Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@16:54:22 GMT

اصلاح ۷۱۰۰ متر شبکه آبرسانی در تویسرکان

تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۰۸۳۰۸

ایسنا/همدان مدیر امور آب و فاضلاب روستایی شهرستان تویسرکان از اصلاح ۷۱۰۰ متر شبکه آبرسانی در برخی روستاهای تابعه این شهرستان از ابتدای سال تاکنون خبر داد.

محمد الوندی ضمن ارائه گزارشی از عملکرد امور آب و فاضلاب روستایی شهرستان تویسرکان در سالجاری گفت: در راستای خدمت‌رسانی هرچه بیشتر به مشترکین در حوزه توسعه شبکه‌های آبرسانی اقدام به اجرای ۲۷۰۰ متر خط انتقال در روستای رودآور به منظور تأمین آب شرب روستا از شبکه شهری کرده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به عملیاتی شدن توسعه شبکه به طول ۲۰۰ متر در روستای آرتیمان، اظهار کرد: در ۱۲ ماهه امسال در حوزه تعمیر و بازسازی مخازن نیز اقداماتی انجام شد همچنین در بازه زمانی مذکور موفق به تعمیر و بازسازی مخازن روستاهای آرتیمان، قشلاق پوست شوران، تعمیر مخزن روستا و ایستگاه پمپاژروستای باباپیرعلی کردیم.

الوندی افزود: اجرای پروژه مجتمع فتح آباد به منظور تأمین آب شرب روستاهای فتح آباد، حاجی تو و یعقوب آباد در ابتدای سال ‌کلید خورد که برهمین اساس ساخت مخزن ایستگاه پمپاژ، فنس کشی و اجرای ۳۵۰۰متر خط پمپاژ و اجرای خط برق ایستگاه پمپاژ مجتمع فتح آباد تاکنون انجام شده است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه در حوزه اجرای پروژه‌های تأمین آب شرب، حفر و تجهیز چاه، لایروبی چشمه و قنات در شش ماهه ابتدای سال اقدام به حفاری دو حلقه چاه در روستاهای گشانی و آرزووج شده است، تصریح کرد: در همین رابطه پس از کولگذاری، چاه به بهره‌برداری خواهد رسید ضمن اینکه بهسازی چشمه پایین دست روستای گشانی نیز انجام شده است.

الوندی با بیان اینکه در حال حاضر اجرای شبکه و خطوط انتقال، تعویض شبکه و خطوط انتقال روستاهای قلقل و کهنوش نیز در دست اقدام است، خاطرنشان کرد: تاکنون تعویض ۸۰۰۰ متر خطوط شبکه، ۳۵۰۰ مترخطوط انتقال چشمه روستای قلقل، ۶۰۰۰ متر خطوط شبکه و ۵۰۰۰ مترخطوط انتقال چشمه روستای کهنوش نیز انجام شده است.

مدیر امور آب و فاضلاب روستایی شهرستان تویسرکان همچنین بیان کرد: دربازه زمانی مذکور تعویض ۳۰۰۰ مترخطوط شبکه روستای تقی‌آباد، تعویض خط پمپاژ و خط انتقال روستای آریکان به منظور ارتقاء کیفیت آب شرب روستا انجام شده است.

وی در ادامه به حفاری قنات روستای شهرستانه به منظور ارتقاء سیستم آبرسانی، تعویض لوله‌های چشمه روستای مذکور به طول ۱۷۰۰ متر اشاره کرد و گفت: امسال در روستای جرا اقدام به بهسازی سه دهنه چشمه، اجرای ۱۲۰۰ متر خط پمپاژ و ۴۰۰۰ متر خط انتقال چشمه های روستا شده است.

الوندی یادآور شد: اجرای ۴۰۰۰ متر خط چشمه روستای سهام آباد، خط قنات به چاه سهام آباد به متراژ ۴۰۰ متر، اجرای ۱۰۰۰ متر خط پمپاژ و اجرای خط انتقال چشمه روستای مین آباد به متراژ ۴۰۰ متر نیز در بازه زمانی مذکور عملیاتی شد.

وی در بخش دیگری درباره اصلاح شبکه های آبرسانی نیز توضیح داد: در این زمینه اقدام به اصلاح ۱۲۰۰ متر خطوط شبکه در روستای سیدشهاب، ۴۰۰۰ متر در روستای فریازان ، ۳۰۰ متر در روستای باباپیرعلی، ۶۰۰ متر در روستای باباپیر ، ۲۰۰ متر در روستای آرزووج و ۸۰۰ متر روستای کریم آباد کردیم.

الوندی بیان کرد: طی ۹ ماهه امسال در راستای ارتقاء سیستم آبرسانی و افزایش کیفیت آب شرب، این امور اقدام به ۱۰۲۰ مورد نشتی یابی و تعمیر در شبکه توزیع و خطوط انتقال و پمپاژ کرده ایم که از این تعداد ۱۰۱ مورد مربوط به نشتی‎های خطوط انتقال و پمپاژ روستاها بود.

مدیر امور آب و فاضلاب روستایی شهرستان تویسرکان درباره مجموعه اقدامات انجام شده پس از وقوع حوادث مترقبه و غیرمترقبه شامل سیل و سرقت بیان کرد: در شرایط مذکور لایروبی و آواربرداری چاه روستای کرزان که بر اثر بارش‌های سیلابی فروردین ماه تخریب شده بود که طی ساعات اولیه وقوع حادثه، با تلاش و کوشش مجدانه این امور، چاه روستا لایروبی و تجهیز شد.

الوندی همچنین از سرقت ترانس برق چاه مجتمع میانده- حمیل آباد در فروردین امسال‌ خبر داد و گفت: این شرایط موجب ایجاد اختلال در سیستم آبرسانی روستاهای مجتمع شده بود که در همین راستا طی ۲۴ ساعت اولیه وقوع حادثه اقدام به تأمین ترانس برق و آبرسانی به روستاهای تحت پوشش مجتمع  شد.

به گزارش روابط عمومی امور آب و فاضلاب روستایی شهرستان تویسرکان، وی در پایان به تعویض و نصب پمپ‌های جدید در روستاهای کنجوران سفلی، احمدآباد، قلعه نو، کرزان، وردآورد علیا، قلعه استیجان، شهرستانه، سوری و مجتمع منجان، مین آباد و جرا در سالجاری اشاره کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آبرسانی به روستاها استانی اقتصادی آب و فاضلاب متر در روستای انجام شده انتقال چشمه خطوط انتقال چشمه روستای خط پمپاژ خط انتقال خطوط شبکه انجام شد متر خط آب شرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۰۸۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرم‌آباد در انتظار ساخت ۲ سد/ چشمه‌های شهر لطفاً خشک نشوید!

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: شهر خرم‌آباد دارای سراب‌ها و چشمه‌هایی با آب گواراست که نظیرشان در کمتر شهری وجود دارد، از تعداد ۱۰ دهنه سراب‌های منطقه، ۵ دهنه سراب، بنام سراب‌های گلستان، مطهری، کیو، گرداب سنگی و دارایی در داخل شهر خرم‌آباد قرار دارند.

به گفته متولیان، ۶۰ درصد آب شرب شهر خرم‌آباد چشمه‌ها و مابقی نیز چاه‌های اطراف شهر است و اگر مردم در مصرف آب شرب صرفه‌جویی نکنند ممکن است با چالش جدی در رابطه‌با بحث تأمین آب شهر خرم‌آباد مواجه شویم.

۶۰ درصد آب شهر خرم‌آباد از طریق چشمه‌ها تأمین می‌شود

داریوش حسن‌نژاد مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان با تشریح آمار آبدهی چشمه‌های داخل شهر اظهار داشت: در حال حاضر سه چشمه دائمی و دو چشمه فصلی داریم که ۶۰ درصد آب شرب شهرستان خرم‌آباد را تأمین می‌کنند و برای این منظور مدیریت و بهره‌برداری از آنها در اختیار آبفا استان قرار گرفته است.

وی افزود: سرریز این چشمه‌ها برای حقابه اراضی پایین‌دست استفاده می‌شود و مازاد آبی وجود ندارد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان، بیان داشت: همچنین امکان ذخیره‌سازی باتوجه‌به شرایط شهر خرم‌آباد امکان‌پذیر نیست ولی می‌توان از این سرریزها به‌صورت گسترده در المان‌های شهری همچون آب‌نماها، آبشارهای مصنوعی، پل‌های موزیکال، دریاچه‌های مصنوعی و غیره استفاده کرد.

شهر چشم‌انتظار تکمیل ۲ پروژه سدسازی

حسن‌نژاد، گفت: برای تأمین آب شرب پایدار دو سد «سراب تلخ» با ۲۸ میلیون مترمکعب و سد «مخملکوه» با تخصیص ۶۰ میلیون مترمکعب در نظر گرفته شده است که با تکمیل و بهره‌برداری آنها از آب موجود پشت سدها برای آب شرب استفاده خواهد شد.

مهرداد محمدی مدیر منابع آب شهرستان خرم‌آباد نیز در سخنانی، اظهار داشت: چشمه‌های داخل شهر به دودسته فصلی و دائمی تقسیم می‌شوند و برای تأمین آب شرب شهر از چشمه‌های دائمی استفاده می‌شود.

در پیک مصرف سرریز آبی از چشمه‌ها نداریم

وی گفت: از سوی دیگر بحث حقابه چشمه‌ها را داریم که باید تصمیم بگیریم این حق آبه ها در چه بازه زمانی برای استفاده اراضی پایین‌دست مدیریت و سرریز شود.

مدیر امور منابع شهرستان خرم‌آباد، تصریح کرد: چشمه‌ها از اردیبهشت تا آذر سرریز مازاد ندارند و آمارها نشان می‌دهند در فصولی که پیک مصرف داریم، آبی برای سرریز نخواهیم داشت؛ اما در فصول غیرپیک مصرف که سرریز چشمه‌ها زیاد است، اوج برداشت آب برای مصارف کشاورزی از چشمه‌ها و چاه‌ها است و لازم است با هم‌فکری سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی مرتبط، با اجرای راهکارهای اصولی، برداشت آب از چشمه‌ها مدیریت شود.

باید خود را برای کم آبی فصل تابستان آماده کنیم

یاسر اکبریان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان نیز در سخنانی، اظهار داشت: در حال حاضر منابع تأمین آب شرب در لرستان چشمه‌ها، سراب و چاه‌ها هستند و از هیچ‌کدام از سدهای موجود در استان برای تأمین آب شرب استفاده نمی‌شود.

وی در خصوص منابع تأمین آب شرب استان، گفت: باتوجه‌به اینکه در حال حاضر در استان لرستان تعداد ۳۳ شهر و حدود هزار و ۶۰۰ روستا با تعداد ۶۱۰ هزار مشترک تحت پوشش خدمات شرکت آبفا استان هستند که این تعداد شهر و روستا توسط همکاران به‌صورت شبانه‌روزی رصد و پایش و خدمات متنوعی در بخش شهری و روستایی به آنها ارائه می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان، تصریح کرد: در حال حاضر منابع تأمین آب در استان بیش از ۸۰۰ منبع تأمین شامل چاه، چشمه، سراب و قنات داریم که باتوجه‌به کاهش بارندگی‌ها در سال آبی ۱۴۰۲- ۱۴۰۳ که بر اساس آمار سازمان هواشناسی تا پایان دی‌ماه میزان بارندگی‌ها به نسبت بلندمدت ۸۳ درصد کاهش بارش داشته که همین موضوع ما را مصمم کرده است تا تصمیمات و برنامه‌ریزی مناسب برای شرایط پیش رو اتخاذ کنیم.

اکبریان، افزود: یکی از چالش‌های پیش روی ما در استان این است که در حال حاضر از هیچیک از سدهای فعال موجود در استان برای آب شرب استفاده نمی‌شود و این موضوع باعث شده که ما برای مواجهه با شرایط خشکسالی از سایر ظرفیت‌ها استفاده بهینه داشته باشیم.

بنابراین گزارش، اینکه متولیان امر در سطح کلان هنوز احداث سدهای لرستان را که سهم عمده‌ای از آب کشور را در اختیار دارد به بهره‌برداری نرسانده و هنوز بخش زیادی از مردم شهرها و روستاهای لرستان در برخی فصول سال با مشکل جدی آب شرب مواجه می‌شوند موضوع قابل تأملی است که مردم انتظار دارند توسط نمایندگان آنها مورد پیگیری قرار گیرد.

کد خبر 6088240

دیگر خبرها

  • احداث و راه اندازی ۳۹۰۰ مترمکعب تصفیه خانه پساب در غرب تهران
  • طرح اضطراری برای برقراری آب در ۲۸ روستای سیلزده زرآباد آغاز شد
  • رفع اتفاقات شبکه آبرسانی روستاهای شهرستان خوی
  • خرم‌آباد در انتظار ساخت ۲ سد/ چشمه‌های شهر لطفاً خشک نشوید!
  • ۸۰۰۰ میلیارد ریال صرف اصلاح و توسعه آبرسانی مازندران شد
  • تسریع عملیات اجرایی طرح‌های آبرسانی به فسا
  • اصلاح ۱۳ کیلومتر از خط انتقال آب شهرستان گناباد
  • اجرای طرح دادرس در مدارس تویسرکان
  • اصلاح ۱۰۰ متر شبکه آبرسانی روستای یزدکان شهرستان خوی
  • تنش‌های آبی در دیلم رفع شود