Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر آموزش‌وپرورش گفت: نرم‌افزاری که در آن معلمان می‌توانند محتوا‌های آموزشی خود را برای دانش‌آموزان ارائه دهند تا پایان هفته کاربردی می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، از روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش، محسن حاجی میرزایی با اشاره به شرایط کنونی در خصوص وضعیت آموزشی کشور اظهار کرد: جامعه ما مانند بسیاری از کشورهای دنیا  با مشکلات ناشی از وجود یک ویروس مزاحم و مهاجم روبه‌رو است لذا این موضوع جریان زندگی، سلامت، کسب‌وکار، آموزش و اقتصاد را تحت تأثیر قرار داده و متأسفانه همه این بخش‌ها را دچار آسیب و اخلال کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: در شرایط فعلی مهم‌ترین مسئولیت جامعه کاهش آثار این بیماری است و باید برای محافظت از سلامت مردم بیش‌ازپیش تلاش کنیم .

وزیر آموزش‌وپرورش خاطرنشان کرد: یکی از حوزه‌هایی که با ورود این ویروس به کشور دچار آسیب شده، بحث آموزش است، لذا خانواده بزرگ آموزش‌وپرورش تمام تلاش خود را در جهت به حداقل رساندن این آسیب‌ها انجام می‌دهد.

وی اضافه کرد: ازآنجاکه برگزاری کلاس‌های درس به شیوه معمول احتمال شیوع ویروس کرونا را افزایش می‌دهد لذا بر اساس مصوبه ستاد ملی پیشگیری از بیماری کرونا مدارس تعطیل شد،اما این به این معنا نیست که مسئولیت مدیران، معلمان و کادر آموزشی تعطیل می‌شود بلکه تنها مدل آموزش تغییر کرده است بنابراین ما در این مدت تلاش کردیم تمهیداتی را بیندیشیم تا نتیجه آن استمرار آموزش‌ها باشد.

وی افزود: در راستای تسهیل امر آموزش و اجرای عدالت آموزشی، شبکه‌ای را هم بر بستر امن اینترنت ایجاد کرده‌ایم که در آن معلمان، دانش‌آموزان، مدیران و دیگر اعضای کادر آموزشی عضو هستند و دروس نیز همچون برنامه درسی مدرسه از ساعت ۸صبح ارائه می‌شود به‌طوری‌که ارزیابی‌ها، حضوروغیاب‌ها، پرسش و پاسخ انجام و آزمون نیز گرفته می‌شود.

 حاجی میرزایی گفت: خانواده‌ها به ما کمک کنند تا دانش‌آموزان از ۸صبح فعال باشند، حدود یک ماه است که برنامه تحصیلی را از دست‌داده‌ایم و برای اینکه ناگزیر نباشیم پایان دوره تحصیلی را افزایش دهیم باید با ما همکاری شود.

وی از اعلام حضور 80  هزار مدرسه در سامانه خبر داد و اظهار کرد: این مدارس اطلاعات موردنیاز را به ما داده‌اند امیدواریم این امکان فراهم شود که همه به کمک هم اتفاق خوبی را رقم بزنیم و شایستگی‌هایمان را به نمایش بگذاریم.

ادامه داد: ویروس کرونا اگرچه اتفاقات تلخی را رقم زد و مشکلات بسیاری را به وجود آورده است، اما فرصتی را برای ارائه خلاقیت‌های ما فراهم کرده است، امیدواریم با استفاده از این نرم‌افزار و همکاری خانواده‌ها اختلالی در بحث آموزش به وجود نیاید، الان فرصتی است که ما از نوع دیگری از آموزش استفاده کنیم.

وی در خصوص جزییات این نرم‌افزار گفت: این نرم‌افزار که تا پایان هفته کاربردی می‌شود به‌گونه‌ای است که معلمان می‌توانند محتوا‌های آموزشی خود را برای دانش‌آموزان ارائه دهند و محتوا‌هایی هم از طریق آموزش‌وپرورش به آن‌ها داده می‌شود.

حاجی میرزایی درباره رایگان بودن اینترنت برای استفاده از این شیوه تدریس، گفت: دسترسی به اینترنت برای دانش‌آموزان رایگان پیش‌بینی شده است و امیدواریم خانواده‌های محترم از این فرصتی که در خانه هستند برای ارتقای آموزش دانش‌آموزان استفاده کنند.

انتهای پیام/4145

منبع: آنا

کلیدواژه: معلم وزیر آموزش و پرورش کرونا دانش آموز مدرسه آموزش از راه دور محسن حاجی میرزایی آموزش وپرورش دانش آموزان نرم افزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۱۴۹۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایری/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت

سرپرست آموزش و پرورش عشایر کهگیلویه و بویراحمد گفت: مجوز برگزاری امتحان نهایی متوسطه در سه آموزشگاه استان اخذ شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، علی رحیم، امروز _یکشنبه، شانزدهم اردیبهشت_ در گفت‌وگو با خبرنگاران، اظهار کرد: چهار درصد جمعیت دانش‌آموزان کهگیلویه و بویراحمد یعنی سه هزار و ۷۱۱ دانش‌آموز را، دانش‌آموزان عشایری تشکیل می‌دهند.

وی افزود: مناطق عشایری گچساران، زیلایی، پشت کوه جلیل و عشایر استان‌های بوشهر، فارس، چهارمحال و بختیاری و اصفهان زیر پوشش مدارس عشایری استان کهگیلویه و بویراحمد قرار دارند.

رئیس آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: بیش از ۵۳۰ نفر نیروی آموزشی و اداری کار آموزش سه هزار و ۷۱۱ دانش‌آموز عشایری را در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ برعهده دارند.

وی تصریح کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته امتحانات نهایی پایه متوسطه سال‌جاری برای نخستین‌بار در مدارس عشایری دخترانه سرآبتاوه، شهید اندرخورپوله و سیدالشهدای چهارتخته برگزار می‌شود.

رحیمی خاطرنشان کرد: پیش از این امتحانات پایان سال تحصیلی مقطع متوسطه در مدارس امام «محمد باقر موشمی، امام هادی برد پهن، نخبگان گنجه‌ای و امام علی پهون» برگزار می‌شد.

وی افزود: دانش‌آموزان پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم کهگیلویه و بویراحمد در صورت اخذ نشدن این مجوز باید کیلومترها راه سخت گذر را با خودرو یا موتور سیکلت برای شرکت در این آزمون پیمایش می‌کردند.

رئیس آموزش و پرورش عشایر کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۱۲۰ دانش‌آموز در این چهار حوزه امتحانی مذکور افزون بر خطرات جاده‌ای هزینه‌های زیادی را برای طی کردن در مسیرهای سخت گذر می‌پرداختند.

وی تصریح کرد: آزمون نهایی پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم برای دانش‌آموزان استان در هفت حوزه برگزار می‌شود.

رحیمی خاطرنشان کرد: دانش‌آموزان مقطع ابتدایی عشایر به‌صورت ثابت، نیمه‌ثابت و سیار زیر پوشش آموزش‌های تحصیلی این اداره کل قرار گرفته‌اند.

کد خبر 750721

دیگر خبرها

  • معلم، کلید بهره‌برداری از گنجینه‌‌ای تمام‌نشدنی را به دانش‌آموز می‌دهد
  • آموزش مهارت های کشاورزی به دانش آموزان آبادانی
  • آموزش و پرورش : با معلم بلاگرها برخورد قانونی می‌شود/ چند نفر از این افراد را از سیستم حذف کرده ایم
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: دانش‌آموز وسیله نیست/ برخورد قانونی با معلم بلاگرها
  • پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایر/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت
  • پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایری/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت
  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی
  • چالش کلاس‌های پرتراکم؛ از سردرگمی تا توقعات نابجا از معلمان
  • چالش کلاس‌های پرتراکم؛ از سردرگمی تا توقعات نابه‌جا از معلمان