Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیماران مشکوک به بیماری کرونا در شهر و روستاهای کوهدشت با اجرای طرح بیماریابی شناسایی‌شده و به مراکز درمانی ارجاع داده می‌شوند. ۲۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۲ استانها لرستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کوهدشت، یک ماه از اعلام رسمی شیوع کرونا در کشور می‌گذرد و لرستان نیز در شمار استا‌ن‌های درگیر با این بیماری معرفی شده‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از تعداد 635 نمونه افراد مشکوک به کرونا در لرستان تعداد 556 نمونه مشخص شده که از این تعداد 176 نفر موارد مثبت بوده و تاکنون 10 نفر نیز بر اثر کرونا در این استان فوت شده‌اند.

کوهدشت به‌عنوان پنجمین شهرستان بزرگ لرستان نیز از آمار مبتلایان به کرونا مستثنی نبوده و تا روز 18 اسفند تعداد بیماران کرونا در این شهرستان به 28 نفر رسید که جواب آزمایش 16 نفر به این شهرستان ارسال‌ شده و از این تعداد جواب آزمایش 2 بیمار مثبت اعلام شده‌‌است.‌

پس‌از شیوع بیماری کرونا اقدامات مختلفی مانند ضدعفونی و گندزدایی معابر و مکان‌های عمومی کوهدشت انجام‌شده و هم‌چنین خانه‌های بهداشت در روستاها نیز برای مقابله با این بیماری پای کار آمده‌اند.

تعداد بیماران مبتلا به ویروس کرونا در استان بوشهر به 18 نفر افزایش یافتترخیص 674 مشکوک به کرونا از بیمارستان/ 80درصد فوتی‌ها در البرز بیماری زمینه‌ای داشتندتعداد مبتلایان کروناویروس در کرمان به 40 نفر رسید

حسن امینی‌زاده رئیس شبکه بهداشت و درمان کوهدشت در رابطه با انجام طرح بیماریابی در روستاهای این شهرستان می‌گوید که بهورزانی که در خانه‌های بهداشت روستاها مستقر هستند بین 500 تا هزار نفر را تحت‌پوشش دارند و به‌طور مرتب و هفته‌ای یک‌بار تمام خانوارهای روستایی را از نظر بیماری‌های مختلف چک کنند تا اگر موردی از بیماری‌های پرخطر یافت شد را به مراکز بهداشت ارجاع دهند.

به گفته او در هفت پایگاه شهری کوهدشت نیز نیروهایی آموزش‌دیده مستقر شده‌است که با همه خانوارهای این شهر تماس می‌گیرند و تقریباً هر نفر از مراقبین سلامت بین 2 تا 2هزار و 500 نفر را تحت‌پوشش دارند، مردم باید اطلاعات درست را به مراقبین سلامت اعلام کنند.

امینی‌زاده معتقد است بیمارانی که به بیمارستان امام‌خمینی‌(ره) کوهدشت مراجعه می‌کنند توسط سه متخصص ویزیت می‌شوند و تحت‌درمان قرار می‌گیرند، اگر نتیجه آزمایش کرونای آنان مثبت بود و حال عمومی بد و یا علائم آسیب ریوی داشتند به مرکز استان لرستان اعزام می‌شوند و اگر حال عمومی آنان خوب بود و نیازی به ادامه درمان نداشتند در قرنطینه خانگی نگهداری‌شده و از آنان و خانواده‌شان نیز مراقبت می‌شود.

انتهای پیام/ 644/ ز

R41450/P/S6,72/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۱۲۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۰ هزار خانواده فاقد مسکن در لرستان شناسایی شده است

 ارسلان مالکی  در جلسه شورای مسکن در استانداری لرستان اظهار داشت: نمی‌توان برای این ۱۰۰ هزار خانواده بدون مسکن برنامه نداشته باشیم، بلکه باید این موضوع رسیدگی و حل آن نیازمند یک هم افزایی و همدلی بین دستگاهی است.

وی افزود: با مطالعه و بررسی‌های انجام شده ظرفیت‌های استان لرستان شناسایی شده است که نیازمند همکاری سایر دستگاه‌ها هستیم و در این بین سازمان جهاد کشاورزی نقش موثرتری دارد تا مساله تامین زمین حل شود.

رییس سازمان ملی زمین و مسکن یادآور شد: برای حل مشکل زمین می‌توان از زمین‌های دستگاه‌های مختلف بهره گرفت که اجازه قانونی وجود دارد.

مالکی با تاکید بر اینکه مساله تامین زمین مسکن را باید بعنوان یک مساله جدی در لرستان مورد توجه باشد، گفت: لرستان در ارزیابی‌های مسکن ملی آخرین استان است که باید با همدلی و همکاری از مرحله تامین زمین عبور کمیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: در سفر‌های استانی سایر استان‌ها از مرحله تامین زمین گذشته اند و ملاک ارزیابی‌ها تعداد وحد‌های تحویل داده شده است در لرستان، اما متاسفانه پس از گذشت سه سال از دولت همچنان در مرحله تامین زمین باقی مانده است.

لرستان و ظرفیت ساخت دهکده شهری

روح اله اکبری، مشاور وزیر راه و شهرسازی نیز در جلسه شورای مسکن با تاکید بر اینکه لرستان از ظرفیت خوبی برای ساخت دهکده شهری برخوردار است، گفت: دهکده شهری چیزی بین شهر و روستا است که در کشاورزی باغات حفظ می‌شود.

وی افزود: با توجه به امکاناتی اعم از آب و برق و سایر خدمات رفاهی که در روستا‌ها فراهم شده است بنوعی زیرساخت لازم برای دهکده‌های شهری فراهم است و فرایند تصویب ساخت آن در داخل استان قابل حل و فصل است.

اکبری با انتقاد از اینکه برخی دستگاه‌ها در اجرای مسکن ملی موضع سلبی دارند گفت: این طرح یک فعالیت بین بخشی است و نیاز به همکاری سایر دستگاه‌ها وجود دارد.

مشاور وزیر راه و شهرسازی عنوان کرد: استان لرستان به لحاظ توپوگرافی خشنی که دارد از نظر تامین زمین مورد نیاز شرایط سخت تری دارد، اما در بخش‌هایی از جمله بافت فرسوده سهم استان پررنگ‌تر در نظر گرفته شده است.

مهلت یک هفته‌ای استاندار لرستان برای تامین زمین طرح نهضت ملی مسکن

استاندار لرستان هم در این جلسه ضمن تعیین مهلت یک هفته‌ای برای تامین زمین طرح نهضت ملی مسکن، خواستار همکاری جدی دستگاه‌های مسئول در تامین زمین مورد نیاز ۱۱۶ هزار واحد مسکونی سهم لرستان شد.

ابوطالب شفقت با اعلام مهلت یک هفته‌ای به معاونت امور عمرانی استانداری، جهاد کشاورزی، منابع طبیعی، مسکن و شهرسازی و سایر اعضا آنها را موظف به ارائه آمار کسری زمین در روستا و شهر، شناسایی و تامین زمین مورد نیاز کرد.

وی با اشاره به اینکه مالکیت زمین در کشور از سه حالت خارج نیست، افزود: زمین‌های شهری متعلق به مسکن و شهرسازی است که باید آنرا بر اساس قانون و مجوز لازم در اختیار دولت برای ساخت و ساز قرار دهد، یا در بخش روستایی دولت گسترش داده که بخشی از زمین‌های زارعی خود مالکی در طرح هادی روستا قرار گرفته اند که بنیاد مسکن اجازه ساخت را صادر نماید و بخشی منابع طبیعی که آنهم می‌شود سهم دولت بنیاد مسکن و منابع طبیعی کمک کنند واگذار شود.

وی اضافه کرد: بافت‌های فرسوده و زمین‌های متعلق به شهرداری که با رابطه مناسب دولت و شهرداری باید آنها هم به ظرفیت زمین‌های طرح ملی اضافه شود.

استاندار لرستان با تاکید بر تدوین جدول شهر‌ها و روستا‌های بلاتکلیف در تامین زمین افزود: پس از عبور از این سه راه حل مسکن و شهرسازی و منابع طبیعی موظفند کسری زمین را تامین کنند.

شفقت افزود: اگر شرایط لازم در استان مهیا و قوانین کشوری اجازه واگذاری نداد از طریق هیئت دولت و وزرای محترم موضوع را پیگیری و به نتیجه خواهیم رساند.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند
  • نقش سامانه مودیان در شناسایی خودکار معاملات مشکوک و کاهش فرار مالیاتی مشاغل خاص
  • جذب ۱۱۰۰ میلیارد ریال برای بیماران خاص و صعب العلاج در کرمانشاه
  • واکسیناسیون ۱۰ هزار و ۷۴۴ قلاده سگ در قزوین
  • املاک مازاد دستگاه‌ها باید شناسایی و معرفی شوند
  • عامل خطر ابتلا به آلزایمر شناسایی شد
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • ۱۰۰ هزار خانواده فاقد مسکن در لرستان شناسایی شده است
  • موردی از تب کریمه کنگو در لرستان مشاهده نشده است