Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر انجمن رادیوتراپی آنکولوژی ایران گفت:بیماران سرطانی و افرادی که تومور‌های بدخیم دارند در شرایط کنونی بیش از افراد عادی باید خودمراقبتی و بهداشت فردی را رعایت کنند.  به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر حسین فودازی با اشاره به دغدغه‌های بیماران سرطانی در روز‌های شیوع بیماری کرونا افزود: بیمارانی که درحال حاضر مراحل درمان بیماری سرطان یا تومور‌های بدخیم را طی کرده و در حال شیمی درمانی یا پرتودرمانی هستند به دلیل استفاده از برخی دارو‌ها با نقص سیستم ایمنی مواجهند و می‌توانند مستعد ابتلا به کوبید-۱۹ یا همان کرونا و انواع بیماری‌های ویروسی باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تاکید کرد: توصیه انجمن رادیوتراپی آنکولوژی ایران به این دسته از بیماران این است که اگر متخصص مربوطه لازم می‌داند که شیمی درمانی در شرایط حاضر بدون وقفه ادامه پیدا کند و امکان تعویق انداختن آن به دلیل احتمال رشد بیماری و افزایش خطرات ناشی از آن وجود ندارد حتما بسیار شدیدتر از افراد عادی در زمینه رعایت بهداشت فردی بکوشند.
این متخصص رادیوتراپی آنکولوژی تصریح کرد:این دسته از بیماران حتما در هنگام خروج از منزل از ماسک و دستکش استفاده کرده و از حضور در اماکن عمومی بپرهیزند. همچنین شستشوی مکرر دست‌ها را در دستور کار قرار دهند و پیشنهاد می‌شود جز در هنگام مراجعه برای اجرای مراحل درمان سرطان از منزل خارج نشوند.
فودازی به بیماران سرطانی توصیه کرد از وسایل نقلیه عمومی استفاده نکنند و با افرادی که علائم بیماری‌های تب دار و حتی اسهال و استفراغ دارند در تماس نباشند. همچنین مصرف دارو‌هایی که پزشک معالجشان برای تقویت سیستم ایمنی تجویز کرده را جدی بگیرند.
این پزشک متخصص ادامه داد: در مورد بیمارانی که درمان سرطان در آن‌ها خاتمه پیدا کرده و فقط مراجعات پزشکی را برای چکاب و بررسی وضعیت خود انجام می‌دهند؛ توصیه انجمن رادیوتراپی آنکولوژی ایران این است که در شرایط فعلی این معاینات دوره‌ای را به تعویق بیندازند و در فاصله زمانی طولانی تری مراجعه به پزشک داشته باشند و با هماهنگی پزشک معالج اگر علائم خاصی ندارند، مراجعات خود را به زمان دیگری موکول کنند.
وی با تاکید بر ضرورت رعایت بیشتر بهداشت فردی در بیماران سرطانی یادآور شد:کرونا در بسیاری از افراد بدون هیچ گونه علائمی است، اما اگر یک بیمار سرطانی یا فرد دارای تومور‌های بدخیم به این ویروس مبتلا شود علائم بسیار شدیدی داشته و خدای ناکرده می‌تواند منجر به مرگ شود بنابراین توصیه می‌شود این دسته از بیماران بیش از پیش احتیاط کنند.
دبیر انجمن رادیوتراپی آنکولوژی ایران درباره تبلیغ برخی دارو‌ها و مکمل‌ها به عنوان ابزار پیشگیری از ابتلای بیماران سرطانی به کرونا نیز گفت: این دارو‌ها بیشتر جنبه تبلیغاتی و تجاری دارد و هیچ چیز بهتر از خود مراقبتی نمی‌تواند جلوی ابتلای بیماران سرطانی به کرونا را بگیرد. البته برخی مکمل‌های حاوی ویتامین‌های B. و D. می‌تواند برای بیماران سرطانی مفید باشد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بیماری کرونا ویروس کرونا سلامت بدن انجمن رادیوتراپی آنکولوژی ایران بیماران سرطانی دارو ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۱۵۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد

نادیا زکالوند: این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

منبع:

odditycentral

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899244

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • افزایش بیماران خاص در کرمانشاه
  • خواص ظرف های ضد سرطانی
  • پرداخت هزینه‌های خدماتی و درمانی بیماران سرطانی توسط دولت، به زودی
  • اضافه شدن سه بیمار دیگر به جمعیت بیماران سرطانی در استان
  • پیشگیری از بروز بیماری‌های قلبی با داشتن سبک زندگی سالم
  • پیشگیری از بیماری‌های قلبی مستلزم رعایت سبک زندگی سالم است
  • پیشگیری از بیماری های قلبی با سبک زندگی سالم
  • انجام ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران/تقدیر از ۳ پزشک پیشکسوت عرصه پیوند کشور در بیمارستان فرهیختگان