Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از گاردین پس از خودداری کلیسای ارتودوکس یونان از لغو مراسم مذهبی و بستن مکان‌های مقدس، درخواست‌ها از این کلیسا برای گوش دادن به دانشمندان درباره بهترین شیوه مقابله با ویروس جدید کرونا عامل بیماری کووید-۱۹ بالا گرفته است.

بحث‌ها در این مورد هنگامی بالا گرفت که «هالی سینود»، شورای حاکم بر کلیساهای یونان با نظرات درباره اینکه ویروس جدید می‌تواند در مراسم جمعی کلیسایی مانند عشای ربانی منتقل شود، مخالفت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با وجود نگرانی پزشکان درباره مراسم عشای ربانی که در آن نان و شراب به اشتراک گذاشته می‌شود، هالی سینود در بیانیه‌ای اعلام کرد با «حسی از مسئولیت» به انجام خدمات مذهبی و مراسم کلیسایی ادامه خواهد داد.

این شورای متشکل از روحانیون ارشد در بیانیه‌اش اعلام کرد: «برای اعضای کلیسا حضور در مراسم عشای ربانی و نان و شراب مشترک نمی‌تواند علت انتقال بیماری باشد. مومنان در همه سنین می‌دانند که حضور در این مراسم حتی در میانه پاندمی بیماری هم به معنای تایید عملی تسلیم در برابر خداوند و هم ظهوری قوی از عشق است که  بر هر انسانی و شاید هر ترس معقولی مسلط می‌شود.»

مقامات پزشکی در یونان از جمله فدراسیونی که نماینده اتحادیه‌های پزشکان کشور است، این موضع کلیسا را دانش‌ستیزی کشیشان خوانده است که باور مذهبی را سپری در برابر ویروس معرفی می‌کنند.

دولت راست میانه یونان احتمالا به علت نفوذ کلیسای ارتودوکس، یکی از قدرتمندترین بنیادها در کشوری که هنوز دولت و کلیسا در آن جدا نشده‌اند، هنوز در این باره موضعی نگرفته است.

گرچه کلیسای یونان مومنان را از بوسیدن شمایل‌های مسیحی یا دست روحانیان- که در کلیساهای ارتودوکس شرقی رایج است- منع کرده است، اما برخی می‌گویند این اقدامات کافی نیست.

الیاس موسیالوس، استاد سیاست بهداشت در دانشکده اقتصاد لندن در مقاله‌ای که در روزنامه یونانی Ta Nea منتشر کرده است، نوشت زمان آن رسیده است که افراد مذهبی مراسم کلیسایی را از تلویزیون دنبال کنند.

او نوشت: «گروه‌های آسیب‌پذیر در برابر ویروس (سالمندان) که اکثریت حاضران در کلیسا را تشکیل می‌دهند، باید در خانه بمانند و مراسم عشای ربانی را از تلویزیون تماشا کنند و مراسم نان و شراب هم باید در طول همه‌گیری متوقف شود.»

کد خبر 491490 برچسب‌ها كروناويروس یونان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس یونان عشای ربانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۱۶۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای دعوای هند و شرکت مهندسی توسعه گاز چه بود؟

به گزارش خبرنگار مهر، نزدیک به یک دهه پیش شرکت مهندسی توسعه گاز ایران با شرکت (اس تی سی) هند قراردادی به منظور خرید ورق‌های فولادی برای تولید خط لوله انتقال گاز به امضا رساند، اما این شرکت هندی به قرارداد خود پایبند نماند برای همین شرکت توسعه و مهندسی گاز ایران طی نامه‌ای به شرکت «STC» اعلام کرد؛ تحویل فولاد به ایران در چهارچوب شرایط قرار داد ۲.۵ میلیارد دلاری سال ۲۰۱۴ میلادی طرفین نیست.

همچین در ادامه این نامه آمده است که اگر شرکت «STC» هر چه زودتر به ارسال تعهدات فولاد خود اقدام نکند، ایران مستقیماً با شرکت فولاد «ایسار» هند که فولار صادراتی را برای شرکت STC تأمین می‌کند، وارد معامله می‌شود.

حالا پس از نزدیک به ۱۰ سال امروز در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون انرژی درباره لایحه ارجاع اختلاف شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با شرکت بازرگانی دولتی هند (اس‌تی‌سی) به داوری، کلیات این لایحه را تصویب کردند.

مصطفی نخعی، سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس، در تشریح این گزارش بیان کرد: در سال ۱۳۹۲ بین شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران و شرکت اس‌تی‌سی هند قراردادی به‌مدت سه سال امضا شد که طرف ایرانی بر اساس این قرارداد به تعهدهای خود عمل کرد، اما شرکت بازرگانی دولتی هند در این مدت به کمتر از یک‌پنجم تعهدهای خود عمل کرده است.

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: در صورت موافقت با این لایحه، امکان پیگیری حقوقی این موضوع به شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران داده می‌شود.

بر اساس این گزارش طبق این قرارداد ایران با شرکت «STC» هند، قرار بوده طی سه سال، ۲.۵ میلیون تن فولاد به ایران صادر شود که یک میلیون تن آن در سال اول و مابقی آن تا دو سال آینده انجام شود اما شرکت «STC» در سال اول تنها ۴۵۰ هزار تن فولاد به ایران تحویل داده است واکنون ایران با گذشت ۱۰ سال به دنبال غرامت از این شرکت است.

کد خبر 6090833 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • همه ۲۵ شهر خراسان شمالی به طرح ملی جی نف متصل می‌شود
  • پرداخت ۱۲۰ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی شهر همدان
  • نقشه‌برداری از ذخایر میگو در خلیج فارس با اطلاعات ماهواره‌ای
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • ببینید | دعوای ایران و افغانستان بر سر آب؛ مگر سیلاب به داد مردم سیستان برسد
  • ماجرای دعوای هند و شرکت مهندسی توسعه گاز چه بود؟
  • نخستین دوره مربیگری سطح یک اسکواش در همدان برگزار می‌شود
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟