Web Analytics Made Easy - Statcounter

درپی توسعه آموزش الکترونیکی در دانشگاه آزاد اسلامی دانشجویان این دانشگاه سوالاتی را مطرح کرده‌اند که به برخی از این سوال‌های پرتکرار پاسخ داده شده است.

به گزارش خبرنگار حوزه آموزشی و‌ پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، شیوع ویروس کرونا خیلی‌ها را خانه‌نشین کرده است شاید فراگیرترین بخش کشور که گرفتار این ویروس شده دانشگاه‌ها باشند، به همین دلیل آموزش‌های الکترونیکی در دستور کار قرار گرفته است دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این زمینه فعالانه و مسئولانه گام برداشته و اقدام به برگزاری کلاس آنلاین کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بسیاری از دانشجویان برای اتصال به کلاس‌ها سوالات و ابهاماتی دارند که در ادامه به برخی از آنها اشاره شده و با استفاده از نظر صاحبنظران به آنها پاسخ داده شده است.

۱- چه درس‌هایی به صورت الکترونیک ارائه می‌شود؟

تمام دروس نظری عمومی یا تخصصی به صورت الکترونیک به دانشجویان ارائه می‌شود.

۲- چه مقاطعی می‌توانند از کلاس‌های الکترونیک استفاده کنند؟

همه مقاطع اعم از کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری می‌توانند از آموزش‌های الکترونیک استفاده کنند. 

۳- برای دسترسی به کلاس الکترونیک چه نرم افزاری مورد نیاز است؟

اتصال به کلاس‌های الکترونیک نیاز است Adobe conect نصب شود. البته نرم‌افزارهای مورد نیاز از اینجا قابل مشاهده است.

۴- آیا در کلاس‌ها امکان پرسش و پاسخ وجود دارد؟

بله دانشجویان می‌توانند بعد از اتصال به کلاس در زمانیکه کلاس برگزار می‌شود پرسش و پاسخ از استاد داشته باشند. 

۵- آیا می‌توان در کلاس‌ها کنفرانس ارائه داد؟

از آنجائیکه امکان پرسش و پاسخ در کلاس‌ها وجود دارد دانشجویان می‌توانند با هماهنگی استادان ارائه کلاسی داشته باشند. 

۶- آیا امکان استفاده از کلاس‌ها به صورت آفلاین هم وجود دارد؟

بعد از برگزاری کلاس‌ها، کلاس‌ها ضبط می‌شوند و دانشجویان می‌توانند در زمان دیگری از مباحث مطرح‌شده در کلاس‌ها استفاده کنند.

۷- پشیبانی کلاس‌ها چگونه صورت می‌گیرد؟

واحد آموزش الکترونیک دانشگاه وظیفه پشتیبانی نرم‌افزاری واحدهای دانشگاه (نرم‌افزار ارائه آموزش الکترونیکی) و پشتیبانی فنی کمیته‌های پشتیبانی را عهده‌دار است.

۸- امکان مهمان شدن وجود دارد؟

واحدهایی که به هر دلیلی (مانند عدم دسترسی به استاد حائز شرایط یا فقدان تجهیزات فنی مناسب در آن واحد) توانایی برگزاری کلاس‌های خود را به صورت آموزش مجازی بر خط ندارند، می‌توانند دانشجویان خود را به واحد الکترونیکی مهمان کنند. جهت مهمان شدن اقدامات ذیل توسط واحد می‌بایست انجام شود.

مسئولیت آموزشی واحدهای درسی اعلام شده دانشجویان بر عهده واحد دانشگاهی مبدأ است.

۹- دانشجویان برای اتصال به کلاس‌ها به چه تجهیزاتی نیاز دارند؟

دانشجویان برای اتصال به کلاس‌ها باید به اینترنت متصل شوند و هر وسیله‌ای نظیر کامپیوتر، لب‌تاپ، تبلت و گوشی که امکان را داشته باشد می‌تواند دسترسی به‌کلاس‌ها را فراهم کند. 

هر استان یک تیم پشتیبانی فنی با مدیریت مدیر فناوری اطلاعات استان تشکیل می‌دهد، در صورتی که دانشجویان یا اساتید در استفاده از کلاس‌های برخط مشکلی داشتند با تیم پشتیبانی فنی استانی تماس خواهند گرفت.

۱۰- کلاس‌ها تا چه زمانی ادامه دارد؟

با ادامه وضع موجود فعلا کلاس‌ها ادامه دارد، اگر شرایط عادی شود و دانشگاه‌ها باز شوند دانشجویان می‌توانند در کلاس‌های حضوری حاضر شوند.

انتهای پیام/۴۰۴۰/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی آموزش الکترونیک مهمانی دانشجویان دانشجویان می توانند کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۰۷۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان در دانشگاه شهرکرد

یاسر پیرعلی رئیس دانشگاه شهرکرد گفت: با توجه به دشواری‌های دریافت این مجوز از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و تعداد محدود این مراکز در سطح کشور، با تعاملات و پیگیری‌های انجام شده، مجوز راه‌اندازی و فعالیت مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی‌زبانان (آزفا)، در اردیبهشت‌ماه از سوی مدیرکل امور دانشجویان بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به دانشگاه شهرکرد اعطا شد.

وی افزود: نظر به سیاست‌های گسترش زبان فارسی در تمامی کشو‌رهای منطقه و جهان، دانشگاه شهرکرد با ایجاد و گسترش این مرکز، می‌تواند به یکی از محور‌های اصلی جذب و آموزش زبان فارسی به اتباع خارجی و دانشجویان بین‌المللی در استان و کشور تبدیل شود.

بیشتر بخوانید

ارسال ۲۱۰ مقاله به نخستین همایش ملی دانش سنتی محیط‌زیست در شهرکرد

پیرعلی اضافه کرد: مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی‌زبانان فرصتی را فراهم می‌آورد که فارسی‌آموزان برای دستیابی به اهداف شغلی و ادامه تحصیل در ایران، زبان فارسی را در زمانی کوتاه یاد بگیرند. در انتهای هر دوره به زبان‌آموزان مدرک بین‌المللی ارائه می‌شود که مورد تأیید وزات علوم، تحقیقات و فناوری ایران است.

وی گفت: هم اکنون بیش از ۳۰۰ دانشجوی بین الملل در دانشگاه شهرکرد مشغول به تحصیل هستند و دانشگاه شهرکرد در تلاش است که با ارائه خدمات مناسب پذیرای تعداد بیشتری از دانشجویان بین الملل در آینده باشد.

پیرعلی بیان داشت: سایر دانشگاه‌های استان و کشور هم می‌توانند از خدمات مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی‌زبانان (آزفا) دانشگاه شهرکرد بهره‌مند شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • همزمانی کنکور فرهنگیان با کنکور نوبت اول نقطه قوت است
  • دانشجویان در دل آمریکا «فلسطینِ آزاد» را فریاد می‌زنند/ سرکوب شدید دانشجویان در فرانسه و آمریکا
  • راه‌اندازی مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان در دانشگاه شهرکرد
  • دیدار طهرانچی با رئیس، مدیران و کارکنان مرکز جذب و امور هیئت‌علمی
  • کلاس های چهره به چهره صاحبان صنایع با دانشجویان برگزار می شود
  • برگزاری میزگرد پوشش دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی یاسوج
  • جنگ غزه کلاس‌های درس دانشگاه کلمبیا را مجازی کرد
  • تعطیلی کلاس‌های دانشگاه کلمبیا برای تظاهرات‌های ضداسرائیلی
  • گردهمایی سفیران سلامت دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد
  • با نگاه منصفانه می‌توان جمله به‌قله نزدیک می‌شویم رهبر انقلاب را بهتر درک کرد