Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-08@03:47:55 GMT

دویدن طول عمر را زیاد می‌کند

تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۰۷۵۳۶

دویدن طول عمر را زیاد می‌کند

یافته‌های جدید حاکی از آن است که دویدن باعث افزایش عمر فرد می‌شود.

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از منز ژورنال، دانشمندان با بررسی 232 هزار فرد با رده سنی بالاتر از 35 سال به این نتیجه رسیده‌اند که دویدن، با هر سرعتی، احتمال مرگ فرد را تا 27 درصد کاهش می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیاری از افراد نمی‌توانند مانند دهه 20 سالگی خود سریع بدوند اما دویدن با سرعت کم نیز باعث افزایش طول عمر انسان می‌شود. براساس یافته‌های جدید، ورزش تأثیرات مثبتی بر سلامت کلی بدن از فشار خون و وزن گرفته تا سلامت قلب و خطر ابتلا به سرطان دارد و به همین دلیل دویدن باعث افزایش طول عمر انسان می‌شود. قابل ذکر است که دویدن سلامت روانی را نیز به ارمغان می‌آورد.

دویدن خطر ابتلا به چاقی، چربی خون، ناتوانی، دیابت نوع دو و بیماری‌های قلبی عروقی را نیز کاهش می‌دهد. از سوی دیگر عملکرد قلب، تعادل، سوخت‌وساز بدن و استقامت هوازی را بهبود می‌بخشد.

انتهای پیام/4021/

منبع: آنا

کلیدواژه: دیابت نوع دو بیماری قلبی عروقی دویدن سلامت بدن افزایش عمر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۰۷۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای پویش سلامت دهان و دندان در شمال سیستان وبلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان، دکتر مجتبی رفیق دوست گفت: شعار جامعه جهانی دندانپزشکی دهان شاد و سالم، بدن شاد و سالم، عنوان شده و این پویش با هدف افزایش آگاهی جامعه درباره نقش سلامت دهان و دندان برگزار می‌شود و این پویش فرصت مغتنمی برای آگاهی رسانی به مردم و افزایش سواد سلامت دهان و دندان جامعه است.
وی از تاثیر بیماری‌های دهان و دندان در بیماری‌های قلبی عروقی، بیماری دیابت، بیماری‌های تنفسی، زایمان زودرس و تولد نوزاد با وزن کم را یادآور شد و توجه به سلامت دهان و دندان در کاهش موارد ذکر شده را تاکید کرد.
سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زابل افزود: بیماری‌های دهان و دندان به عنوان شایع‌ترین بیماری‌های غیر واگیردار شناخته می‌شود، بنابراین بهره‌گیری از دیدگاه عوامل خطر مشترک در بیماری‌های دهان و دندان و سایر بیماری‌ها به کنترل هر دو دسته بیماری‌ها کمک می‌کند.

دیگر خبرها

  • افزایش سلامت دهان و دندان در دوران بارداری
  • آیا استفاده از گوشی‌های هوشمند نوجوانان را افسرده می‌کند؟
  • آمادگی جسمانی با سلامت روان بهتر در جوانان مرتبط است
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان در شمال سیستان وبلوچستان
  • چرا برخی افراد سریع‌تر از دیگران می‌دوند؟
  • ۱۰ فایده پیاده روی در سلامت بدن
  • ۱۰ فایده پیاده روی در سلامت بدن | بهترین زمان پیاده روی چه زمانی است؟
  • اجرای دو پویش ملی سلامت در برنامه وزارت بهداشت
  • تاثیر مخرب دروغگویی بر سلامت مغز
  • انقلاب در دنیای ورزش با اسکلت بیرونی چینی / دویدن با سرعت 20 کیلومتر در ساعت (فیلم)