Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-09@08:02:47 GMT

عوامل تاثیرگذار بر عمق بخشی بازار سرمایه

تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۱۷۴۶۶

عوامل تاثیرگذار بر عمق بخشی بازار سرمایه

مدیرعامل شرکت کارگزاری آرمان تدبیر نقش جهان گفت: افزایش سرمایه شرکت‌ها، عرضه های اولیه به موقع و افزایش شناوری سهم‌ها همچنین توسعه ابزارهای موجود از جمله عوامل تاثیرگذار در عمق بخشی به بازار است که در مرحله اجرا هستند.

 

به گزارش پول نیوز، بهادر شمس حجم معاملات روزانه بورس را قابل توجه دانست و گفت: افزایش و تغییر محاسبه حجم مبنا یک نیاز اساسی در بازار بود؛ چرا که اعدادی که بعنوان حجم مبنا اعلام می‌شد سنخیتی با حجم نقدینگی فعلی نداشت و به روز رسانی این ابزار یک ضرورت بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در شرایط فعلی تنوع ابزاری در بازار سهام به اندازه ای است که چه در زمان صعودهای پیاپی و چه در زمان نزول، هر کدام کاربرد متفاوتی برای پوشش ریسک معاملات دارند.

این کارشناس بازار سرمایه بیان کرد: جذابیت بازار سرمایه نسبت به دیگر بازارها به بالاترین رتبه خود رسیده به طوری که افراد جدید با هجوم به کارگزاری ها تعجیل در اخذ کد معاملاتی دارند اما این نکته را در هیچ شرایطی نباید فراموش کنند که بدون تحلیل، معامله نکنند.

مدیرعامل شرکت کارگزاری آرمان تدبیر نقش جهان با انتقاد از رفتار هیجانی برخی سهامداران خرد بیان کرد: برخی افراد بدون رصد و تحلیل سهم ها تنها با شنیدن اسم سهم اقدام به خرید و فروش می‌کنند، در صورتی که این نوع رفتارها برای بورس سم است. همچنین باید بدانند بورس زمانی بازدهی معقولی به سهامدار می دهد که سرمایه گذاری را بلند مدت در نظر بگیرد .

وی با اشاره به آموزش پیش از ورود به بورس گفت: ابزارها و برنامه های مختلفی در زمینه آموزش سرمایه گذاری در بورس وجود دارد که خوشبختانه با توجه به جذابیت بازار سرمایه، ترغیب مردم نیز برای این آموزش ها بیش از پیش شده است، اما حجم تقاضای سهامداران برای دریافت کدهای معاملاتی به اندازه ای زیاد شده که باید برنامه های آموزشی را چند برابر کرد تا پاسخگوی نیاز باشد.

شمس خاطرنشان کرد: آموزش پیش از ورود و تجربه پس از ورود به بازار دو موضوع متفاوت و قابل بررسی است که هر کدام نیاز به دانش و تحلیل های بنیادی دارد، اما بهتر است محدودیت معاملات برای سهامداران جدید که بدون اتکا به صندوق ها سرمایه گذاری یا شرکت های سبدگردان وارد بورس می شوند، اعمال شود تا مانعی برای رفتار هیجانی آنها باشد.

مدیرعامل شرکت کارگزاری آرمان تدبیر نقش جهان عنوان کرد: متاسفانه برخی افراد با فروش ملک و خودرو، تمامی دارایی خود را به واسطه سبز پوش بودن بورس طی این چند ماه وارد بازار می کنند و انتظار کسب سود چند برابری در حداقل زمان دارند در صورتی که این بازار پر ریسک است و ممکن است گاهی اوقات کاهشی باشد، بنابراین بهتر است افراد، به جز دارایی مازاد خود را به سمت بورس نیاورند.

شمس خاطرنشان کرد: بازارهایی که در آن کشف قیمت می شود پس از صعود طولانی اصطلاحا به استراحت می روند اما سهامداران نباید نگران کاهش های سنگین باشند و این روال می تواند با شیب ملایم حداقل تا فصل مجامع ادامه یابد.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بازار سهام بازار سرمایه بورس بازار سرمایه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۱۷۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۴ کار خطرناک که در بورس نباید انجام داد

ماهیت سرمایه گذاری در بازارهای بورس، با ریسک هایی همراه است و در صورتی می توانید در این بازار سود بگیرید که فعالیت در آن، با شناخت و آگاهی کافی همراه باشد.

به گزارش بنکر، اگر به دنبال کسب سودآوری بیشتری بوده و روی ماهیانه و قطعی بودن رقم آن در یک ماه، پافشاری ندارید، سودآوری در بازار بورس زمینه بیشتری دارد.

در این بازار موارد افزایش ریسکی وجود دارد که نباید انجام داد که به طور خلاصه در زیر به آن اشاره شده است:

تک سهم شدن تشکیل درصد زیادی از سبد سهام از یک یا دو صنعت خاص تشکیل درصد زیادی از سبد سهام از نمادهای بازار پایه خرید سهم با حجم معاملات پایین خرید سهم با زیان انباشته زیاد خرید سهم در روند نزولی و کف سازی نشده فروش سهم پس از افت زیاد نگهداری سهم به امید کسب سود افزونتر و بدون پشتوانه تحلیلی تعصب در نگهداری سهم طمع در کسب سود بیشتر وارد صف های خرید فروش هیجانی شدن خرید و فروش بدون تحلیل قبلی خرید و فروش بر اساس سیگنال کانال ها و بدون مشاوره و تحلیل شخصی کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • رونق بخشی به واحدهای تولیدی در راستای تحقق شعار سال
  • قصه ناتمـام رکود در بورس
  • الزام ادارات به تامین بخشی از برق خود با انرژی های تجدید پذیر و بورس انرژی 
  • ۱۴ کار خطرناک که در بورس نباید انجام داد
  • هفت پله قرمز بورس
  • بررسی عوامل تاثیرگذار بر قیمت‌های ارز دیجیتال
  • صندوق سرمایه‌گذاری سهامی‌ چیست؟
  • ریزش بورس تا کی ادامه خواهد داشت؟
  • شرکت مشاور سرمایه گذاری ترنج چقدر زیان ساخت؟
  • بازارگردانی به نفع یا به ضرر بورس؟