Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد، بخشنامه «تسهیل در فرآیند کنترل و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا» را به روسای استان ها، واحدها، مراکز آموزشی و معاونت آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد  ابلاغ کرد.

رئیس دانشگاه آزاد با عنایت به ضرورت کنترل و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و به منظور تسهیل این فرآیند در مراکز درمانی دانشگاه، موارد زیر را ابلاغ کرد:

۱- کمیته کنترل بحران شیوع بیماری کووید ۱۹ در هر یک ­از مراکز درمانی دانشگاه به ریاست رئیس بیمارستان تشکیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


۲- همچنین کمیسیون معاملات استان موظف است با تشکیل جلسات فوق‌العاده، تسهیل لازم در جهت تسریع انجام معاملات جهت تأمین اقلام ضروری جهت درمان، کنترل و پیشگیری از شیوع کرونا تا سقف ریالی نصاب معاملاتی استان به عمل آورد. در مواردی که به تشخیص کمیته کنترل بحران بیمارستان، نیاز به ترک مناقصه موضوع بند ۱۰ ماده ۸ آیین‌نامه معاملات است، طبق تبصره بند ت ماده ۱۴ اساسنامه، اختیار رئیس دانشگاه در این موارد به رئیس استان تفویض می‌شود.بیشتر بخوانید: حضور داوطلبان دانشگاه آزاد در طرح جهادی مقابله با ویروس کرونا۳- به منظور قدردانی از زحمات کادر درمانی خدوم شاغل در مراکز درمانی دانشگاه آزاد اسلامی که نسبت به پذیرش بیماران مبتلا به کووید ۱۹ اقدام می‌کنند، کارانه ویژه کادر درمانی که در ارتباط مستقیم با این بیماران هستند به میزان دو برابر محاسبه و پرداخت شود.

۴- رؤسای استان­‌ها علاوه بر اعتبار در نظر گرفته شده که برای تأمین ملزومات ضروری در نظر گرفته شده است، مسئولیت تامین اعتبارات لازم جهت اجرای این بخشنامه از منابع استانی را داشته و معاونان توسعه منابع سلامت واحد‌های دانشگاهی مکلف به نهایت همکاری جهت تامین و تخصیص اعتبار و پشتیبانی لازم برای اجرای مصوبات کمیته مذکور هستند.   انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا در ایران پیشگیری از کرونا درمانی دانشگاه دانشگاه آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۱۰۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان تامین‌ اجتماعی

سازمان تأمین‌ اجتماعی اعلام کرد: در سال گذشته بیش از ۴۴ میلیون خدمت دارویی در داروخانه‌های مراکز درمانی این سازمان در سراسر کشور رایگان به بیمه‌شدگان ارائه شده است. - اخبار اجتماعی -

به‌گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، این سازمان به‌عنوان دومین ارائه‌دهنده خدمات درمانی کشور (پس از وزارت بهداشت)، با تحت پوشش داشتن بالغ بر 46 میلیون نفر از اقشار مختلف مردم، در بخش درمان مستقیم دارای 403 داروخانه در مراکز درمانی ملکی سراسر کشور است که با حضور و فعالیت 640 داروساز، به بیمه‌شدگان و بازنشستگان ارائه خدمات می‌کنند. از این تعداد، 363  داروخانه به صورت یک یا دو شیفته و 40 داروخانه به صورت شبانه‌روزی فعالیت می‌کنند.

بر اساس آخرین آمارهای سازمان تأمین‌ اجتماعی، در سال گذشته بیش از 9/99 درصد نسخ در مراکز درمانی این سازمان به‌صورت الکترونیک در داروخانه‌های مراکز درمانی این سازمان ثبت شده است و داروهای تجویزی برای بیمه‌شدگان و بازنشستگان تحت پوشش خدمات درمانی این سازمان در این مراکز، به‌صورت کاملاً رایگان به این بیماران ارائه شده است.

این گزارش حاکی است ارائه خدمات دارویی در داروخانه‌های سازمان تأمین‌ اجتماعی، مطابق سطح‌بندی اعلام شده از سوی وزارت بهداشت و درمان به‌عنوان متولی نظام سلامت انجام می‌شود و مبنای اقلام دارویی موجود در داروخانه‌های مراکز درمانی این سازمان نیز «دارونامه» یا «فارماکوپه» رسمی کشور است.

براساس این گزارش، سیاست کلی سازمان تأمین‌ اجتماعی در تأمین و توزیع داروهای مورد نیاز در مراکز درمانی سازمان، خرید از شرکت‌های دارویی معتبر و دارای مجوز و البته با در اولویت قراردادن خرید از هولدینگ دارویی این سازمان است به‌گونه‌ای که در حال حاضر حدود 60 درصد  از داروهای مورد نیاز در سیستم درمانی تأمین‌ اجتماعی از تولیدات شرکت‌های تابعه شرکت سرمایه‌گذاری دارویی تأمین (هولدینگ دارویی تیپیکو) تأمین می‌شود.

گزارش روابط‌عمومی سازمان تأمین اجتماعی همچنین حاکی است این سازمان به‌عنوان اولین خریدار خدمات درمانی کشور، در بخش درمان غیرمستقیم نیز با بیش از 15 هزار داروخانه در بخش خصوصی و دولتی طرف قرارداد است که خدمات دارویی مورد نیاز را حسب تشخیص پزشک و در قالب تعهدات بیمه‌های پایه که از سوی شورای عالی بیمه تعریف شده است، به بیمه‌شدگان، بازنشستگان و سایر افراد تحت پوشش این سازمان ارائه می‌کنند.

مطابق آمارهای سازمان تأمین‌ اجتماعی، داروخانه‌های طرف قرارداد این سازمان در سراسر کشور، در سال گذشته خدمات دارویی مورد نیاز را بر اساس 148 میلیون نسخه صادرشده، به بیمه‌شدگان این سازمان ارائه کرده‌اند.

لازم به ذکر است به‌منظور تسهیل و تسریع در خدمت رسانی به بیمه‌شدگان و بازنشستگان، با دستور مدیرعامل سازمان تأمین‌ اجتماعی، از تیر ماه سال گذشته، فرآیند رسیدگی به درخواست‌ها و عقد قرارداد با داروخانه‌ها، در مناطق کمتر برخوردار نهایتاً ظرف مدت یک هفته و در سایر مناطق نهایتاً در طول یک ماه انجام می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی تأمین‌ اجتماعی
  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی
  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی
  • ارائه ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان تامین‌ اجتماعی
  • عوامل شیوع بیماری آسم و راهکارهای درمان
  • همه مطالبات کارکنان بیمارستان امام خمینی (ره) کرج پرداخت شد
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • مصوبه تعیین نماینده ویژه رئیس‌جمهوری در مناطق آزاد اصلاح شد
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس