Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@16:48:09 GMT

تقاضای مردم به شوینده‌ها پس از کرونا ۱۰۰ برابر شد

تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۰۹۰۵۹

تقاضای مردم به شوینده‌ها پس از کرونا ۱۰۰ برابر شد

به گزارش روز سه شنبه روابط عمومی شرکت شهرک های صنعتی استان تهران؛ «صابر پرنیان» در خصوص وضعیت شرکت های تولیدی مواد ضدعفونی کننده، ماسک، اقلام بهداشتی و البسه بیمارستانی گفت: در تولید مواد شوینده مانند شامپو و دستشویی و... هیچ کمبودی نداریم در تولید مواد ضدعفونی کننده سطوح و معابر شهری در این ها نیز مشکلی نداریم و به اندازه کافی در حال تولید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در خصوص ماسک و مایع ضدعفونی کننده دست در حال حاضر کمبود داریم، با اینکه تولید این محصولات بیش از ۱۰ برابر افزایش داشته است و طی روزهای آینده نیز به ظرفیت این تولیدات افزوده خواهد شد.

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان تهران با بیان اینکه رویکرد ریاست جدید قوه قضاییه رویکرد حمایت از تولید است، عنوان کرد: طبق بخشنامه ریاست قوه قضاییه هیچ واحد تولیدی حتی اگر بدهکار نیز باشد، پلمب نمی‌شود و مقرر شده است که قضات محترم به گونه‌ای حکم دهند که به خط تولید هیچ خللی وارد نشود.

پرنیان با اشاره به اینکه در دستگاه قضا ستاد اقتصاد مقاومتی شکل گرفته گفت: اگر ما مطلع بشویم که شرکتی تعطیل شده است حتما از طریق دادستان ها و روسای محترم دادگستری پیگیری می کنیم تا رفع مشکل شود.

وی افزود: قبل از این شیوع بیماری کرونا ظرفیت تولید مواد شوینده ما ۷ برابر نیاز کشور الکل به عنوان پایه مواد ضدعفونی کننده ۳ برابر نیاز کشور ظرفیت تولید داشتیم.

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان تهران تاکید کرد: واحدهای صنعتی  نیز در راستای کمک به مردم و تامین نیاز مردم حدود ۱۰ درصد افزایش ظرفیت افزایش داشتند و یکسری واحد صنعتی با تغییر خطوط تولید و افزایش ساعت کاری از یک شیفت به سه شیفت، ورود نیروهای مسلح و ستاد اجرایی فرمان امام (ره) وارد کار شدند.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه تولید الکل ۴ الی ۵ برابر افزایش داشته است اما همچنان در تولید مایع ضدعفونی کننده دست نیاز مردم تامین نشده است، اگر بتوانیم ظرفیت تولید الکل را افزایش دهیم قطعا میزان تولید مایع ضدعفونی کننده نیز افزایش خواهد یافت.

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان تهران خاطرنشان کرد: بیست روز دیگر یک واحد تولیدی الکل با ظرفیت ۲۵ هزار لیتر در روز افتتاح خواهد شد و در شهرک دماوند یک واحد تولید قوطی اسپری رنگ با تغییر خط تولید خود و تامین مواد اولیه، توانایی تولید ۱۵۰ هزار عدد اسپری مایع ضدعفونی کننده دست را دارد.

پرنیان با بیان اینکه پیش از شیوع بیماری کرونا میزان تولید ماسک ما روزانه ۳۰ الی ۴۰ هزار عدد بود، تصریح کرد: در حال حاضر ظرفیت تولید ماسک به بیش از ۷۰۰ هزار عدد در روز رسیده است.

وی در خصوص تعطیلی و یا فعالیت با کمتر از ظرفیت فعلی بعضی شرکت ها، عنوان کرد: تعدادی شرکت در شهرک های صنعتی استان تهران با کمبود گردش مالی و نقدینگی مواجه بودند که با پیگیری های انجام شده تزریق منابع مالی انجام شده و ظرفیت تولید این واحدها رو به افزایش است.

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان تهران  با بیان اینکه، صدور مجوز های تولید مواد ضد عفونی کننده با سریعترین زمان ممکن انجام می شود و بروکراسی های زائد اداری حذف شده اند، خاطرنشان کرد: اگر سازمان غذا و دارو که متولی سلامت جامعه است ایزوله بودن و سلامت یک تولید را تایید کند بدون استعلام و تشریفات غیر، طی ۲۴ ساعت مجوز واحد تولیدی صادر می‌شود.

براساس اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تاکنون ۷ هزار و ۱۶۱ نفر در کشور به ویروس کرونا مبتلا شده و ۲۳۷ نفر به علت ابتلا به این ویروس فوت کرده‌اند و همچنین تعداد بهبود یافتگان به ۲هزار و ۳۹۴ نفر رسیده است.

برچسب‌ها ویروس کرونا استانداری تهران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا استانداری تهران ویروس کرونا استانداری تهران مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان تهران مایع ضدعفونی کننده ظرفیت تولید واحد تولید تولید مواد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۰۹۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید در چهار استان نفت و گازخیز کشور اضافه می‌شود.

به گزارش خبرنگار شانا، محسن خجسته‌مهر صبح امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت‌) در آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، با بیان اینکه امروز یکی از رویدادهای مهم اقتصادی صنعت نفت با مشارکت مردم را شاهد هستیم، گفت: برای تحقق برنامه‌های تولیدی باید سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام دهیم که در دولت سیزدهم این کار زیربنایی در حال انجام است.

وی ادامه داد: پیش‌تر تنها شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند در صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند، اما با ابتکار وزیر نفت و هماهنگی لازم با دولت قرار شد پتروشیمی‌ها نیز در بالادست صنعت نفت حضور یابند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران تصریح کرد: پیش از این حضور سرمایه‌گذاری بانک‌ها در صنعت نفت را تجربه کرده بودیم و نتیجه آن قراردادی ۱۳ میلیارد دلاری شد که در تاریخ صنعت نفت و کل کشور بینظیر و منحصر به فرد بوده؛ از آن حجم هم ۱۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار مربوط به توسعه میدان‌های مشترک بوده است.

خجسته‌مهر با اشاره به امضای قرارداد توسعه میدان مشترک آزادگان به ارزش ۱۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار و دیگر میدان‌ها در مجموع به ارزش ۱۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار با حضور بانک‌ها گفت: به‌تازگی با امضای قرارداد فشارافزایی، وزارت نفت نشان داد که می‌تواند کارهای بی‌نظیری در این صنعت انجام دهد.

وی با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور در چهار استان خوزستان، فارس، بوشهر و کهکیلویه و بویر احمد افزوده می‌شود.

معاون وزیر نفت گفت: امسال با همکاری بخش خصوصی و هلدینگ‌های پتروشیمی، جهش دوم در سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها را رقم می‌زنیم که این سرمایه‌گذاری مولد، راهبردی و معنادار است زیرا قراردادهایی جذاب، زودبازده و درآمدزا هستند.

خجسته‌مهر سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی صنعت نفت را قراردادی برد - برد برای شرکت ملی نفت ایران و آن‌ها دانست و گفت: مردم به‌عنوان سرمایه‌گذاران اصلی پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها با این تفاهم‌نامه‌ها در طرح‌های بالادستی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

وی افزود: معنای سال جهش تولید با مشارکت مردم این است که بسیاری از مردم ایران جزو سهام‌داران خرد و کلان واحدهای پتروشیمی هستند و هرکدام از آنها که پولی دارند در پتروشیمی‌ها سرمایه‌گذاری می‌کنند. 

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران یادآور شد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم سالانه به‌طور میانگین یک میلیارد ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده است، درحالی‌که در ۲.۵ سال عمر دولت سیزدهم این رقم به سالانه ۶ میلیارد ۳۰۰ میلیون دلار رسیده و درمجموع قراردادهایی به ارزش ۱۵ میلیارد دلار امضا شده که بخش قابل‌توجهی از این سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی بوده است.

دیگر خبرها

  • نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم 
  • نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم
  • انواع دستگاه بسته بندی و ماشین آلات بسته بندی صنعتی
  • صادرات اقلام فروشگاهی به کوبا/ نوسازی ۱۶۰ کارخانه نیشکر در کوبا
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • رفع موانع صادرات واحدهای تولیدی در استان تهران پیگیری شود
  • موانع مشارکت مردم‬ استان‬ تهران‬ در امر تولید و اقتصاد رفع شود
  • مشکلات و موانع تولیدکنندگان شهرک های صنعتی استان تهران بررسی شد