Web Analytics Made Easy - Statcounter

«علی اکبر کریمی» روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا با یادآوری نشست کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی با وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: در این نشست پیشنهاد شد تسهیلات ایثارگری به پزشکان و پرستاران آسیب دیده در مسیر مقابله با بیماری کووید ۱۹ ارایه و این افراد به عنوان شهید خدمت محسوب شوند.

وی ادامه داد: همچنین امتیازات اداری، مالی و استخدامی برای افزایش انگیزه و تشویق به کادر پزشکی و پرستاری فعال در زمینه مقابله با ویروس کرونا در کشور ارایه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی گفت: مسوولیت ستاد ملی مقابله با ویروس کرونا بر عهده وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بوده و نیاز است افزایش سطح تصمیم گیری تقویت شود.

کریمی افزود: نیاز است برای افزایش هماهنگی‌ها و بهره گیری از ظرفیت تمامی دستگاه‌ها این ستاد تقویت شده و تصمیمات برای مقابله با ویروس کرونا در سطح بالاتر و دستگاه‌های ملی و یا خارج از دولت استفاده شود.

وی، همکاری همگانی مردم، دستگاه‌های مختلف قوای سه گانه، نیروهای مسلح، نهادها و سازمان‌ها را از جمله تاکیدات این نشست عنوان کرد و گفت: برای مقابله با این بیماری که براساس گزارش‌ها روند توسعه‌ای خود را در بیشتر استان‌ها حفظ کرده نیاز است همکاری و همدلی همگانی صورت گیرد.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: اولویت پیشگیری بر درمان از دیگر محورهای مورد بحث در این نشست بود و با توجه به اینکه تنها راه مقابله با شیوع این بیماری کاهش ارتباط مردم در سطح جامعه و رعایت نکات بهداشتی می باشد نیاز است مردم از مسافرت‌های نوروزی در روزهای آینده خودداری کرده و رعایت نکات بهداشتی را در دستور کارخود قرار دهند.

کریمی توجه به تامین مواد ضدعفونی و ماسک مورد نیاز مردم و لباس های کادر پزشکی و پرستاری را از دیگر محورهای مطرح شده در این نشست عنوان کرد و گفت: مقرر شد وزارت صمت با تغییر خطوط واحدهای تولیدی و راه اندازی خط تولید زمینه تولید و تامین این مواد را در دستور کار خود قرار دهد.

کرونا، ویروس شایعی است که هرسال زمستان با علایم سرماخوردگی مشاهده می‌شد، اما از سال ۲۰۰۲ این ویروس جهش ژنتیکی داشته و ابتدا خود را با بیماری سارس، پس از آن مرس و در حال حاضر به شکل کووید ۱۹ نشان داده  که با دوره نهفتگی ۲ تا ۱۴ روز و با تظاهراتی نظیر تب بالا، سرفه،تنگی نفس، سردرد و گاهی با  اسهال و استفراغ همراه است.

تاکنون ۳۳ مورد مرگ مشکوک مبتلایان به کووید ۱۹ در استان مرکزی گزارش شده که ۱۵ مورد آن کرونا مثبت بوده است.

۳۸۹ نفر بر اساس آخرین رصد آماری و نتایج آزمایشگاهی در استان مرکزی به کرونا مبتلا شده‌اند.

 ۳۵ نفر از بیماران مبتلا به کرونا ویروس در استان مرکزی بهبود یافته و با منفی شدن نتایج آزمایشگاهی از بیمارستان مرخص شده‌اند.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی ویروس کرونا اراک استان مرکزی پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی ویروس کرونا اراک استان مرکزی مجلس شورای اسلامی ویروس کرونا اراک استان مرکزی مجلس شورای اسلامی استان مرکزی ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۰۶۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور

معاون وزیر صمت گفت: سال گذشته ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور پرداخت شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی، محمد مجید فولادگر امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در دیدار با استاندار خراسان شمالی، اظهار کرد: لازم است تسهیلات به صورت هدفمند هدایت شود تا شرکت یا واحد صنعتی برای خریداری و تأمین ماشین‌آلات خود مبادرت کند و در نهایت به تولید برسد.

وی افزود: سال گذشته ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور پرداخت شد.

معاون وزیر صمت تقویت بازارهای خارجی و افزایش مراودات بین‌المللی با هدف افزایش صادرات را مهم عنوان و خاطرنشان کرد: این وزارتخانه تلاش دارد میزان تولیدات را به برکت شعار سال با اجرای برنامه‌های مختلف با همکاری‌های بین بخشی افزایش دهد.

محمدرضا حسین‌نژاد، استاندار خراسان شمالی نیز در این جلسه، ناترازی منابع و مصارف بانک‌های استان را مورد توجه قرار داد و بر نیاز استان به خط اعتباری ویژه تاکید کرد و گفت: برای حرکت قوی و تحقق جهش تولید در استان نیاز است تا خط اعتباری ویژه در نظر گرفته شود که در جلسه هیئت دولت نیز این مهم برای پیشبرد اهداف توسعه‌ای استان، مطرح شد.

وی اضافه کرد: با وجود محدودیت منابع خراسان شمالی در بسیاری از شاخص‌ها رتبه برتر کشور را دارد.

استاندار خراسان شمالی با اشاره به شناسایی ۱۳ زنجیره ارزش راهبردی در استان، تاکید کرد: تکمیل این زنجیره‌های ارزش در استان، ۲۴ هزار میلیارد تومان تسهیلات نیاز دارد تا در ابعاد مختلف، توسعه رخ دهد.

حسین‌نژاد ضمن برشمردن فرصت‌های استان و فراهم شدن زیرساخت‌های برای سرمایه‌گذاری، ادامه داد: حذف تعهد ارزی برای صادرکنندگان استان در جلسه هیئت دولت درخواست شد تا زمینه و رغبت برای ورود بیشتر سرمایه‌گذاران فراهم شود.

وی با اشاره به مصوبات سفر رئیس‌جمهور به استان، تخصیص آن را در پیشبرد اهداف توسعه‌ای استان مهم عنوان کرد.

استاندار خراسان شمالی اهمیت و نقش محدودیت‌های انرژی بر تولید و صنایع استان را دانست و تاکید کرد: محدودیت انرژی موجب ضربه به تولید و تولیدکنندگان و کاهش ارزآوری می‌شود که پیشنهادهایی توسط استانداران برای این موضوع در جلسه هیئت دولت به رئیس جمهور ارائه شد.

کد خبر 751442

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور
  • پاسور کلیدی والیبال، لیگ ملتها را از دست داد
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • نگران آینده پزشکی ایران هستم/ بحران پرستاری سراغ پزشکی خواهد آمد
  • هوش مصنوعی نمی‌تواند جای پزشک را بگیرد
  • پلیس در خط مقدم مبارزه با بدحجابی
  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس
  • ارایه تسهیلات به واحدهای تولیدی خراسان رضوی متوقف شده است
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • فاجعه پنهان نظام پزشکی؛ کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند