی با بیان اینکه خوشبختانه در کشورهایی که شیوع کرونا در آنها از ابتدا شاهد بودیم این روزها روند خوبی دارند و با تشکر از کادر درمانی و پزشکی کشور و استان کرمان ابراز امیدواری کرد: با همکاری مردم کشور ما نیز بعد از این پیک بیماری وارد شرایط عادی شود و از این بحران نیز عبور کنیم.

وی اظهار داشت: فرصت‌هایی به‌واسطه کرونا در کشور شکل گرفته و به‌عنوان مثال خرید اینترنتی امروز در کشور فعال شده در حالی‌ که قبل از آن کسب و کارهای اینترنتی مشکلاتی داشتند و حتی با آنها مخالفت می‌شد.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه با هماهنگی اتاق اصناف و فعالان اقتصادی استان این عزیزان نیز به کمک بخش درمان استان آمدند و توافق شده که اصناف کرمان یک روز در میان خدمات خود را ارائه بدهند که از هر گونه تجمع در شهر خودداری شود گفت: امروز دغدغه اصلی اصناف و بازاریان و فعالان اقتصادی چک‌هایی است که در بازار دادند و امیدواریم هم سیستم بانکی و هم دستگاه قضایی همکاری کند تا چک این عزیزان برگه نشود و بعد از عبور از این بحران در ماه‌های آینده پرداخت‌ها انجام شود.

وی با اشاره به آخرین وضعیت بودجه 99 با بیان اینکه در بودجه سال آینده کاهش درآمدهای نفتی پیش‌بینی شده است افزود: در این بودجه عدم اتکا به درآمد نفتی به حداقل‌های ممکن رسیده است.

پورابراهیمی با اشاره اینکه این کاهش باعث شده که کشور مسیر جدیدی را طی کند و امیدواریم خاطرنشان کرد: اصلاح ساختار بودجه نیاز است اما با توجه به شرایط کشور در ارتباط کرونا صحن علنی مجلس تعطیل شد و برای نخستین بار است که کمیسیون تلفیق مجلس گزارش بودجه را به شورای نگهبان ارائه کرده است.

وی از توزیع 200 هزار ماسک با اولویت مراکز درمانی توسط خیرین و واحدهای تولیدی در کرمان خبر داد و گفت: بیش از 30 هزار لیتر مواد ضدعفونی کننده با اولویت مناطق محروم نیز در حال توزیع است.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: امیدواریم این اقدامات به مشکلات در زمینه کرونا ویروس در جامعه کمک کند و با کمک مردم و مسئولان از این بحران نیز عبور کنیم.

انتهای پیام/511/ح

R7860/P/S6,67/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی مجلس شورای اسلامی فعالان اقتصادی تحت تاثیر باعث شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۰۵۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر مهم درباره زمان متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان

به گزارش تابناک، رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ گفت: درباره متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان لازم است این توضیح را بدهم که از اول فروردین‌ماه لازم‌الاجراست منتها با توجه به این‌که برنامه هفتم همچنان مورد ایراد شورای نگهبان است باید این ایرادات رفع شده تا تبدیل به قانون شود.

حمیدرضا حاجی‌بابایی اظهار داشت: متناسب سازی حقوق بازنشستگان از اول فروردین‌ماه لازم‌الاجراست منتها بعد از رفع ایرادات شورای نگهبان در دستور کار قرار می‌گیرد.

 رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ در جلسه علنی امروز و در جریان بررسی جدول هفت لایحه بودجه گفت: این جدول مربوط به اعتبارات دستگاه‌ها است، دولت اعتبارات دستگاه‌ها را به صورت تجمیعی آورده است. برای اولین‌بار به دو جدول ۷ و ۱-۷ تقسیم شده که جدول «۷» مربوط به حقوق و مزایا و جدول ۱-۷ مربوط به برنامه‌ها است.

رئیس کمیسیون تلفیق اظهار کرد: اعتراضی بود که چرا اعتبارات برخی دستگاه‌ها افزایش داشته که معلوم شد که برای حقوق و دستمزد نیست و به خاطر برنامه آن دستگاه‌ها ما در نهایت تغییرات اساسی درباره اعتبار دستگاه‌ها نداشتیم و تغییرات جزئی اعمال شده، بنابراین جدول هفت عینا طبق پیشنهاد دولت به تصویب رسید.

رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ همچنین تصریح کرد: درباره متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان لازم است این توضیح را بدهم که از اول فروردین‌ماه لازم‌الاجراست؛ منتها با توجه به این‌که برنامه هفتم همچنان مورد ایراد شورای نگهبان است، باید این ایرادات رفع شده تا تبدیل به قانون شود. بعد از آن احکام بازنشستگان زده خواهد شد و بودجه آن هم پیش‌بینی شده است.

منبع: ايسنا

دیگر خبرها

  • خودکشی پزشکان بهانه بیماران! /تیترخوانی به جای نگاه علمی! /نوبت «وعده صادق» اقتصادی
  • خبر مهم درباره زمان متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • کالا‌های اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • باهنر: مجلس باید حداقل دو فراکسیون اقلیت و اکثریت داشته باشد /ضرورت ندارد تمام تصمیمات مجلس جناحی باشد
  • قیمت دو برابری کالا‌های اساسی با جود تخصیص ارز ترجیحی
  • گزارش متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان بررسی می‌شود
  • مجلس پیگیر اجرای سند تحول رئیس‌جمهور در حوزه ارز است
  • مجلس به دنبال اجرای سند تحول رییس جمهور در حوزه ارز است
  • صحبت‌های بی‌سابقه قالیباف درباره ماجرای ارز/ آغاز گشت ارشاد مسئولان توسط رادان